Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mehozták eredetibe a SF-et. (BF2 is eredeti.) Természetesen nem tudtam feltenni, mert ékezetes az admin nevem, safe modba se ment fel. Csináltam másik fiokot admin néven az alól BF2 (1.03)-ra felinstalálltam, majd a lemezen lévõ peccset is feltoltam. Nézem 3 szervert dob ki fehéren a 6000 ezerbõl, de azokra se tudok fellépni, szuper.
Leszedtem mindent újrahúztam bf2-t, felpeccseltem a cd-rõl, install SF megint peccs, megint csak piros szerver van.
Próbáltam mindkét lemezzel indítani, SF, BF2 - nincs változás.
Uninstall mindkettõ...sima BF2 fel, peccs rá...minden BF2 piros...felhúztam megint SF-et, megint peccseltem megint semmi, inditottam admin felhasználóból, ugyanaz...nem értem mit baszok el?
Tud valaki erre valami okosságot?
Ez az elsõ patch amit felraktok? 😄
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A horoggal és a nyílpuskával MINDENHOVA felmásztam, ha más is használhatja akkor az assi horgán fel a tetõre aztán a specops drótkötelén százméternél is messzebb lehet húzni egy pillanat alatt tisztára mint a translocator az ut2004-ben 😊
Mondjuk elég dúrva hogy a torony tetejérõl majdnem 90 fokban lelõtt kötélen sérülés nélkül lehet földetérni 😄
De a legjobban a könnygáz tetszett, sötét helyeken brutális lesz mivel gázálarcot és éjjellátót nem lehet egyszerre hordani szal vagy a sötéttõl nem látni semmit vagy a fulladástól <#hehe>#hehe>
A repcsis pályán az angol fegyverek unbalanszosnak tûnnek fõleg az engi, a humwee tetejére meg egy irányítható TOW-t raktak 100 lövedékkel tökugyanaz mint a BF2-es tripod <#wow1>#wow1>
A motorok rohatt gyorsak és fordulékonyak és amikor 60-al beleszálltam a betonfalba (<#idiota>#idiota>) szinte nem is sérült ha maradt a régi jármû-ember ütközés modell akkor megvan az új übergázolós fegyver <#hehe>#hehe>
Helivel nem találkoztam majd holnap lecsekkelem.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Te leszel mégis az egyedüli célpontom!<#hehe>#hehe>
És hohohöhöheheeee jó a gameee!!!!!
<#mf1>#mf1>
Mohus:Végül csökkentett módba lett jó nekem tényleg 10perc volt kb!!😊
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
csökkentettben kb 10perc mire beindul a dolog...
nekem az fájt hogy szétcseszte a bf2met...újra kellett rakni, meg az 1.03 patchet is
k****a any*dat EA<#mf1>#mf1>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Persze csak ha addig menni fog a peccselés <#mf1>#mf1>
Amúgy sajnálom, hogy sok embernél szarakodik....
u.i: látom Albertót is fenyegeted. Kéne új duma 😄
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Alberto ha csökkentett módba indítod el a patchet akkor neked mit hozz ki??
Ezért ha jó lesz a game akkor egybõl megyek arra a servere ahol te vagy és gyilok lesz!😊
Cobra:Átneveztem a fiók nevét,már nincs is benne ékezet de ígyse jó.<#szomoru1>#szomoru1>
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Nem is érdekel ha kikapunk én akkor is csak téged foglak öldökölni úgy vigyázz!<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
lol lámák 😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
lol EA😊
<#falbav>#falbav><#mf3>#mf3><#falbav>#falbav><#mf3>#mf3><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
NNo feltettem, nekem minden gond nélkül felment ez is, kb 6 perc kellett, max 8, nem méregettem. Hát különösebben semmi különbséget nem látok. Illetve mégis, most már ismét látom az állapotjelzõ csikot a következõ rang jelzése alatt. Talán sérülékenyebb lett a heli, Suuport géppuskájával kis türelemmel leszedtem egy cobrát. Meglepõen sokat sérült pontos lövésektõl.
Amúgy menni kell a játéknak fél giga rammal is, nekem legalábbis kifogástalanul futott ma egész este. GF 5600 kari, 3000+ AMD64. Nincs semmi gond, gyorsan be is tölt, legtöbbször elsõk közt bent vagyok a játékban. Jó ez, ha repülni akar az ember :-)
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Azt hittem,hogy ez a SG team foruma,de akkor mégse az.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
CSináltam egy ékezet néküli fiókot.. és ment 😛 (ezt akkor kell ha rendszergazdaként se megy...) ez mehetne faq -ba