Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kell hozzá gép, net, bf2, meg F.A.Q.

Minden jog fenntartva!

HI!!!Hogy lehet a battlefield 2-vel neten játszani?kell hozzá valami?
palesz191
Hogy kell vele multizni??????????????????

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

Beers
Persze,nem mindenkire igaz!
Csak jellemzõbb!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nem sikerült. <#eplus2>

Minden jog fenntartva!

digitalenjoy

A JCSR nem kerülget ...

vsly
Szal úgy viselkednek veled,mint ahogy te is mással...hmm...ez valóban vérlázító!
Ajánlanám neked a HcW,vagy valami hasonló nevü "klán"-t,amiben Teodoro is benne van.Ott biztos szívesen látnak mindenféle keljfeljancsit<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

schrank
ugye nem a padlószõnyegrõl fogjátok fogyasztani te perverz <#kuss>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hatt
Kedves:)

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Off:
Tud valaki véletlenségbõl valami fasza SQL adatbázissal rendelkezõ ingyenes szolgáltatót? Ultraweb és ATW alapból kiestek, mert 1 rakás szar mind2...
EQDKP nevû fasza ki adatbázis progit tolnám fel de az elábbi 2-nél szerencsére nem mûlödik:)
Anyone?

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Nyami...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Nálunk már egész karácsonyi a hangulat, bnõm csinálta nekem :

schrank
azért mert valaki szolgáltatót vált még nem kell neki új személy azonosság te kis skizosrém,szkizsofrém,<#fejvakaras>na még egyszer s k i z o f r é m sikerült leírni <#hehe>

ERykk
lol

ERykk
lol

joebacsi
jah, anno mi is megjártuk párszor 42ben :/
bár spec énis 17 évesen lettem ördög, és ugyanúgy vannak huszonéves idióta gyökerek, szóval azért általánosítani se mindig célravezetõ :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Beers
Vannak itt egyenes jellemû "emberek"!
Nem véletlen,hogy általában 18 év alatt nem vesznek fel embert a klánok!
Hiába skill-es valaki,ha agyilag zokni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
miért váltasz nicket cirka havonta?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
van itt valami cián, keresd meg a képviselõjét, a kis-nagybetû cserélgetésekben már profik vagytok mindketten, tehát az összhangon már nem kell sokat dolgozni <#hehe>
(sry, de valamiért már hányingerem lesz a "multigéming" hallatán)

Jancsik
és én nem titkoltam hogy alberto voltam.

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Jancsik
nem hazudtam én, kikötötték, most másik szolgáltató van!

HY
Van egy Multigaming klán a NiGHt-FaLl amely már CoD2, CoD U.O. és War3 ban nyomul arra gondoltam több játékban is megkéne alapítani aki elválalná ezt a feledatot hogy akármelyik internetes játékban megalapítja a klánt az írjon PLS de ne ide a forumba hanem MSN en: itt a cím: [email protected]
schrank
biztos azért menekültek el mert meglátták a nevedet az ellenséges csapat oldalán <#hehe>

Pharolas
Sebaj...majd máskor bepótoljuk.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

alma2
Voltam mar ott, mert sok ingyen ital vart ram, de a szemem vegig csukva volt :)
de mivel a masik nem is kepviselteti magat, bar azok is a masik kiadasban, neha lehet izgalmas dolgokat is latni, meg amugy van ott sok hetero is.

Tegnap meglattam egy csomo ex-est az egyik magyar serveren, koztuk teged is, de mire osszekaptam a ketszemelyes csapatunk, hogy ex.terminator-kent belepjunk,addigra eltuntetek.

szerintem

ERykk
<#hehe><#hehe>

Pharolas
Alma gyanús vagy... honnan ismered az alibi cafet???

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

alma2
Ezek utan, benyultam volna a lanynak a szoknyaja ala, es nem azt csodaltam volna, "hogy jatszik" hatha csak freeddy->alberto-->jancsik, volt alruhaban, hogy tudjon egy kicsit jatszani, ha mar "kikotottek a netet" Egy fuggo mindenre kepes.
Szerintem nem kell sok ido, hogy ez par szemelyisege osszevesszen magaban, netan osszemelegedjenek es az alibi cafeba kosson ki :)

szerintem

alma2
Van valami benne, amit erykk koma mond, bar a jatekban a stat, nem szakad hirtelen alberto, majd folytatodik jancsik neven, de az sg forum utolso illetve elso hozzaszolasa, gyanusan egybe esik.Erykk szerintem neked is rendornek kene menni, ha mar ezen a forumon, tobb a fakabat, mint a civil, bocs nyomozonak, mert van erzeked hozza, vagy csak egy padban ultok a suliban ? :)

szerintem

Crem
off

hali!

Gyere majd fel TS-re!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Yan
én nem bf2-öt nyomtam volna <#hehe>

&#165; xfire: kistekila

Hány éves?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Crem
oké!
Észrevettem!:D

Egy hatalmas kérésem lenne!

A Cream-ot átjavítanád Crem-re!:D

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ERykk
Meg ilyeneket hazudozni, hogy kikötik a neted<#wow2>érdekes.)

ERykk
Inkább én rugnálak ki, mert nem tudod, HOL A HATÁR ALBERTÓ<#mf3><#gunyos1><#ejnye1>

Hysteria
ja a HTS nagyon fostos. :)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Robogo
Mert az adminok látták,hogy sokan beleszerettek az ilyen VIP-es logoba és simán költik rá a pénzt!!!De szerintem sokan 500FT is simán kifizetnének vagy többet.<#lookaround><#nezze>

Másik üzenethez meg annyit,hogy akkor lépj ki és keress egy jó klánt ennyi a dolog lényege.<#eljen><#dumcsi><#hehe>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Íjjj haljátok itt aludt nálam egy csaj azaz még itt alszik mellettem és átadtam a gépet neki,hogy játszon egy kicsit bf2-õvel és elsõnek játszott életébe és nagyon jól nyomta a csajszi baba.<#eljen><#hehe>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Jancsik
OFF
a vip reg miért ilen draga? múltkor még volt 200Ftos is :(

Jancsik
kilépek a hts-bõl nem nekem való... leköcsögöznek a klántársak meg ki akarnak sszavazni... lol

schrank
még vársz 2 évet ez nem ratyi UT hogy évente 2 is kilyön belõle aztán full ugyanaz csak 2-szerese lett a hardverigénye a következõ BF az tuti tök más lesz <#ravasz1>

Talán majd megveszem a Battleflied 3-t ha ilyen jól sikerül mint ez:D
schrank
a kiegér mi sem adunk egy garasat sem húsvéttõl jönnek az ingyenes mod-ok 2.vh-s öbölh-s vietnam-i korea-i h-s meg az összes h-s (h-s = háborús)<#vigyor3>

Hát ja eredetit kéne venni de nemtom rávenni magam:(Mer egy csöppet drága a kieg plus sima.
schrank
mert így legalább megtudod milyen nem üres szerveren játszani és rájössz hogy megveszed vagy szopol tovább szerverkeresgéléssel <#mf2>

Mér tudok néha belépni törtel ranked serverre néha meg nem ezt magyarázza meg valaki:P
BF42-ben kéne segítség nekem. Aki akar/tud az a gondom lesse meg plz az 42 topicjában. thx

Running
Cream láttam h regeltél az autóverseny honlapján....de te nem is jársz versenyre. :))) Egyébként nem fogsz kapni emailt és kb 4 órája engedélyeztem a regedet. :))

A Horda ügyeit én intézem, nálam kell jelentkezni...szóvl 4 órája visszaírtalak a csapatba. Aszem ennyi. :)

Ez durva.Az meg ki a rák fogja kitalálni mi legyen.Biztos a lottókirály.<#nyes>

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

schrank
és a csávó honnan tudja hogy mire kell állítania amikor velem egyetemben azt se tudja hogy hol kell beállítani nem hogy még mit és miért <#nemtudom>