Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Egy kérdés:Most 1280x1024/75Hz de játékban csak 60Hz-en megy hol tudom át állítani ? Köszike a válaszotokat elöre is
+ adsl se volt akkor nagyon nagyon sok helyen.
szerintem
Full jóhangulattal, jóindulattal belátogatok ide, csak úgy funból, ez kovács kettõ tizedes meg komolyan veszi a marháskodást. Sõt... nyah nyah nyah
Písz meg anyámkínja....Öreg vagyok én már ehhez :)
Õszintén nem hittem, hogy a Hunzer hazugságai ennyire túlélnek mindent :D ( ha netán olvasod, grat Te mocsok :D )
Eslamashar mappot keresd!!
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
A JCSR nem kerülget ...
A gyakmeccsünk alatt MEC oldalon 2-3x bírtam felszállni....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Meg olyat,hogy ratyi JCSR.<#hehe>#hehe>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
henker volt már flat!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Together we'll fly someday...
brájenék tutták mi a jó :)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
a nagyobb modok jóval 1 giga fölött vannak
most esett csak le, hogy 7 giga a BF- ed?! :D
kicsit le kell scrollozni, és ottvan az :)
Én már lassan két és fél éve JCSR-es vagyok, de te még énelõttem elhagytad a JCSR-t. Abból az idõbõl csak az Erdõshöz, tOMi-hoz, Blackihez, KLegényhez, ODIN/Vibrihez hasonló õskövületek vannak a csapatban. Õket meg kirobbantani sem tudod a csapatból. Innen mennek nyugdíjba sztem.
szóval csak semmi ratyi JCSR :)<#hawaii>#hawaii>
A JCSR nem kerülget ...