Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt meg beengedd
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Ez egy tipikus kép mikor MAgyarország legjobb transportja nem adja fel amikor bisztosan nem nyerhett :)
Gerzson meg sufni tuningolta jármüveit mert nem lehet egyenes szakaszon lehagyni nitrot meg szöges kerekeket már énis szeretném bevezetni :)
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
És nem hinném hogy komolyna gondolja ezeket, itt röhögünk TS-n, biztos hogy sértõ, meg hülye kérés, de inkább nevessetek rajta mint hogy adjátok alá a lovat<#crazya>#crazya>
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
hadd kérdezzem már meg, miért van az, hogy a tört szerverekre sem enged fel, rossz cd-kulcsra hivatkozva?
Nem:
"és tod eggyikükneka skillje is jobb mint a te összes haverodnak"
Hanem:
"és tudod bármelyikük skill-je jobb, mint a te összes haverodnak"
Ha gyorsabban gondolkozol, mint ahogy írsz, akkor ezekre figyelj oda pls, mert ha már a ti szarjaitokat kell olvasgatni egy-két értelmes beírás között, legalább ezzel ne rondítsd a képet.
Köszönöm
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
HUNForrest-Gump
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Karkandon azért van sok idöm merta spanok mindig olyan serverre akartak menni, meg az volt annoa warmapp meg ilyenek..... mindenki olyan serverre ment én meg akkor nem fogok máshova menni... világos? <#taps>#taps>
A halál csupán a kezdet...
Ami ezek után ugye érdekes:
"Karkand szerintem szar mapp."
Strike at Karkand 09:22:35 *legtöbbet játszott map
Daqing Oilfields 03:57:24
Te aztán tudod, hogy kell gyalog harcolni:
Assault Rifles 01:08:14 43 43
Grenade Launcher 00:02:09 2 1
Carbines 00:15:33 7 11
Accuracy 14.01% Muhahaha!
Egészében véve a statod mutatja, hogy tankon kívül nagy nulla vagy. Ez alapvetõen még nem lenne baj, mert ilyen emberek is használhatóak, még akkor is, ha kizárólag egy dologra. De hogy ekkora arcod legyen attól, hogy tankkal ölöd a láma gyalogokat karkandon..... hát tudod.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
JAh a gépem cool mert:
1. én csináltama collingját
2. mert az enyim :P
BEST AIRCOOLING
WATERCOOLING
Hm. Cool.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Akkor megyek más forumra. Itt csak azért vagyok hogy te lehess mindig messze az élena büntipont kiosztok közt mer látom az nagyon megy! <#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>
Engem nem olyan egyszerû eltüntetni, két örökbann után is talpon vagyok <#mf1>#mf1>
Már mikor regisztrált tudtuk, hogy õ az :DD
Pontos tickettet nem tok,de kb.120-150-nel voltak jobbak.A 2.mapon ráadásul 11en játszottak csak a mi 12-nk ellen.És még így is elvertek...hihetetlen egy csíter banda<#wink>#wink>
Mindezek ellenére élvezetes volt.És kezdem úgy érezni,hogy lassan még nyerhetünk is ellenük(föleg ha még nagyobb lesz az emberhiányuk<#vigyor5>#vigyor5>).
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
szerintem
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Meg a kezét át is szúrta a tárral. <#idiota>#idiota>
Karkand szerintem szar mapp... ott nagyon kell hajtani tankkal az eslö helyért a sok medic olyant farmol ott mint atom..... Gulf of Oman aza mapp, énis ott tolnám egész nap ha lenne olyan only server, én az ingyen fraget nem birom, a vadászgép mega helia kedvencem a tankokkal egyetemben. Nem is ismersz nem is tod hogy tolom minek szolsz bé? Amugy kihagytam 2 hónapot mert már untama gamet... (szar mindig 1.nek lenni) fölleg hogya klánom sem tolja.... majd a DC ha megjelenik.
MP40 FTW! (Battlegroup 2 Mod)