Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
(úgy néz ki Rambo esett el...<#nyes>#nyes>)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A tankozásról meg: Közel 100 órát játszottam eddig tannkal, több mint 5ös krd-el. Élveztem, bár mostanság kicsit meguntam, így gunnerkedek mint a régi szép idõkben a vietnamban.
Mostanság ha Vitnamba játszok ,akkor csak assaultban tolom, a tankozás borzasztó bf2 után <#vigyor3>#vigyor3>
cz:
-tRs-Landor
hol itt van hol eltünik 😊
Lehet hogy álmodtam? <#wilting>#wilting>
Ramboo keresett meg egyébként. De nem éltem a lehetõséggel. Túl jók vagytok hozzám... <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Vietnámban kellettek figyelõ emberek, õrszemek itt-ott, akiknek csak nagy ritkán volt feladatuk, akkor is fõleg annyi, hogy lelõjenek egyet-kettõt, aztán szóljanak a csapatnak.
Na itt semmiféle láblógatás nincsen. A commander lát mindent, az összes embert harcolni kell küldeni. Egy ellenséges támadásnak csak akkor van tutira vége, ha az ellenség utolsó emberét is megölték a környéken. Egyéb esetben a megmaradt pár seperc alatt elkezd osztódni. Jármûvekkel kicsit más a helyzet, de az ellenség, ha teheti, úgyis a legerõsebb jármûvet adó pontot fogja erõltetni, általában teljes erõvel. Mashtuuron pl a tank általában egybõl rákattan az ellenséges tankra, helis-repcsis pályákon meg a légierõ szórakoztatja egymást, és ha az ellenségé esik le, akkor örülünk, ha nem, akkor lehet készülni a kempre. De az átlagos élettartam (a repülõket leszámítva) nagyon kevéske.
Komolyan mondom, én akkora húsdarálót még nem láttam, mint ami BF2ben warokon megy.
És ez jóóóóóó!! :] 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Van egy kis gondom, ugyebár ez a gépigénye a játéknak:
Minimum:
1.5 GHz processzor
512 MB RAM
2 GB szabad tárkapacitás
Geforce 3 TI 200
Ajánlott:
2.2 GHz processzor
512 MB RAM
2 GB szabad tárkapacitás
ATI Radeon 9500
Optimális:
3.0 GHz processzor
1024 MB RAM
2 GB szabad tárkapacitás
ATI Radeon 9800
Na nekem 1024 mb MB ram van 6600 GT és egy 3500-as proci és az alaplap egy asus a8v delux. Az lennek a gond hogy élsimítás nélkül akad a játék, még csak single player-be próbáltam. Különben win x64-en próbáltam amin nincs semmi szemét meg stb... Lehet hogy a win a gond vagy volt már valakinek ilyen?
"Azért az igazsághoz az is hozzátartozik hogy a 3-as sorozat egy valódi háborúban lehet hogy elõnyös mivel az amcsi katonák is messzirõl szeretnek lövöldözni gondolom 😊 de egy BF2-es szerveren rengeteg olyan szituáció van ahol hátrány.
Az M16 nem tud semmit amit az AK ne tudna viszont az AK közelharcban halálosabb és az ironsightja is kevesebbet takar ki a látómezõbõl.
Ja és dögösebben néz ki és a hangja is jobb 😊"
Ezt a 'két hármas sorozat közt újracélzok' dolgot már észrevettem magamon.
Például, ha az ellenség keresztirányban fut, sokkal hamarabb, ill. nagyobb eséllyel fekszik meg, ha M16ot használok, mint ha AK-t. AKval hajlamos vagyok rátapadni a tûzgombra, és csak kb 15-20 skuló ellövése után kapok észbe, hogy nem találom el, rövidebb sorozat kéne. Az M16 sorozatai nagyon gyorsak, az elsõ golyó halálpontos, és a másik kettõ sem megy tõle messzire, az egész rövid sorozat jobban ül. A második, harmadik is. Kb fél..egy másodperc szünetet kell tartani köztük, különben tényleg eléggé szór.
Point blank-re (tökközelre) meg nyomkodni kell vadul a tûzgombot, akkor szinte összeérnek a 3asok.
Van néha olyan is, hogy rálövök valakire testre, és a következõ sorozat fejbe megy.
Szal, szerintem ez az "újracélzás-effekt" simán mûködik játékban is.
AKval néha az a probléma, hogy iron sighttal egy hosszabb sorozat közben nem látod a szórást. Alapnézetben ugye csúszik szét a célkereszt, de i.s.-tal nem jelzi semmi, max a porzó föld.
Ja, és nekem a kínai AK picit gyengébbnek tûnik.
A MEC változathoz meg csodatár van - mindig csak megfordítja, ha táraz. Tök béna. 😊
És csúnya is. Fõleg a tár, de a csöve is.
Egyébként nem vagyok annyira rákattanva azért, hogy ha MEC vagyok, akkor lecseréljem az AKmat, ha meglátok egyet, csak azt mondom, hogy van olyan jó puska, mint bármelyik másik a játékban.
Ez a wow dolog meg.. Á mindegy, hagyjuk a témát, aki akar az BF2zik, aki meg nem akar, az nem.
BTW, te sokat tankoztál is, nem? Az sem jön be BF2ben?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
-bol <#wave>#wave> Vasarnapig nem nagyon lesz lovoldozes, Boxer-t ha latja valaki szoljon neki hogy gyurjon a TV-s raketaval valo repulogep-kiiktatasra <#nyes>#nyes>
Es jo jatekot mdkinek <#vigyor3>#vigyor3>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Az M16 nem tud semmit amit az AK ne tudna viszont az AK közelharcban halálosabb és az ironsightja is kevesebbet takar ki a látómezõbõl.
Ja és dögösebben néz ki és a hangja is jobb 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Pontosabb, jobban sebez, ugyanúgy van 3as lövés....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-tRs-Landor
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha csak a BF-et nézzük, ahhoz elég jónak kell lenni hogy ez legyen a legjobb fegyó, azaz egy átlag publicon gyakorlatilag mind1 ...
Este összehasonlítottam, ugyanis eddig fõleg a burst miatt utáltam az m16-ot ... <#lama>#lama> voltam hozzá, mintha nagyon elmozdulna és lassú is lenne ... nekem nem feküdt ... ellenben a G36-ossal ami gyorsabb, kisebbet szór (Szigorúan SZVSZ!!!!)
Ellenben ha tényleg profi valaki valamilyen fegyvernemben akkor az majdnem mindegy milyen fegyó ... erre a legnagyobb példa a C.Tou nevû botom <#wow1>#wow1> aki rendszert csinál abból, hogy snipertávolságból RPK-val kapásfejest lõ ... és ezt meg tudja csinálni 5-6-szor egymás után ... annyiszor ahányszor feléleszt a medic ... persze a medicet nem bántja ... én meg örülök 😊
Az az igazság, hogy komolyabb véleményt majd online teszt után fogok mondani, de eddigi tapasztalataim alapján az ÉN SAJÁT teljesítményem jelentõsen gyengébb ha m16 van a kezemben mintha más ... 😊
Es még akkor folytatnám a BF2 minõsítését azzal hogy mennyire jól mutatja a wowra áttért játékosok száma hogy mennyire nem adja vissza a BF2 a régebbi BF játékok élmnyét. Meg mondjuk megkérdõjelezném az egész BF2 war létjogosultságát. Úgy el van baszva az egész.. Nagyon ráfeküdtek a publikra..
-tRs-Landor

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
"Bármikor odaverlek vietnamban m16ossal. Ezzel inkább a BF2t minõsítettem. Meg lehet nézni hogy az BF42óta játszó skilles, assault játékosok közül mennyien is játszák a BF2-t.."
1. Én elismerem, hogy jó assault voltál BFVben, de erre a kijelentésedre azért ne vegyél mérget.
2. Ez most az aktuális BF. Az, hogy neked nem tetszik, az egy dolog. Viszont vagyunk párszázezren, akiknek igen. De ettõl nem lesz se jobb, se rosszabb a játék. Másrészrõl azt is nézd meg, hogy a BF42óta játszó skilles, assault játékosok közül mennyien is játszanak most a wowwal - legalábbis akiket én ismerek, és ebbe a kategóriába tartoznak, azok azt a sz*rt tolják.
DummyBoy:
"A realt eldobálták az AK-ért Vietnamban ... Az AS az konstrukciós hibás, a BF2-est meg simán nem szeretem mert sz@r.
Miért olyan jó az az m16?"
1. Ja, az még szar M16A1 volt. Aztán jött az M16A2, ami már sokkal jobban össze volt rakva, és lehet rá gránátvetõt rakni. (Irakban már nem dobálták el az AK-kért) Illetve van az A3, amire pakolhatsz távcsövet is.
2. Háromféle AS M16 van, melyik a konstrukciós hibás, és mi a baja? (Azt olvastam, hogy a CA gyártmányú gyakran elakad, illetve konkrétan szart is kaphatsz, ha megrendeled. A TM-nek meg külön van a tényleges csöve a burkolattól, és lötyöghet, de úgy hallottam, hogy kb fél órát rászánva simán megsufnituningolható ez a probléma.)
3. BF2ben meg szvsz a legjobb assault-/medicfegyver az SFes cuccokon kívül (azokat még nem próbáltam). Közép- illetve sniper(!) távra egyes lövéssel halálpontos. Közelre ugyan 3as sorozattal kell lõni, de:
Ezt azért találták ki, mert azzal, hogy abbahagyja a tüzelést, a használója -nem tudatosan- újra célra tart. Rá van kényszerítve, nem tudja csípõbõl, csak úgy az ellenség felé tüzelve kiüríteni tárat. Így kevesebb lõszert használ, és pontosabban lõ az átlag katona. Igen, point blank távolságnál jobb az AK, de 10 méterrõl már nagy az esélye, hogy az ellen AKval full autoval jól körbelõ, aztán kap egy 3ast a fejébe.
5. A játékban a legjobban az iron sight jön be, a távcsöves cuccoktól irtózom. Legtöbbször medic vagyok, és amelett, hogy az unlockja távcsöves, még nagyon gyengének is találom azt a puskát. Ja, és BF2ben nem akad el... 😊 G36E-t még nem próbáltam, majd ma este.
6. Biztosan a sok fasz amcsi film miatt, de nekem ennek a puskának tetszik a legjobban a dizájnja. Nem tehetek róla, bejövõs. 😊
Koschwarz:
"úgyhogy elhatároztam, hogy nem is repülök addig, amíg nem veszek egy joystickot, aminek a valószínûsége a 0 felé konvergál 😊"
Teljesen igazad van. Én BF42 miatt vettem joyt. Aztán egy pár hét alatt kicsit letörte a hangulatom, hogy volt, aki már egy éve joyyal repült. Úgy gondoltam, hogy ez az elõny behozhatatlan számomra, szal maradtam inkább a földön.
"szerény véleményem szerint egyetlen dolgot "irigylek" csak a SF-ból, a flashbang-et."
Milyen sûrûn vagy assault? Én a játék huszonvalahány fegyvere közül a medic alapfegyvereket használom. És ez SF-fel sem fog megváltozni, nem fogok a flashbang miatt assaulttal játszani. (Pláne, hogy az F2000 is távcsöves, pfúj! 😊 ) Szvsz az, hogy most van, aki flashbanggel nyomul, nem sokat oszt-szoroz. Egy másik fajta ellenség, ennyi. 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Elõtte Ati karim volt, akkor azért vettem Ati-t mert az tudott többet és az volt gyorsabb ... Nézegess teszteket, ahol a 2 karit (Esetleg a képüket is ... ) összehasonlítják, majd dönts ... ennyi 😊
Ecccerû 😊
Nem az a lényeg hogy fix legyen hanem hogy 30 felett ... Érdekelne is engem ha 80 és 150 között ingadozna 😊
Más ... lassan a max grafikához 256VGA mem kell ... Hááát .. az a zigasság hogy a 256 már most is kell a fullhoz ... DOOMIII-hoz pl: 512 kell 😊 😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag a részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk 12.15-tõl az adott jelentkezõ bevételérõl .
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
egyebket a x800 gt a dragabb 128as fronton de nvidia 256mbs es a 128mbs ati egy arban van kb.. szolljon aki ezt az ucso sort nem ertette.. <#nemtudom>#nemtudom>
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
szted mi a baj veled?😄
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info