Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah tom ez nem az a fórum, de hozzá akartam szólni valami igazán tartalmasat 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nálam ez a sorrend!
1, bombázó
2, vadász
3, tanak (ha van gunnerem)
4, Schrank 😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Minden jog fenntartva!
De a legtobb hulyeskedes az autoversenyen megy, azon szarra rohogtem magam most szerdan is,foleg a fotozas reszen, ahogy pozolni kell a harci jarmuveken=)
Olyan röviden le tudok szállni (kubra dam), hogy elég a kifutó a felszállásra is...
Egyébként (szinte biztos), hogy nem fogják megcsinálni a repülõkkel.😉
Az viszont tényleg lámaság, hogy magyar servereken elég sokan pláne ha 1 klánon bellûl van két oldalon pilóta, hogy nem lövik egymást...
A másik LÁMA dolog az én szememben, mikor kiugrik a gépbõl a térkép szélén, hogy ne legyen már meg a pont...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hehe... hozzászólva ... ha rajtam múlna (Jajj, mi lenne ...) a repülõ elé állás -81326764326527452785 pontot dobna a staton 😊 Valamint ha a egyszeri lábashuszár eldob egy követ akár bármely repülõ irányába, akkor az felrobbanna és 6 kör után spawnolna újra ... <#banplz>#banplz>
Viccet félretéve, az ultimate szõnyegbombázók tényleg idegesítõek ... mivel kivédhetetlenek és avatott szakember kezében igen hatékonyak is ... Gulf of Omanon volt olyan publik, hogy nem jutott ki a partra semelyik amcsi jóideig mert a tengeren le lettek bombázva ... a mi repzink meg bombázta a MEC-et ... a zseni ...
Sajnos rengeteg olyan (elméleti síkon) jó dolog van a BF2-ben amit úgy is lehet használni hogy rossz legyen ... lásd a LeaderSpawn ...
El kell fogadni ... az ember sajnos ojan állat, hogy amit lehet a maga javára fordít még akkor is ha a többinek ez rossz 😞
Valahogy engem a BF2-ben az fogott meg a legjobban hogy néha sikerül olyan emberkékkel, akik tudják hogy ez csak egy játék, nem pontvadászat, és ezek ellenére tudják mi a lényeg ... 😊
A tRs-es srácokkal sikerült néha jót játszani, ott volt Squad meg minden, mégis végig ment az ökörködés ... SZÓRAKOZTATÓ volt ... ráadásul eredményes ...
Én ezt a részét szeretem a BF2-nek és emiatt az egyik kedvencem .. minden idegesítõ hibájával és lámájával együtt ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Es erre mondjak, hogy ne az egesz klant bantsuk... sajnos nem sok mas maradt meg beloletek, csak a karomkodas a cingar hangotokon, meg a repulo ele allas, sorry 😊
Together we'll fly someday...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
2öt 😊
-public-on igyis-ugyis kaosz van;
-war-on meg annak a csapattagnak szabad hagyni csak a repulozest akit kizarolag nemes cel vezerel.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
persze tudom, meg itt írtam is, hogy publicon lehet, hogy nem fogja tudni a klántag megszerezni a repülõt, de ez is a játék része.
mellesleg pl. tegnap egy külföldi szerveren belekeveredtem egy rohadt jó szakaszba. 6 fõs, és mindenki a leaderre spawnolt mindig. én se hittem el 😊. mindenesetre ilyen is elõfordulhat publicon. de a lényeg, hogy ilyenkor mindig rájövök, hogy NAGYON NAGY élmény, ha összejön egy ilyen csapatmunka. és roppantul bosszantott volna, ha állandóan a legközelebbi pontról kellett volna üldözni a szakaszt. úgyhogy szerintem ennek is megvan az értelme. és jó érzés volt, hogy minig volt egy medic aki élesztett, volt e2 AT-s, aki kilõte a jármûveket. a szakaszvezetõ utasításokat is adott, már ez is nagy szó.
(Tegnap egy nagy bamba szallitohelikoptert nem tudtam leloni 5 db iglaval. Lassu tavolodason kivul semmit nem csinalt. A BH-t pedig a Tunguska 10 masodperces sorozataval sem tudtam leloni kb. 30 meterrol. Hatalmas tuzijatekot csinaltak rajta a talalatok, de szepen elrepult.)
Az UAV-ot jo otletnek tartom, a scannrol lehet vitatkozni. En most azonnal lemondok rola, ha ezen mulik, mert eddig 0.0 a commander time-om.
A mi hibánk LOL 😄DD
Jaja én tehetek róla hogy ki az a 15 másik ember aki randomra az én oldalamon van a szerveren, biztos genya voltam elõzõ életemben és most bûnhõdök (persze teljesen jogosan) a rossz karmám miatt 😊
Aki bombabuzi az örüljön az exploit szintû repcsiknek de ne kezdjen magyarázkodni mert csak béna önigazolási kísérlet az egész 😉
arra hívnám fel a figyelmedet amikor felmerült az a peccs hallatán hogy a repülõknek le kell mahd szállni hogy újra töltsék a lõszert a "pilóták" 90%-a beszart mert le se tudnak szállni a repülõvel aztán ezek menõznek ilyen meg olyan K/D arányokkal <#levele>#levele>
Crem6 remélem te le tudsz szállni nem vagy te is <#lama>#lama><#mf2>#mf2>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
láttad már a játékot egyáltalán? 😊
f35 vs. j10/mig29 - rõl eszedbe jut valami? 😊
Together we'll fly someday...
most eltekintve attól, hogy ez egy játék: ez nem II. világháborús környezet, ahol az volt a felderítés, ha egy pilóta átrepült az ellenség fölé és lehetõleg mindent lefényképezett. mûholdak vannak, modern fegyverek, stb. persze most sincs minden egyes amerikai tengerészgyalogos bakánál egy mini GPS, de szakasz-szinten akkor is használják már, úgyhogy a pirospöttyös kistérkép sem annyira nagy faxság.
és mivel a térképek tényleg nagyok, én egyetértek azzal, hogy legyen leader-spawn. mindkét félnek megvan a lehetõsége, hogy rotálja a szakaszvezetõt. egy bombázógépen legyen bomba is. a játékokat meg nem klánwar-okra csinálják, hanem a népnek.
nekem továbbra is maximálisan bejön a játék,. ami nem jön be, az a DICE kétbalkezes hozzáállása, és az EA üzletpolitikája.
uff, én beszéltem.