Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ERykk
kulaalink<#pardon1>így?

Zs0lt1
a link még most sem jó 😛
én bb-re szavaztam ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
multiban inditsd a pályát ne single playerben és menni fog ;-)

Mondtam mar, hogy utalom a BF2-t? Harom lepesnyire allok a sikator vegetol(teljes eleterovel), mikor a sarok mogul elolep egy medic. Elore kocog meg ket lepest, majd befordul a sikatorba, es nekifut a melkasomnak. Ekkor kapcsol, hasra vetodik(gyakorlatilag a labamra), es egy harmas sorozattal kivegez. Ez ido alatt rovid, negyes-otos sorozatokkal beleuritettem a tar ketharmadat a Kalasnyikovbol. A talalatjelzo szerint egesz jol celoztam. A sraccal elotte is es utana is jonehanyszor kinyirtuk egymast, ugyhogy semmifele cheatrol szo nincs. Ez csak vegytiszta BF2 szarsag.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

schrank
ONLY ON-LINE<#mf2>

felrakam a total bf2 map pack-et és nem indul ha betöltök egy új pályát mé'?
köszi a választ
schrank
szavazzatok BB-re<#fejvakaras>

schrank
miért pont azok a versenyzõk vannak ott akik vagy bárki jelentkezhet <#fejvakaras> na mindegy gyorsan felhívok TS-sel pár fontos embert aztán megnyerem az elõdöntõt <#nyes>

Lehet, de az oldal akkor is ezt az érzetet kelti.
schrank
Crem6 neked is itt a rokonságod be se mutatod az öcsköst <#hehe>

dzsunkabéla? Látom nem vagy képben. Nyomtam egyet a gorky-ra <#mf2>

Ez mekkora ökörség.
dzsunkabéla.honlapja.hu -ra feltoltak egy szavazást, amiben van 20, az emberek 90%-a számára javarészt ismeretlen név. És akkor szavazz...
A szavazók nagyrésze úgyis arra az 1 névre fog szavazni, akirõl egyátalán hallott, nem pedig a cybersportban elért dolgok alapján.
Cream78
Köszike mindenkinek aki segített próbálkozom, oszt majd kiderül mûködik e.

csuhi
nálam is ez volt, akkor úgy raktam fel a patch-et, hogy a temp könyvtárból másolgattam. aztán csökkentett módból próbáltam, és jó lett

Crem
Milyen meleg és családias az utóbbi napokban itt a hangulat!<#love11>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
<#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Ne aggodj, kirugtam a szajhát. Nem leszek féltékegy, ráhajthatc.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Ahhoj
jaja, feltûnt
Zolly meg már nem érdekel. pont.

schrank
nem összenyomva van hanem kiemeltem a értelemtõl sugárzó tekintetemet látom nagy hatással volt rád csak nehogy a Zolly-ék féltékenységi jelenetet rendezenek <#hehe>

Running
Én tudom mi a baj, az h sose fogsz kapni. Majd a Running engedélyezi a regedet és ennyi. Az email csak átverés. Ha valami gondod van akkor Runningtól kérdezd mert õ ért ehhez, õ tudja mit ott a stájsz.

SigS
Nem csereltel monitort? Akkor szokott ilyet

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Jobb híján én toltam egyet BBnek!<#crazya>
Hajrá! <#integet2>

-tRs-Landor

digitalenjoy
gogogo, nyomjátok a szavazatokat, nehogy a CS-sek vigyék el a pálmát a bf2-elõl !!!<#gun>

A JCSR nem kerülget ...

uHs Gerzson
BB FTW!!!!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Cream78
Na még 1 dolog! Gondoltam be regelek a FW Battlefield 2-RACE WAR- oldalra,ki is írja hogy a reg rendben elküldte az azonosítót az e-mail címemre. Nézem az e-mail fiókomat semmi..... Már 2 e-mail címmmel is próbáltam. eredmény ua. Na itt mi lehet a gond?

Cream78
schrank! Feltettem ATWE-nek külön a kérdésem! Biztos "örülni" fog neki de talán segít!

hát így hirtelen szavaztam vagy négyszer mintha kicsit bugos lenne a szavazórendszer <#hehe>

digitalenjoy
szavazzatok az év szájberszportolójára!

www.ludologia.hu

sajna a cs-sekkel meg mindenkivel együtt vannak a bf2-es jelöltek.

szóval szavazzatok ODIN-ra, hadd legyen bf2-es player az év cybersportolója 😊

A JCSR nem kerülget ...

Ahhoj
csak én érzem rosszul vagy tényleg update-elve van az a zöld izé a neved helyén? 😊)
(amúgy jobb 😉 )

sza23
Képzeld tegnap nap közben keresett minket, hogy bocsánatot kérjen<#eplus2>!Kollégáinktól kérdezte, hogy hol lakunk, mert nagyon megbánta a dolgot<#nevetes1>Kár, hogy nem talált meg minket,mert lett volna<#boxer><#violent><#gun>Na mindegy tegnap este azért írtam neki egy Bûntetõ feljelentést<#email>úgyhogy mehet a pi.ába<#nezze>

schrank
azt mi volt a kokerókal <#nemtudom><#hehe>

schrank
ATWE most te jössz <#help><#taps>

sza23
A tegnapi nap ismét tartogatott egy-két nem várt meglepetést, amellyek közûl az volt a legkellemetlenebb, hogy a csodálatos szolgálati Lada Nivánkban elromlott a fûtés<#rinya>ezért a hátralévõ 10 órát minusz 1-2fokban töltöttük.<#ticking>
Na mind1 irány a virtuális csatamezõ és egy kis<#gun><#violent><#boxer><#hehe>

Cream78
Hi! A következõ gondom van. Tört játékom van eddig játszottam vele itt ott. Aztán tegnap feltettem a 1_12-es patch-t. Na innentõl annyit csinál hogy indítom ,fekete képernyõ ,villan eggyet ,fekete képernyõ ,oszt kidob az asztalra. Tegnap óta nem tudok játszani vele. <#falbav> Ha valaki tud segítsen,páran már mondtak egy két dolgot de az nem jött be. Radeon 9600XT kártyám van 5.12-es catalyst van fenn. jó volna ma este ár lövöldözni! <#violent>

schrank

Nyiss neki egy BF III. topicot! <#circling>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Zs0lt1
ha kapok örökös ingyen vipet, akkor jövök :ÐÐ
egyébként meg .... háát bocsi de ... :Ð

ERykk

Zs0lt1
ne zaklassad már a 14 éven aluliakat :ÐÐÐ

Hé schrank ha mindenkinek segitesz akkor nekem is 😊
squad nevét megváltoztatni?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

ok

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Figyelem! Holnap zárul az SGTEAM tagfelvétel! Még ma jelentkezzen a megfelelõ módon, aki tag szeretne lenni.

SG Adminok: A mai napon aktívan reklámozzátok a dolgot a szerveren, ne maradjon le senki, aki akar.
schrank
FAQ : "The All-Seeing Eye (ASE) szerverkeresõ - csatlakozás account bejelentkezéssel
Ha valaki nem ismeri az All-Seeing Eye (ASE) programot, itt talál hozzá leírást.

Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS

Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez."
seggedet ne töröljem ki B+ <#mf2><#beka3>

alberto 15
<#action>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

joebacsi
ne kekeckedjetek zsoltival, mer olyan képet kaptok mindketten privátban, hogy megálltok a fejlõdésben...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ERykk
2-õt talál6sz<#idiota>

alberto 15
eddig nem volt?😄

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

PannonRobi
<#taps><#taps><#taps>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

PannonRobi
Akkor ezt nekem?????:<#felkialtas>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment