Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem 1024x768-ban mediumban 2xAA és 2xFSAA-val fut a játék kellemesen fix fps-el egy nvidia6800-al meg egy 3000+ amdvel giga ram mellett.
a kellemetlenségem igazából az, hogy a TFT-n ilyenkor nem látom azt a gyönyörû képet amit 1280x1024-ben ad le.
de EA games-hez még igy is NVIDIA. szerintem.
(nebántsatok;-)
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
sztem egy 6600gt bõven elegendõ, mindgy hogy mennyi memóval...😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
és a két videokari egy árban van?? mármint az x800GT meg a 6600GT? én a gyorsabb karit választanám (nem tudom melyik az), nem a memória alapján döntenék, bár állítólag most már lassan a 256 fog kelleni a full grafhoz. de ha valaki nem maximalista, és nem akarja a karakter arcán a pattanást is látni, akkor nem muszáj ennyi memo.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Minden jog fenntartva!
Vannak más, saját ranked rendszerrel mûködõ szerverek is. Amin pl én is játszani szoktam, ott nem csak az alap bf2 fegyvereit lehet unlockolni, hanem a SF-ét is. Persze akkor, ha elõtte az alap játék unlock fegyvere már megvan. Például a G3 után tudod majd az F-2000 -et is választani.
Természetesen itt öszesen 12 unlock van az elõmenetel során.
Bõvebben: www.bfstats.info
Van SF illetve magyar szerver is ami hozzájuk kapcsolódik.
Minden jog fenntartva!
hogyan lehet nekem is unlock fegyverem?
mit kell csinálni hozza?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Mondják azt hogy megbolygatja a játékegyensúlyt ... (Ez is baromság, de fogaggyuk el ...) de ilyet? Felállt a hátamon a szõr ...
Bár frx ktc-t nem ismerem ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
<15:16>15:16> <@KTC> azért nincs unlock mert nekem nincs sf és ezáltal sf-es unlock?
<15:16>15:16> <@KTC> nagyon lol
<15:17>15:17> <@KTC> fogadjunk valamelyik kis pöcs hts-es terjeszti
<15:18>15:18> <frx|meow> rofl
<15:18>15:18> <frx|meow> alberto irta
<15:18>15:18> <frx|meow> :>
<15:18>15:18> <@KTC> tudtam !!!!!!!!!!!!!!!!
<15:18>15:18> <sector_> pont tegnap mondtad hogy utálod LoL
<15:18>15:18> <@KTC> vagy õrá vagy ddanyre gondoltam elöször
Together we'll fly someday...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
-tRs-Landor
az hogy lehet, hogy tort szerveren jatszom es vannak akiknek teljesen mas a fegyverzete mint nekem? nekem is lehet más?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Bemesz regedit, kitorlod ami bentvan a hkey_local_machine\software\ea games\battlefield 2\ergc-ben, visszairod a kododat kotojelek nelkul, majd elinditod a bf2cdkeycheck.exe-t. Voila.
Erõsebb karinál jobb a 256MB ... újabb gamék - nagyobb textúrák ... minél több a VGA memóriája, annál több mindent tud oda betölteni ... és onnan gyorsabban szedi ki mint a rendszermembõl ...
De vannak ennél durvább váltások is ... Asus 6800GT 128MB (Sima 6800, moddolt bios-al, bekapcsolt pipe-ok, DDR memó ...) vs 6800GT 256MB (GDDR3-as memek nagyobb frekin ...) ... itt azért jóval gyorsabb a 256 MB ... sõõt ... a 7800GTX-bõl is sokkal gyorsabb az 512MB-os kari mint a 256-os ... (Bár itt is trükköztek az órajelekkel ... nagyobb frekin mennek az 512-esek ...)
A lényeg ... SZVSZ erõsebb VGA-t több memmel érdemes, alsókategóriánál meg mindegy ...
Viszont az a gondom, hogy amit elvileg elkéne indítani telepítés után, bf2cdcheck.exe vagy vmi ilyesmi, ami a FAQ-ban áll. Hiába indítom el nem történik semmi. Próbáltam a játék fõkönyvtárából is indítani sajnos, nem megy. Ha átállítom a kompatibilitását, akkor meg alkalmazáshiba. Valaki tud segíteni ebben? 😞
Patchelés elõtt ment természetesen. Valaki tud valami más megoldást hogy kiiktassa ezt az invalid CD key-t? <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> már próbáltam sok mindent
ha mar itt tartunk.. szerintetek 128 mb videokari vagy 256 mb os ?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
az az ellenorzes 'Veryfing Client' csatlakozaskor, meg ismet beszaggat a palya elejen . Pedig alap BF2+1.12 paccsal mar jol mukodott =)
Ugyhogy egyelore leszedem az SF-t.
És nekem még tetszik is ... bár a TéKOM még ül a netemen ezért Single-ben próbálgatom ...
Fegyverek jók ... nagyon jók ... MP7 kell, G36E kell, MG36 kell ... F2000 se lenne rossz, de keveset vagyok (Voltam régen ...) assault ... Spec Ops meg mégkevesebb ... este kipróbálom azt is ...
Pályák is bejönnek, még az éjszakaik is 😊 Csáklyát nagy ötletnek tartom ... havernak annyira tetszett, hogy a kirobbanó röhögés után vette észre hogy 4-ikre sikerült feldobni egy épület tetejére, erre mellette 20cm-re ott a létra ... Villanó is jó, bár szvsz a könnygáz sokkal nagyobb ötlet volt 😊
Összességében nekem nagyon tetszik ... majd kiváncsi vagyok online milyen élmény ... lehet hogy csalódás lezs ... majd kiderül!
olyan szinten lehet így repülni, hogy az üldözõ gép mögé tudtunk kanyarodni, így lett üldözõbõl üldözött. bocs, de ez nekem újdonság 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- Az AK-nak is iron sight-ja van
- Az M4-nél iron sight-tal is pontosabb
+ Vicces, de nagyobb a zoomja, mint a távcsöves M4-nek (próbáld ki, én sem hittem el elsõre!)
+ A visszarúgása mindkettõnél sokkal kisebb, azaz rövid sorozatoknál is nagyon pontos
+ Nekem a kedvenc fegyverem, unlockolása után a carabine killjeim nagyon elszáguldottak. (jelenleg GR: 999)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
-tRs-Landor
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Pontatlanabb az M24-nel, szoval ha alt. amerikai vagy, akkor nem sok ertelme van unlockolni. Az SVD-nel es Type 88-nal annyival jobb, hogy a lovedek kevesebbet 'esik' nagyobb tavon, ezert itt erdemes. Viszont az m95 az egyetlen ami atlo az uvegeken.
G36C:
Szubjektiv velemenyem szerint egy csodas fegyver, kozelre nagyon pusztito, tavolra pontatlanabb az Ak-nal vagy az M4-nel az iron sight miatt. En nem bantam meg az unlockjat.