Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quack
még egy 512 nyugottan mehet mellé

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

ramot is vegyél

k8bal
hali!
szerintetek egy Intel P4 2.4 , ATi 9550, 512 RAM hogy fog futni a játék mert a mostai 1.7-es cerkán élvezhetetlenül fut!
és most vénnénk majd karácsonyra procit és kiváncsi lennék mert ez a gém biztos nagyon jó és jó lenne nyomni...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

schrank
jaaa az ijenek csak külföldön majerkodnak itt meg nagy0
<#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

dronkZero
Ja, egyébként valami rettenetsen qrvasz*r ez a magyarítás, mi a pékért használjátok?

"ATEKOSOK"
"Fuvarkeres!"
"iranyitopont", vagy "eloors" ?
"megynyert korok" - talán "meg" nélkül..
"USMC csapata megynerte a kort" - Ki az az USMC, és honnan van csapata?
"FELHASZNALO NEV" - Talán ezt egybe szokás írni...

Komolyan, olyan, mintha egy vendégmunkás fordította volna románról. Ilyen mondatokat magyar ember nem ír le, b+. Hihetetlen.
És ti támogatjátok az ilyen silány szarokat, azzal hogy használjátok. Szégyelljétek magatokat.

Ja, mielõtt elkezditek osztani, hogy ebben mennyi meló van: ilyen munkát én ki nem adnék a kezembõl, nem hogy a nevem adjam hozzá.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Egyszer gyere már fel, hagy tanítsam meg milyen egy igazi magyar harcos!!!<#eplus2>

schrank
de azé láttad kivolt a domináns hím <#ravasz1>

dronkZero
Ja, lemaradt egy vigyorgós-beintõs szmájli...
<#mf2>

dronkZero
1. De nem ez történt, 4-8an játszottatok egymás ellen. Ez nem war. Pont.
2. Kötve hiszem.

schrank
szerintem bármejik klánnak nevezett hordát kihíhattuk volna legépeltük volna õket mint a ... <#kuss>

dronkZero
Nem akarok a lelkedbe gázolni, de ez még publicnak is csak jóindulattal nevezhetõ, de hogy war lenne? Na ne már.

Running
Várok ma mindekit szeretettel az AUTÓVERSENYEN 19:00-ás kezdettel.
Kezdõtérkép:
Race at Karkand

Elõkészületben:

alberto 15

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Hysteria
az hulyeség h csak ennyi javitas lesz ennyi javitas nem 110 mega...

irtak abba a hoszu akarmibe h ezeknek csak a nagyrésze fog a patchbe belekerulni

amiket te irtal azokat a peticioban nem irták hanem ok rakjak bele pluszba

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

alberto 15
és itt hogy??

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Fenrir
kösz <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

joebacsi
jólvan, úgylátszik meownak lett igaza <#nyes><#szomoru1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A cikkben belinkelt fórumbejegyzés nem hivatalos csak egy "peticíó" amit a fejlesztõknek átadtak:
The following list of requests has been forwarded to the development team for their consideration.

A 280MB és a november 22 stimmel, de én csak egy jóval szerényebb listát találtam a javításokról:

Patch v1.12
==============================

IMPORTANT
- When you install patch 1.12 for Battlefield before you installed Special Forces expansion. you will have to install patch 1.12 again in order to play on servers updated to 1.12

IMPROVEMENTS

- Crash solved when players switch weapon with the mousewheel, while sitting in a jet (SU-34, F-15 and J10).
- In the map The Iron Gator the grapplinghook and zip-line have been removed from the kits.
- Loadingscreens for singleplayer noiw show the signature for map choise.
- Players now can click the awards for BF2:SF in the menu's and read the recommendations.
- The browser shows BF2:SF severs with a green 2-icon
- Improvement in sticking of the zip line and grappling hook.
- Problem with the damagestatus icon for artillery on the 3D map solved. this problem occured when the artilley was beeing destroyed
...

A hír eredetileg a http://www.battlefield2.nl/ oldalon jelent meg dán nyelven, onnan fordították angolra itt.

tehsig.com

Fenrir
értem

joebacsi
photoshop 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fenrir
hogy mi?

Tegnapi war képei
Köszönöm a részvételt mindenkinek

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

joebacsi
ps

Fenrir
ezt a statot hol lehet összeállítani?

joebacsi
hát nekem nagyon gyengének tûnt a géppuska repülõk ellen (miután volt benne 1 rakéta, majd az egész tár géppuska kellett bele, hogy levakarjam az égrõl)...de elég régóta nem próbáltam már...de ahogy így mondod, ránézek megint 😊

Me0w
Istenem, visszasirom a DC iranyitatlan Panstyr legvedelmi egyseget, az legalabb tuti egyenesen ment, nem kovetett de nem is ment csocsre allandoan...

Ha ezeket a BF2-es raketakat megnezed, ha uresben ellovod, mar akkor sem mennek egyenesen baze 😉 Es tenyleg, ha infras, akkor minek a ralockolas, hameg radaros akkor hogy fordul ra a msik gepre? Ezt biztos valami szuper-veteran talalta ki a DICE-nal aki mar latott 3 rambo filmet egyhuzamban... elbaszott idiotak.

Egyebkent a lehetosegek:

1. Minden vadaszgepen van par aim-9m hokoveto es par aim 120 radarvezerlesu raketa, es ketfele csali: hocsapda es radarzavaro femcsikok plusz megflelo aktiv/passziv radar, infravoros erzekelo, stb. A foldi telepitesu raketak meg a rendeltetesuk szerint - igla pl. infravoros. Ez kurva bonyolult, es az atlag BF2 jatekosnak nem is kell.

2. Van 1 fele raketa azt jolvan, de tudjuk vegre hogy miaz, es ne csinaljon mar faszsagokat. Eskuszom nem lovok rosszul iglaval, de haromszor is meggondolom hogy ralojek-e valamire, mivel biztos hogy ha van a kozelben egy barati egyseg, azt jobban bekajalja celpontnak. Ez lenne a megfelelo, de ertelmes programozassal.

Together we'll fly someday...

eX RambO
Verzooo azonnal gyere TSre!!!

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Crem
Nem ér semmit???😄 Utóbbi idõben a levegõ-levegõ rakétákat már nem is használtam, mert csak bajom volt belõle...
A legszebb dolog a repülésben, mikor 1 rövid sorozattal kilövöd az ellenséges pilótát.😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi
jah, ez a legnagyobb moslék ebben a tettves játékban...gondoltam énis iglázgatok, pofátlan vadász befogva reptér felett, 2 rakéta ki...eltûnnek a látóhatár mögött...kb 20 másodperc múlva 2szeres tk nekem, persze mind2 büntet...gondolom kikapta a saját bombázót, amit mégcsak nem is láttam...fasza...de ugyanez van a levegõ-levegõ rakétákkal is...eldönthetnék már, hogy most hõkövetõ, vagy radar rávezetésû rakétákat akarnak, mert ez a kettõ kombinációja nagyon tirpák...

<#hehe><#hehe><#hehe>

joebacsi
jah, de másik gép ellen nemsokat ér a géppuska...szóval a rakéták miatt le kell szállni...sztem jobban jársz ha spec opsként repülsz, mielõtt beszállnál rávágsz egy c4et a gépre, mikor kifogytál elmész a reptér fölé viszonylag magasra, kiugrasz, ha elég messze vagy c4 bumm, majd szépen beleszálingózol az újra spawnoló gépbe 😄

Dehogy lett rosszabb! Probald csak sajat repulo kozeleben elsutni. A hatad mogul is leszedi barmikor, es a csalik sem erdeklik. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Ebben az lesz a leggázosabb, hogy amig rendesen ráfordul, lassít a repülõ, addig az ellenséges gép leszedi."

Dehogy is! Azert van a legvedelem, hogy ilyenkor lelojje... es az ellenseges gepnek mar ne is kelljen lonie. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

joebacsi
láttam már durvábban kinézõ 14 éveseket (esküszöm hogy nemtudtam!!), szal én már nemcsodálkozom semmin 😄D

Mr Manson
?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

<#taps><#taps><#taps><#taps>

Danee

Elég sokat iglázok de azon tényleg semmit nem javítottak,talán még rosszabb lett mint volt<#rinya><#rinya>

Crem
Verzó! Én nem izgulok!😄 Schrank is így várta az igla "felerõsítését"!😄DD

Na azért így már nem lesz olyan egyszerû mint eddig<#hehe><#hehe><#worship><#worship>

Crem
Dehogynem!😄
csak most nem az én nevem fogod látni, hanem a bombázó lövészét!😄DDDDDDDDD

De legalább nem lesz olyan,hogy lebombáznak,megszületsz,és megint lebombáz ugyan az repülõ.<#hehe><#hehe>

Crem
Ez csak a bombázónál lesz gáz...
F35B-nél ez gyorsan fog történni!😄
Meghát ha belegondolunk az APC-t,heli-t simán le lehet szedni bomba nélkül is...😉

Hála istennek<#worship><#worship><#worship>

Pharaoh
Ebben az lesz a leggázosabb, hogy amig rendesen ráfordul, lassít a repülõ, addig az ellenséges gép leszedi.

Me0w
Van repulo????? Es mi ez a map???? LONEK!! EMBER!! EBBEN A JATEKBAN EMBEREK IS VANNAK!! HUBAZ. <#wow3>

Together we'll fly someday...

PocoK Bf2
hmm?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Újra lehet tölteni a repülõ lõszerkészletét?<#wilting> <#banplz>

-tRs-Landor