Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szólj már a nasa-nak pls, hogy nekem is adjanak egy gépet kölcsönbe 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ITT TALÁLHATÓ A KÉP!!!
Together we'll fly someday...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha a HORDA úgy gondolja máskor is vállalná a játékot, akkor keresünk más ellenfelet is:
Pl SOS, JCSR...stb...
Vélemény?
Végigolvasva a hozzászólásokat, én csak annyit szeretnék mondani,hogy:
Ez a fun war részemrõl annyira "fontos", hogy egy jót szorakozzak! Csak magyarok-magyarok ellen, idegeskedés nélkül, egy jó társaságban!!!
Ez egy nagyon jó és okos kezdeményezés, akár ki találta ki. Remélem nem ez lesz az elsõ és utolsó. Az külön öröm, hogy a BF2 közösség egyik legerõsebb klánja az elsõ!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
1. MEOW
2. badsec
3.
4. Gundark
5. Crem
6.
7. -mNz-Jean
8. Schrank
9. {TLD}Gaboca
10.szabfer
11.tRs.Gerzson
12.digitalenjoy
+Tartalékos:
-mNz-Jean 2 embert tud még hozni...
Drachomir
Nos aszem ez lesz a csapat...tartalék is van elég akinek esetleg közbejön valami!!!
Flatline hozzászólása minden szempontból elsõrangú!! Na mindenki mennyen gyakorolni...
FIGYELEM HA AKAR A SG+CSATLÓS HORDA gyakrolni az jöjjön SZERDÁN (23.) SG SZERVERRE 21:00 órai kezdettel!!!! (EZ NEM VICC.)
GYAKPARTI INFO: www.bf2sof.fw.hu (fõoldalon war kép mellett vannak az idõpontok)
Tervek:
1. célbalövés
2. gumiabroncsba ugrálás
3. hullahoppkarikázás
4. falmászás
5. norbikazijára fitness programok
...
A másik meg,hogy klán VS publik esélyeinek vitájából alakult ki ez a "kihívás",de ez nem egy publik csapat lesz,hanem egy meccs erejére összeverbuválódott "alkalmi klán".Ami messze sokkal erösebb,mint egy publik.
Szal nem érzem annyira a zsebünkben a gyözelmet.Annak ellenére,hogy papírforma szerint sokkal esélyesbbek vagyunk.
Akárhogy is alakul majd a dolog,az biztos,hogy jópáran ráéreznek majd egy szervezett meccs ízére,és rájönnek,hogy mennyivel élvezetesebb így a játék.<#eljen>#eljen>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ami biztos h rengeteg hely kell neki, mert ugy a temp konyvtarat hasznalja a telepites soran.. egyebkent ez mar az 1.3as patchel is igy volt.. 😞
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Akkkor most lenyomtatok mar ezt a Fun wart v sem ? <#confused>#confused>
Mert ha van meg hely Running csapataban akkor beszalnek :-) Verbeli publicos vagyok uh szeretnema z O csapatukat erositeni! 😄 Mellesleg ez a public vs klan merkozes azert sem helytallo mert a publicon alatalaban a szervezetlensegbol fakadoan csak rambo arcu emberek rohangasznak.. a sajat tapasztalataim szerint ha normalis commandered es squad memberjeid vannak akkor ott is lehet nagyon jo elvezetes meccseket tolni.. Azert remelem a vegeredmenyt is ilyen hangosan fogjatok majd kantalni mint a keszuleteket! :-)
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Rambo helyett is elnézést kérek, és örömmel tekintek egy új, eddig nem ismert jellegû kihívás elé, remélem, hogy az eredménytõl függetlenül jól fogunk szórakozni, ideértve a vesztes felet is.
Természetesen ez a meccs számomra nem az arcoskodásról szól, és csak remélem hogy jól fogtok szerepelni, hiszen akkor van értelme a gyakorlásnak, és akkor izgalmas a játék, ha szoros a meccs.
Amúgy valószínûleg én is ott leszek a pályán 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Na jó én már nem tudom követni hogy ki mikor poénkodott és mikor nem <#idiota>#idiota>
Erdekes ezt nem vette eszre: 'Hát az tutti hogy egy szervezett csapat ellen nincs sok esélyünk...a kérdés az mennyire égünk be?'
Hozzáteszem a mi csõrünket meg minden csapatét sztem ugyanígy cseszegetné a "lemosunk bennünketkikvagytok" elég rendesen.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Én végig azt hittem hogy ez egy funwar lesz 😉
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<2005-11-22 @ 08:02 - Berkenye>2005-11-22 @ 08:02 - Berkenye> (kommentek: 2)
Az Electronic Arts kiadta a Battlefield 2: Special Forces ????????!!!!!!!második világháborús akciójáték-kiegészítõ!!!!!!!!??????? lemez 1.12-es reatail szerverét, így most már az abban található nyolc új pályával is meg tud birkózni a program, ráadásul egy adagnyi hibát is orvosoltak benne. A 192 megás csomagot innen ránthatjátok le.
Na bazzeggg ezt olvassátok, aszittem betojok...<#vigyor2>#vigyor2><#ijedt>#ijedt><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>