Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menSZESZ
Megtudnád mondani, hol találtál állítási lehetõséget. Én nem találok sehol.

vsly
Azaz<#nyes>
A tolókart félretettem,s a tolóerõt rákonfigoltam a T1-T2re,így már cool<#eljen>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Biztos megint ilyenekkel szedtek ki az igla mögül az F-35 géppuskájával.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Crem

Battlefield 2 Tuning Csomagok
Témaindító: Hysteria

A téma lezárva, nem küldhetsz több hozzászólást

<#alien2><#awink>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
hazahoztam én is egy x52-est a BF2 miatt. Gondoltam, majd ezzel mekkora pusztítást végzek. Semmi értelme nem volt. A tolókart elfelejtettem visszahúzni az utánégetõre meg rátapadt folyamatosan az újjam!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kovács legény
nemhinném hogy bárki jönne ezzel

www.czekoart.hu

mNzJean
ha valaki nem akar részt venni a hun cup-on azt tiszteletbe kell tartani , de ha meglessz a gyõztes klán ,nehogy jöjjenek a megjegyzések ,hogy " persze ha mi ott lettünk volna....."

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Crem
nekem is saitek 3d van...

TS Zolly
Mi egy idõben nyomtuk a CB-t, Open Cupot és a Magyar kupát. Közben néha megvivtunk egy-két fun mecset is. Bár igaz, megtehettük, mert voltunk annyian, és mivel a CoR tagjai nem a fiatalabb korosztályt képviseli, pár fõt leszámítva 30 az átlag életkor, ezért mindig tudtunk kiállítani 10 embert a warra, mert nem kellett vizsgára készülni, másnap suli, és nem kelett attól tartani, hogy az anyuci ágyba parancsól. ( mármint aludni 😄 ) Ezért is a klánba, 18 felett veszünk fel uj tagokat.

Amugy a Magyarország ,, legjobb ,, ch, BF2-es klán jelentkezését még nem láttam. OPC vagy mi a nevük.

Kissebb létszámú csapatok!!! Sokan vagyunk jelenleg a CoR-ba, de nem elegen. 😛 Eredeti gém hiány, BF2 nem szeretése, stb. Magyar kupába induló kilenc fõböl talán ha öt ember nyomja nap mint nap a gémet. Többiek csak ha eszükbe jut. De mivel hiányzik nekünk a war filing, ezért mindenképp indulunk, szövetkeztünk az FB klánnal. Közösen nyomjuk le az MB-t. Tegyétek ti is ezt. Keressétek meg egymást, szövetkezzetek, induljatok. Már csak az élmény miatt is megéri. Sokkal jobb egy ilyen vérmyomást emelõ harc mint a publik kupakolás.

Amugy, remélem mire elkezdõdik a bajnokság, kijön addigra az uj pöcs, és számíthatok arra, hogy eltünnek a hudeprovagyokhasalvaugrálólövõ vérpistik, kik krumplivetõvel szórakoznak, mert célozni képtelenek megtanulni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

FCH kari
a hozzá adott telepitön találtam állitási lehetöséget valamennyivel gyorsabb lett.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

badsec
Ha már kimásolod valahonnan a szöveget, legalább a hibáit javítsd ki!

Horda Maki!:D

FCH kari
Ha jol tudom akkor ezzel lehet is!

Végülis ez üzlet.Ez nem az Americas Army.

joebacsi
ejj b+, nagyon pedálozol...<#sniffles>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hysteria

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

badsec
Kb. annyi hogy pénzért vehetsz magadnak újabb fegyvereket, stb...

Horda Maki!:D

alma2
roviden tomoren, meg lejebb sullyedni, ha meg lehetseges...
az lenne a meg durvabb ha mar jarmuvekre is igaz lenne, csak az ulhet bele aki megvette ezt meg azt a kiegeszitot.
gratula nekik...

szerintem

Running
Tökre nem értem mivan, mit akarnak....<#conf>

alma2
ez ilyen amilyen, jobb ha megkezded megszokni 😊
kb bf2 bol kiszamitva eddig 150 orat nyuztam, es mar kicsit kezdi megadni magat, de a haverom saitek 3d-je joval benabb, tehat jo valasztas nincs sajna.

szerintem

vsly
Igen,megszokod<#awink>
Tudtommal nem lehet egyik joyon sem érzékenységet állítani<#shakehead>
Én is lecseréltem a joyomat egy Saitek x52-re(aminél fullosabb joy tudtommal nem kapható),de azon sem lehet állítani.
Tud ez qrva sok mindent:58gomb(34programozható),de BF2ben kitörölhetem vele,mert összeakadnak a gombok a controlsban.
Az elején még vissza is sírtam a régi joyomat,de már egész jól megszoktam.
Szal az egész csak szokás kérdése.

TDC Geronimo
Szánalom...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Joyjal akarsz vadászgépet vezetni?

lehetne jelentkezni?
Hi én szeretnék valami Magyar szerveren játszani vagy egy Magyar klánba jelentkezni de csak a t-m-p-n tudok játszani.Pedig eredeti a game.Pls mondjon már valaki jó war idõpontokat vagy címet
FCH kari
sziasztok.vettem egy logitech extreme 3d pro joyt,beállitások minden sikeres csak nemvagypok megelégedve az érzékenységével,valaki tudna valami tippet adni??

Sheltem
Pls vki segítsen azt a progit keresem amivel winbõl látom a szervereket(Nem ase hanem vmi bf2 server loader)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

vsly
Kiértettem én az ösztönzést a mondandódból,nyugi.<#awink>
Boldog Karit Neked is,és tartsd meg azt a glóriát,jól áll<#awink>

Running
Fújj maximalisták...<#hehe>

vsly
Mi is,szal nem vagy menö<#mf2>
De pont ezért nem szeretnénk mégegszer eljátszani a "mindenhol ott vagyunk,de mégsem tudjuk odatenni magunkat"játékot.

Murry
Szóval csak ösztönözni akartam az MB-n nem induló klánokat, hogy gondolják át, és jelentkezzenek, sajnálom ha egyesek nem értették meg a lényeget, és leragadtak a "láma" szónál.

Egy nagyon flémelõs, és beszólós választ akartam írni erre, de sajnos vagy szerencsére megcsapott a karácsony szelleme, és ehelyett minden jót, és boldog békést karácsony kívánok nektek, és mindenkinek...<#papakacsint>

Jaja megrémült mindenki tõletek <#ijedt><#ijedt><#ijedt>

Running

>>>HORDA TAGOK:

1. Running
2. Gundark
3. atwe
4. Szigi
5. Drachomir
6. keke77
7. GBC_-mNz-Jean
8. GBC_{TLD}Gaboca
9. digitalenjoy
10. -tRs-Gerzson
11. frx_meow
12. Tomsteel
13. Piedon_GHT_
14. badsec
15. csome
16. CB Crem
17. schrank
18. (HUN)SzabFer

Még két tapasztalt Bf2-s emberke jelentkezését várom a Hordába. Infó a csapatról, az autóverseny oldalán.

Running
Azért nem jelentkeznek, mert tudják hogy a Horda ellen nincs esélyük.<#hehe>

TDC Geronimo
Jól tudod! 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Robogo
Jó lenne ha még sok klán jelentkezne a magyar kupára,mert ha jól látom elég kevés klán jelentkezett eddig,mindössze 5 klán.<#szomoru2><#szomoru1>
És azért van 14-om aktív klán...GOGO JELENTKEZNI!😊

Különben a Guerrillaz klán(GRz) az a [H klán???

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

nem tudjátok hogy hogy kell bannert csinálni???? vagy valaki meg tudná csinálni nekem ????

Beers
Ha jól tudom Joebacsi!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

ki csinálta a bannert????

A gamespyon kiválasztok egy szervert és rákattintiok.A játék ugy töltõdik be mintha nem is a gamespytól indulna.Mintha az asztalon a Battlefield 2 ikonra kattintottam volna.Ha a gamespyban kattintok egy szerverre akkor rögtön annak kellene betöltõdni ugye?IP cím szerint tudok a kiválasztott szerverre csatlakozni.Ez a hivatalos magyar ranked szerver volt.A játékot a gamespyal együtt uninstalláltam aztán telepítettem de akkor is ezt csinálja.Mi a megoldás?

Hatt
Nincs is fent a gépemen ha ez megnyugtat😊))

Elastic An-usZ Boys

Beers
Ti tudjátok,azért sok sikert a CB-n !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nekem is ugyanaz a hiba,amit pár hozzászólással elõttem bemutattak(#53284):
602bc161-es, PUNKBUSTER-es hibaüzenet!

Nincs valami konkrét megoldás ezzel kapcsolatban?!

Jancsik
<#eplus2><#eplus2>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

eX RambO
Te miért nem alszol még?? Már tök régen elköszöntél Tsen <#wave><#integet2><#fogmosas>Fogadjunk csinálod a pontjaidat vmelyik szerveren 😊)<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Kovács legény
nem eredeti gaméval olyan klánba biztos nem vesznek fel ahol "komolyan" veszik a warozást,CB-t.

www.czekoart.hu

Balumann
én is szivesen lennék klántag valahol, csak nem eredeti a játékom, és mikor játékba vagyok legalább 2 perc mire normálisan megy a játék és tudok vele játszani 😞(
Azért valahol van hely még? <#pardon1>
Játszottam BfVietnammal is neten sokat, ezzel csak párszor mikor feltudtam meni valamikor a szerverre még a kezdetek kezdetén, csak most üzemeltem be nemrég megint.

Kovács legény
én pl csak csalódott vagyok ,mert szeretném ha minnél több csapat indulna,és mivel hogy ti is benne vagytok a "legjobbakban" ezért méginkább szerettem volna ha indultok.

www.czekoart.hu

Jaja <#hehe><#hehe><#hehe>

eX RambO
Hajrá-hajrá szurkolunk nektek, és megigérhetem, hogy ha nem is indulunk mert "lámák" vagyunk azért szemmel fogjuk követni a szerepléseteket. És még 1x sorry ha vkiket megbántunk ezzel a passiv viselkedésünkkel, de szerintünk meg pont az a link hozzáállás amit te irtál, hogy játszunk egyet-kettõt aztán odébb állunk, ha egyszer elkezdünk vmit akkor azt végig is csináljuk.... Nekünk ez az álláspontunk.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment