Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elõbb azt mondtad,hogy alig tudtál szerezni...
Akkor most meghívtak vagy szereztél mert nem mindegy ha már így dicsekszel vele

Huha, es teged, ugye meghivtak. Minden heten lesz uj verziod.
Megfogadtam, hogy csak azutan teszek fel Messengert, ha mar megszereztem az osszes Jimmy nagylemezt bakeliten.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hysteria
akit meghivtak az minden héten uj verrziot kap

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

TS Zolly
Akit nem zavar, az használja. Amugy nekem nem jött be. Talán még a beta verzió miatt. Nem tom. Majd ha kijön a full, meglátom, addig jó a 7-es plusal. Bár ezt sem használom ki teljesn.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Hysteria
19 helyett 13 sry

Hysteria
ohh hát msnp 19 proxyval konnyu eleonte enis azzal hasznaltam ameg megnem hivtak
csak hhát az idegesito h mindig ott egy ablak reklammal

TS Zolly
Nem gond, azért én használom ha akarom. Nem bilgeci mondja meg nekem.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Hysteria
Microsoft irta:

Sajnos nem maradt több meghívása a(z) Windows Live™ Messenger beta programhoz.

Hysteria
hat joebacsi lehet telefonalni vezetekesre akko tvzni meg sok jo dolog.... és nem fognak tobb meghivot kiadni nekem is nagyon nehez volt szerezni

nagyon nagyon limitalt szamban adtak meghivot kulsosoknek

keress még egy magyart akinek van...

joebacsi
nincs, alapból olyan 5 map van, most kapott egy pöccsöt, amivel került bele vér, meg kicsit simitgattak a netkódján ahogy észrevettem, de mivel vagy másfél mega volt, ezért nemhiszem, hogy uj mappot kapott volna...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TS Zolly
Ugyan már, fel kel tenni egy path, és már lehet használni is ezerrel. 100 meghívott. CH. Nevetséges.

Kovács legény
repcsis map még nincs?

www.czekoart.hu

joebacsi
akik tovább osztogathatnak meghívókat...szóval annyira ne verjed magadra 😊
amúgy kicsit csicsásabb lett, de sok értelmes ujdonságot nemlátok rajta...nemértem miért kell minden hülyegyereknek magához nyúlnia miatta 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
áhh próbáltam mindent, fritz, 0fritz0, ofritzo, de semmi...szóval fura 😄
majd egyszer tolni kéne csak úgy poénbol együtt legényékkel ezt a szart 😊
múltkor is összefutottam 3 magyar embörrel, aztán szétkempeltük a zõdeket havannán <#violent>

Hysteria
100 Embert hivtak meg az összes orszgábol együtt véve

Gratulálok

0Fritz0
Fritzhun (fura, mi? <#wink>)
Kb. 2 naponta egyszer megyek fel 30 percre. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hysteria
A Microsoft meghívott Windows Live ! Messenger (MSN 8) Tesztelõnek
csak azé mondom mert csinaltam nektek pár screent.
A progirol annyit érdemes tudni,hogy 2006 Tavasz végén vagy nyár elején fog megjelenni.

A képek megtekinthetõek ITT

Aki szeretné h csináljak még benne vmi rol screent az kuldjon privit

Üdv.:Hys

Kovács legény
warrockkal kapcsban,tegnap letöltöttük Ahojjal és nyomtuk egy kicsit.
Több map van mint2 meg már ranked is van,ha a harmadikról leugrassz szétloccsansz mint egy pari és beteriti a vér az egész utcát.
A max grafikája elseméri a bf42 lowját a hangok borzalmasak mindenhol ugyanugy hallod,a motornak olyan a hangja mintha macskaköves uton menne egy kamion.
Akkora szar a játék hogy már jó. Társasággal rohadt jól ellehet poénkodni rajta. Csak a pingek szarok nagyon min.700😞
Érdemes letölteni kipróbálni jólszórakozni és BF2-t megbecsülni!😊

www.czekoart.hu

Hysteria
hidd el egy sutykos game amit 2 hét alatt megirt vki

Hysteria
ma probaltam ki reggel alma2 😊

😊

alma2
Nezd meg a trailert, az igen jora sikerult, ha olyan lenne akkor tuti 😊

szerintem

"multi nagyon fostos semmi unlockolhato cuc se medal"

francba 😞
le se szedem nem kell!!!!!

alma2
de lehet, hogy csak az ironiat, nem ereztem a valaszaban, de eleg sok ilyen reakciot latni a forumon.
de se heli se repcsi sincs meg, allitolag

szerintem

Pedig azt mondtad lecseréled a BF2-õt erre a szuper játékra <#hehe><#hehe><#hehe>

CSÍTER!!! <#boxer>

Ez gyors volt,kb másfél óra.

alma2
ez meg nem lenne baj, mert meddig tart beletenni, hogy ne igy legyen, ha ertelemsen van megirva, semeddig.
olvasgatva a forumot, az alabbi szosszenetet talaltam.
keres: miert nem lehet atallitani az iranyitast ?
valasz: mert amikor elkezdtuk irni, nem tettuk bele mint lehetoseget, es most tul nagy munka lenne megcsinalni, majd kesobb egyszer
---
hat azt hiszem le se toltom, eleg hamar eljutottam idaig 😊

szerintem

Jó játék lehet....

joebacsi
megyek tolom énis egy kicsit, most volt valami frissítés 😄
milyen néven vagy?

joebacsi
jaja, ha meg a bögyös macával vagy, akkor magadbaszursz a fecskendobol, és már fullos is vagy 😄

Leugrassz a harmadikról és lazán mész tovább????????

mNzJean
hát azért a CB-n sem fenékig tejfel ám az élet , multkor a Viper Squadron nevü klánnal lett volna egy warunk , egész héten készültünk , taktikot gyártottunk stb.. a megbeszélt idõben senki sehol a szerverükön , ez volt este hatkor , felmentem a ts ükre , elösször szó nélkül kivágtak , majd a 3. próbálkozás után szóba álltak velem, azt mondták ,hogy majd 8 kor warozunk , jó ok mondtam nekik ,mindegy csak legyen war mivelhogy nagyon készültünk rá , mondja a klán vezérük ,hogy 8 órakor 100 % ,hogy fönn lesznek a szerverükön , hát mondanom se kell 8 kor sehol senki , föl ts re ismét , benn vannak a WOW szobába és azt mondják ma nem waroznak ,de adnak egy ts ip-t ,menjek fel az egy másik klán talán lejátszák velünk a wart. Na akkor mondtam a hülye labanc gyereknek hogy aufwiedersen .Szóval ennyit a CB röl , és biztos nem õk az egyetlenek akik igy állnak hozzá.Most nem az ex ellen akartam beszélni , mert amit Rambo koléga leirt abban teljes mértékben igaza van , csak azért irtam ezt le ,hogy az éremnek mindig két oldala van , kinek ez jut kinek a másik.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

0Fritz0
hopp

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Elég mókás dolgokat lehet benne csinálni.
Tiszta Rambo-nak érzem magam. 😊

alma2
amugy lesz benne rank system is, bar ez erdekelne legkevesbe...
mint lehetseges alternativa 2 ev utan, azert nem szabad elfelejteni 😊

szerintem

alma2
mar vannak uj palyak sot 64 playeres is.
na mindegy befejeztem, csak mar reg voltam ilyen lelkes, talan akkor mielott kijott a bf2 😊

szerintem

Ahogy a képet elnézem még ha fizetnének se játszanék vele

alma2
mikor probaltad ki ?
gondolom itt eleg surun jonnek, az ujabb es ujabb verziok.

szerintem

Hysteria
2 pálya van mind2 nagyon kicsi se repcsi se semmi a trauilert nagyon kigyurtak a tralier zaftos a game fostos 😞

Hysteria
ez a jatekot nagy hazugsag h 5 éve fejlesztik még fél év is sok

ellopták az otleteket a bf bol és a far cry bol

Hysteria
egy probát megér a game de bf nyomába sem ér olyan kicsi egy pálya mint a 16 s mashturr vagy meg annal is kisebb a multi nagyon fostos semmi unlockolhato cuc se medal

a jatekmenet nagyon fostos sniperrel feje 4 lovés = nem halál
tiszta bug az egész
grafika fostos
ráadásul ez csak beta a full majd fizetos lesz mint a WoW

alma2
Szerintem itt a sok low grafikas jatekosnal sem nez ki jobban a bf 😊
de leszedem, este kiprobalom, de igen felcsigaztak a trailerrel,
de ebben a verzioban meg nincs repcsi, meg heli se?
mert akkor mar is csokkent az erdeklodesem 😊

szerintem

Játszál vele sokat <#hehe><#hehe><#hehe>

0Fritz0
Vazz, de állat, töltöm is lefelé!

joebacsi
olyan is, megnyugtatlak 😊

most szted erre ráillik a "bfgyilkos" kifejezés? 😄D

(és a grafika összességében még az erényei közé tartozik, képzelheted milyen a többi 😊)

joebacsi
hmm, ugy nem az "itthon minden szarabb, mint külföldön" címû idióta közhely újabb példáját mutatjátok be, mert nekem sajnos nagyon úgy tûnik 😞
értem, hogy volt negatív tapasztalat, de ezek miatt általánosítani nem túl bölcs dolog...sztem a "tisztelt kivételek" azért nagyobb számban vannak jelen kishazánkban, illetve ne mond azt, hogy cb-n sincsenek ultragyökerek, mert ez nagyon nem igaz...szóval elég gyenge kifogás, de ugye a ti döntésetek (bár nemtudom, hogy az indulók közül, melyik csapatról képzelnétek el azt, hogy nem akar tisztességgel helyt állni)

alma2
Azt irjak : its free! forever!

szerintem

Hysteria
ez awarrock egy fos jatszottam vele 2 orát

és má csak 1 honapig ingyenes