Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WAAAAAAAAAAAAAAAAAA te mar elvesztel az elso 800-ban 😄
Together we'll fly someday...
Legyen példa másoknak <#taps>#taps>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem tudom mostanaban mennyire gyors, regebben faszan mukodott. 1G-it tudsz feltolteni es a vegen kapsz egy linket a fajlodhoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Van valahol hely ahova feltolthetem, mondjuk 80 mega korul ? Nem nem regisztralgatok sehova, annyira nem erdeks azert 😊
ha van irjon privit, kosz
szerintem
szerintem
800 totalisan retardalt idiota
tovabbi 100-nak fogalma sincs melyik map megy, vagy milyen egysegek, jarmuvek vannak
A fentmarado 100-bol 50 TKs/punisholos/mindentaknazos idiota
a maradek 50-bol 40 sniper
a maradek 10-bol 1 a commander - aki persze looser, es egy sniper puskaval rohangal
a maradek 9-bol 7 medic
a maradek kettobol 1 en vagyok 😛
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Horda Maki!:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Amugy te még pici vagy hozzá, jó neked a mecsbox is.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Na ezért megyek is vissza bfezni<#taps>#taps>
Nem egy nagy szám, de nekem ilyenekre futotta elõle ez. Ezt még egy barát kérte, kb 2 éve, tehát azért van bennük valami rokonság, mégha másodágon is.
Amúgy meg had irogassak már azt, amit akarok 😊))
Kis help kéne.
1.02ig toltam a Bf2-vel, most újra kedvem támadt hozzá, de most kidob a desktopra (tudom tudom FAQ...el is olvastam, de idézem "Megoldás még nincs.")
A baj csak az hogy anno 2 hónapja talán, még ment...
Vga driver változott csak, meg daemon tools 4.0.
Kérdés:
Van akinek jól mûködik a legújabb whql-s nvidia-val (81.94)?
Pls ne küldjetek el a sunyiba 😄 válaszoljatok <#circling>#circling>
A "Bomás csaj" nekem is felkeltette a figyelmem, Raptorral van lefotózva 😊
persze az akció jövõhéttõl lesz de lehet hogy karácsonyra lemegy 4990-re<#ravasz1>#ravasz1>
jaaa runig nem láttál semmit<#ravasz1>#ravasz1>
Horda Maki!:D