Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden jog fenntartva!
www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!
Csak jellemzõbb!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Minden jog fenntartva!
Ajánlanám neked a HcW,vagy valami hasonló nevü "klán"-t,amiben Teodoro is benne van.Ott biztos szívesen látnak mindenféle keljfeljancsit<#hehe>#hehe>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Tud valaki véletlenségbõl valami fasza SQL adatbázissal rendelkezõ ingyenes szolgáltatót? Ultraweb és ATW alapból kiestek, mert 1 rakás szar mind2...
EQDKP nevû fasza ki adatbázis progit tolnám fel de az elábbi 2-nél szerencsére nem mûlödik:)
Anyone?
Elastic An-usZ Boys
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
bár spec énis 17 évesen lettem ördög, és ugyanúgy vannak huszonéves idióta gyökerek, szóval azért általánosítani se mindig célravezetõ :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem véletlen,hogy általában 18 év alatt nem vesznek fel embert a klánok!
Hiába skill-es valaki,ha agyilag zokni!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(sry, de valamiért már hányingerem lesz a "multigéming" hallatán)
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Van egy Multigaming klán a NiGHt-FaLl amely már CoD2, CoD U.O. és War3 ban nyomul arra gondoltam több játékban is megkéne alapítani aki elválalná ezt a feledatot hogy akármelyik internetes játékban megalapítja a klánt az írjon PLS de ne ide a forumba hanem MSN en: itt a cím: [email protected]
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
de mivel a masik nem is kepviselteti magat, bar azok is a masik kiadasban, neha lehet izgalmas dolgokat is latni, meg amugy van ott sok hetero is.
Tegnap meglattam egy csomo ex-est az egyik magyar serveren, koztuk teged is, de mire osszekaptam a ketszemelyes csapatunk, hogy ex.terminator-kent belepjunk,addigra eltuntetek.
szerintem
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Szerintem nem kell sok ido, hogy ez par szemelyisege osszevesszen magaban, netan osszemelegedjenek es az alibi cafeba kosson ki :)
szerintem
szerintem
hali!
Gyere majd fel TS-re!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Észrevettem!:D
Egy hatalmas kérésem lenne!
A Cream-ot átjavítanád Crem-re!:D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Másik üzenethez meg annyit,hogy akkor lépj ki és keress egy jó klánt ennyi a dolog lényege.<#eljen>#eljen><#dumcsi>#dumcsi><#hehe>#hehe>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
a vip reg miért ilen draga? múltkor még volt 200Ftos is :(
A Horda ügyeit én intézem, nálam kell jelentkezni...szóvl 4 órája visszaírtalak a csapatba. Aszem ennyi. :)
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...