Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danee

schrank
ez má ellett magyarázva kérdezd meg a BB-t ha kedves az . . . -id

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
én má nyomtam 2 órát a GCR által benyomott szervereken <#worship> nagyon pörgõs lett az egész az az anyahajós pája szar a többin ellehet bohóckodni az rpg ojan virsli a eryxhez képest hogy kiröhöktem <#nyes>

Danee
de ezé ez a sok mega 😄

schrank
az nem elég ??? engem kurvára zavart <#gonosz3>hogy valamejik láma visít a map túloldalán aszt akkor lekicsinyedik az egész mikor nekem nagyítva kell

Danee
srácok, ebben a patchben annyi ujitás van h nem változtatja magátol a minimap méretét? Enyit vettem észre

SubZero911
NNNNNNNNNa gyermekeim :::😊

Minden nagyon jó, mindennel meg vatyok elégedve ! AKit érdekel a megoldások a következõk :

1 Minden UNINSTALL
2 BF2 fel, alapba
3 BF2 SF fel alapba
4 PATCH 1.12 fel

és kész !!!

Ami problémákat leírtatok /WAREZ/ az mind igaz !!

CD key hiba azoknál van, akik WEREZ oldalról szedték le a játékot és már azonosított hibás kódjuk van 😞

A hiba kiküszöbölhetõ egyébként, de ez nem az én reszortom.

Égyébként ezek után a SF minden szerveren megy. Törtön is.

Egyéb kérdésekre a válasz :

1 : Eredeti BF2 + tört SF nem megy csak új kulccsal
2 : Tört BF2 + tört SF nem megy csak új kulccsal.

Egyenlõre ennyi.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

GCR
Küld a BSA-t , meg anyukádat is , arra még van pénzem .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Danee
"Na ilyenkor miért nem szúr be senki egy lámát?😄"

Tessék 😄

schrank
semmire de a korral elõre kell haladni ez egy ijen megállíthatatlan folyamat <#nezze>

badsec
amennyire a többiektõl "hallottam" a billentyûzet szétverésére valamint arra hogy megtudd minden particiódon kevés a hely...<#ijedt>

Horda Maki!:D

Ize... Nehezen tudnam megfogalmazni. Mas lett. Talan kicsit valosaghubb, legalabbis engem jobban emlekeztet a valodi fegyverkamerak kepeire. Egyebkent Me0w 20 colos APC felnijeivel egy kategoria, magyarul k... folosleges volt megvaltoztatni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mohus
szóval mire jó az újipiapaccs???paccs?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

schrank
<#hehe>

Mitõl lenne ez sgteam fórum?
Robogo
<#ejnye1>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Itt a link:
SG TEAM FORUM

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

badsec

Horda Maki!:D

kocsogozes kozben esetleg valaki nem tudna megbokni azt a linket, legyszi legyszi legyszi

alberto 15
prothor gyere msnre

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Hysteria
<#vigyor3>

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

ERykk
<#ticking>

SigS
<#vigyor3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Skacok, tudna valaki adni egy direkt linket az sg teams forumára, ahol a public vs klan haboru jelentkezese ment? Valamiert innen nem erem el az sg team topikot...

SigS
Miert nem keresel inkabb TE egy "Gazdag vagyok, minden jatekot megveszek" topicot...? <#gonosz2>

alberto 15
hehhe, lelett formázva a gép, már én is tudom így telepíteni<#mf1><#mf1><#mf1><#mf2>

SigS
Szines lett vagy mi? <#nyes>
Mert irtak paran itt hogy megvaltoztattak, de nem irta senki hogy milyen lett <#nemtudom>

alberto 15
ígykell?: felrakom a játékot, átírom a cdkeyt és telepítem a patchet?
vagy felrakom a játékot, patchelem és átírom a cdkeyt aztán a tempbõl a bf2keycheck izét?

Baszkurátor
Jó neked.
Hogy a francba tetted fel???
Nekem ecccerûen baszik felmenni 😞

braincruiser
üdv fraggerek... ez a patch most bf2-höz vagy a special akármihez van?
vagy mindkettõhöz?
kell nekem ez, hogy játszani tudjak a bf2-mmel?

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Na ilyenkor miért nem szúr be senki egy lámát?😄
Me0w
<#mf1>

Together we'll fly someday...

mohus
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#heureka>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

alberto 15
😊 nem ezért

joebacsi
😄DD

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alberto 15
ok, köszi, mindjárt kipróbálom most le lett formázva a gép

Kizárt dolog.
Na kidobott az SG szerver pedig éppen elsõ helyen voltam az autóversenyben.
Lehet, hogy Borg a minden6ó mégis felpeccseli? 😊

Na megneztem ezt az uj patch dolgot. Rogton sikerult is belefutnom egy szerverbe, amelyiken palyavaltas utan nem lehetett spawn pontot valasztani. Nem csak en voltam igy, mert nagyon gyorsan elhuzott mindenki. Nem tudom ez uj feature-e, vagy csak en nem talalkoztam vele eddig.

Tenyleg megvaltoztattak a TV raketa kepernyojet. Azt bezzeg nem sikerult, hogy ha lekapcsolom a muszerfalat, akkor a TV raketarol visszavaltva is ugy maradjon!
DICE/EA <#mf3>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

GCR
Még két tört SF server:
193.221.121.8 16567
87.244.192.201 16567

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

TS Zolly
Na kipróbáltam a legujjabb pecset. Ea Hu mitomén melliken. Kaka Dam! Apc nek elég egy T90-es lövés szembõl, persze Pro klán elõtagu emberkétõl, heli egy rakátéja rám se fordulva kiszedi az APC-t, persze Pro klán elõtagu emberkétõl. Még szerencse az alt+F4 kézre áll.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
valahol ott

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
ne legyé má <#lama><#ejnye1><#nyes>

Beers
A dc.org-on olvastad?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

vsly
Megvan,thx<#worship>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
müködõt is kérhetek?<#awink>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Running
jóvammá ha megvan az a fos akkor megnézem hogyan lehet tekerni vele....egyébként meg húzzá fel ts-re meg a versenyre mert lenyomlak mint a béjjeget.<#eplus2>

Running
16567 csak fejezze be mááá, mert a csúnya bácsik jönnek tisztogatni topicba minnyá oszt leszt megint baálhhéé...tuggyááá..

schrank
kipróbátam az SF-et szinglibe hu-húúúúú nagyon pörgõs cucc lett aki nem próbáta az ne monnya hogy nem veszi meg nem úgyis szar kötelezõ kipróbáni <#eljen>
runid neked meg ajánlanék egy qvad verseny bajnokságot nagyon megy az a kis szar kurva jó <#zavart1>

schrank
http://torrents.to/search/247/Battlefield+2+Special+Forces+.html