Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDD
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ezt most olvastam, nagyon teccik<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
The All-Seeing Eye (ASE) szerverkeresõ - csatlakozás account bejelentkezéssel
Ha valaki nem ismeri az All-Seeing Eye (ASE) programot, itt talál hozzá leírást.
1. Eloször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
2. Az ASE mappájában lévo filters.txt fájlt meg kell nyitni
3. Meg kell keresni a következo sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
4. Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
5. Ezt a sort ki kell cserélni a következore:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username felhasználóneved +playerPassword jelszavad [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezo képernyot is átugrod, egybol az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
apropó .: Ratyi JCSR 😄
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
<#unalmas>#unalmas><#vomit>#vomit><#bdead>#bdead>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
vagy 2-3 hete egyszer felmentem bf42-zni, és épp fent volt, és tobruk volt, és axis-ok voltunk 😊)
beszálltunk a tankba, láttuk egymást hogy ott vagyunk mindketten, kiszálltunk a tnakból, és mentünk jeep-pel, JÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nagy volt 😄DD
BF42 - RtR
BF42 - az a spec fegyveres 😛
BF Vietnam
BF2
BF2 spec izé
Mindrõl beszélek....BF az BF 😊
Ajjaj és én akkor most leleszek tartóztatva vagy mi lesz most velem, hogy Lord Haxoror kivetni valót talált a játékstílusomban? 😊
ellenben szorgalmasan várják hogy a tank csöve hegye végre feltûnjön, és máris megy az áldás 😊)
berlin meg jaja, tudom, csak magadnak akartál bizonyítani, hogy képes vagy rá, egyébként meg visszavitted az eredeti tulajdonosának 😛
rohadék karcos CD 😄 deszívesén játszanék most
berlinen meg ha elloptam a t34-est akkor is odaadtam másnak, becsszó! (<#rolleyes>#rolleyes>)
'az szóljon, aki mondjuk bf42-be berlinen soha nem dobott be pár gránátot az allied base-re' háháháháháháháháhá
Úristen 😄 EGYET?! a Gránátoktól se té se tova 😄
Hmm nagyon ügyes vagy, majd én is hímzek magamnak egy szép zöldet 😊
csak ott belefér néha 😛
(az szóljon, aki mondjuk bf42-be berlinen soha nem dobott be pár gránátot az allied base-re, ha aberdeen-ed sikerült beszorítani az ellent, akkor visszament a saját hátsó pontjára, hogy jöjjenek ki foglalni, és még sorolhatnám 😊 )
jah, nem, nem anyukám, magamnak vartam 😛 😄DDD
Csoda hogy még egyben van azok után amiket átélt <#violent>#violent><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#gun>#gun><#falbav>#falbav>