Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet, hogy a 2,5-ös celeron miatt szaggat kurvára?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

digitalenjoy
😊

A JCSR nem kerülget ...

Tuvi
Sajnos a temp átállítás nekem sem oldotta meg a problémát de elkezdtem mazsolázni a windows mappa tartalmában. a közel 800Mb -ra duzzadt system32 -t elkezdtem leépíteni. További fejlemények késõbb 😉

Szega87
mér ? feltöltitek valahová , mondjuk fpsbanana.com-ra???

alberto 15

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
megcsináltam, isten vagy meow

Running
Elárulom neked, majdnem több külföldi szedi le a videókat mint magyar.

TS Zolly
Ja.Legközelebb azért csak a regisztrált fehasználók, bejelentkezve szavazhassanak.

Azért minden elismerésem neked. Eddig senkinek nem jutott az illen ötlet az eszébe, hogy dijjazák az év lejobb játékosát.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Pharaoh
Ott szerintem azt számolja hogy hányszor haltál meg úgy, hogy defi volt a kezedben

Sziasztok. A bf2 statja mit számol? Konkrétan azt nem értem, hogy engem hogy öltek meg 95-ször defibrilátorral. Létezik, hogy a feltámasztást számolja annak? Csak mert az elmúlt 2 napban 10-zel nõt a szám és azért az feltünt volna.

Ez egy szopatás. Nekem temp, swap, minden másik partíción van, mégis a nyomorék reklamált, hogy a C: -n kell neki 3 giga.. Nagy nehezen csináltam (mert ugye nálam is kicsi, mert oda csak a rendszer került), félig kiherélve ideiglenesen a win-t.
Ezek után kb 500k-t pakolt arra a partícióra! De mintha olyasmit mondtak volna, hogy a Documents and Settings átrakásával megoldható, akkor nem ott fog keresgélni. Ami persze majd másnak fog bekavarni...

Szóval száradjon le a keze az EA programozóinak.

Minden jog fenntartva!

Szega87
hát azér ritmikai érzékük nekik is van , meg nem hiszem hogy a külföldiek szólna a videó , kivéve ha hollywood-i karriere vágyik a producer😊

alberto 15
hogy kell?

Running
Grat és köszi. Ez a belga nagyon bájos, kár hogy a külföldiek semmi nem fognak érteni belõle.

Pharaoh
Vezérlõpult -> Rendszer -> speciális ott a környezeti változókban a Temp és TMP helyét tedd át a másik patricióra.

Me0w
Mert lama vagy, es nem kodolod be a kulcsot. Hanyszor kell meg elmondani...

Together we'll fly someday...

joebacsi
nem, vindózóból is át lehet átmenetileg helyezni pár dolgot a másik vinyora, úgy ki lehet sakkozni...
(mondjuk 4gb vindóznak kicsit merész 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharolas
Tényleg jó lett a movie, grat

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Running
FIGYELEM SG TEAMBE JELENTKEZÕK!!

A mai nappal lezárult a jelentkezés. Több embert nem regisztrálok.

Azok akik jelentkeztek a csapatba HÉTFÕ 11:13-ig csekkoljanak be egy HSZ-el az SG TEAM topicba. (Gyengéknek: a piros betûs rész fölött megtalálod a linket. Csak bejelentkezve lehet belépni.)
Aki ezt a határidõn belül nem teszi meg, az nem lehet tag.

Tuvi
Helló!

Lenne egy hatalmas problémám, amire a FAQ -ban nem találtam választ. Telepítettem a BF2 -t, majd pedig az 1.12 -es patch telepítésébe kezdtem. Pár perc várakozás után felugrot a nyelv kiválasztásának lehetõsége majd pedig a tovább gomb.

Ekkor kezdõdött a probléma ugyanis a Prearing setup résznél a következõ hibaüzenettel fogad a Battlefield 2 Patch - InstallShield Wizard fejlécû kis ablak: "You have too little space on your harddrive to patch BF2(TM), you need at least 3000Mb"
Egyetlen lehetõség az OK gomb megnyomása majd megjelenik a kis szövegbuborék a tálcán hogy kevés a hely a C meghajtón (gyakorlatilag próbálja lefoglalni a szabad helyet de nincs elég).
A gond ott van, hogy a C partícióm 4 Gb -os amin több mint 1,3Gb -ot a windows + driverek + egyéb rendszer programok foglalnak el. Fizikai képtelenség 3000Mb -ot felszabadítani a patcheléshez. A másik partíciómon van 15Gb szabad hely oda van egyébként a BF2 is telepítve. Tehát meg lehet -e oldani azt hogy a telepítõ ne a C meghajtóra csomagolja ki a fájlokat hanem a másikra?

Választ elõre is köszönöm. Üdv: Private Mate

Szega87
megnéztem és kurva jó , sztem a zene is jó 😊 csak 5 év mig bepufferrel a xar winfosh

alberto 15
miért nem tudunk 1cdkulcsal 2en játszani sf-el? eredeti a cdkulcs. és a haverom most nem használja, és addíg odaadta, de ugyanúgy azt írja hogy hibás cdkulcs

digitalenjoy
http://www.cybergames.hu/fps/battlefield_2/20051210/i_magyar_battlefield_2_kupa

A JCSR nem kerülget ...

0Fritz0
Eddig 3* szavaztam, tiszta jó ez a demokrácia. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Kész a múvi:
Autoverseny 6

A zene miatt meg már elõre is elnézést kérek.
Schrank ötlete volt az egész! De tényleg! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Cobra.
Omega félét www.omegadrivers.net

Hide and fear, Cobra Commander is here !

JaB
Éljen a dinamikus IP... 😞
Legközelebb MAC alapján szûrünk... ez van, randa tanulság... bár azt is át lehet írni annak, aki ügyes...

Azt tudom de nem találom el az embert.Vagy a repülõgépet joystickkal vezetik?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Hi! Melyik Catalystot rakjam fel a legjobb teljesítményjez?
TS Zolly
Amugy az oldalon a regisztráció nem müxik.

És ODIN AZ ELSÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Zsombor ugye te vagy az?

Elárulom neked, a szavazás ugy ahogy van izé. ( nem irom le mert Borg törli 😄 ) Annyiszor lehet rá szavazni egy embernek egy névre dinamikus ip alatt, ahányszor csak meg nem unja.

Robogo
Azért nem vagyok annyire beteg hanem csak ugymond "beteg" vagyok!!!!<#hehe>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Szavasztam Odinra.<#eljen><#puszi><#papakacsint><#hehe>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

joebacsi
áhh csak azért kérdeztem, mert tudni akartam, hogy melyik játéktopikból küldenek el leghamarabb a kurv@ @nyámba, miután belinkelem brutálnagy betukkel, hogy szavazzatok odin-ra 😄D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jah pannonrobiba meg egy nagy vastag masszív rücskös BSZN-t 😄D

joebacsi
áhh ne is mond, elindult ez a szavazgatás szépen, háromszor cseréltem ip-t, meg töröltem kukikat, hogy legalább valami ismerõs ratyi lökje majd a sablonszöveget, hogy mennyire nagy a bjuti, a píszfull, meg a láv a scene-ben, meg a jécséerbe már 3 éve azon dolgoztak szétcsúszott arccal a kocsmákban, hogy hc klán legyenek, és most megjött az eredménye...blabla...erre felmászok publikra és odin masszívan bombázza az ellen repteret, nehogymár valami megzavarja folyamatos fragelésében...ejnye no...mikor meg végre sikerült felszállnom, akkor még a saját csapattársát is kiszedi elõlem a gépbõl, mikor épp fordulnék rá, csakhogy nehogymár valaki másnak is potyogjon 1-2 fregecske 😊

Ahhoj
Odin álnéven, csak páran rájöttek... :|

joebacsi
kijaza piki?

Cobra.
Monitor driver fent van (egy .inf file)? Alaplapi driver? Mennyi RAM-od van? Ha kevesebb, mint 1Gb, akkor a legjobb videókártyával is akadozni fog a játék.
Elvileg a GF7-es sorozathoz kell a 8x.xx-es driver, hogy rendesen mûködjenek a dolgok. A frissítést valahol a kártya driverében lehet beállítani, de nem tudom hol, már jó ideje ATI-m van.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A mai BFVOpenPublicFunWar képeit itt lehet megtekinteni! <#taps>

-tRs-Landor

digitalenjoy
go go go!

Szavazzatok!

hja elbaxtam a linket elõbb, használjátok schrank-ét

A JCSR nem kerülget ...

Ha használ valaki 7800GT-t mondja már meg milyen drivert használ mert nekem úgy akad mint a pics@!!! - 81.95-el mindíg visszaállítot mindent(kontraszt,fély,képöszeugrik stb...) gyári-ra ha a spec beállítások lapon a 7800gt lapra kattintottam. a hozzá adott 77.77-el ez a hiba nincs viszont akad veszettül. Pedig az olvasottak alapján enne még full graffal is simán vinnie kellene - nem?? - melyik drivert érdemes 1Ltalán bármihez is feltenni?? sajna nem vagyok tisztába a nvidia drivereivel (eddig ati-m volt). És még valami hol lehet .. hogy lehet beállítani hogy PL. a MOHAAS-ba ne 60hz-es legyen a kép?? - mert refresh fixert(nem tom nvidiánál mi a neve atinál ez volt :S) nem tudok használlni mert akkor meg nem indul a BF2 😞((( - PLEASE HELP!!!!!
Elõre is köszönöm !!!!!

Pharaoh
Az bug, vagy direkt van hogy SF fegyverekkel is lejet menni sima bf-ben? (pl F2000)

SigS
HA a stingerre gondolsz akkor nagyon egyszeru a helyzet.
Atvaltasz bombara, es egybol kijelzi a foldi legvedelmet ha ul benne valaki,es mivel rohadt eros a geppistaja a repuloknek, eleg egy nehany loves is.
Remelem mostmar vilagos <#vigyor3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
HA a stingerre gondolsz akkor nagyon egyszeru a helyzet.
Atvaltasz bombara, es egybol kijelzi a foldi legvedelmet ha ul benne valaki,es mivel rohadt eros a geppistaja a repuloknek, eleg egy nehany loves is.
Remelem mostmar vilagos <#vigyor3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

JaB
Hihetetlen 😊 Milyen egységes a BF scene 😊))
Kíváncsi vagyok lesztek-e elegen Piki ellen 😄D

Ha van itt valaki aki a repülõgép gépányújával kiszedi az embert a SAM-bõl az árulja el hogyan csinálja?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

gyertek bfv-zni a muhahára! moost! 😄

-tRs-Landor

schrank
runnig nem is mondtad hogy meghívott vendég voltál a NEXT LEVEL -ben <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
nesze B+én csak bemásoltam azt amit a kornél elbaszott na ez a hivatalos és azért kell ODIN-ra hogy ne egy csíra CS-s legyen a májer <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"