Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Shrank shrank, ha sok hulyeseget beszelsz ellened leszek a meccsen.
Itt max annyi basecamping volt, amit az ellen tankja allt a helipadunknal, nem tobb.

szerintem

Danee
hát te nem emlékszel Subzero-ra? 😊 én voltam anno 😊

ööö... na ezt le kell csekkelnem mert eléggé kibaszás jellegû ha a gyalog messzebb lát <#fejvakaras>

De legalább tudom hogy jön pl egy tank és enyém lesz az elsõ találat amikor látótávba ér 😉

Vagy közben kilõ egy másik amíg idétlenkedek a nézetemmel 😄

dronkZero
Egyébként singleplayer cuccban (asszem Chrome?) exploitoltam is már ilyet.
Sok haszna nincs, fõleg multiban.
Ja, meg szerintem BFben nagyobb a látótáv gyalog, mint jármûben. (Ez nem tuti, de így érzem)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

schrank
megnéztem ezeket a " kemény vagyok mert szétlövöm a felszálni készülõ helit " videókat meg BC orrvérzésig hát én ijennel nem menõznék <#szomoru2>
az a "két tunguska amerikai verziója "<#hehe> hát ha valamivel szét lehet szedni egy helit akkor az a bredli mert 2 raksit még letucc rázni de 4-et + gépágyú <#szomoru2> kombinációval csak a <#lama>-k nem bírnak el egy ijen szarral <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

dronkZero
Ja, csak nehéz emlékezetbõl fejbelõni úgy, hogy: 35 fok 13 szögperc balra, 40 fok 45 másodperc felfelé, balklikk balklikk balklikk... 😊

viszont ha balra lefele nézek a célkereszttel akkor maximalizálhatom a látótávot a helyzetem elõtt mert a lap helyett a kocka sarka kerül oda EXPLOIT!!!<#ravasz1><#banplz>

Szóval fícsör :/

dronkZero
Ez a "szemem sarkábol látom, de ha ránézek eltûnik" fícsör minden játékban így jelentkezik, azért van, mert a játék nem egy gömbön belül rakja ki az objektumokat, hanem egy kockán belül. Ennek a kockának a mérete függ a "View distance"-tól, és veled együtt forog, úgy, hogy a közepén állsz, és az egyik lapjának a közepe felé nézel. És a kocka sarkai messzebb vannak a középpontjátol, mint egy lapjának a középpontja.

<#idiota>

a kakukk ? 😊

schrank
álmos,elõd,ond,kun,tas,HUBA,töhötöm
mejik a kakukktojás <#nyes>

Verzooo -> TS! KTHX

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

a huba az ön készülékében van 😊

hát tényyleg nem tudsz de még csak special forces-al sem tudsz az a ráadás
schrank
<#oooo>

TS Zolly
Ne bántsd Running-ot. Hisz uj seprü jól seper.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mNzJean
akkor most mi van az SF-el ? ha leszedem tényleg nem tudok majd bf2 õzni ? elég szar lenne és nem is hiszem hogy igy van ,de ha valaki tud bõvebbet légyszi irja be. THX

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Tényleg nagyon szoros volt, de az nem látszik az eredményen amikor az utolsó körben megöltük mindet, és minden zászló a miénk volt. Csak épp lejárt az idõ<#falbav> mikor az utlsó haldoklott, még 10mp és szebb lenne.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Crem
nézd a jó oldalát nincs büntetés!😉

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Drachomir
jo kesz ez a weboldal!!!! yummi!!!<#violent><#gun><#wave>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Drachomir
en is koszonom! 😄

Me0w
Deremek, mar tobben torolnek a topikbol megint mint kene...

Together we'll fly someday...

Hysteria
lol 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Crem
thx!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mi van nálad má mikulás van?Nálammeg karácsony na oszt az angyalka szarta ki a spec forcest
Running
Te egy isten vagy öcsém!!!

Drachomir
Sziasztok!

Most szedtem le a spec forcest.. es eredeti gamem van . probalta mar valaki ezt a parositast? Tudni szeretnem felengede majd a rankedre? <#nemtudom><#nemtudom>

tényleg kint van a spec forces?
alma2
csak nem azt irtad neki, hogy nem mukodik a linkje ? 😊

szerintem

Hysteria
cézé irtam privit nézd meg

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Crem
oké!
Elõre is kösz!

Mersant
ahogy magunkat ismerem ez csak az utolso pillanatban fog kiderulni...<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
<#nevetes1>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SigS
NA emberek, rajottem mi a baj ezzel a BF2-es legvedelemmel <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

0Fritz0
Otthonról el tudom küldeni a krekkelt FRAPS-et.
Egyébként a battlerecorderrel is le lehet renderelni, Flat is úgy csinálta.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Crem
Összegezve!😄DD

Fraps-al fel tudom venni jó minõségben?

alma2
Hulyegyerekesen epp az elobb irtam le, hogy, hogy kell 😊

szerintem

Crem
Ha hülyegyerekesen elmagyarázzák talán nekem is sikerül valamennyit felvenni...😉

Running
Mondjuk sok idõm nincs most bíbelõdni a felvett anyaggal...😊

Running
Hát fritz kéne hozzá, nála megy a reges fraps...én egyszerre csak 30mp tudok felvenni...de mondjuk abból is össze lehet rakni...egyébként szerintem lehet...

Crem
Running!

Errõl a fun WAR-ol nem készülhet videó?
Te is és Flat is ért hozzá!

Crem
Kubra Dam-on egyszer csináltam 127:0-t . Az volt a szerencsém, hogy az Admin volt a lövész!😄DDDD

Crem
gyere Sg-nek!😄

Yan
eX-nek ill. a "hetedikeseknek" kell besegiccség?

&#165; xfire: kistekila

alma2
Erre flatline jobban tudna valaszolni.
keresel egy szervert ahol fut a felvetel,/vagy ahogy o csinalta, inditasz egy ilyen servert/ majd jatszol ott egy kicsit,
aztan visszamesz fomenu community, megjelennek a listaban a rolad keszult felvetelek, letoltod. megnezed a demot, megjegyzed az izgalmas jeleneteket, mert visszafele nem lehet tekerni !!! elinditod a bf-et kamerafelvevo opcioval, ahol ujra megnezed a videot, de akkor rogziti a kameramozgast amit te csinalsz.
majd harmadik opcioval elinditva a demot, osszekoti a kameramozgassal es lerendereli, de hat eleg gorenyul nezett ki pedig azt hiszem fullra vett mindent !
Ennel 1000 X kenyelmesebb ha feltudod venni az egeszet jatek kozben, egy masik kartyaval es akkor meg fps nezet is lenne, mert kivulrol azert nem tunik olyan neheznek az egesz 😊
vagy egybol feltudod venni a visszanezett demot is. szerintem tobben igy csinaljak...

szerintem

Running
Gratula...