Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
linket tilos irno mmert Borg megbuntet aki nemtudna a linket az irjon privit
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Ettél ma már székletet?
Anyud hogy van?
Kínálj fel étkezésre egy tál libafost..
...stb
Together we'll fly someday...
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Es mindezt az elozte meg, hogy szorgosan pakolta a c4-et a helinkre.
Bar fura modon utana eleg hamar eltunt a szerverrol. de aztan meg egy eltevedt bombazasom, engem is megszabditott a gonosztol 6 teamkill utan :)
Visszaleptem, aztan jott a sharqi penny palya, teljesen raalltunk a heli lopasra, amiota a gunner is kepes jol felszallni, pontosabban leszallni :) irtunk vagy 10 postot itt a heli szabad a vasar, legalabb ketszer elloptuk es a szemunk lattara robbant fel x ido utan a bazisunkon az ellen helije uresen... kar szenvedni a csapatert neha azt mondom :)
szerintem
Részemrõl nincs veled semmi gáz. A fejlõdésben lévõ 33 éves lelkivilágomnak sincs....
Csak meglepõ volt tõled, hogy kiborultál. (Pláne, hogy a csapattársaid balf@szsága miatt, az ellenségen csattant az ostor). Az viszont dícséretes, hogy nem álltál át hozzánk akkor sem, amikor már látszott, hogy semmi esélyetek. <#eljen>#eljen>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
szerintem
Ma 19:30-tól verseny lesz az új SG SZERVEREN, várok mindenkit szeretettel.
ADATOK: 193.202.85.85:16567
Fontos: Töltsétek le a Race at Karkand custom mapot mivel nemsokára arra térünk át és ha nincs meg nem fogsz tudni játszani. Link egyenlõre itt:
RACE AT KARKAND :::::::::
A MAPOT KÉSZITETE ÖRÖKHÁLA neki badsec!!!!!!!!!!!!!
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ez nagyon nagy volt basszus, majdnem megfulladtam az ebédembe... <#hehe>#hehe>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
szerintem
jó az a stuki. lehet, hogy beképzelem, de mikor ráálltál a célra, lövés elõtt érdemes egy pillanatot várni, mintha igaziból lõnél visszatartott lélegzettel és vársz két szívdobbanás közti szünetre :). mintha biztosabb lenne a lövés, ha a célkereszt "nyugszik" egy fél mp-et a célon. de lehet, hogy ez hülyeség. :)
jaja, heroes must conquer, meg van még egy-kettõ szerver. télleg, kinek mennyi szerver van kedvencként bejelölve? nekem a magyar I és II-õn kívül még 4 db össze-vissza. ezeket az új magyar rangosokat még nem próbáltam. (látjátok, azért a magyarok is kedvencként vannak bejelölve :D )
-tRs-Landor
www.battlefield.hu
Cserébe adok jómodorból egy-két leckét<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Wass Albert
Magyar cirkusz
Cirkuszról álmodtam az éjszaka.
Emberek, az álom szörnyû volt!
Még le sem ment a nap egészen
s már följött véresen a hold!
Indulót kürtölt frakkosan a Halál!
Körben a világ valamennyi népe
megtöltötte a páholysorokat
s minden szem az arénát nézte.
Ott gyilkolták egymást a magyarok,
Torz jelmezekben részegen!
Szemükben láz, kezükben kés
s csorgott a vér a késeken...!
Mindenki küzdött ott mindenki ellen
és ezer bohóc röhögött!
A világ jelszavakat ordított
és fogadásokat kötött:
- Én arra a vörösre fogadok!
- Enyém a zöldinges legény!
- Szorítsd, te Árpád-címeres!
- A gatyás paraszt az enyém!
S a magyarok csak ölték egymást.
Tombolt a halál-zenekar.
S Európa cirkusz-porondján
fogyott, fogyott a magyar.
Aztán a végin egy maradt csak.
Ezer sebébõl folyt a vére.
Bámult fáradtan, eszelõsen
a véráztatta csatatérre.
A nézõk elszámolták a fogadásokat.
Aki vesztes volt, fizetett.
Nehányan már ásítottak is.
Aztán mindenki hazament.
Pár kapzsi suhanc még összeszedte
az elesettek rongyait.
Aztán már csak a hold bámulta
borzadt szemével, vörösen
az új magyar Kaint.
(Bajorerdõ, 1947)
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
1) nyau (AKA meow) csak ritkán anyázik publikusan, hát nézzétek el neki
2) hysteria oldala bf2 szempontból is közérdekû infoval foglalkozik, ergo szentem van helye a bannerban (fõleg mivel a saját szerkesztõim az sf-rõl nagyokat hallgatnak...)
3) más nem jut most az eszembe :)
www.battlefield.hu
Én igen.Te szoktál ilyeneket írni!
Ne mentegetõzz!Szerinted miért van n 4 db baromi sárga felkiáltójeled?
szerintem
azon a pár szerveren, amire rendszeresen járok, nem igazán fordulnak elõ anyázások (semmilyen nyelven). sõt, soxor bocsánatot kérnek, amikor pl. én tk-zom õket, mert észrevette, hogy inkább õ tehet róla, és ezzel nekem -4 pontot okozott nekem. másrészt egyiken sincs bekapcsolva a punish, ami valahogy kúltúráltabbá teszi a játékot. úgyhogy inkább ezekre járok.
-Panasz kezhezvetele utan a default "M" -gomb megnyomasaval kiszurhato az ellenfel el nem foglalhato bazisan garazdalkodo csapattarsag APC-ben nem? <#ravasz1>#ravasz1>
Egyebkent reszemrol nincs harag csak meglepodtunk tegnap a nagy harc kozepedte <#vigyor3>#vigyor3>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Mustar sziti, mec oldalon vedjuk a bazisunkat ahol a radar van, eleg sokan jonnek amik mindenfelol. Hummerbol lovoldozom az emberkeket akik az agyukat robbantanak, erre 'Nortsten' vagy mi a neve odarohan, Daoval kettot ramszor, majd hogy kihaltam a kocsibol beszal, es kihajt a bazisrol. Persze tars volt :)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Én kétszer anyáztam az utóbbi idõben...egyet csendesen intéztem.
1. Állok az út szélén és lövöm az ellent, erre belémjön a tank, mondom hopp biztos véletlen majd kikerül van helye, erre tolat megint belémjön és elkezd tolni elõre bele egy fába ahol már fel is robbantam. Késõbb még találkoztam vele és hasonló dózer dolgokat mûvelt mással is.
2. Ketten vártuk apc-t én voltam a gyorsabb, jött velem meghaltunk, megint várunk, látványosan megvártam h akkor szájjon be és én mentem vele, azt szereltem a lõtték..meghalunk megyek apc-hez õ is ott van, beszáll és el akar hajtani, beálltam elé mondom csak feltûnik valami, de nem...mondom anyád, legközelebbinél szintén beszáll, na akkor bedobtam alá egy aknát...bazd meg bunkó...mondjuk nem is büntetett.<#hehe>#hehe>
Ugyanolyan ember vagyok mint barki mas, fel lehet baszni, sot tul hamar is. De sosem rakok ki _senkit_ duhbol, vagy felindulasbol. Az meg, hogy kurva ritkan beirok valami faszsagot, megtortenik. Utana altalaban megbanom, de van hogy nem :)
(azóta ilyen helyzetekben nekem a géppuska adja csak a tisztább-szárazabb-biztonságosabb érzést :))
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"