Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi nekem most sikerült elindítani a spec forcest meg a sima bf2-õt patchel,de mo nem tudok egy szerverre se csatlakozni mert mindegyik pirossal van írva.Azt írja hogy not same version.Mit tudok tenni vagy hogy tudnék játszani a spec forces-al vagy a sima bf2-vel pls help
Running
Ja ok, aszittem mindenkinek van itt humorérzéke..😊))...jólvan...
NA PUBLIK HORDA:

EZ EGY FUN WAR LESZ SENKI NE KAPJON SZÍVROHAMOT AZ ERÕLKÖDÉSTÕL!! KÖSZÖNÖM!!

(nekem mondjuk Gerzsonnál van törlesztenivalóm mert a multkor annyiszor lelõtt, aszittem leharapom a saját arcomat.)

Crem, jean, és gaboca, nah, õk nem lesznek könnyû falat....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

eX RambO
Oké oké, csak az emberek mind másképp kezelik a vicceskedésedet, nem szeretnénk ha ellenünk lenne kihegyezve ez az egész FUN war, ezért kérlek Runing haggyuk ezeket a Fûbeharaptok és ehez hasonló lázító beszólásokat, intézzük ténylegesen FUN módra a dolgokat, ha így marad akkor állunk elébe nagyon szívesen. Thx

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Running
Gondoltam....csak próbáltam vicceskedni, meg hergelni a népet...remélem azért ti is tudtok majd valami nyerni a játékból, ha mást nem akkor egy jót szórakoztunk nem?
Ha jól sül el a dolog akkor máskor is lehet ellenetek harcolni??

eX RambO
Borgnak meg Verzoo külön örül 😊, asszem éppen most keres vmi uj jópofa Borgölõ csítet a neten, mert 2 napja nem jön velünk játszani egyfolytában csak a Google-t bujja reszkess Borg most visszakapod a letiltást!!!<#nevetes1><#nevetes2><#nyes><#nyes><#gun><#gun>

Running
WAR AZ EX KLÁN ELLEN!!!!!!!!!!

IDÕPONT: HÉTFÕ 20:30!!!!

Akkor lássuk eddig a csapatot:

1. MEOW
2. badsec
3. Running
4. Gundark
5. Crem
6. atwe
7. -mNz-Jean
8. Schrank
9. {TLD}Gaboca
10.szabfer
11.tRs.Gerzson

+Tartalékos:
Borg
-mNz-Jean 2 embert tud még hozni...

Vagyis elvileg már megvagyunk, de azért még 1 ember jelezzen aki tuttira tud jönni...

>>>TS:
Server adress: 193.109.252.107:8768
Nickname-hez a neved, Annonymus legyen pipálva és CONNECT! Keresd meg a BF2 WWEX -t és csatlakozz be.

>>>Szerver: SG SZERVER!

ADATAI: 193.202.85.85:16567
Player: 32
Spawn time: 15 mp
Round time: 20 perc
Ticket: 200
Autobalance: nincs
Friendly Fire: On
Punkbuster: On

>>>Térképek szerintem:
Karkand, Masthuur

eX RambO
He he he Running, ha tudnád , hogy ezek az emberek a saját választott összeszokott csapatukkal kikaptak tõlünk akkor gondolhatod, hogy most 2-3 válogatott emberüket látva kipótolva 8-9 publicos arcal, nem fogunk betojni.Inkább törjétek a fejeteket vmi jó taktikon és ne ábrándozzatok, itt ugysem arról van szó ki a jobb, hanem ha jól tudom onnan jött ez az egész Zero barátunkal beszélgettetek hogy a publikos nép is meg tudja fingatni a klános társaságot. Na akkor tertsuk is ezt az alap koncepciot szem elõtt pls. Thx és ne sírjatok ha kikaptok mert ez a valóság, 1 összeszokott bandát sosem fog megverni egy éppen összeverbuválódott csapat.Ha tetszik ha nem, és nem azért mert az eX. az Isten csapat!!! Mielõtt vki belémkötne!!!

uHs Gerzson
Én még jó hogy nem kerültem a listában engem nem is lehet értelmezni <#mf2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Akkármit csinálsz az alap BF2-t fel fogja patchelni az Sf mert kell neki.

Schrank neked meg adok egy kodexet és majszold el <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Hát fun vagy nem fun, hogy fûbeharaptok az biztos, elabrakolunk benneteket rendesen...a látnád milyen nevek szerepelnek a csapatba nem nevetnél:

1. MEOW - róla mindent tudtok, de õ a szavaival is képes gyilkoni..
2. badsec - játék közbe képes a pályákat átszerkeszteni kedvére,hihetetlen srác
3. Running - BH bajnok...és SzervezõKING
4. Gundark - Buggyval kézifékes gyilkolós...halálos...
5. Crem - A Levegõ bajnoka...
6. atwe - lepörög mindenkit a pályáról...nyelvtankönnyvel is tud ölni..
7. -mNz-Jean - hátulról, elõrõl késes halálos profi klános
8. Schrank - war közbe...horroros, undis képekkel bombáz és attól meghalsz...
9. {TLD}Gaboca - nem ismerem, de aszonták nagy KILLER
10.szabfer - nem ismerem...de aszem nincs még ellenfele...
...a többieket meg ismeritek...Borg aki mindenkit képes asszmilálni...

Nem is értem hogyan mertek egy ilyen csapat ellen kiállni.<#vigyor1>

Running
Okés akkor kiteszem én is!!!

A szervert meg beállítjuk ahogy mondtátok. Csapatotok megvan? A mi hordánk készen áll...

Hatt
Jah Zero legközelebb szólj ha ilyen meccset akartok. Nem mondom hogy gyengék de tanulni se lehet majd belölle. Ha jól értelmezem ez nem presztizs vagy gyakorló meccs hanem csak egy kis FUN.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
No és hogy mondjunk a-t vagy b-t legyen akkor hétfõ 20:30.
A meccset kiírtam az oldalunkra.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
# Spawn Time: 15s
# Ticket Ratio: 200
# Friendly Fire: On
# Auto Balance: Off
# Punkbuster: On

Game length and maps: The default length of a match is 4 x 20 minutes. This means that two maps will be played, each side once by both clans. Both clans have to choose the map want to play in the challenge. The lower ranked clan can choose which map is played first and what side it wants to start on that map. The other clan can choose the side to start with on the second map. This should be agreed upon prior to entering the server in order to produce minimal delay or missunderstanding during the war.

Elastic An-usZ Boys

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Spawn time: 10 mp NEM JÓ! 15 mp
Round time: 45 perc NEM JÓ! 20 perc
Ticket: 150 NEM JÓ 200%

Szóval ez inkább bé.

PocoK Bf2
DE. Majd he eléred azt a rangot link amikor unlock-olhatsz. Bfhq-ban nagy dobpergés lesz majd.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

LittleMole
Csá, nem tudja valaki, hogy lehet kilokkolni a fegyvereket(kis lakat van mellettük), ha persze ki lehet.
kösz LOL LOL LOL LOL LOL

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

nem tud valaki valamilyen megoldást arra hogy a patch miatt ne rontódjon el a bf2
Running
Mikor tudtok mondani át vagy bét jó e az amit lejjebb kiírtam? idõpont pálya ilyesmi...

Running
Ezért lenne jó karkand és mashtuur...ott nincs jet, cobra...csak transport heli.

Ha crem is játszik, akkor feltétlenül repülõtlen pályára kell mennünk! 😊

nekem pl. egyik sem indult el a patch miatt.
Looserke
Szóval, akkor még senkis sem tudta kipróbálni, hogy megy e az alap BF2 ranked szervereken, ha felteszem a tört SFet??? Csak a patch után derül ki?

schrank
ne ebbõ eccót se éttettem <#wilting><#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mi van akkor ha a patchet nem teszem fel?elindul akkor a spec. forces???Úgy mondom hogy a spec. dvd tartalmát felmásolom gépre a patchet kiszedem belõle és úgy telepítem fel.
Running
Gerzson is csatlakozott...vagy is még 1 fix emberke kell, a többiek max azok helyére akik nem jönnek el...

...ex készüljetek a bloodbath-ra...<#eplus2>

uHs Gerzson
A patch ami az SF mellet van azt ma lesz publikus és csakazért van hogy ha egy szervere felrakják a SF-t akkor az a sima BF2-s pályák mellet is vigan menlyen.

schrank
mostakkor mivan ha felnyomom a koppintott SF-et akkor abban benne van a peccs is? és ha nem jáccok az SF-fel akkor gondnélkül megy az alapjáték ? lassan már kell külön venni egy 120-as vinyót amire rá lehet telepíteni a peccses izéket<#gonosz3>

schrank
<#mf2>föcibõ ötös vótam B+ <#nyes>

Looserke
Nos emberek, ha nekem eredeti BF2-õm van és felteszem a SF-ot. Akkor gondolom csak tört SF szerverekre tudok menni, de sima BF2-õs rankedokkal mi a helyzet??? Mert a sima BF2 kulcsom az eredeti...

Running
Hát az idõpont hétfõ vagy kedd, és este gondolom 7 körül..de ex még nem jelzett vissza mikorra tudják összeszedni a szedett-vedett hordáikat...<#nevetes1><#papakacsint>

Running
Hát engem az utóbbi idõben mindennel lelõnek, de élõ pajzsnak azért jó leszek. <#vigyor2>

Running
Akkor lássuk eddig a csapatot:

1. MEOW
2. badsec
3. Running
4. Gundark
5. Crem
6. atwe
7. -mNz-Jean
8. Schrank
9. {TLD}Gaboca
10.szabfer

+Tartalékos:
Borg
-mNz-Jean 2 embert tud még hozni...

Vagyis elvileg már megvagyunk, de azért még 2 ember jelezzen aki tuttira tud jönni...

>>>TS:
Server adress: 193.109.252.107:8768
Nickname-hez a neved, Annonymus legyen pipálva és CONNECT! Keresd meg a BF2 WWEX -t és csatlakozz be.

>>>Szerver szerintem:
SG SZERVER!
- ADATAI: 193.202.85.85:16567
Spawn time: 10 mp
Round time: 45 perc
Ticket: 150

>>>Térképek szerintem:
Karkand, Masthuur

Danee
😊 régen volt már 😊

badsec
Beégni?!?!?! Ugyan már! Csak nekik van vesztenivalójuk! Meg amúgy is, az AK-47-esemnek SENKI sem tud ellenállni!<#violent>

Horda Maki!:D

Sziasztok!

Van egy nagyon idegesítõ problémám a BF2ben:
Rendezetlen idõközönként az egerem "lefagy" kb 2-3mpre. Valószínûleg valami tûzfal/patch problémám lehet, de nem tudok rájönni.

A gépem: AMD 2500+ Barton, 1GB RAM, 2 DB 120GB Samsung SATA(RAID 0ban), Genius optikai(nem rádiós!) egér, Windows XP SP2+online javítások(magyar), Norton Systemworks 2005. NAVban és az XPs tûzfalban kikapcsoltam a BF2 figyelését, de semmi sem változott.

Észrevétel: amikor "lefagy" az egerem akkor a vinyóm kattan egyet-kettõt+halk csippanás a speaker részérõl

Bármelyik online szerveren megcsinálja ezt ami roppant idegesítõ, ha vadászgéppel manõverezek!
alma2
Mi is, kosz 😊

szerintem

Hi felakarom rakni a Special Forcest ,de telepítéskor Patching fialed-et ír ki
,ja és daemon tools 4-el telepírem.
Elõre is THX!!

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

<#law><#law><#law>

Running
Aszem én megyek akkor hétfõig TIBETBE meditálni, hogy fel tudjak szellemileg készülni a dologra. Ilyenkor csak gleccservizet és egy marék rizst fogyasztok naponta és csak meditálok...ált 1 hét elég hogy felkészüljek ilyen versenyekre.<#hehe>

Hát az tutti hogy egy szervezett csapat ellen nincs sok esélyünk...a kérdés az mennyire égünk be?<#hehe>

mohus
persze, mert mindig a másiktól várják, hogy ne löjjék szét a seggüket és fedezzék õket...rambo rulez😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

joebacsi
hmm...csapatoknál elég sok energiát visz el 8+ ember összehangolása. Egyrészt ott van az elõre kidolgozott taktika (optimális esetben már sokszorpróbált, folyamatosan javított), ami ugye optimális esetekre van megírva...azonban e fölött lehetnek még a váratlan események lereagálása, a vészforgatókönyvek, és hogy mindez készség szinten menjen mindenkinél...ez az ami életbe nem lesz publikon, és annak ellenére, hogy ez a squad rendszer valamelyest javított a helyzeten a teamwork még mindig elég vicces a klánmeccsekéhez képest...
persze ez valamilyen szinten mapfüggõ is, mert párat lehet izomból is eredményesen tolni, de pl karkandon az ex szarrágyalázná (értsd nagyon-nagyonsok null) a publik teamet, feltéve, hogy elég komolyan veszik e a dolgot...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
A gyõzteseket pedig majd jól megbüntetik a lányok. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nézd a nagy profikat, amikor publikon nem az õ füttyük szerint ugrál a nép, akkor már itt sir a szájuk hogy a "publikon nincs teamwork" ... 😛
joebacsi
végülis már az is csapatmunka, mikor 2, vagy több ember egy oldalon van, és az ellenfélre lõ csak...szóval igen, VAN publicon csapatmunka <#nyes>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Na szerintem mi lassan megvagyunk. Szóval ex-esek találjátok ki hol legyen és hétfõn, vagy kedden...melyik szerveren (lehet sg is)...és hánytól...
Szabályok meg mittomén...és sose voltam még ilyen szervezett waron.

Ja és akik jelentkeztek a csapatba azok húzzanak beírni a fórumba ki lesz a leader, meg mittonén...amit kell beszéljük meg...

Running
Nekem most is kedvenc...Ja csak sok helyen nem tom kiírni.<#rinya>
Még diablo2-s koromban kaptam mikor mindig futottam az ellen elõl...<#vigyor2>

vsly
Jeeeeeeeeeeeee!Imádom a zöld vért<#finom>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu