Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
jcsr 5
eX 3
koschwarz 1

azmár 8, meglesz az :D

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Na jó,talán rajtam is keresztül mehetsz egyszer:)

0Fritz0
A tegnapi meccsen már megvolt.
A versenyek elõtt egy kisebb Carmagedon party-t rendezett a csapattársak között. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Crem
Egy jó videót is lehetne készíteni, ahogy Schrank 11 embert halálra gázol!:DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Szerintem 2-3 embert mi is tudunk adni :))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schrank
a videonál az kell hogy látványos legyen és szerintem ez több volt mint látványos <#kuss>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

0Fritz0
Lényegében csak ilyenek maradtak. :)
Viszont észrevettem, hogy a verseny alatt kihagytál két falat és egy fát.
Legközelebb tessék jobban figyelni! ;D

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
na ja nem vezettem volna a derrick bmw-t<#szomoru2>

koschwarz
na jó, engem is elüthecc 1x.

szép kép.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

schrank
remélem maradtak villanyoszlop csókok meg ilyesmi nyalánkságok <#ravasz1>

schrank
elég egy is csak 11-szer felejtsen el körülnézni az úttestem áthaladás elõtt <#kuss>

0Fritz0
Tegnap este megnéztem a felvett anyagokat és a felét kapásból töröltem is a sok lag miatt. :)
Holnap este megpróbálok valami életképes múvit csinálni a maradékból.

schrank
aki a piros 117-es helyijárattal jár annak bebaszna ha lenne <#hehe>

uHs Gerzson
detto :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

erdos
Olyan 4-5 embert adunk mi <#ravasz1>

Fenrir
nekem még basic-em sincs :D

A halál csupán a kezdet...

schrank
AZ ELSÕNEK SINCS EXPERT TRANSPORT ÉRME LEHET HOGY RÁKÉNE GYÚRNI <#fejvakaras>

schrank
az enyém ötszöröse <#wow1>
de nekem ez csak úgy jött nem erre gyúrtam <#fejvakaras>gondolkodtam hogy szilveszterig megszerzem a legfullosabb transzport plecsnit aminek az a velejárója hogy naponta 3 órát kéne benne ülnöm és utána kéne csinálnom egy olyan kört ahol 11-et gázolok <#ijedt>úgy hogy várom az önkéntes jelentkezõket <#hehe>

koschwarz
légyszíves a GR-ben az elsõ helyre gyúrni!

az elsõ helyezettnek milyen eredményei vannak?

koschwarz
ugye? :)

Running
Schrank+Keke+atwe eredményeirõl annyit, hogy egyiküknek se volt tegnap szerencséje, nem igazán ment neki a verseny. Csak azért mondom ezt, mert álltalában õk hárman érmesek majd minden futamban...hát ahogy szokták mondani, egyszer fent, egyszer lent...talán majd a legközelebb jobban sikerült.

koschwarz
hát az a human nevû klán lehet, de én konkrétan nem, mivel sose voltam semmilyen klán tagja. egyébként itt csak arról van szó, hogy JCSR erdos válaszolt egy hsz-emre, amiben egy nemszimpi gyerekkel kapcsolatban írtam valamit, aki valaha ennek a human nevû klánnak lehetett a tagja. mivel nekem válaszolt, a hsz végén úgy kérdezett, mintha tõlem kérdezné, pedig nem. én meg csak viccesen (?) visszakérdeztem :)

na ez bonyolult vagy bonyolult? :)

erdos
Ez tényleg nem semmi, grat <#eljen>

erdos
elcímeztem, bocsesz :-)

schrank

<#mf2> no comment

Fenrir
de, én is emléxem rá hogy ti annó pt néven nyomtátok :P

A halál csupán a kezdet...

koschwarz
köszönöm :)

koschwarz
mármint én? :) én biztos nem :)

Running
Elég volt a Bandizásból...törlöm a vele kapcsolatos hsz-eket. Ez nem a bandi fórum.
Akinek megjegyzése van hozzá, keresse meg máshol.

erdos
Pedig jobb ha kezdesz megijedni mert valahol írta hogy az egykezes bicepszet 35-40 kilóval nyomja :D Az olyan gyengén magyarbajnoki címre simán elég :P
Nomeg a humanos kollegáknak akiknek csak fregek voltunk anno találtam egy jó kis meccseredményt régrõl:
"Gyak meccs: JCSR vs HU.Man
Hát inkább nem részletezem, oks? :) Beszéljenek inkább az
Eredmények:
6vs8 2:0 össz ticket arány kb 220-0"
De lehet keverlek benneteket és anno pt néven nyomtátok?

Hatt
Mostanság talán már nem, a haverjaim (spanjaim) közt sose volt lekezelõ jelentése:)
Szó mi szó én se használom:)

Elastic An-usZ Boys

Ahhoj
jah, ezeket ismertem, jóak :DD
fõleg rock-s elõadás .))

erdos
Valahol a csicska meg a haver közé tenném :D

Crem
rokonértelmû a csicskával!?:DDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
<#eljen>

erdos
Régen a "spanjaim" az "embereim" jelentést takarja, olyan alárendelt haverok. Leegalábbis mifelénk.

Bocs! Latom kozben megszabaditottatok a kedvenc haziallatomol. Nagy kar! Rem szorakoztato, ahogy produkalja magat.

OFF

Csak engem irrital a span kifejezes? Mindenhonnan ezt hallom mostansag, es engem valahogy zavar. Regebben mintha kicsit lekezelo jelentese lett volna.

ON

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mindenkinek jó reggelt.
Mikulás és a Rénszarvasok Band mától ismét turnézik<#vigyor>
A nagy sikerszám 2002-ben<#vigyor>
Fergeteges siker 2003-ban<#vigyor>
Tavaly már több stílusban nyomták egyszerre<#vigyor>
Kiváncsi leszek az idei koncertre<#nyes>

Ja. Ha jobban meggondolom, csokolomot kene koszonnod pitypang.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Danee
nekünk pénteken lesz :)

Crem
Jó Reggelt!

Sajnos Ma nem biztos, hogy leszek, Mikulás "buli" van!:DDD

alma2
Most kivetelesen meghallgatnam, mi a velemenye errol a transzport kiralyunknak, persze nem kepekben megfogalmazva :)

szerintem

Running
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz.
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat. :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag a részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel Running-nál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, fórumbeli nicked, és az életkorod. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 1 hét (12.01 - 12.10), ez alatt, és ezután újabb 1 hét alatt (12.10 – 12.15) a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktív fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
-Ezután belsõ szavazással döntünk 12.15-tõl az adott jelentkezõ bevételérõl .

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Running
Nos vége az elsõ selejtezõ mérkõzésnek. Köszönöm azoknak akik jöttek segíteni szervezni és fõleg köszönöm azoknak akik folyamatos jelenlétükkel lehetõvé tették hogy a komolyabb versenyek is megrendezésre kerülhessenek.

Az 1. Selejtezõ Bajnokság eredménye a következõ lett:

1. tRs.Gerzson /21 pont
2. Nicam /19 pont
3. Gundark /11 pont
---------------------
4. Keke77 /10 pont
5. atwe /5 pont
6. schrank /2pont

Még1x köszönöm a részvételt és GRATULA AZ ÉRMESEKNEK ÉS A VERSENYZÕKNEK, igazán jól küzdöttetek....

Csak az a legjobb mikor schrank unatkozik és rajtam keresztül kezdi levezetni a feszültséget :) 4*kilökött minimum 10*megölt
1. gerzson 21pont
5. atwe 5 pont haha :) még igyis megvertem :):):):):):)):):):):):)
6. schrank 2 pont

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Hát igen én is mondtam néhány cifrát a futamok alatt, az utolsó futamból meg kiestem. De azért sikerült a 3. helyet megszerezni<#eljen><#taps>

badsec
Rosszul van lekodólva a kulcsod a Registryben...HKLM/Software/Electronic Arts/EA Games/Battlefield 2/ergc.....ide írd be a kulcsod kötõjelek nélkül, majd kódold le a BF2CDKeyCheck.exével...(a patchben van)

Horda Maki!:D

Igy van csak a nagy haragomba véletlenül belerugtam a gépbe és elszált egy ram :) sajnos 256 rammal nem lehet bf2 ni :)

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Kár hogy kiléptél, jó kis verseny volt<#eljen>

Mér, amikor elsõre (meg másodikra, meg harmadikra) bannoltam, annak nem örültél?:D