Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Elastic An-usZ Boys
jah és pisz😊
Elastic An-usZ Boys
@Piccolo és -mNz-Jean :
Lehet hogy ti hozzám képest sokkal "öregebbek" és "pro"-bbak vagytok, de amit írtatokaz a tipikus Láma-hülyegyerek-progémer hozzáállás (És bocs ezért, mikor az elsõ hozzászólásokat olvastam, sokkal durvább dolgok jutottak eszembe ... Písz! )
Ez a BaseCamp dolog mondjuk BF-ben nem annyira durva, én anno ET-ben tudtam (És gyûlöltem meg minden formáját ...) meg mi az ...
Az a gond, hogy nagyon nagy szavak azok hogy mekkora kihívás kijönni a BaseCampbõl, meg az sír aki nem tud ... ezek szép szavak ... DE!!
Anno ET-ben volt egy pálya (Régen játszottam, nem emléxem a nevére) ahol az amcsiknak egy nagy ágyút kellett felrobbantani ... és ha a másik bázist nem tudták a németek idõben elfoglalni, akkor egyszercsak a 16 ellenfélbõl 10 Support lett és egymás után kérték az Artillery-t az egyetlen Spawn-ra ... senki sem robbantotta fel az ágyút, csak egyszerûen hullott az arty egy szem házra ahol a Németek Spawnoltak ... jó játék ...
Szóval ezek után meggyûlöltem rendesen ... most hogy alig van idõm játszani, mégjobban idegesít ... nem azért mert rosz lesz a K/D-m (Amúgy sem lenne sokkal jobb 😊 ), nem azért mert mások ezt élvezik, hanem azért mert a sok "hülyegyerek" élvezi ezt, én meg ráérek 2-4 órát játszani hetente, ennek a fele vagy a 15 sec-es spawntime, vagy a szerverkeresés ...
Én ezt nem igazán élvezem ... Nemtudom Ti hogy vagytok vele, de amikor az embre egy kicsit szórakozni, kikapcsolódni szeretne, akkor rendesen fel tudják baszni az agyát az ilyenek ...
Elnézést, ha valakit sért, de mind nagy Anti Basekemper, ez kikivánkozott!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tud valaki valamit a magyar szerverekrõl???
Jól látom, hogy csak egyet látok, az is SF ??????
Help meeeee!
Nálam van csak hiba ???
G.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Miez kéremszépen offtopic?! Moderátort ide! <#hehe>#hehe>
<#mf1>#mf1><#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
hullagyalázás az, amit az ellen fõbézén csinálok 😄
nna jó, bocsi, csak viccelek ;-)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Lehet majd én is nyomni fogom ismét.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
mostanság én még mindíg szoktam tolni külföldön, csak kevesen játszák.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Na de BFVböl már ne csináljunk flémet,úgy is halott szegény<#rinya>#rinya>
Igaz csak a Helik tudtak nagy fragparádét rendezni,föleg a MI8 vietcong oldalról.De az is azért,mert az amcsiknak nem adtak légvédelmet.
Szal mi is hoztunk szabályokat anno a normális játékélmény megtartása érdekében.
Pl.:-Tilos ellenséges repteret helikopterrel kempelni,amíg van elfoglalható bázis azon kívül(kivétel:foglalás támogatása)Csuklott is anyám rendesen,amikor baszkodtam ki a sok láma taplót<#nyes>#nyes>.
Aztán szép lassan kezdett kialakulni ott is a normális játékstílus.De 1-2 javíthatatlan vérpistikét azért liquidálni kellett rendszeresen.
Amúgy pont az egyik DC-s klán(ACC)szabályait szabtuk át Vietnámra.