Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
2. Majd teszek fel, de unom már ua csinálni évek óta...
3. Ha egyedül tolok egy nfs-t akkor nem röhögöm szét a fejem játék közben, itt meg igen...
Akit érdekel jön akit nem az nem...a lehetõség adott mindenesetre...lehet csak a térképeket fogom nézegetni, mit lehet kihozni belõlük...
Mér nem raktok fel egy autóversenyzõs játékot?
¥ xfire: kistekila
- Álljon itt azoknak a névsora akik MÁR BEJUTOTTAK A KEZDÕ VERSENY SELEJTEZÕJÉBE:
1.
2. Keke77
3. tRs.Gerzson
4. Schrank_HUN
5.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Lenne meg egy kerdesem. Miert erzi mindenki szukseget, hogyha helikopterre ul, akkor minden foldon marado jarmuvet szet szedjen? Tegnap is jartam ugy egy parszor, hogy mindenki megrohanta a helikoptereket, mire odaertem, a bugykat meg gyorsan szetlottek a loveszek, mert akinek nem jut kopter, az nyilvan menjen gyalog b+. En meg mar ott tartottam, hogy lestingerezem az egrol a sajat barom csapattarsaimat.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hiába, a régi szép idõk... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
aztán meg elfogyott az idõm, és már publik se nagyon játszom
Én imádom, eX mindörökké<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Elhiszem, hogy az összeszokott klántagok hatékonyan együtt tudnak dolgozni. De ebbõl még elhamarkodott következtetés, hogy a nyilvános szervereken csak magányos farkasok rohangálnának össze-vissza. Persze, mindig rohangál néhány ilyen is a pályákon. Van ilyen. De vannak olyanok is, akik szeretnek squadban játszani. Lehet, hogy nem minden alkalommal ugyanazok játszanak a szerveren, nem mindig ugyanaz a squadok összetétele, nem mindig alakul ki az összhang, de hidd el mûködik a dolog. 😊
(Azt nem is vitatom, hogy a klánok magasabb szinten tudnak együttmûködni, de azért van fokozat a csürhe banda és a delta force között. 😊 )
Minden jog fenntartva!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor
TRaitorS 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szoktál járni publicra? Mert ez így, ebben a formában nem igaz.
Minden jog fenntartva!
A legnagyobb mutatványa akkor is az volt, hogy a fullos bh-t le c4ezte, majd nyomott egy detonate gombot.. mi meg punisht rá mind a hatan.. <#lama>#lama><#wilting>#wilting><#vigyor5>#vigyor5>
De hogy nyugtával dícsérd a napot, ez volt rá a reakciója:
<#banplz>#banplz><#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
"Szóval perpill a tsr bf2 szekciója a sok"
most trs vagy tsr vagy str vagy mi?? mondjuk nekem csak az rts mondana valamit<#wilting>#wilting>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Én tudom magamról h nem vagyok egy nagy játékos, trs.Gerzson is meg a mz/x vagy mittomén milyen nevû klános gyerek is 100x jobb mint én...de õk legalább feltolják az arcukat ha jelezzük meccs van és esetleg baromira elkenik a szánkat. És ha megtörténik akkor se megy a nyálverés mint hisztinél hogy így meg úgy...
EZeket az embereket tisztelem...leginkább!!!
Ja és gerzson már bebizonyította nemcsak kiváló katona, hanem kiváló autóversenypilóta is!!! "
én absz veled értek egyet...engem ez csak kikapcsol...azért játszom
félrevonuló warozó nagymenõk...lol egy szaros számítógépes játékkal😊 medzsózni is bizti 16*2-ben ment el az igazi medzsós óvodás...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Olyan one man's army feeling amit más klántól úgysem kapnánk meg. <#ravasz1>#ravasz1>
Szóval perpill a tsr bf2 szekciója a sok, meg nem értett kihaló félben lévõ vietnamosrambó otthona!
-tRs-Landor
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
-tRs-Landor
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"
Favorite "hardware" Favorite outfit
My 9" glowing hot rod! nude and rude!
Whip and pink handcuffs anything with leather... the less the better.
Glowrod, preferable 14inch or more Deep purple promdress with coirsette
Click to send mail Mr. Slaves 2" erect lovetube Nurses outfit
Bocs, hogy nem a "homoszexuális" szót használtam.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ez a minimap probléma engem kurvára idegesít remélem megcsinájják <#gonosz3>#gonosz3>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Csak Need For speed megy Military módra. <#mf1>#mf1>
2005.11.19. - 19:47
15 db
hozzászólás
Fejléc jól...
#1-Ugrándozás szûrése, nem lehet majd ugrás közben lõni és tölteni.Lefeküdni több idõ lesz, ha nincs kakaó nem lehet ugrani stb.
#2-Erõsebb lesz a légvédelem
#3-Feljavított szerverkeresõ
#4-Piros/kék hiba javítása(asszem ez az amikor pirosnak látod a csapatod tagjait)
#5-TK-rendszer javítása, nem lehet büntetni ha baráti aknára futsz, illetve akkor sem ha a repülõ elé állsz#6-Megnövelt pontosság a fegyvereknél, meg ilyesmik
#7-Ezt nem értem pontosan, de vmi olyasmi, hogy a gránátvetõ és az AT rakéta minimum hatókörrel fog rendelkezni, és területre ható(?) sebzést okoz majd a használójának(?)
#8-Vmit módosítanak a jutalom- és rangrendszeren. Jutalompontok csapatmunkáért, több pont ha gyalogos szedi ki a harckocsit mint fordítva, hamarabb kap az ember pontot javításért. A parancsnok kevesebb pontot kap.
#9-Aknákat és c4-et nem lehet majd szétlõni, csak mérnök és kommandós szedheti fel õket. A mérnök ezért pontot kap.
#10-Miután c4-rõl detonátorra vált az ember, automatikusan visszavált majd c4-re, fõleg ugrás közben(?)
#11-Csökken a szerverre való belépés ideje
#12-A minimap nem fog önállóan zoomolgatni
#13-Csak a sofõr fog pontot kapni foglalásért, akkor is ha a géppuskás ült be elõször a kocsiba
#14-Nem lehet majd ellátmányos dobozzal javítani az uav-t stb.
#15-Az AT-rakéta néha átmegy a jármûvön, ezt kiszûrik
#16-Megerõsített AT-kaszt
#17-Más jelzése lesz ha baráti akna/c4 van a közelben, hogy ne legyen emiatt TK
#18-Egyes grafikai problémák javítása
#19-Az ellenség nem szavazhat majd a másik csapat parancsnokának az "eltávolítására"
#20-A repülõk és a helikopterek le kell hogy szálljanak majd az újratöltéshez
#21-Több pálya, fõleg városi/gyalogsági pályák
#22-Billentyûkiosztással kapcsolatos bugok kiszûrése
#23-Üres jármûvek ellenségként fognak megjelenni a repülõk számára, baráti jármûvek láthatóbbak lesznek
#24-Újratöltés/tüzelés animációk hibáinak javítása
#25-A black hawk egy szintre hozása a másik két szállító helivel, a minigun erejének csökkentése
#26-Új játékmódok
#27-A repülõgépek/helikopterek érzékenyebbek lesznek a kézifegyverek tüzére
#28-A "tettes" megkapja a pontot ha a sofõr kiugrik egy általa lelõtt jármûbõl az utolsó pillanatban. A sofõr sokkhatást szenved ha súlyosan sérült jármbûbõl ugrik ki.
#29-A klán-elõtagokat könnyen el lehet majd távolítani(?)
#30-Ezt nem vágom:Néhány játékos "bedobása" akik mondogatják majd, hogy laggol a cucc.
Szerkesztette: csabika00 - 2 alkalommal, utoljára 2005.11.19. - 19:47
T H X csabika00<#worship>#worship>
Nos az enyém még nem eredeti, hanem utángyártott. <#wow1>#wow1>
Szinte minden magyar szerver törtszerver...
Biztos, hogy én is meg fogom venni. De csak azért, hogy eredeti legyen. <#nyes>#nyes>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent