Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Tudtam wazze, hogy a Running Wildtõl vetted a neved! Fiatal korom kedvenc zenekara volt! Kalozok yeeeeeeee!!!!!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

gergod
1 squadba voltatok nem?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Running
Borg jelezte hogy jön tartalékosnak...

Running
Van publicon is csapatmunka....csak mindig ugyarra a szerverre kell járni és ugyanazokkal az emberekkel kell squadba játszani...én ezt csináltam...megláttak és jöttek mindig és tettük a dolgunk...8 állandó ember volt állt akikkel játszottam...

gergod
Ezt nem neked szántam ..... 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Azért az érdekes, hogy van aki azt hiszi, hogy publicon van csapatmunka. Csapatmunka nem abból áll, hogy 3-4-5-6 ember egy squadba együtt mozog. Legalábbis klán meccsen nem. Nem árt, ha 3-4 squad is összedolgozik, és lehetõleg azt amit a kommander mond, vagy elõtte meg lett beszélve.

joebacsi
fogadni hol lehet a meccsre? <#ravasz1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Akkor lássuk eddig a csapatot:

1. MEOW
2. badsec
3. Running
4. Gundark
5. Crem
6. atwe
7. -mNz-Jean
8. Schrank

Még 4 ember jelentkezését várjuk!!!! JELENTKEZÉS ITTTTT!!!!!!!!!!!!!!!

LBandi meg Block néven tért vissza... hiába no, változnak az idõk. Vagy nem...
Running
GYûlik a csapat az EX ellen....kössétek fel a gazyátokat ex-feleségek!!!<#eplus2>

vsly
kun,mert az Kond.Lámi<#mf2>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
temegkabbe<#mf2>(áruló<#duhos2>)

vsly
Megtisztelne Uram,ha egy oldalon harcolhatnánk<#worship>
(decsakhamegigéred,hogynemrepülsz<#nyes>)

0Fritz0
Jah, anno 2 dtk között engem is elküldött az anyámba. 😊
A szövegeken meg jókat röhögtünk.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

vsly
#48681<#awink>

joebacsi
😄DDDDDDDDDDDDDD
ejbameg, ezt ne mondtad volna 😊
könnyek csordulnak a szemembe a név hallatán, de szerintem a kötsög ösbfesek közül nem nekem egyedül 😄DDDDDD

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vsly
"Nekem pont tegnap volt hogy a szemem sarkából kiszúrtam egy távolabbi hidon az enemy apc-t, ráfordulok erre sehol semmi!
Megint elfordultam erre megint ott volt, elkezdtem randomra lövöldözni a hídra néha villant az x hogy valamit eltaláltam aztán fel is robbant de abból sem láttam semmit csak hogy bejött az üzenet hogy kilõttem vkit :/"

Ez azért van,mert a játék a ködhatárt egyenes vonalban generálja eléd,nem pedig körívben.Ezáltal a kép szélén messzebbre látsz,mint a közepén<#awink>

Looserke
Ha eredeti BF2-õm van és feltenném a nem eredeti SF-et, akkor gondolom nem tudnék rankedra menni, még a holnapi patch ellenére sem ugye?

0Fritz0
Ez jó lenne a verseny kezdõképének. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

én ennek eskü behalok mért nem elhet olyan mint a többi game h normálisan feltelepül hallod? valaki segítsen plz... akárhogy próbálom nem sikerül... perccsing fájled. rendszergazdaként nem müxik, átnevezem magam akkor a startnál átváltozik de a Document Settings -be nem pedig resiztem is meg minden... akkor a temp es baromság jön be föleg h a patch.exe az tök más mint ami kell.. nem hiszem már el...

én ezzel hallod nem játszok az életbe! peccsing fájled, és mindent próbáltam, még kombinálva is... de semmi

alma2
en mar jo reg elallitottam ezt, nem tudom, hogy ez az egyik tmp vagy temp konyvatarak egyike. de nezd meg magad, ha igen akkor konnyen meguszod:
my copmuter, jobb klikk properties, advanced , bal alul environment variables es azon belul a ket felso sor az.Ha igen atirod mashova es mar kesz is.

szerintem

alma2
ha valoban igy mukodik ez a kockalataosos dolog, mar igazen lehetne mondjuk helyette egy nyolcog, ami megsem egy kor, es maris nem lehet kihasznalni ezt az elonyt.Ha mar negyszog akkor legyen a latohatarom a negyszog oldala, es ne azon belul joval tuntetgesse el a jarmuveket, mert gondolom nem csak en lattam joval tovabb akar szembe is, mint ahol a jarmu allt. magyarul legyen a "kodhatarnal" ez

szerintem

Documents and Settings/neved/Local Settings/Temp
-{A9735F32-1805-4697-BC83-94ABBD87B63E}
-bye187.tmp

nekem ebbe a kettõbe pakolja, kb 500 megát

dronkZero
Egyébként kicsit jobban megnézegetve épp a BF2ben nem sikerült a "kockalátást" elérnem. Megkerestem a határt, ahonnan szabad szemmel nem látszott már egy dzsip (gyalog,dszipbõl, a géppuskájából, és külsõ nézetbõl sem), éppen a határon állva sem tudtam a szemem sarkából meglátni. M16 iron sight-tal látszott. Aztán volt egy határ, ahonnan i.s.-tal a dzsipet láttam, a mellette álló ember meg eltûnt. Az embert sem láttam meg azon a határon túl sehogy.
Lehet, hogy tanknál, helinél máshogy van a helyzet, és lehet, hogy pályáktól(ködhatár) is függ.
Mashtuur City, minden gfx LOW, view distance max.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

alma2
Allitsatok at mind a ket temp valtozot mashova, aztan szerintem siman felmegy.
Vagy lehet, hogy nagyobb a szivas, mert nem is a tempbe pakolja hanem ahova a bf2 config fileait. az meg a "Documents and Settings" vagy atallitjatok azt, hogy masik meghajton legyen, vagy csinaltok egy hardlinket, vagy az egeszre, vagy a bf2-config mappara egy masik meghajotra, szerintem ennek mukodnie kell.
tovabbi reszletekbe nem megyek bele 😊

szerintem

dronkZero
Ja, nem neked címeztem, Haxoror, csak így sikerült...

Tomsteel
Tud valaki .zip -es patchet a gamehez ? ? ?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

dronkZero
Izgi lesz 3G helyet csinálnom windows melett egy 4.5G-s rendszerpartíción... <#idiota>

Tomsteel
és azt írja a patch hogy min. 1,6Gb kell neki

Tomsteel
sajnos az 5Gb-ból kb 800Mb szabad....
És nemtok semmit letörölni, mert csak rendszer fileok vannak rajta(szinte).

de van a C -n is 4,5 Giga :/

Tomsteel
Sziasztok !
Nagy bajban vagyok !
Nem tudom felinstallálni a patch-et(már olvasgattam a faq-t, de errõl nincs szó), mert nincs elég hely a C:\ meghajtómon. A játék nem a C:\-n van, de a temp könyvtárba akarja kicsomagolni a patchet. Van arra vmi megoldás, hogy ne a Temp könyvtárba csomagolja ki magát a patch ? ?

Elõre is NAGYON köszi ! ! !!

alma2
eloszor kell neki gondolom x hely, hogy kipakolja magat az installer azt teszi a temp konyvtarba.De mar arra se volt helyed, igy a jatekot tuti nem fogod felpakolni, mert kiirja 2,4 giga hely kell neki a temp-en, de nekem kb 2.8-nal is azt irta, hogy keves, de mar 3 giganal felmaszott rendesen.
Hat igen ez is nagyon bena tobbekkozott a jatekban 😊

szerintem

alma2
Orulok, hogy legalabb mar haromig el tudsz szamolni, volt ott talan tobb is 😊
Sajna ez a palya ilyenre sikerult, tul kozel vannak a bazisok a helipadjukhoz.Azt hiszem sehol nem lottuk a megjeleno embereket, mint ahogy egyesek szoktak, sehol nem vartunk arra ket masodpercet sem, hogy megjelenjen a heli, sot annyi eszuk nem volt, hogy ott a fobazisukon egy AA meg egy tunguska, 5 meterre meg egy AA, hogy leszedjenek, hat azok sajna igy jarnak...HA lesz turelme a haveromnak csinalni megegyet, csinalunk olyat amikor a repcsiket lovoldozzuk le helivel csak a te kedvedert 😊
De mostmar banom, hogy nem voltal ott dzsippeddel, odaszalltam volna a fejed fole a fustolgo helivel, aztan fustmergezesbe kimultal volna 😊

szerintem

nem az a kakukktojás 😊

eX RambO
Az a Kun véletlenül nem Kond volt?? Javíts ki ha tévedek... Ond,Kond,Tas, Huba,Töhötöm...hmmm????

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

én cincogásnak hallottam😊

de még megse kérdezte h hova rakjam :S

TS Zolly
Tök mindegy, mindketten csak nyávogtatok ts-en.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

alma2
na megneztem a spec force-t + a patchet de csak singlebe tudtam.
-lassuk csak ejszakai palyak, en szemely szerint nem szeretem, tehat kilove.
-ez a grappling hook, vagy itt nem is tudom, hogy hivjak eleg bena, kilovod aztan eltunik x ido utan, se levagni, se leloni nem tudtam.
-A BH-kat harom anti-tank raketa leszedi.
-Termeszetesen a helik, repcsik, tovabbra is toltodnek a levegoben./ez azert jo 😊/
-Tovabbra is olyan bena a jatek, ha az intro folyaman nyomsz egy space-t. hogy skippeld az introt, azt beirja a jelszohoz a login ablaknal, aztan csak lesel miert incorrect a password.
-a szep kis reklam ablak az elejen most is ott van.
-tovabbra is remekul mukodik a bunnyhopping.
-a heli tv kameraja adashibas lett, kicsit hullamzik a kepe.
- a heli tv kameraja mutatja egy X -el hova kattintottal utoljara.
- Vegre kijavitottak legalabbis azon a palyan ahol probaltam, hogy nem kell barmilyen tajegysegre , jarmure kattintani, hogy iranyitani tudd a raketat ergo, ha az egbe losz akkor is iranyithato. Remelem a regi palyakon is mukodik !
-Lett ket uj helikopter, az egyik hasonloan furge mint a kobra bar iszonyat csunya a cockiptje, semmit nem latni ki belole. A masik egy nagyobb darab heli.gondolva a siro szaju gyerekekre, + a dc-s helisekre, azzal keptelenseg leesni, persze lehet. hogy van ilyen igazabol, de kb egy 5 eves gyerek mar eliranyitja billentyuvel, mert max gazon ugy, hogy a foldet nezed, nem csokken a magassaga, szerintem tobb mint bena...cserebe ritkan lovi a raketakat, es olyan szeles a fesztavja, hogy ezzel mar egy keresztben allo tank mellett is ellosz ketoldalt.
-van egy specopsos magyar server DR klane, gondoltam ramegyek erre kiirja, hogy regi a kliensem, nekik meg a megpatchelt jatekom utan is ujjab server fut, csak tudnam hogyan 😊. a patchelt kliens most a 2552-344.0 verzion fut.
-van egy palya ami egy anyahajon jatszodik joreszt, ertsd 10x-er akkora mint a jelenlegi anyahajo, rajta sok sok repulovel a fedelzeten, az oke, hogy nem lehet repulni veluk, bar itt pont van heli, de szetloni se lehet oket, sot meg a szekeket se lehet megmozditani. lassan kikotunk 98-as szinten.oke, hogy ez multi de akkor is, eroltessek meg magukat. /pl hl2dm, ha mar annak a szinvonalara csokkentettek ezt a jatekot is./
kb 5-6 palyat neztem meg azt hiszem 8 van osszesen es ezert 30 dollart kernek.
Amikor van vagy 100 custom map aminek a fele meg jo is, az meg ingye van... hat hiaba naluk a hatalom.
-Ja repcsit egyik palyan se talaltam a 6 kozul.
-Gondolom holnap at all mar az osszes server aztan lehet nyomni vele.
Akinek volt annyi esze, hogy elmentse az eredetit mielott jol megpatchelte, az most pakolhatja vissza regit holnapig, ha multizni akar 😊

szerintem

netán kevés a helyed a meghajtón?

foggalmam sincs róla :S beírom a CD kulcsot, enter és ez :/

Ahhoj
te mire tippelsz mi a probléma?

Running
MÁR GYÜLEKEZÜNK AZ SG SZERVEREN JÖJJÖN AKI TUD!!!!!!

van egy kis problámám :S plz help

Danee
nem , én csak Subzero meg Shadow7 néven játszottam DaNeE elõtt 😊
Zink-re emlékszek én is 😊 midig ott lógott a murry ts-en 😊
Jókat dc-ztünk ott Kristo4o-val 😊

mohus
az sg szerveren lesz a móka?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

schrank
3-ig számoltam azt ahogyan a helipadon felszálni vágyó kobrát szétbaszta a edlol tévégájddal ojan messzirõl hogy nem is láttátok õket csak kilõttétek a raksit szt jóvan <#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
Meg Zink, Drönk vagy mi tábornok és stb.