Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Megyek lopni!<#zavart1><#vigyor><#beka3>

Na kivolt az áldozat???

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

digitalenjoy
A JCSR-ben nincs Shaman nevezetû játékos. Kéretik a névbitorlót lelövetni.

A JCSR nem kerülget ...

TS Zolly
Mit? Az ökölbe zárt kezet, amibõl csak a középsõ uj mutat felfelé? Azanyát! Este ki is próbálom. De asztán szanaszét esni ám a helivel!<#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

bicsoff

Fricc fon bocccsoffról nem hallott valaki mostanság?

Crem
simán le lehet õket lõni!:D

Csak meg kell "mutatni" a pilótának!:DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
ööö, köszi, de nem én találtam ki. Köszönat Magyar részrõl a régi ACC klán tagjait illeti. Murry, Morfi, Ninja.

Mondjuk a BF2-es helik is tényleg elmennek simán repülõ tankoknak....

Mondjuk a BF2-es helik is tényleg elmennek simán repülõ tankoknak....

És még kedvesen szórakoztatón mókás köntösbe is bõjtatta, hogy jobban élvezzem :) Édes ember :D

Istenem! Végre valaki! :D Sosenem láttam még hogy valaki képes lett volna értelmesen megindokolni ezt a dolgot :D Bár részemrõl beletudnék kötni, de nem fogok, mert eddig a legkorrektebb érv <#worship>

TS Zolly
Nem a dice, és az ea hozza a szabályokat, hanem a játékosok maguk.

TS Zolly
Hát ez ebben a formában nem igaz. Basecamp mint szigorú kecsegség, a DC-vel jött elõ. Párszor már kifejtettem ezirányú elképzelésemet. Valamikor isten gondolá, hogy megteremté a BF42-öt. És lön BF42. Ebben a játékba tett régi lassu sebezhetõ jármüveket. Tank pl kézigránáttal kaput. Isten látta, ez jó, de még többett akart, és megteremté a DC-t. Dc anno még régi BF42-es pályák voltak átmoddolva. Pl el a láma. Repülõk magasról tudták osztani az isten urunk haragját. Helik szinte egy lerombolhatatlan várként tornyosult a szegény ak-t szorongató gyarló és halandó emberek fõlé. Stinger mit ollan cc. Mivel gyorsan és szakszerüen hosszu idõkön keresztül tudott egy heli kempelni egy fõbézen, isten gondolá, ez igy nem jó. Megteremté a DC-s iratlan szabályokat. Fõleg, hogy a finalba, már 3 azaz három stinger kelett egy heli leszedésére. Plusz, a tank holmi sültkrumpinak álcázott gránáttól nemhogy sérült volna, de még a dukko sem jött le.

Egyszónak is száz a vége, DC-ben nehezebb volt a BC-t kivédeni, mint BF42 és BFV-ben. BF2 meg igy is a legközelebb a DC-hez áll gyors, és sebezhetetlen fegyverek terén.

Crem
:)
Én ONLY MEC oldalon játszok, nekem nem kell kiugrani!:D (csak ha viszik a repteret)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
én is ezt szajkózom a "pilótáknak" de szerintem te nem az a kiugrok a gépbõl foglalni fajta vagy <#ravasz1><#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Me0w
Jobb mint a takonypoc vagy a toki :D

Together we'll fly someday...

Fiatalember :D Ez tetszik :P

schrank
õõõõõ a fietalember milyen bf-es múltal rendelketik<#nemtudom>
jaaaa akkor azért nem világosak az iratlan szabályok <#ejnye1><#nyes>

Crem
A Wake mapon egyetlen szabályt kéne betartani amcsi oldalon. A pilota ugorjon ki a kínai fõbázison. Külömben a büdös életbe nem tudtok kijönni. Persze ha nincs Mig akkor más a helyzet.
Tegnap a Jcsr Shaman-al azon "röhögtünk", hogy kb 4. percben nem volt meg a fõbase! Elsõ körben oké, de a másodikban már elég nevetséges volt. Mivel a lõszer kifogyott ugrott minden pilóta. Visszafoglalni, meg szinte lehetetlen volt...

Végülis jogos, mert a bénák is kifizették a játékot valami szabály védje már õket is <#nezze>

Kezdetben nem volt soha sehol semmilyen szabályban basecamp, csak elkezdtek sírni akik nem tudnak kijutni belõle és onnan kezdett az EA is ezzel törõdni

Arról beszélek, hogy hivatalos EA szervereken nincs olyan hogy base camp, PUBLIC, FUN meccseken legalábbis nincs.

schrank
minden peccsben kicsit változott a szabály úgyhogy nem tudjuk mirõl beszélsz <#papakacsint>

hmmm ezzel a basecamp dologgal sosem értettem egyet..., mármint a tiltásával, bár szerintem ilyen fogalom eleve nem létezik... az EA ha azt akarta volna hogy ne legyen ilyen, akkor kiküszöböli. Ez egy már kész játék, kész szabályokkal szerintem fölösleges azon fáradni hogy mi magunk újakat alkossunk és elfogadtassuk másokkal. De épp ezért tolom CSAK hivatalos EA servereken. 3 év alatt nem találkoztam olyan "basecampel" amibõl ne lehetett volna kiszabadulni...<#fogmosas>

badsec
Nekem a kedvenceim az "idegenvezetõk"! Körbevisznek a jeeppel az egész pályán, minden helyet megmutatnak, aztán ha véletlenül szembejön egy tank, az út közepén kiugranak a kocsiból és GYALOG fejvesztve menekülnek! Én meg mire feleszmélek hogy mi van, már ki is löttek!<#wow2>

Horda Maki!:D

koschwarz
1 szó mint 100, én azt mondom, 1 szabályt kellene mindenkinek betartania, és nem lenne ennyi anyázás: el nem foglalhatónál ne kempeljen senki. c4-ezni lehet, de egy-két specop-os úgyse húzhatja sokáig, ha ott akar maradni és lelõni a megszületõ embereket. más bázisoknál is van "kemp", de ott úgyis meg lehet magyarázni ("fedezem a társakat") és ez így van rendjén.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

badsec
Bár nekem semmi klános tapasztalatom nincs, de szerintem is igazi klánharcoknál a Basecamp, mint olyan nem létezik! Mint ahogy az igazi háborúkban sincs megszabva, hogy milyen célpontokat lehet lõni! Viszont a public részét a dolognak külön kellene választani. Az emberek nagy része még mindig szórakozni megy fel egy szerverre és szerintem nem arra kiváncsi hogy xy milyen jól tudja bombázni a fõbaset vagy spawnkillerkedni, anélkül hogy foglalni akarna. Mert ha valaki zászlót foglal és akkor gyilkolja az odaszületõket, az már megint más dolog.

Lépj be a JCSR-be, hátha tanulnak valamit :D

TS Zolly
De remélem nem 2x csenget. <#bohoc>

koschwarz
há én nem tom, hogy megy ez, de nem gondoltam, hogy ilyen a klánélet <#confused><#wink>eccer akartam csatlakozni valami meccsükhöz, de akkor sem fértem be...

viszont így nem látom sok értelmét, hogy ott fityegjen a nevem elõtt pár bötû...

lépjek át?<#wink><#papakacsint><#nemtudom><#integet2>

TS Zolly
Na ezt is lehet ám tovább fokozni! Megszületõ helyek kempelése elfoglalható bézen. Hm. Vegyünk egy példát. Aki sokat gémelt ezzel a játékkal, az tudja, hogy hol vannak a megszületési pontok. Bemegy az embõr foglalni. Tudja honnan várható a megszületés. Célkereszt ott. Jön a megszületõ. Bumm a fejbe. Továbbá. A foglalókat fedezõ, általába a fehérítési körön kivül van. Szakasz pk pl. Miért ne löné le a megszületõt, kinek arra sincs ideje, hogy körülnézzen, hová érkezett. Az más dolog, ha egyáltalán, senki nem fehérít. Már megint a DC! Nagyon soxor megkaptam ott már, hogy egy kecseg kemper vagyok, mert sv-el, scudal-al löttem a bézt. Persze q messzirõl. De miért ne, ha mienk volt a zászlók többsége, és nem engedtem ott az embereket érvényesülni? Kecseg dolog beismerem, de ez mégsem annyira, minha a fõbézt löttem volna. Volt idõ, mikor rendesen azt is löttem. De mint korábban irtam, ez taktik része volt, fõleg warokon. Megszületõk irtása, mig oda nem ért valaki közülünk. Ezért a minimap mindig kivolt nálam nagyítva, és teljesen átlátszó volt. Csak hogy lássam hová lövök, és mikor látom a haverjaimat a közelébe.

alma2
Nem kell magadra venni :)
Bar ezek a bizonyos 'JOZSEF HUN' es hasonlok, biztos vagyok benne sose vennek magukra, mint ahogy jatek kozben sem zavartatjak magukat.
Van egy-ket screenshotom, de sajna az nem bobeszedu, mert ra lehet mondani epp akkor szulettek, azert alldogallnak a fobazison.Ez nagyon jellemzo pl a fushee pass palyan a kinai oldalon. de az tuti nem hagytak el egesz kor alatt a kokeritest, lehet, hogy csak jol neveltek, vagy csak korbepisiltek a teruletet, hogy azaz ovek es azt vedik.Meg az is jellemzo rajuk, hogy a megjeleno jarmuvekbe beulnek, mennek ket kort a bazison majd keresnek masikat, a lenyeg mas bazis kozelebe meg csak veletlenul se mennek.
Aztan verszemet kap az ellen, beront a kinai fobazisra, amit nem lehet elfoglalni, utolso dofeskent.

szerintem

koschwarz
emmicsoda?<#nemtudom>

joebacsi
és nem akarsz kilépni tõlük? :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ésez még nemvolt elég neki, hanem összeszedte az összes bénát, akik csak elütögetni tudtak...nc, eléggé szánalmas ;)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
koschwarzHUN<#beka3><#nyes><#bdead><#lama><#duhos2><#worship><#mf2>

bár én vállalom, hogy tejjesen fánpléjer vagyok, igaz nemrég felvételt nyertem egy klánba, bár azóta sem jáccottam velük egyet sem <#nemtudom><#nevetes1>

<#wink>jaja biztos valami béna, akinek nem volt jobb dolga, mert úgyse tud lelõni senkit :D

joebacsi
jah, és mekkora lami volt aki kitalálta :D

Drachomir
Egyebkent tegnap este kiprobaltam a BF2 Race wart!!! hihetetlen jo dolog!! Cal ha van kedvedtek a sok hulla kozt kikapcsolodni gyertek race warozni!!! tovabbi nfoz:

http://www.bf2sof.fw.hu/

<#integet2>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Ratyi JCSR :D

koschwarz
a Központi Bizottság a Fõnökség felett álló Tanács felettes szerve ugye? a Központi Bizottság véleményezi a javaslatot, mielõtt a Felterjesztõ Hivatalba kerül az ügy, amely a nyilvántartásba vétel és az iktatás után továbbítja a kérelmet a Nagygyûlés felé, amely 3 körös szavazással eldönti, hogy életképes-e a javaslat. ha igen, akkor továbbítják a Direktóriumba...<#crazya>

joebacsi
lebuktam! <#rinya>
ezért megkell hogy halj! :)
ha valaki becsönget hozzád és Vasilijként mutatkozik be, ne izgulj, csak az új postás :)

Drachomir
szeritnem minded spawn point fogasa undorito.. megoli a jatek azon szepseget h kuzdeni lehessen.. legalabbis en nem latok elvezetet abban h egy tannakkal v 1 chopperrel bealljak irtani a megjeleno emberkeket.. eselyuk sincs megvedeni magukat.. persze sokan ezt nem ig gondoljak.. fokent ranked servereken ahol ezert pont jar<#confused>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

TS Zolly
Végülis megértettem mit mondasz. Bár nem nevezném oly szigoruan basecamp-nek. Tök mindegy.

koschwarz
ja, rosszul fejeztem kifele magamat<#dumcsi>a lényeg, hogy szerintem ez is bc, csak teljesen egyértelmû, hogy ez legális, míg az elnemfoglalhatónál bc-ni nem etikus<#ejnye1><#nezze><#lookaround>

Me0w
Multkor volt egy Wake island amire en is szivesen emlekszem vissza. Az anyahajorol kb 12 perc utan jutottunk ki, Naytman ugy repul, hogy eselyunk sem volt. Volt ott valami helikopteres arc is, 36 killel es 1 halallal, mikor meg vegre kiertunk es befoglaltuk a repteret, valami granatvetos lama kozvetlen kozelrol harmunkat lott le, ugy hogy persze neki semmi baja nem lett. Be is irtam neki valami frappansat, lehet megsertodott :P

Together we'll fly someday...

TS Zolly
:D Zolly<#beka2> Persze ott van a <CoR> is. <#crazya>

TS Zolly
Joe titkosított amcsi kgb-és. Nem tudtadd? :P

alma2
mostanaban boldogitottuk, a magyar servereket, de teljesen szetbomlott ket taborra az egesz, vannak a 'prok' es vannak a 'verlamak' atmenet nincs,
Ha abbol a 6 probol 5 a masik csapatban van, akkor tuti nyernek, olyan szinten, hogy egy zaszlo se marad nekunk. a 'verlamak' egyszeruen keptelenek elhagyni a fobezt, viragot szednek es fel lehet ismerni oket a nevukrol pl 'JOZSEF HUN' meg 'LAJOS HUN' na az ilyen 'harcosokat' meg az ellensegeimnek se kivanok.
aztan a regi angol kedvenc serverunkre fellatogattunk, ott legalabb egysegesen kozepszinten jatszanak, de akik a magyar es mas servereken a kihivast kerestek anno es talaltak, azokat kulfoldon nem igazan szedik ki a helibol, akar tobb koron keresztul se.

szerintem

badsec
Pontosan! Erre általában nem gondolnak, akik csinálják! Ilyen szempontból én a Wake Islandet utálom! A kínai heli beáll a kis sziget fölé és a megszületõket/hajósokat gyilkolja + aki arra téved, a repülõvel meg megállás nélkül bombázzák az anyahajót. Ez senkinek sem jó! Egyrészt USMCnek esélye sincs partraszállni, de kínai oldalról sem tudsz megölni senkit, mert nam jutnak el a partig. Nem egy Wake Islandes kört zártam 0 ponttal. Most már ha ez a map jön, inkább lekapcsolódom.