Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor most meghívtak vagy szereztél mert nem mindegy ha már így dicsekszel vele
Megfogadtam, hogy csak azutan teszek fel Messengert, ha mar megszereztem az osszes Jimmy nagylemezt bakeliten.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
csak hhát az idegesito h mindig ott egy ablak reklammal
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Sajnos nem maradt több meghívása a(z) Windows Live™ Messenger beta programhoz.
nagyon nagyon limitalt szamban adtak meghivot kulsosoknek
keress még egy magyart akinek van...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy kicsit csicsásabb lett, de sok értelmes ujdonságot nemlátok rajta...nemértem miért kell minden hülyegyereknek magához nyúlnia miatta 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
majd egyszer tolni kéne csak úgy poénbol együtt legényékkel ezt a szart 😊
múltkor is összefutottam 3 magyar embörrel, aztán szétkempeltük a zõdeket havannán <#violent>#violent>
Kb. 2 naponta egyszer megyek fel 30 percre. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
csak azé mondom mert csinaltam nektek pár screent.
A progirol annyit érdemes tudni,hogy 2006 Tavasz végén vagy nyár elején fog megjelenni.
A képek megtekinthetõek ITT
Aki szeretné h csináljak még benne vmi rol screent az kuldjon privit
Üdv.:Hys
Több map van mint2 meg már ranked is van,ha a harmadikról leugrassz szétloccsansz mint egy pari és beteriti a vér az egész utcát.
A max grafikája elseméri a bf42 lowját a hangok borzalmasak mindenhol ugyanugy hallod,a motornak olyan a hangja mintha macskaköves uton menne egy kamion.
Akkora szar a játék hogy már jó. Társasággal rohadt jól ellehet poénkodni rajta. Csak a pingek szarok nagyon min.700😞
Érdemes letölteni kipróbálni jólszórakozni és BF2-t megbecsülni!😊
www.czekoart.hu
francba 😞
le se szedem nem kell!!!!!
de se heli se repcsi sincs meg, allitolag
szerintem
olvasgatva a forumot, az alabbi szosszenetet talaltam.
keres: miert nem lehet atallitani az iranyitast ?
valasz: mert amikor elkezdtuk irni, nem tettuk bele mint lehetoseget, es most tul nagy munka lenne megcsinalni, majd kesobb egyszer
---
hat azt hiszem le se toltom, eleg hamar eljutottam idaig 😊
szerintem
milyen néven vagy?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tiszta Rambo-nak érzem magam. 😊

mint lehetseges alternativa 2 ev utan, azert nem szabad elfelejteni 😊
szerintem
na mindegy befejeztem, csak mar reg voltam ilyen lelkes, talan akkor mielott kijott a bf2 😊
szerintem
ellopták az otleteket a bf bol és a far cry bol
a jatekmenet nagyon fostos sniperrel feje 4 lovés = nem halál
tiszta bug az egész
grafika fostos
ráadásul ez csak beta a full majd fizetos lesz mint a WoW
de leszedem, este kiprobalom, de igen felcsigaztak a trailerrel,
de ebben a verzioban meg nincs repcsi, meg heli se?
mert akkor mar is csokkent az erdeklodesem 😊
szerintem
most szted erre ráillik a "bfgyilkos" kifejezés? 😄D
(és a grafika összességében még az erényei közé tartozik, képzelheted milyen a többi 😊)
értem, hogy volt negatív tapasztalat, de ezek miatt általánosítani nem túl bölcs dolog...sztem a "tisztelt kivételek" azért nagyobb számban vannak jelen kishazánkban, illetve ne mond azt, hogy cb-n sincsenek ultragyökerek, mert ez nagyon nem igaz...szóval elég gyenge kifogás, de ugye a ti döntésetek (bár nemtudom, hogy az indulók közül, melyik csapatról képzelnétek el azt, hogy nem akar tisztességgel helyt állni)