Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Nalam dualban van ket kingston, de csak ugy hajlandoak menni, ha 7-4-4-2.5 az idozites, ha masra allitom, akkor kekhalal vagy ujraindul :D Amit SPD-bol kiolvas az alaplap, avval is ;D

Together we'll fly someday...

quack
a dvd tokból

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Ha igen, akkor honnan tölthetem le?
ha patch-et telepítek, fel kell tenni az eredeti bf.exe file-t?
quack
mi annak a számnak a címe ami az 5. autóversenyes videó alatt megy?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

DummyBoy
A BIOS-ban ...

Ha nem értesz hozzá, akkor jobb nem is piszkálni ...

Ezek a memek idõzítései ... érdemes AUTO-ra állítani õket, mert ha kis idõzítést is bírnak akkor sebességnövekedést okozhatnak, de ha nem akkor sok-sok kékhalált :)

Milyen alaplapod és milyen memjeid vannak ? Dobd át priviben, megnézem mit tudok kihámozni belõlle, ne a BF fórumot terheljük vele!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

most crack-es verzió van fenn a gépemen. Le kellene töltsem az eredeti bf2.exe-t, hogy felrakjam a patch-et?
schrank
ugye-ugye gondoltál volna erre akkor amikor WoW-oztál <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nem túl világos a leírás. Muszály lenne letölteni az 1.12-es patch-et?
Robogo
Azért ilyen repülõ nélküli mapon is jól nyomtuk.Egy squadba voltunk azt aláztuk a népet Cremmel:
Kép

<#mf1>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Szevasztok! Sajnos már rég nem jártam erre. De megszeretném kérdezni, hogy milyen változások vannak? miért nem tudok on-line játszani? milyen patch-et kéne letölteni? A F.A.Q.-t már olvastam.. de nem találtam asznos infót. Légyszi segítsetek
Az idõzítésnél elakadtam.Ez nekem magas.Azt írod "én szoptam már amiatt, hogy memcsere után elfelejtettem átállítani õket ... "
Hol kell beállítani.Hátha ettõl megjavul.Nem tudok játszani mert vagy kidob az asztalra 1/4 óra játék után vagy az egész gépet kikapcsolja.És nem is csak játék közben.Gáz!Nagy Gáz!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

DummyBoy
Azt hogy az általában az 1GB-os RAM modulok nem szeretik az alacsony idõzítést (késleltetést ... ahogy jobban tetszik ...), és emiatt hibáznak ...

TDC Geronimo
defax vagy :DD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

joebacsi
:DDDD

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Me0w
A squadban 5-en kertek, hogy ne legyen kubra dam megegyszer, tehat elvaltottam :)

Together we'll fly someday...

schrank
hát persze nem ilyen kasuba L szilárd félék lennének a hangadók hanem pl.: vuji tvrtko lenne sqvad leader hang; havas az örökös kommander; fábry adná a különbözõ enemi. . . kezdetû dumákat; MEC oldalon az akcentusért gáspár gyõzõ és a bódi guszti féle família lenne a felelõs de talán még fekete pákó is kaphatna kisebb nagyobb szövegeket <#hehe>

Ha az idõzítéssel van gond azt honnan tudom?

Már a szöveges verzió látvány is fájdalmat okoz a szinkrontól simán kómába zuhannék :P

schrank
jól van na nyugodjál meg <#puszis><#hehe>

Crem
Te !:)

A regisztrációs mail-t a Magyar postán keresztül kell megkapnom?:)
4 órája regisztráltam!:DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
4 óra alatt volt 1x Kubra Dam... másodikra Meow elötte a servert...
Meg 1x az a map ahol indul mec oldalon a mig29+bombázó.

Mellesleg bírom azokat a pro játékosokat, akik beírnak, hogy ez basecamp, amikor meg teheti rögtön ott van a mi elfoglalhatatlan bázisunkon...
Úgy hogy részemrõl az iratlan szabályok mától nem léteznek!;)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
csak nem hiányoznak a szárnyak <#vigyor3>
addig ne legyen a magyar serverek-en repülõs pálya amíg nincsen használható AA <#ravasz1><#kuss>

Crem
Észrevetted, hogy Mec oldalon én voltam az egyetlen aki nem "örvezetõ" rangban volt?
Ennyit a jó játékról...

Más: MeoW mi lenne, ha nem csak ezeket a qrva városi mapokat erõltetnéd????

joebacsi
próbáltál már összehozni egy szinkronizálást? :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
akkor lenne értelme a magyarításnak ha nem csak a feliratokat fordítanák le hanem "szinkronizálnák" is <#nezze> a mai világban szerintem ez nem lehetetlen és ott legalább nem okoznának problémát az ékezetek <#hehe>

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Valaki belinkelné a magyarosítást :)

Észrevettem milyen lassú.1.5 órát ment és nem végzett.

Ez mit jelent?
"Hiába az 1G-s ramok nem szerették 2-3-2-5-t"

Pharolas
Jancsik..felmész a bf2s.com -ra. Ott megtalálod a különbözõ badget-ek kritériumait. Nem hiszem, hogy a bfel lenne a gond..mert nekem annó simán megadta.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Na most jöttem le a magyar rankedról,ha mindíg ilyen jó csapat lenne és ilyen jókat lehetne játszani akkor csak ide járnék.Sajnos vannak rossz tapasztalataim is de ez a mai nagyon jó volt.

DummyBoy
Csapassad a Memtest-et neki, lehetõleg egész éjjel (Bár általában már az elején írja ha gond van ...)

Lehetséges hogy az idõzítésekkel van gondja ... én szoptam már amiatt, hogy memcsere után elfelejtettem átállítani õket ... vagy fél órát ültem a sípoló gép elõtt mire leesett :) Hiába az 1G-s ramok nem szerették 2-3-2-5-t :)

hi!1.12telepités után miert dob vissza az asztalra játék inditás után?
Jancsik
vazze, mikor stingerbe ültem, akkor se lett meg, és írták hogy akkor tunguskával kell

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

joebacsi
rögzített légvédelemben kell csücsölnöd hozzá :)

Jancsik
miért nem tudom megszerezni az air defense badget?
ülök tunguskába, gyilkolok is meg több mint 5percig ülök benne és nem kapom meg :(

Kivettem a 256MB-os memóriát de még így is 2x kivágott az azstalra 1 órán bellül.1x még az utolsó kép is megmaradt mintha az lenne az asztalaon.Azt hiszem rábasztam.Most mit csináljak?Dobjam el a memóriákat és vegyek 1 db 1G-at?Vagy cseréltessem ki a 2 512-est két egyformára?Jobb 1 db 1G vagy 2db 512MB?

Robogo
Jaja azt tom,de nem punisholtalak be.:)

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Jancsik
a transport badgehez csak ülnöm kell 10percig vodnikba?? addíg összetakarítok :)

SigS
Nekem dualban van 2x256 + 1 db 515, es szuperal, semmi baj nincs vele.

rohadt alma:

Memtest 86

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Running
Ja 3 ram no biznisz...2 duálban és ugyanolyan legyen, ha lehet párban vásárold az a frankó...nékem pl 2db 1 gigás infineon zörög a gépben.

schrank
jaaa meg állítólag tök ugyanolyan ddr-ek kellenek még a gyártó is ugyanaz legyen meg olyan volt hogy ha több féle frekvenciájú memória van a gépbe akkor az összes memória a legkisebb frekvenciájú memória frekvenciáján frekventál <#fejvakaras>vagy mitcsinál vagy órajelével ketyeg<#nemtudom> vagy valami ilyesmi <#hehe>

badsec
A 256MB memóriát vedd ki! Nem lehet benne 3 db, ha 2 duálban megy. Legalább is én így tudom.

Horda Maki!:D

Vettem egy 512MB 400MHz RAMot.Most van a gépben 512+512+256.A két 512-es dualban.A gép nem akarta betölteni a Windowst.Arra hivatkozott hogy megváltozott a hardwer vagy valami ilyesmi.A csökkentett módban indítást ajánlotta vagy ha akarom akkor megprobálhatom normálban.Kicseréltettem a boltban de a másik is ezt csinálja.Azért így is betöltöttem a Windows.

Szerintetek mit csináljak?
Ezt is cseréltessem ki?
Vegyek 1 db 1G RAMot ezektõl meg szabaduljak meg?
Van program ami megnézi jól mûködik egy memória (megy de döcögve) vagy ha difi van akkor se kép se hang?

mNzJean
mikor várható az uj patch , tud valaki valamit ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Running
2006-ttól elkezdõdik a Race War mod legyártása. 5-6 átalakított alapbf2 map. Éjszakai versenyek...autók gyorsabbak lesznek...stb...

joebacsi
nektek majd az lesz a megváltás, ha az interstate modot kihozzák bf2re is :)

schrank
az autó verseny legalább létezik az általad reklámozott mesevilág meg csak a te fantáziád szüleménye <#hehe>
inkább foglalkoznál az SF topikoddal <#ejnye1> hiába lettél bf.hu-s ez látogatottabb ám itt nagyobb karrier lehetõséged lett volna de most már elb...sztad áruló <#mf2><#nyes>

Running
Ha ekkora a szád akkor te meg a szánalmas bandád miért nem jelentkezett még az I. Magyar BF2 Kupára??? Vagy waron is béna vagy, nem mertek kiállni a többi klán elé, mert otthon 9kor pizsiosztás van???