Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig télleg csak arról volt szó, hogy a parancsnok folyamatosan dobálta mögénk a suppboxokat, úgyhogy lehetett hova visszavonulni, és a tankokkal, apc-kkel sikeresen álltuk az amcsi elõrenyomulást.... egyébként ez tök jó taktika
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hogyan lehet ezzel a battlerecorderrel videot felvenni? )
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
szerintem
genyo jatek a vilag masik vegen respawnal futas a helihez, gunnernek faj a laba beul a dzsipbe 😊
enemy heli mar var rank, de elbenazza a lovest, orr felemel szuper gunner darabokra szedi.
enemy bazis nagy kaosz eszre sem vettem a tunguskat, szerencsenkre nem minket lo, visszafordulunk de addigra mar nyekk volt.
Jaj mar megint szall fel a heli 😊
Dzsippes fedezek alol lo, de hat nem sok sikerrel.
ez a franya helis megint megszivta.
valaki ideges volt rank, mar beallt a bazisunkra, de a nem normalis egy tankkal 😊 es itt lo le az enemy heli.. nahh akkor valamit csak osszekevertem az elobb
bumm bumm2
37mega
szerintem
filmnezes kozben kell olvasni, hadikommentar, nelkule ertelemetlen szavak sokasaga 😊
2. tunguska/amcsi verzioja/ megtalalasa, bemerese, volgybe elbujas rafordulas, majd hiaba kidobott flare eltalal, de azert megkapja a magaet.Nagyanyam stopperje elinditva heli megjelentes kiszamitva rafordulva egy raketa erejeig, kinyirva, helijavitas.
Nagyanyam stopperje ismet szamol, raketa kilo de 3 meterrel elobb mint kellene igy elotte robban fel, de azert megkapja a kovetkezore.
enemy aa kinyir.
A legvegen elmarjuk a commandernek nem szamito kill pontot 😊
Aztan csufos veg, egyszerre kilott raketa, a ket helibol, mi huztuk a rovidebbet
Persze lehet mondani kinyirjuk a foldallo helit, de biztos meg volt ra az okunk.Ha igy nyir ki valaki egy szavam se lehet, sose vartuk direktbe, csak makunk volt...
ez a palya viszont tul kicsi 32 playeresen legalabb 3 AA mindig ralat a helire.
bumm bumm
szerintem
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
na lassuk a commentet a videokhoz 😊
profi raketakerulgetes, majd jo raallas a vegzetes loves kiadasara, de elbenzva,nem arra ment amerre gondoltam 😊 7 mega.
Helicsata
szerintem
Akkor lássuk eddig a csapatot:
MEOW
BADSEC
RUNNING
GUNDARK
CREM
-tRs-Landor
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
(remélem javítják majd a patchben)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Together we'll fly someday...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Megint elfordultam erre megint ott volt, elkezdtem randomra lövöldözni a hídra néha villant az x hogy valamit eltaláltam aztán fel is robbant de abból sem láttam semmit csak hogy bejött az üzenet hogy kilõttem vkit :/
Nem reklámoznám.
Szabályok? Én public manó vagyok, szóval nálam a Agresszív BC és Spawnolók hátbalövése alap...<#nevetes1>#nevetes1>
konrektan multkor egy tunguska probalt kinyirni igy, akkor egyedul voltam, es csak a negy raketajabol jottem ra, hogy van ott valami, a vegeredmenyre mar nem emlekszem 😊
16 os map nem olyan jo, nincs legi jarmu tudtommal 😊
szerintem
Akit érdekel a dolog és szeretne egy komoly vérfürdõben résztvenni az itt jelentkezzen (lehetõség szerint névvel, tudjuk kirõl van szó <#hehe>#hehe>):
JELENTKEZÉS ITT
-tRs-Landor
Together we'll fly someday...
Mi is nyertünk <#kacsint>#kacsint>
Az a regi bug elottem is ismeros, hogy akar az epuletek is eltunnek a talajrol, ha elfogy a memoria, ha fut mellette par program, de hogy mar a jarmuveket is keson latom igen bosszanto...holott tenyleg ellatok joval tavolabb, mint ahol fizikailg elvileg all az ellen jarmuve...
szerintem
szerintem
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Jót játszottunk tegnap, he! 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Végre olyan állapotba került a gépem, hogy a BF2 fut rajta szépen, így tegnaptól alkalmam van köztetek/veletek csatázni !
Lenyûgöz a játék, a bf és a Desert Combat méltó utóda, hihetetlenül élvezem :-)