Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gphungary.hu
www.gphungary.hu
www.gphungary.hu
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
www.gphungary.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nekem nincs is olyan,hogy More Victims😄
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nekem sok az önfejû akcióm csak berohanok a közepébe és gyilkolok mindig a sûrûjébe szoktam lenni.😊
Pl Karkandon sokszor egyedül szoktam befoglalni az elsõ arab zászlót úgy hogy a többiek félnek a zászlóhoz ugrani én meg nem habbozok hanem megyek is foglalni és meglepõdnek az arabok amikor befoglalom a pontot,aztán onnan föntrõl mindenkit kicsinálok.😊
Assault Time:72:27:04 Kills:4,159 Deaths:3,109 K/D Ratio:1.34 G.R.:6,556
Szerintem nem olyan rossz.😛
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
(bár az amcsi bázisra befért volna még egy Abrams..)
www.ludologia.hu
<#confused>#confused>
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Elastic An-usZ Boys
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Részletek:
- A Magyar Transportkirály Bajnokság 2 havonta kerül megrendezésre.
- Mindenki bekerülhet aki nevez a versenyre a honlap fórumán.
- Páros futamokokból áll a verseny. Akik gyõznek továbbjutnak, akik vesztenek kiesnek. A végén az elsõ helyezett megkapja a MAGYAR TRANSPORTKIRÁLY ÉRMET.
- Az útvonal a Bajnokság megrendezése elõtti napon kerül nyilvánosságra. A map a Race at Karkand V2 lesz, mivel csak ez készült el eddig.
- Gyakorolni a Bajnokságra lehet az SG szerveren egyedül, vagy amikor épp csak sima versenyek zajlanak.
JELENTKEZNI ITT!!!!
Na szeva skacok! Folytatnám tegnapi problémám további elemzését! <#falbav>#falbav>
A sok rendes,segítõkész,aranyos,kedves,stb.Bf 2 vel durrogtató már sok mindent segített,de még a gondom mindig fenn áll! Na feltettem csökkentett módban az 1.12-es patch-t, utána újraindítok, indítom a 1.12-est installig, utána TCM dok/user/local settings/temp/stb Megkeresem a cdkeycheck exe.-t rákatt nem csinál semmit. a patch exe-re katt bejöm egy dos képernyõ oszt azt írja :"Could not find Patch File Enter a New Name&Directory for the Patch File or Press Enter To Quit" Tehát a lényeg! Fel telepítettem a patcht.. Índítom a progit>>fekete képernyõ villan,még egy kis sötétség, és máris újra az asztalon vagyok! Többen írták,hogy hogy a képernyõfrissítés megváltoztatásával próbálkozzak. Próbáltam 60,75,85 Hertz-en is eredmény ua.
Oszt mondták tegyem fel a legújabb vga drivert,5_12-es catalyst neszeneked ez se használt. <#nemtudom>#nemtudom> Azért sem akarok lemondani a játékról veletek, ugy hogy ha valakinek eszébe jut még valami okosság,az ossza meg velem, vagy megdumálhatnánk Msn en is /[email protected]/ ui:egyszer úgy is sikerül oszt akkor jaj a sok ellenségnek!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
a sztingerrõl nem is beszélve az meg ennek a fordítottja bezzeg DC-ben<#ravasz1>#ravasz1>
Egyébként meg köszönöm a szavazatokat, még hogyha jóval kevesebb is, mint amit az oldalon láttunk 8) Köszi mindenkinek!!!
ha DC-hez csak 2 mapot csinálnának meg BF2 re akkor az szigorúan elalamejn és gazala lenne <#nezze>#nezze> gazala annyira összetett pálya hogy messze kitûnik a többi közül ez már amolyan bf2 map nem lehet átlósan átcsûrni rajta kocsival hanem taktikázni kell rajta a szerpentíneken amolyan fuse pass régebbi kadásban meg lekopasztva <#hehe>#hehe>