Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt max annyi basecamping volt, amit az ellen tankja allt a helipadunknal, nem tobb.
szerintem
Vagy közben kilõ egy másik amíg idétlenkedek a nézetemmel 😄
Sok haszna nincs, fõleg multiban.
Ja, meg szerintem BFben nagyobb a látótáv gyalog, mint jármûben. (Ez nem tuti, de így érzem)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
az a "két tunguska amerikai verziója "<#hehe>#hehe> hát ha valamivel szét lehet szedni egy helit akkor az a bredli mert 2 raksit még letucc rázni de 4-et + gépágyú <#szomoru2>#szomoru2> kombinációval csak a <#lama>#lama>-k nem bírnak el egy ijen szarral <#ravasz1>#ravasz1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
mejik a kakukktojás <#nyes>#nyes>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Most szedtem le a spec forcest.. es eredeti gamem van . probalta mar valaki ezt a parositast? Tudni szeretnem felengede majd a rankedre? <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Elõre is kösz!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Egyébként a battlerecorderrel is le lehet renderelni, Flat is úgy csinálta.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Fraps-al fel tudom venni jó minõségben?
Errõl a fun WAR-ol nem készülhet videó?
Te is és Flat is ért hozzá!
keresel egy szervert ahol fut a felvetel,/vagy ahogy o csinalta, inditasz egy ilyen servert/ majd jatszol ott egy kicsit,
aztan visszamesz fomenu community, megjelennek a listaban a rolad keszult felvetelek, letoltod. megnezed a demot, megjegyzed az izgalmas jeleneteket, mert visszafele nem lehet tekerni !!! elinditod a bf-et kamerafelvevo opcioval, ahol ujra megnezed a videot, de akkor rogziti a kameramozgast amit te csinalsz.
majd harmadik opcioval elinditva a demot, osszekoti a kameramozgassal es lerendereli, de hat eleg gorenyul nezett ki pedig azt hiszem fullra vett mindent !
Ennel 1000 X kenyelmesebb ha feltudod venni az egeszet jatek kozben, egy masik kartyaval es akkor meg fps nezet is lenne, mert kivulrol azert nem tunik olyan neheznek az egesz 😊
vagy egybol feltudod venni a visszanezett demot is. szerintem tobben igy csinaljak...
szerintem