Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
egyébként inkább kvék, mint bf2, abban legalább nincs annyi bug :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
lol pff :Ð
állok elébe ;-)

Ahhoj
A skillesebbek medic-kel rohangálnak 8)

Hatt
Hát te? Meguntad a kvéket? Kéne tolni egyszer ismét valami Vietnam csatátá😊 Szivessen lekempelnélek😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Érthetõ dolog. Javaslom keress megoldást hogy lehet az ilyeneket úgymond a saját szarába folytani. Szivessen adnék tippeket ha annyira ismerném a játékot. Amúgy ha te se jössz rá a megoldásra akkor lépj ki. Sok szerver van, bár sok a kemper is de mindig akad jó hely jó játékkal. Hogy "pro" e az ilyen kemper? Nem hiszem. Láttam már pár pro játékost játszani és meg kell mondanom õk még a közelükbe se férnek...
jah és pisz😊

Elastic An-usZ Boys

DummyBoy
Üdv!

@Piccolo és -mNz-Jean :

Lehet hogy ti hozzám képest sokkal "öregebbek" és "pro"-bbak vagytok, de amit írtatokaz a tipikus Láma-hülyegyerek-progémer hozzáállás (És bocs ezért, mikor az elsõ hozzászólásokat olvastam, sokkal durvább dolgok jutottak eszembe ... Písz! )

Ez a BaseCamp dolog mondjuk BF-ben nem annyira durva, én anno ET-ben tudtam (És gyûlöltem meg minden formáját ...) meg mi az ...

Az a gond, hogy nagyon nagy szavak azok hogy mekkora kihívás kijönni a BaseCampbõl, meg az sír aki nem tud ... ezek szép szavak ... DE!!

Anno ET-ben volt egy pálya (Régen játszottam, nem emléxem a nevére) ahol az amcsiknak egy nagy ágyút kellett felrobbantani ... és ha a másik bázist nem tudták a németek idõben elfoglalni, akkor egyszercsak a 16 ellenfélbõl 10 Support lett és egymás után kérték az Artillery-t az egyetlen Spawn-ra ... senki sem robbantotta fel az ágyút, csak egyszerûen hullott az arty egy szem házra ahol a Németek Spawnoltak ... jó játék ...

Szóval ezek után meggyûlöltem rendesen ... most hogy alig van idõm játszani, mégjobban idegesít ... nem azért mert rosz lesz a K/D-m (Amúgy sem lenne sokkal jobb 😊 ), nem azért mert mások ezt élvezik, hanem azért mert a sok "hülyegyerek" élvezi ezt, én meg ráérek 2-4 órát játszani hetente, ennek a fele vagy a 15 sec-es spawntime, vagy a szerverkeresés ...

Én ezt nem igazán élvezem ... Nemtudom Ti hogy vagytok vele, de amikor az embre egy kicsit szórakozni, kikapcsolódni szeretne, akkor rendesen fel tudják baszni az agyát az ilyenek ...

Elnézést, ha valakit sért, de mind nagy Anti Basekemper, ez kikivánkozott!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zs0lt1
np

köszi, megpróbálok IP-re belépni.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

TDC Geronimo
na téged nem kérdeztelek! <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1

tesség a szerverek, ip-vel ,)

sztorno...

Itt a te személyed offtopic wowlámi! <#hehe>

TDC Geronimo
Nem, képzeld. Csak véletlen nyomtam egy alt+tabot ;P

sziasztok!

Tud valaki valamit a magyar szerverekrõl???

Jól látom, hogy csak egyet látok, az is SF ??????

Help meeeee!

Nálam van csak hiba ???

G.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Robogo
Hehe ez nagy.😄DDDD

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Zs0lt1
nnah megint leálltak a vov szerverek vigyázat :Ð

Zs0lt1
kivételesen nem úgy volt ;-)

TDC Geronimo
Aha!

Miez kéremszépen offtopic?! Moderátort ide! <#hehe>

Robogo
... én csak ártatlanul keringtem a helikopteremmel az ellenséges fõbázis felett és néha ellõttem egy rakétát amivel 10 embert kempeltem le...

<#mf1><#hehe><#vigyor2>

Zs0lt1
egyébként a legutóbbi kis bfv-s publikozáson a muhahán az mnz-s skacokkal, egyedül én nem mentem kempelni, én csak ... lásd aláírásom 😄

Robogo
Jean emlékszel a legutolsó kempünkre helivel?😄

mNzJean
Most lehet ,hogy megköveztek de én néha határozottan élvezem amikor kempelnek , van benn kihivás , és változatos egy kicsit , persze észszerü határokon belül , és nem minden nap csak néha.És tegye mindenki a szivére a kezét kivel nem fordult elõ még ,hogy unalmas körök alatt betévett egy kicsit kempelgetni a szomszédba ...persze akkor biztos nem kiabált ,hogy pls kick eljetek mert base cempelek..erröl ennyit , külföldön is itthon is egyaránt elõfordul ,ez egy szügséges rossz ,amit ha megtanul valaki kivédeni akkor jó ha meg nem akkor disconect és irány egy másik server.És még egy dolog amit érdemes kipróbálni, ha betéved a föbasera egy ember , vagy esetleg egy klán és durván bc-znek , normálisan szóltok nekik pl " Please " és nem " fuck" akkor álltalában befejezik.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zs0lt1
nem
hullagyalázás az, amit az ellen fõbézén csinálok 😄
nna jó, bocsi, csak viccelek ;-)

vsly
Attól még halott.(lehet hogy ez már hullagyalázás?<#nyes><#nyes><#nyes>)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Robogo
Azért nyomni szokták páran tõlünk is..GCR meg Landor nagyon nyomja még máig is...
Lehet majd én is nyomni fogom ismét.

uHs Gerzson
Na beszabadult a sok ratyi bfv-s (bf42-vel kezdtem) <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
kösz ,)

Robogo
Jó oks bocs igazad van...

Zs0lt1
jah, egy játék addig él, amíg van aki játsza
mostanság én még mindíg szoktam tolni külföldön, csak kevesen játszák.

Rusid
Mirõl beszélsz a bfv élt él és elni fogy 😊. Egyébként meg amég én tolom addig nem fog meghalni 😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Zs0lt1
Gaboca, egyszer ezt már lejátszottuk, ne kezd el mégegyszer pls

Robogo
Úgy látom Zsolt1-nak még mindig harapos kedve van mint régen...😄

Zs0lt1
az már nem az én bajom :ÐÐ

vsly
<#nyes>

vsly
Jahh,miután xarrá fragelte magát.Csak a játéknak nem arról kellett volna szólnia,hogy VérIstván kempel a MI8cal,a publik csürhe(vagy horda?<#hehe>) meg mutassa meg,hogy mi az a csapatmunka.Szal ezt baromira nem élvezte senki a kempelö lapionon kívül.Ezért voltak a szabályok-úgy,mint külföldön is.
Na de BFVböl már ne csináljunk flémet,úgy is halott szegény<#rinya>

Tééényleg most hogy mondod szinte a szemem elõtt a több száz füstölõ helironcs amit a csapatmunka lelõtt...

Robogo
Látom még mindig nem békültél ki azóta a tld-vel de nem értelek,hogy mi a gondod...<#nemtudom>

Robogo
Ne már nem tod ki vagyok?😄

Zs0lt1
tld haggyámá lol pff

Zs0lt1
háttekivagy? 😛 :Ð

Robogo
Khmm-khmmm {TLD}!!!<#mf1><#hehe>

Így-Így

Zs0lt1
egyébként pls ne kezdjük el, de egy kissebb csapatmunkával bármelyik helit ki lehetett likvidálni, ahogy a jobb külföldi szervereken is szokás volt, csak a honi bfv szervereken ha nem 7th vagy uHs/tRs volt nagytöbbségben, akkor csapatmunkának nyoma sem volt ;-)

Rohamsisak
Az igaz lehet de nem tok felszabadítani a c-n annyi helyet hogy meglegyen a 3000mb. Nem lehet valahogy megoldani hogy ne a c-re akarja tenni?

Zs0lt1
jah, a c-n kell 3 giga szabad helynek lenni, vagy olvass vissza pár oldalt és találsz megoldást arra, hogy kell átírni a környezeti változókat.

Zs0lt1
<#ravasz1><#wink>

a C-re akarja tenni szerintem és ott ezekszerint nincs annyi hely...nem?

Rohamsisak
Hali! A problémám az hogy a d-meghajtómon, ahová a game-t telepítettem 25,7-giga szabad hely van, de az 1.12-es patch azt írja iki az installjánál hogy nincs hely és legalább 3000mb-hely kell! Akkor most mi lehet a gond? Légyszi help! Faq-ban néztem, de ilyet nem találtam!

Robogo
Rodat azt hiszen te írtál nekem most a serveren.Bocs csak felkaptam a vízet....Amit az a gyerek mûvelt...Elsõnek letk-z aztán azt a fényt hozzám vágja aztán a repülöm elé állt....Ez kicsit már sok volt..

vsly
Azért BFVben is bosszantotta a szórakozni vágyókat a kempelés rendesen.
Igaz csak a Helik tudtak nagy fragparádét rendezni,föleg a MI8 vietcong oldalról.De az is azért,mert az amcsiknak nem adtak légvédelmet.
Szal mi is hoztunk szabályokat anno a normális játékélmény megtartása érdekében.
Pl.:-Tilos ellenséges repteret helikopterrel kempelni,amíg van elfoglalható bázis azon kívül(kivétel:foglalás támogatása)Csuklott is anyám rendesen,amikor baszkodtam ki a sok láma taplót<#nyes>.
Aztán szép lassan kezdett kialakulni ott is a normális játékstílus.De 1-2 javíthatatlan vérpistikét azért liquidálni kellett rendszeresen.
Amúgy pont az egyik DC-s klán(ACC)szabályait szabtuk át Vietnámra.