Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
figyuzzatok! ezek a változások (könnygáz, drótkötél, stb.) az alap BF2-ben is megjelennek????????? azt tuttam, hogy a SF-ban lesznek ilyenek, de akkor minek kellene erre peccs, ugye? má kezdem elveszíteni a fonalat, ráadásul 1 hete be se kapcsoltam a gépet otthon.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Tegnapi élményeim:

Mehozták eredetibe a SF-et. (BF2 is eredeti.) Természetesen nem tudtam feltenni, mert ékezetes az admin nevem, safe modba se ment fel. Csináltam másik fiokot admin néven az alól BF2 (1.03)-ra felinstalálltam, majd a lemezen lévõ peccset is feltoltam. Nézem 3 szervert dob ki fehéren a 6000 ezerbõl, de azokra se tudok fellépni, szuper.
Leszedtem mindent újrahúztam bf2-t, felpeccseltem a cd-rõl, install SF megint peccs, megint csak piros szerver van.
Próbáltam mindkét lemezzel indítani, SF, BF2 - nincs változás.
Uninstall mindkettõ...sima BF2 fel, peccs rá...minden BF2 piros...felhúztam megint SF-et, megint peccseltem megint semmi, inditottam admin felhasználóból, ugyanaz...nem értem mit baszok el?
Tud valaki erre valami okosságot?

Danee
Nekem is felment elsõre, nem tom hogy tudtok vele ennyit szenvedni? 😄
Ez az elsõ patch amit felraktok? 😄

Rusid
Hát én az apacsot kiprószáltam na az bejött kicsit vietnamos lett az irányítása 😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Csináltam egy üres szervert hogy próbálgathassam a cuccokat hát elég dúrvák 😄

A horoggal és a nyílpuskával MINDENHOVA felmásztam, ha más is használhatja akkor az assi horgán fel a tetõre aztán a specops drótkötelén százméternél is messzebb lehet húzni egy pillanat alatt tisztára mint a translocator az ut2004-ben 😊

Mondjuk elég dúrva hogy a torony tetejérõl majdnem 90 fokban lelõtt kötélen sérülés nélkül lehet földetérni 😄

De a legjobban a könnygáz tetszett, sötét helyeken brutális lesz mivel gázálarcot és éjjellátót nem lehet egyszerre hordani szal vagy a sötéttõl nem látni semmit vagy a fulladástól <#hehe>

A repcsis pályán az angol fegyverek unbalanszosnak tûnnek fõleg az engi, a humwee tetejére meg egy irányítható TOW-t raktak 100 lövedékkel tökugyanaz mint a BF2-es tripod <#wow1>
A motorok rohatt gyorsak és fordulékonyak és amikor 60-al beleszálltam a betonfalba (<#idiota>) szinte nem is sérült ha maradt a régi jármû-ember ütközés modell akkor megvan az új übergázolós fegyver <#hehe>

Helivel nem találkoztam majd holnap lecsekkelem.

joebacsi
áhh még olvastam reggel, csak rohannom kellett pont, aztán jól kiment a fejembol 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Cobra.
Joebácsi pm-jeidet nézed néha? 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

alberto 15
ok😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

joebacsi
najó, akkor ha már mindenki kiidegeskedte magát, letöltöm énis lassan a pöccsöt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Robogo
Meggondoltam magam Albertot nem gyilkolom le õ nem szólt vissza.😊
Te leszel mégis az egyedüli célpontom!<#hehe>

És hohohöhöheheeee jó a gameee!!!!!

<#mf1>
Mohus:Végül csökkentett módba lett jó nekem tényleg 10perc volt kb!!😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mohus
"Ja a csökkentett módba elindítom a 1.12-es patchet de nem hozz ki semmit,de ha nyomok egy ctrl+alt+deletet és ott mutatja h fut a patch izé de én nem láttom...."

csökkentettben kb 10perc mire beindul a dolog...

nekem az fájt hogy szétcseszte a bf2met...újra kellett rakni, meg az 1.03 patchet is

k****a any*dat EA<#mf1>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
sztem a patchet igazán az SF-nak találták ki....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nekem 7 gigám van a c:n és nem ment😊

Running
Tökjó feltelepítettem a force-ot, majd feltettem a peccset megint és minden szervert pirosnak látok. ZSENIÁLIS!!!

Cobra.
Nekem most gond nélkül felment a patch, egyedül egy kis helyet kellett csinálnom a C:-n. Hogy a 3000Mb kell a patchnek már csak azért is vicces, mert a játék felrakva csak 2,3Gb. Akinek nem menne fel a patch, ellenõrízze a patch pontos méretét (bár ha hibás lenne, el se indulna elvileg), ami 294 285 337 byte.

PannonRobi
Hali Verzoo!<#wow2>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

gergod
Muhhahahaaaa állok elébe <#hehe><#hehe>
Persze csak ha addig menni fog a peccselés <#mf1>
Amúgy sajnálom, hogy sok embernél szarakodik....

u.i: látom Albertót is fenyegeted. Kéne új duma 😄

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Robogo
Ja a csökkentett módba elindítom a 1.12-es patchet de nem hozz ki semmit,de ha nyomok egy ctrl+alt+deletet és ott mutatja h fut a patch izé de én nem láttom....

Alberto ha csökkentett módba indítod el a patchet akkor neked mit hozz ki??

alberto 15
<#mf1><#mf1>

Robogo
Kösz ezzel sokat segítettél.<#mf1>
Ezért ha jó lesz a game akkor egybõl megyek arra a servere ahol te vagy és gyilok lesz!😊

mohus
<#hehe><#hehe><#nyes><#nyes>

alberto 15
ez van 😊

Robogo
Csökentett módban sem jó próbáltam.
Cobra:Átneveztem a fiók nevét,már nincs is benne ékezet de ígyse jó.<#szomoru1>

Cobra.
Ja meg volt szó olyanról is, hogy ha a fehasználónév, amivel bent vagy Win-ben, tartalmaz ékezetes betût, akkor azt se szereti az install.

alberto 15
csökkentett módban lépj be rendszergazdaként, és úgy is tudod telepíteni

Robogo
Az a vicc ebbe az egészbe hogy én is leformáztam a gépet újból is tettem az egész windows xp-t,de ígyse jóóóóó!!!!

Cobra.
ADMINISZTRÁTORKÉNT kell bent lenni Win-ben és esetleg a víruskeresõt az install erejéig kikapcsolni. Így akinek nem megy fel, az rakja újra a Win-t <#vigyor4>

alberto 15
én leformáztam a gépet és simán fel tudtam telepíteni a patcheket, nem írt patching faildet.

Robogo
Help me please!!!Hogy kell megcsinálni h jó legyen????????<#nemtudom>

Robogo
Alberto téged meg ezért publikon foglak leölni.<#hehe>

alberto 15
nekem sikerült megcsinálni, thx meow

Robogo
Na gergod ezért rád fogok vadászni a Vasárnapi waron.<#mf1><#hehe>Még a tûz is ki fog aludni a banneredbõl.😊
Nem is érdekel ha kikapunk én akkor is csak téged foglak öldökölni úgy vigyázz!<#eljen><#eplus2>

alberto 15
<#mf1>

gergod
Nekem patching successful 😊
lol lámák 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

mohus
nekem is patching failed😊

lol EA😊

Robogo
Nem igaz már ez egy nagy szar mármint ez a patch.Sehogy nem tudom feltenni.Ugyanaz a gondom mint Albertonak volt,csak ugye ez a szar még csökkentett módban sem indul el nekem!!!Csökentett mód kilöve és az sem jó ha azt csinálom h bemegyek a C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp könyvtárba!!!!!!!!!Semmi se jó ami a faqba le van írva vagyis nekem nem müködik!Ha egyszer veszek egy kibaszott eredeti gamét akkor miért kell már ennyit szarakodni ezzel a szarral?????????????Az egészel a tökköm tele van h a büdös *************!!!!!!!!!!!!!!!Eskü többet kell vele szarakodni mint a törtel....És persze csak nekem nem jön össze semmi másnak simán felmegy gond nélkül ez a szar patch!!!!

<#falbav><#mf3><#falbav><#mf3><#falbav><#falbav><#falbav>

szasztok!

NNo feltettem, nekem minden gond nélkül felment ez is, kb 6 perc kellett, max 8, nem méregettem. Hát különösebben semmi különbséget nem látok. Illetve mégis, most már ismét látom az állapotjelzõ csikot a következõ rang jelzése alatt. Talán sérülékenyebb lett a heli, Suuport géppuskájával kis türelemmel leszedtem egy cobrát. Meglepõen sokat sérült pontos lövésektõl.

Amúgy menni kell a játéknak fél giga rammal is, nekem legalábbis kifogástalanul futott ma egész este. GF 5600 kari, 3000+ AMD64. Nincs semmi gond, gyorsan be is tölt, legtöbbször elsõk közt bent vagyok a játékban. Jó ez, ha repülni akar az ember :-)

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Robogo
Attól,hogy oda írtam!<#mf1>
Azt hittem,hogy ez a SG team foruma,de akkor mégse az.

joebacsi
nemkell fokozni...

uHs Gerzson
lámpa?<#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mohus
most undózzam az eddigi installokat?😊 ne má...ennyire nem szeretek PC-n játszani😊

0Fritz0
szupernova.exe
😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

alberto 15
mi a progi neve amivel lehet világosítani a monitoron?

mohus
de marha jó lett az utolsó 30 hozzászólás😊

joebacsi
kösz az infót, küldtem privit bbéknek, ésmár be is írták, nézd csak meg <#vigyor3>

bocs, az egy másik játék faq-jában van 😊

0Fritz0
Most miért rontod el az örömét? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

má ezer éve bent van, sõt itt is le lett irva 😊

Jee !! 😄 sikerült végre felrakni az SF -et:
CSináltam egy ékezet néküli fiókot.. és ment 😛 (ezt akkor kell ha rendszergazdaként se megy...) ez mehetne faq -ba

SubZero911
Az európai szervereken nagy kínlódást látok, senki nem tudja mi a pálya.

Pár nap és jobb esz sztem. Addig ki kell várni.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died