Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tedd fel 1.12 pecset és nem lesz gond :)

1.12! - IP: 193.202.85.85
itt meg beengedd

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Ez egy tipikus kép mikor MAgyarország legjobb transportja nem adja fel amikor bisztosan nem nyerhett :)
Gerzson meg sufni tuningolta jármüveit mert nem lehet egyenes szakaszon lehagyni nitrot meg szöges kerekeket már énis szeretném bevezetni :)

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

De gonoszok vagytok<#crazya><#circling>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Pharolas
Legtöbbször azért mert az általad használt generált kulcsot más használja.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Na mind1 srácok, én iylenkor nagyokat röhögök, akkora egy állat ez :):)
És nem hinném hogy komolyna gondolja ezeket, itt röhögünk TS-n, biztos hogy sértõ, meg hülye kérés, de inkább nevessetek rajta mint hogy adjátok alá a lovat<#crazya>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

schrank
mondtam hogy kõmûvesnek tanul(féltégla ez egy tipikus kõmûves mértékegység ) én úgy tudtam <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

0Fritz0
Ez az elsõ ban, aminek örülök. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

uHs Gerzson
Banned!!! Thank You Borg <#eljen><#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

csuhi
üdv
hadd kérdezzem már meg, miért van az, hogy a tört szerverekre sem enged fel, rossz cd-kulcsra hivatkozva?

Ez tetszik<#vigyor>

Pharolas
Én tényleg nem akarok itt bármelyik fél pártjára állni, mert igazából nem errõl kellene szólnia a topicnak, de block ha már egyszer kikiáltod, hogy mekkora jó vagy, akkor azt legalább írd helyesen:

Nem:
"és tod eggyikükneka skillje is jobb mint a te összes haverodnak"
Hanem:
"és tudod bármelyikük skill-je jobb, mint a te összes haverodnak"

Ha gyorsabban gondolkozol, mint ahogy írsz, akkor ezekre figyelj oda pls, mert ha már a ti szarjaitokat kell olvasgatni egy-két értelmes beírás között, legalább ezzel ne rondítsd a képet.

Köszönöm

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

alberto 15

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

mNzJean
"Karkandon azért van sok idöm merta spanok mindig olyan serverre akartak menni" Neked vannak spanjaid? lol ezt még nehezebb elhinni mint ,azt ,hogy assaultos vagy<#mf1>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

laci007ouwohu
#51107 helpet pls!

0Fritz0
Ne is próbálkozz Dzsó, csak az én haverom lehet! <#idiota>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

alberto 15

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

miez a vagdalkozás itt estefelé???

HUNForrest-Gump

nem :P

joebacsi
lehetek a barátod?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

középfokum van belõle bocsi csibefalat. csak monjuk gyorsabban gondolkodom mint irni tudnám....

én soha nem is mentem a gameben gyalog..... csak mikor kiszáltam javitnai meg mikor baromkodtunk az elején..... még tankon kivül is bármikor lealázlak..... pedig konkrétan bf 2-ben nem is nyomtam gyalog soha... DC-ben viszont nem kicsit toltama shotival....
Karkandon azért van sok idöm merta spanok mindig olyan serverre akartak menni, meg az volt annoa warmapp meg ilyenek..... mindenki olyan serverre ment én meg akkor nem fogok máshova menni... világos? <#taps>

Fenrir
te figyi már ha angolúl nem tudsz akkor legalább ne reklámozd mert rossz nézni...

A halál csupán a kezdet...

Csak kibújt a szög a zsákból... :)
Ami ezek után ugye érdekes:
"Karkand szerintem szar mapp."
Strike at Karkand 09:22:35 *legtöbbet játszott map
Daqing Oilfields 03:57:24

Te aztán tudod, hogy kell gyalog harcolni:
Assault Rifles 01:08:14 43 43
Grenade Launcher 00:02:09 2 1
Carbines 00:15:33 7 11

Accuracy 14.01% Muhahaha!

Egészében véve a statod mutatja, hogy tankon kívül nagy nulla vagy. Ez alapvetõen még nem lenne baj, mert ilyen emberek is használhatóak, még akkor is, ha kizárólag egy dologra. De hogy ekkora arcod legyen attól, hogy tankkal ölöd a láma gyalogokat karkandon..... hát tudod.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

-<<L--Bandi>>- pontosan prefix: Az állat :D
JAh a gépem cool mert:
1. én csináltama collingját
2. mert az enyim :P

BANDI COOLING
BEST AIRCOOLING
WATERCOOLING

Hm. Cool.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Tehát tagadsz... akkor.... mi is az accountod a 6 feletti tankos K/D-vel?

Sirály ide rájöttem értelmes dolgokról beszélni nem nagyon lehet jönni.....
Akkor megyek más forumra. Itt csak azért vagyok hogy te lehess mindig messze az élena büntipont kiosztok közt mer látom az nagyon megy! <#nezze><#nevetes1>

És 3 után is? :P Mi sem vagyunk ám kevésbé kitartóak...
Akkor az emlékezeted hiányos mert ha láttál volna már jáccani akkor nem mondanál hülyeségeket....

Megvan még a strickó mobil nfs-be "kedven" "pártatlan" és minden esetben "pártatlan" moderátorom? <#eplus2>
Engem nem olyan egyszerû eltüntetni, két örökbann után is talpon vagyok <#mf1>

Le vagy maradva ;)
Már mikor regisztrált tudtuk, hogy õ az :DD
laci007ouwohu
hy az a magy baj hogy sajna nincs pénzem eredeti gamera és feltettem a 1.3 pacth-t utána letöröltem a játékot mert kellet a progiknak a hely......utána fel akartam megint dobni a játékot és ebbeis csak odáig jut hogy English+kép+töltés+zöld kép 1 mp-re és kilép a telepítöböl:( meg lehet oldani valahogy??? elöre is kössz...

Hát azért, mert te az LBandis fonalat vetted fel, ezért gondoltam, hogy õ vagy. Vagy tévedek?

vsly
JCSR win.Ezúton is grat nekik<#eljen>
Pontos tickettet nem tok,de kb.120-150-nel voltak jobbak.A 2.mapon ráadásul 11en játszottak csak a mi 12-nk ellen.És még így is elvertek...hihetetlen egy csíter banda<#wink>
Mindezek ellenére élvezetes volt.És kezdem úgy érezni,hogy lassan még nyerhetünk is ellenük(föleg ha még nagyobb lesz az emberhiányuk<#vigyor5>).

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

alma2
Zsákja.Irj helyesen kedves hazigazda, mert az idiotak, pl BLOCKbuster rossz jegyet kap nyelvtanbol, a stilusat is valami homiszapiensz forumrol kapta ossze :)

szerintem

Robogo
<#unalmas><#wow1><#ejnye1>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Running
A gonosz manó ellopta õket, elvitte a nagy zsáklyában.<#vigyor4>

hova tünnek innét a hsz-ek?

Running
Egymás anyázását be kéne fejezni...

mNzJean
megkérdezhetem ,hogy mi lett az eredménye tegnap a JCSR vs EX warnak ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kis ember nagy bottal jár! <#banplz>

T-90 -hez van vmi rakéta bizbasz amit helik ellen fejlesztettek <#fejvakaras>

Elég nagy mert már velem is megtörtént, be is punisholt a pilóta <#idiota>

Drachomir
erre csaka nnyit tok irni h anno 6 eve voltam Szentedren a harckocsizoknal .. akik T55os szimulatorban helikopteres harcot gyakoroltak.. az az tankkal lottek helikopterre... <#violent>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

vsly
Jájj<#finom><#beka2>

De jó lenne...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

uHs Gerzson
Nem csak a keze ment át a táron hanem a talpa is félig a földbe gyökerezet :P

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

0Fritz0
"Kissé" nagy ez az MP 40 a fószer kezében.
Meg a kezét át is szúrta a tárral. <#idiota>

bocsi a tankos ratem az csak valami csirke 6.5-ös......
Karkand szerintem szar mapp... ott nagyon kell hajtani tankkal az eslö helyért a sok medic olyant farmol ott mint atom..... Gulf of Oman aza mapp, énis ott tolnám egész nap ha lenne olyan only server, én az ingyen fraget nem birom, a vadászgép mega helia kedvencem a tankokkal egyetemben. Nem is ismersz nem is tod hogy tolom minek szolsz bé? Amugy kihagytam 2 hónapot mert már untama gamet... (szar mindig 1.nek lenni) fölleg hogya klánom sem tolja.... majd a DC ha megjelenik.

uHs Gerzson
LOÁL

uHs Gerzson

MP40 FTW! (Battlegroup 2 Mod)