Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robogo
Ohhh danke!

Voltam ma fent ts-en de sajna nem volt fent senki.Akkor ma találkozunk a gyakon meg a ts-en!!

üdv:{TLD}Gaboca<#wave>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Running
erdos
Mire megint összefutunk kornél megen harcképes lesz, én kérek elnézést 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Nem is lett kissebb az APC kereke<#hehe><#hehe><#mf3><#mf3>

Robogo
Be tudja valami linkelni az honlapját please??!!Elõre is thx!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

schrank
én nem láttam zõd kettest sehol csak nem engedbe mert az SF vagy vegyek 7250ért egy lemezt hogy legyenek zõd kettesek a szerverkeresõbe <#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Me0w
Valoszinu hogy a 100 megabol 50 mega a kis zold kettes 20000x20000-as felbontasu tga file, amit lekicsinyit ilyen 36x36-os meretre 😊))

Together we'll fly someday...

Lehetne nagyobb is <#nezze><#idiota>

Running
Nem az emberek átállása a kérdés, hanem tudtok e másik szervert...mert mondom SG szerver nem fog hétfõig átállni, vagyis nem úgy tûnik.

Me0w
Na de akkor is, 100 mega erre a 4 sornyi javitasra? 😊

schrank
mér eddig volt tévérakéta <#wilting><#nyes>

Megváltozott a TV rakéta képernyõje.Erre aztán nagy szükség volt GRATULÁLOK.<#taps><#taps>

na lécci már
eX RambO
Hát akkor ezt benyaltátok a jövõheti eX.-es warral mert nálunk már majdnem mindenki átállt az uj patchre, ugyhogy vagy ti is és a server is vagy nem lesz war!!Egyeztessünk thx.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

eX RambO
Kornél sajna nem tudunk akkor mostantól nélküled álltok ki ellenünk ha gyakmeccs lesz?? <#eplus2><#puszis><#law><#worship><#love11>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Me0w
rofl, dao animacio 😄

schrank
szerintem közvetlenebbek a repcsik de még mindíg nem DC <#shakehead>

SLYTHOMi
EA HU Official Ranked II, EA HU QWERTY SF PUBLIC RANKED már átállt, 1es szerintem most fog 😊))

Hello!
Patcheltem 1.03-ra és nem indul,már néztem a bfhelp.atw.hu,meg uis csináktam amit ajánlottak,de így se megy.Kéne segítség.(JÓ GÉPEM VAN)
Nézzél már utána, biztos elromlott a billentyûzeted, mert folyton duplázza a kérdõjeleket.

Minden jog fenntartva!

BurnBaby
ismétlem - ez egy önálló patch, azaz nem kell hozzá feltenni a korábbiakat, ennek megfelelõen benne van minden ami a korábbi patchekben, így pl. a wake island pálya is. ha emlékeztek, az 1.03 180 mega körül volt. ehhez jön hozzá némi javítás (lentebb listázva), kiegészítés (h meglegyen minden, ami az sf-hez is kell). ez adja ki a 280 megát

www.battlefield.hu

Boxer HUN
Vegyél NAGY vinyót... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
LOL...
A patch telepítése közben az 1 Gb ramom szép csendben lecuppant 7 Mb-ra...
(ZABAGÉP)

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

digitalenjoy
Valakinek valami megoldás arra, hogy ne kelljen 3000 mb hely a c-n? Különben az én BF2-es pályafutásom véget ér ...

A JCSR nem kerülget ...

uHs Gerzson
Igen erdosnek igaza van abban hogy egy kicsit érdekes mivel az 1.03 csak 180MB az 1.12 meg 280MB akkor mi van abban a 100MB-ban???? mert szerintem ezek a kis dolgok amiket javitotak nem lehetnek töbek 5 megánál....

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

erdos
nyilván erre gondoltam :-)
Mivelis kicsitt sokallom a 280 megát arra hogy a alábbi kártyákon csak low beállítás lépjen életbe meg szép zöld legyen sf szerverek neve.
Mellesleg nekem idáig nem esett össze a játék ha görgõvel váltottam a bombázónál fegyvertípust, szal mostantól majd fog....

Running
AZ SG SZERVER ÁTÁLLÁSÁIG HIBERNÁLOM AZ AUTÓVERSENYEKET!!! A hétfõi ex elleni war-nak pedig keresni kell másik szervert, mert az SG nem fog valszeg hétfõig átállni!!
Elnézést mindenkitõl a kellemetlenségekért!

LittleMole
köszi szépen!!!

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

Nyilvan arra gondolt, hogy a patch ezen kivul mit modosit a jatekban. O sem hiszi el, hogy a 280 megas patchben ennyi bugfix es valtoztatas van.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Bassza meg...

BurnBaby
úgy is mint? nem értem, mire gondolsz 😊

www.battlefield.hu

Hahaha! Ezt te se gondoltad komolyan!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Ha felteszem a peccset akkor tudok régebbi verziójú szervereken játszani??? Pl 1.03as szerverek...

Running
Kerestem de semmi...

erdos
És a játékbeli módosításokról semmi hír? Találjuk meg mi az újdonságokat?
Azért ez egyre fejetlenebb lesz...

En is ezt talaltam meg, de nem hittem el, hogy kepesek ennyi hibajavitast(?) patchnek nevezni. Kulonosen ugy, hogy 280 mega.

BurnBaby
oh még egy apróság. aki rárakja az 1.12 patchet a sima bf2-re, majd felteszi a special forces-t, annak újra kell raknia a patchet, különben nem tud felmenni a szerverekre. ez is ügyes, nem? 😊

www.battlefield.hu

Pyotr
Running! simán fel megy a patch!
én mielött felraktam volna gondoltam játszok még 1et az 1.03al.elinditom a játékot
nézem minden szerver piros uhhogy toltam is fel ezerrel!
amugy nekem az EA HU 2 szervere indul az ujjal tehát azon már megcsinálták ezexerint😊

&#9608;&#9608;

Running
Habár ha az összes szervert áttolják az új verzióra akkor az szívás.

Running
Meggyõztetek arról hogy nem kell nekem egyenlõre szenvednem ezzel a peccselés dologgal....

schrank
<#worship><#hehe>

koschwarz
aha, az jó, hogy az alapjáték, meg a kiegészítõ nem "kompatibilis" egymással. ennél mélyebbre már nem süllyedhet a DICE, asszem. gyökerek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Pyotr
amit én eddig észrevettem patch-elés után h:
látható amit beirsz a prefixnek
DAO reload animáció
eddig ennyi aztán kivágott a játékból😊)

&#9608;&#9608;

schrank
nem elég hogy semmit nem javítottak a peccsben de még a szavahihetõségemet is mekkérdõjeleszték <#schmoll2><#nyes>

koschwarz
a peccs után le lehet szedni pisztollyal már a vadászgépeket/heliket? jut automatikusan egy repülõ vagy helikopter azoknak, aki repülni akar? mer addig nekem marad a karkand a kedvenc pályám 😊

BurnBaby
ne vegyél be mindent (semmit), amit schrank mond. egy patch van, az hivatott a bf2 és bf2:sf kompatibilitást megoldani. egyelõre a magyar (ranked) szerverek tudtommal nem álltak át, ha megtörténik kiírjuk a bf.hu-ra.

www.battlefield.hu

Running
Vagyis semmit. <#hehe>

BurnBaby
van is. mégmeg 8 darab. a kiegészítõben ,)

a patch azért ekkorka, mert tartalmaz eddig minden javítást, ugye, illetve az újakat (nem sokat):
- nem esik össze a játék, ha bombázóban (SU-34, F-15 and J10) egérgörgõvel váltasz fegyvert az alap BF2 pályákon.
- kivették a dobóhorgot és a csúszókábelt (vajon ezt hogy hívhatják...?) a "The Iron Gator" pályáról.
- single player töltõképernyõ javítva, hogy azt is lásd amit töltesz (deédi).
- menüben megnézhetõk a BF2:SF szalagok leírásai is
- szerver browserben a BF2:SF szerverek zöld 2-essel jelennek meg
- javított ütközés érzékelés a dobóhorog és a kábel esetében
- javítva a kiiktatott tüzérség állapotjelzõ ikonja a 3D térképen
- GeForce FX 5900 sorozat (5900 Ultra, 5900, 5900XT, 5950 Ultra, 5900ZT, PCX 5900) videokártyái alapesetben low beállításokkal mûködnek

www.battlefield.hu

koschwarz
mé'? a DICE-nak sikerült olyan verziószámokat adni a peccseknek, hogy összekeverednek? 1.21 - 1.12 LOL. komolyan hiszem, hogy még ez is bebaszhat a peccselésnek.
😄

de mit javít a BF2-õn? nekem ezt monnyátok el, pls. 😊

uHs Gerzson
Ja az Sf-ben vannak új mappok <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?