Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
=)
persze 2 honap mulva mar epp az ellenkezojet fogom allitani=)

uHs Gerzson
No comment all 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Haha, igen, nekem is tetszik, hogy lopakodunk KTCvel, aztan eszembevillan hogy a buzi commander mar 1 perce latja honnan jovunk es hova tartunk... lopakodja b+ 😄

Together we'll fly someday...

Aha

32-es szerveren hány darab repülõ van? Jut mindenkinek? Nem. Akinek nem jut az teljesen ki van szolgáltatva a repcsiknek és ha a csapat pilótája elég jó ahoz hogy ne zuhanjon le de ahhoz már béna hogy az ellen bombázóját lelõjje akkor az egész csapat miatta szívja a 10 másodpercenkénti bombazáport.

Miért jó hogy a sneak attack és egyébb taktikázás lehetetlen az állandó scan miatt?
Miért baj ha a halálod után a gyaloglás alatt átgondolod hogy mekkora hülye voltál hogy hagytad magad lelõni?

Beers
<#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Me0w
Koszonjuk, hogy remek szemszogedbol meglathattuk a jatek valojat, es szemunkbe vakito fenysugarkent egtek be gondolataid vizualis reprezentacioi. <#worship>

bakvarnyu
Pont, hogy ezek a jok benne vegre nem kell kilometereket gyalogolni, nem csak ket ember fer be a jarmuvekbe, es ez a squad rendszer sokkal kozelebb hozza egymashoz a jatekosokat.Az UAV is jo, az hogy latsz par pottyot a terkepen meg semmi , le is kell azokat loni. Azt meg mert nem lehet elfogadni hogy a repulok
geci gyorsak es alig sebezhetoek, allandoan ezen lovagoltok.Nyilvan azok panaszkodnak erre akik nem tudnak repulot vezetni.

Ja és jobban megéri csak lesebezni a jármûveket mint kilõni mert a vissza-javít-újratámad tovább tart mint a spawn, az összes jármû spawnideje nevetségesen rövid.

Én még publicon is utálom, látom hogy 1 ember befut a ház mögé, utánamegyek erre fél Peking vigyorog rám csõre töltve amikor befordulok a sarkon <#levele>

Ha csak a commander lehetne spawnpont vagy a squadleader-csere után 15 másodpercig nem lehetne rá spawnolni na az még okés lenne de így mindenki belemegy a legvadabb hentekbe is, egyáltalán nem vigyáznak magukra mert minek, nincs meg az a veszély mint a korábbi BF-ekben hogy spawn után jön a hosszú gyaloglás vissza a frontra :/

Abban meg már túl sok mindent változtattak, sztem hülyeség ha egy tankot egy rakétával ki tud szedni az AT

Me0w
Publicon nagyon jo a leaderspawn, mert a 64-es palyak kurva nagyok, es jarmu elvetve akad, fel ora lenne csatlakozni a tamadashoz... de a warokon eleg ha 1 embert eletbenhagysz, rotaljak a teamet es 8 mp mulva kifos magabol 5 masik embert... hatbaz. Nem is tudunk semmi ertelmeset lepni ez ellen, sorra bukjuk a warokat, annyira mas minden mint dcben 😞

schrank
az a project-reality0.2 minimod ilyesmi volt semmi radar semmi találatjelzés csak zoom-olva van célkereszt reálisabb sebzések <#ravasz1>
a BF2 ben lenne normális légvédelem és a fõbázisok nem lennének elfoglalhatóak akkor szerintem semmi baj nem lenne vele de ez a két "hiba" nagyon lerontja a játékmenetet <#gonosz3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Ez nem az a forum 😉

Én csak annyit mondok a modokról hogy szép jövöjük lesz...és meglesz azoknak is a hívöi

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Az köztudott,hogy a POE-t,DC-t és társait fejlesztõ emberkék inkább a játékosok igényeit veszik figyelembe,minthogy a saját bugyuta ötleteiket tegyék bele a játékba!
Már most merek fogadni rá,hogy a bf2-t játszó emberkék létszáma minimum a felére fog visszaesni a modok megjelenése után!
Sõt szerintem pont ez miatt lesz jelentõs az egyik klánból a másikba való átlépések száma!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

schrank
próbáld ki a desert combat 0.8-at (final) 1942 mod aztán megtudod mijenek a jó helikopterek repülõk és van benne légvédelem hány fajta is õõõõõ : ZPU; vulkán; bradly; stinger(gyalogos!!!!); lánctalpas ZPU; az 4 bazinagy állványos raksi is "az volt" ; stb) a kézifegyverek érdemlegesen nem sebezték a heliket de az RPG-bõl elég volt egy is nekik igaz sokkal nehezebb volt eltalálni mint ezzel a bf2-sel amit irányítani lehet <#szomoru1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Én már akkor boldog lennék ha lenne egy olyan minimod ami kiveszi az scant, leaderspawnt, flasbanget és leszedi a bombákat a vadászgépekrõl <#vigyor3>

Mr Manson
jepp BF42 nem bugmuntes, de minimális a hiba
mig BF2 egy kalap kaki, és nem is nagyon foglalkozik vele DICE.
A hangulatról nem is beszélve.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mersant
reszemrol tobbek kozott azert szimpibb a 42 es a vietnam, mert nem lehet leaderre spawnolni, nincs benne UAV, nem latod az ellenseget a terkepen mint ahogy az eletben sem, ezzel szerintem nagyon elbasztak az egesszet, de a WARokat egeszen biztosan...tobb a sawnolgatas mint a leadott lovesek szama, nevetseges...ennyi erovel damazhatnank is...<#falbav>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

uHs Gerzson
A bf42-sem bugmentes és egyikjáték sem az, bevalom bf42-vel csak hobbi szintenjátszotaméscsak BFV-vel kezdtemaktivan játszani mégis BF42-nek olyan atmoszférája van és olyanhangulata van amit szerintem a BF2 ebben az írányvonalban nem tudot valamiért követni, magyarázatot nem tudok adni nekem ez a véleményem és maradok is ennél de mint allant irtam ha végre normálisanmegy majd a BF2 akkor visszatérek, ugysem hiányzom senkinek 😄

Az x-edik patchel már nem bugos (annyira) és vannak modok hozzá amiket a rajongók csináltak a játékosok igényeit figyelembe véve 😊

koschwarz
tedd a kezed a szívedre: a BF42 olyan bugmentes és tökéletesen kidolgozott játékrendszerû játék? nem inkább csak arról van szó, hogy azzal évekig játszottál és mexoktad?

(nem piszkálódó, csak kíváncsi-szmájli, aki nem játszott a BF42-vel)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ne szivass, vazze!!! sajnos a fotóshop-szûrõ szemüvegemet nem hordom mindig.
én el is hittem.
😄

uHs Gerzson
Ja meg a többi mod is 😉

Beers
<#worship>

Ha nem vetted észre, ez nem egy "élõ" stat, csak egy fotosoppolt kép. De szerintem jópofa, és irónikusan hangsúlyozza a lehetetlen statokra történõ nyálverés értelmetlenségét.
Szerintem.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

uHs Gerzson
Én már nem is szoktam kommentálni hogy mik történek Bf2 környékén mert nem ér annyit, inkább nyugodtan várok, nem csak BF2 van a világon ott a <#worship>BF42<#worship>

Mr Manson
jah, de ahogy nézem még lehet várni.
baki baki után

bakvarnyu
Ez bunda, biztos lefizeti az ellenfelet 100 Ft egy meghalas.

uHs Gerzson
Jaja mivel te sem játszól már vele így én is erre a sorsra jutotam, és ahogy mondtad majd ha lesz egy nomrális patch vagy egy mod amelyel játszani lehet addig elfelejtem a bf2-t 😊

Mr Manson
hehe , én sem jatszom vele hónapok óta. nem is akarok!
😄 majd ha lesz egy jó patch!

rólam ragadt rád?

uHs Gerzson
Én is téged, Bf2 mentes életet élek nem is tudom elhinni lehet hogy rólad ragadt rám 😄

Mr Manson
mizu? rég láttalak!

uHs Gerzson
Neked is <#integet2>

koschwarz
ezt nem hiszem el. ez egy vicc, ugye? szerintem ebben a játékban statisztikailag képtelenség, hogy valaki 114557 killt csináljon, 632 halál mellett. és egymás után mindössze 2x halt meg, és 732x ölt két halál között. szerintem ez úgy, ahogy van, képtelenség.

ja, és 1329 pont legyen egy meccs alatt. FIZIKAILAG nem lehetséges ez sem. úgyhogy ez vagy egy qrva nagy csaló, vagy a csávó (vagy csaj 😄)a nap 24 órájából 25-öt játszik ezzel a játékkal.

Mr Manson
reggelt<#integet2>

uHs Gerzson

erdos
Mindezt mondod talán azért mert egy komoly wart nem nyomtatok le. 16-os mapon játszottunk a prgk ellen és még a mai napig hidegrázással kelek vazze ha eszembe jut az a precizitás ahogy beledöngöltek a földbe. pedig skillben nem voltak jobbak de olyan összerakott begyakorolt taktikájuk volt hogy csak pilláztunk. Egy jópár meccset lenyomtunk már mi is, az ex, Vény ésatöbbiek, csak kérdezd meg mennyire eltörpül a szerencse egy jó taktika mellett...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Crem
oké!😊

ma du.2 körül hazaérek... kb...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Robogo
Én már hallottam Schrank hangját.😛

Tényleg Crem akkor majd csináljuk meg ma azt a logot már kitaláltam,hogy milyen legyen.Eddig sajna nem volt idõm és nem tudtam neked szólni😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

alberto 15
a Schrank mesél a gyerekeknek.... qrva jó 😄DDD

"segítség lehugyoz a fa" 😄DD

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Danee
jaja 😄

Crem
😊

Schrank-et kb. így tudom elképzelni, !😄 Ilyen hangal...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alberto 15
ez tetszik<#eljen>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Running
loál!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Pyotr
pedig a buborék szögletes<#eplus2><#bdead>

&#9608;&#9608;

KáTéCé
Téged megkövetlek Erykk, veled semmi bajom.

Ez nem saját kreálmány, csak így kaptam!😄

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Danee
paint-tel lehet ugy is irni h nem látszik a háttere az irofelületnek és nem lesz szögletes a buborék 😄