Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
aztán a javaslat szépen elvész az frx bürokrácia útvesztõjében 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
majd ha ráértek valamikor kéne tolni ilyen butitott gyakot, a repcsiseinket, meg a heliseinket egymásnak ugrasztani, aztán levonni a sok okosságot belõle 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Elvbol nem veszem meg, mert ritka arcatlansagnak tartom, amit muveltek vele.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A JCSR nem kerülget ...
Mustaron egyebkent a PowerPlantot direkt cellovoldenek alakitottak ki. Tettek fole egy k... magas hidat, a zaszlot pedig gondosan ugy helyeztek el, hogy csak gyalog lehet bemenni, es minden fedezek 20 legalabb 20 centire van a foglalasi korzet hataratol.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
másrészt ilyen "kis" mapon meg a repülõ tényleg csak azt tuggya, hogy bomba ledob, kanyar reptér fölé, bomba felvesz, kanyar, bomba ledob...és mindezt 15 mp-ként<#nemtudom>#nemtudom>
A halál csupán a kezdet...
egyébként csak halkan kérdezem, hogy feltétlenül kell az a két üres slot fenntartva? gondolom kellemetlen lehet valakit kirúgni, hogy egy admin beférjen, de az esetek 95 %-ban, mikor mennék valamelyik magyarra, mindig üres az a két hely.
kösz egyébként a jótanácsokat 😊
Together we'll fly someday...
egyébként van, amikor szinte szükségszerû a bc, pl. sikerül egy zászló kivételével elfoglalni az összeset, és annál az egynél gyülekezik mindenki, hogy ne engedjék ki az ellenfelet. ez is bc, de teljesen méltányolható nyilvánvalóan. viszont ez a tegnapi, amit leírtam, tökéletesen megölte a játékot, az op.cleansweep-en gyakorlatilag rögtön a játék elején ezzel indítani az amcsi fõbézen, ezért volt bosszantó. kiváncsi vagyok hányan léptek még ki.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ha senki nem bc-zik hanem tisztességes módon tolja akkor egyszer az eggyik oldalon nehezebb, másszor a másikon. Ez hozzáálás kérdése, és ez a baj hogy itt a hozzáálás amolyan magyar mentalitás... hát de õ is csinálja....
nézde meg külföldön mennyia bc.... nemsok megsúgom.
Nekem többek közt ezért is megy el a kedvem a publik játéktól. Warozni sajna nem tudunk. Marad a tisztességes játék, a DC.
Ha nem írtam volna oda, akkor a következõ MP3-nál 15 perces hang nélküli adásra ítélt volna az ORTT. <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ezt a BC témát csak egy értelmes társaságban lehet megbeszélni. lásd DC
Régi DC-s mappokat, átlehetett moddolni ugy, hogy a fõbéz körül, egy bizonyos körben, még akkor is csökkent az élet erõ, ha nem is löttek az emberre. B2Z angol szerver ilyen volt. Tele is szokott lenni. Tisztességes játék folyt ott, nem ugy mint itt, hogy a vérpistike azzal éli ki eltévejedett nemiszenvedélyét, hogy repülövel vagy esetleg artival szórja az ellen fõbézét. Megérteném, ha nem lenne már nekik mit elfoglalni. Pár hete valamelyik HUN-on, pálya betöltés után, rögtön a fõbézen meg is haltam artitól. Istenem késõn érek be 1 giga rammal. Elsõ dühömbe elkezdtem irni, de inkább nyomtam egy alt f4-et. Legalább elöször foglalna az isten barma!!
de itt láthatod:
1. meow
2. badsec
3.
4. Gundark
5. CB Crem
6.
7. -mNz-Jean
8. schrank
9. {TLD}Gaboca
10. (HUN)SzabFer
11. keke77
12. digitalenjoy
13. Szigi
14. Drachomir
15. Tomsteel
16. Piedon_GHT_
17. -tRs-Gerzson
18.
Nézni ám! Lehet a neten is onlájn:
Fix . tv lájv adás
hogy Khiirsah-t idézzem:
"add magad! ODIN
berongyolsz, lelõsz mindenkit és befoglalod a pontot!!"
Szóval jó kis vérfürdõre lehet számítani! <#eljen>#eljen>
A JCSR nem kerülget ...
dobjon már valaki linket v. listát h kik vannak a Hordában!
koschwarz!
én külföldi szervereken is tapasztalom ezeket az élményeket😊)
a multkor Dragon Valley 64-es map mindjárt az elején Tankal APC-vel meg amivel csak lehet elkezdték lõni az anyahajót úgy hogy ahogy éledtem úgy haltam be egybõl
semmi esélyünk nem volt a kitörésre!
██
csak azért írtam ezt le, hogy ilyenkor én ilyenkor már eccerûen szó nélkül kilépek. nem szövegelek, nincs értelme idegesíteni magam, megyek a megszokott külföldi kedvenc szerverre, ahol ilyet még soha nem tapasztaltam (tényleg). na ennyi.
Elastic An-usZ Boys
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?