Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NA PUBLIK HORDA:
EZ EGY FUN WAR LESZ SENKI NE KAPJON SZÍVROHAMOT AZ ERÕLKÖDÉSTÕL!! KÖSZÖNÖM!!
(nekem mondjuk Gerzsonnál van törlesztenivalóm mert a multkor annyiszor lelõtt, aszittem leharapom a saját arcomat.)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Ha jól sül el a dolog akkor máskor is lehet ellenetek harcolni??
IDÕPONT: HÉTFÕ 20:30!!!!
Akkor lássuk eddig a csapatot:
1. MEOW
2. badsec
3.
4. Gundark
5. Crem
6.
7. -mNz-Jean
8. Schrank
9. {TLD}Gaboca
10.szabfer
11.tRs.Gerzson
+Tartalékos:
-mNz-Jean 2 embert tud még hozni...
Vagyis elvileg már megvagyunk, de azért még 1 ember jelezzen aki tuttira tud jönni...
>>>TS:
Server adress: 193.109.252.107:8768
Nickname-hez a neved, Annonymus legyen pipálva és CONNECT! Keresd meg a BF2 WWEX -t és csatlakozz be.
>>>Szerver: SG SZERVER!
ADATAI: 193.202.85.85:16567
Player: 32
Spawn time: 15 mp
Round time: 20 perc
Ticket: 200
Autobalance: nincs
Friendly Fire: On
Punkbuster: On
>>>Térképek szerintem:
Karkand, Masthuur
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Schrank neked meg adok egy kodexet és majszold el <#idiota>#idiota>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
1. MEOW - róla mindent tudtok, de õ a szavaival is képes gyilkoni..
2. badsec - játék közbe képes a pályákat átszerkeszteni kedvére,hihetetlen srác
3.
4. Gundark - Buggyval kézifékes gyilkolós...halálos...
5. Crem - A Levegõ bajnoka...
6.
7. -mNz-Jean - hátulról, elõrõl késes halálos profi klános
8. Schrank - war közbe...horroros, undis képekkel bombáz és attól meghalsz...
9. {TLD}Gaboca - nem ismerem, de aszonták nagy KILLER
10.szabfer - nem ismerem...de aszem nincs még ellenfele...
...a többieket meg ismeritek...Borg aki mindenkit képes asszmilálni...
Nem is értem hogyan mertek egy ilyen csapat ellen kiállni.<#vigyor1>#vigyor1>
A szervert meg beállítjuk ahogy mondtátok. Csapatotok megvan? A mi hordánk készen áll...
Elastic An-usZ Boys
A meccset kiírtam az oldalunkra.
Elastic An-usZ Boys
# Ticket Ratio: 200
# Friendly Fire: On
# Auto Balance: Off
# Punkbuster: On
Game length and maps: The default length of a match is 4 x 20 minutes. This means that two maps will be played, each side once by both clans. Both clans have to choose the map want to play in the challenge. The lower ranked clan can choose which map is played first and what side it wants to start on that map. The other clan can choose the side to start with on the second map. This should be agreed upon prior to entering the server in order to produce minimal delay or missunderstanding during the war.
Elastic An-usZ Boys
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Spawn time: 10 mp NEM JÓ! 15 mp
Round time: 45 perc NEM JÓ! 20 perc
Ticket: 150 NEM JÓ 200%
Szóval ez inkább bé.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
kösz LOL LOL LOL LOL LOL
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
...ex készüljetek a bloodbath-ra...<#eplus2>#eplus2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<#mf2>#mf2>föcibõ ötös vótam B+ <#nyes>#nyes>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
1. MEOW
2. badsec
3.
4. Gundark
5. Crem
6.
7. -mNz-Jean
8. Schrank
9. {TLD}Gaboca
10.szabfer
+Tartalékos:
-mNz-Jean 2 embert tud még hozni...
Vagyis elvileg már megvagyunk, de azért még 2 ember jelezzen aki tuttira tud jönni...
>>>TS:
Server adress: 193.109.252.107:8768
Nickname-hez a neved, Annonymus legyen pipálva és CONNECT! Keresd meg a BF2 WWEX -t és csatlakozz be.
>>>Szerver szerintem:
SG SZERVER!
- ADATAI: 193.202.85.85:16567
Player: 32
Spawn time: 10 mp
Round time: 45 perc
Ticket: 150
>>>Térképek szerintem:
Karkand, Masthuur
Horda Maki!:D
Van egy nagyon idegesítõ problémám a BF2ben:
Rendezetlen idõközönként az egerem "lefagy" kb 2-3mpre. Valószínûleg valami tûzfal/patch problémám lehet, de nem tudok rájönni.
A gépem: AMD 2500+ Barton, 1GB RAM, 2 DB 120GB Samsung SATA(RAID 0ban), Genius optikai(nem rádiós!) egér, Windows XP SP2+online javítások(magyar), Norton Systemworks 2005. NAVban és az XPs tûzfalban kikapcsoltam a BF2 figyelését, de semmi sem változott.
Észrevétel: amikor "lefagy" az egerem akkor a vinyóm kattan egyet-kettõt+halk csippanás a speaker részérõl
Bármelyik online szerveren megcsinálja ezt ami roppant idegesítõ, ha vadászgéppel manõverezek!
,ja és daemon tools 4-el telepírem.
Elõre is THX!!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Hát az tutti hogy egy szervezett csapat ellen nincs sok esélyünk...a kérdés az mennyire égünk be?<#hehe>#hehe>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
persze ez valamilyen szinten mapfüggõ is, mert párat lehet izomból is eredményesen tolni, de pl karkandon az ex szarrágyalázná (értsd nagyon-nagyonsok null) a publik teamet, feltéve, hogy elég komolyan veszik e a dolgot...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szabályok meg mittomén...és sose voltam még ilyen szervezett waron.
Ja és akik jelentkeztek a csapatba azok húzzanak beírni a fórumba ki lesz a leader, meg mittonén...amit kell beszéljük meg...
Még diablo2-s koromban kaptam mikor mindig futottam az ellen elõl...<#vigyor2>#vigyor2>