Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tolókart félretettem,s a tolóerõt rákonfigoltam a T1-T2re,így már cool<#eljen>#eljen>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Battlefield 2 Tuning Csomagok
Témaindító: Hysteria
A téma lezárva, nem küldhetsz több hozzászólást
<#alien2>#alien2><#awink>#awink>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Amugy a Magyarország ,, legjobb ,, ch, BF2-es klán jelentkezését még nem láttam. OPC vagy mi a nevük.
Kissebb létszámú csapatok!!! Sokan vagyunk jelenleg a CoR-ba, de nem elegen. 😛 Eredeti gém hiány, BF2 nem szeretése, stb. Magyar kupába induló kilenc fõböl talán ha öt ember nyomja nap mint nap a gémet. Többiek csak ha eszükbe jut. De mivel hiányzik nekünk a war filing, ezért mindenképp indulunk, szövetkeztünk az FB klánnal. Közösen nyomjuk le az MB-t. Tegyétek ti is ezt. Keressétek meg egymást, szövetkezzetek, induljatok. Már csak az élmény miatt is megéri. Sokkal jobb egy ilyen vérmyomást emelõ harc mint a publik kupakolás.
Amugy, remélem mire elkezdõdik a bajnokság, kijön addigra az uj pöcs, és számíthatok arra, hogy eltünnek a hudeprovagyokhasalvaugrálólövõ vérpistik, kik krumplivetõvel szórakoznak, mert célozni képtelenek megtanulni.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
az lenne a meg durvabb ha mar jarmuvekre is igaz lenne, csak az ulhet bele aki megvette ezt meg azt a kiegeszitot.
gratula nekik...
szerintem
kb bf2 bol kiszamitva eddig 150 orat nyuztam, es mar kicsit kezdi megadni magat, de a haverom saitek 3d-je joval benabb, tehat jo valasztas nincs sajna.
szerintem
Tudtommal nem lehet egyik joyon sem érzékenységet állítani<#shakehead>#shakehead>
Én is lecseréltem a joyomat egy Saitek x52-re(aminél fullosabb joy tudtommal nem kapható),de azon sem lehet állítani.
Tud ez qrva sok mindent:58gomb(34programozható),de BF2ben kitörölhetem vele,mert összeakadnak a gombok a controlsban.
Az elején még vissza is sírtam a régi joyomat,de már egész jól megszoktam.
Szal az egész csak szokás kérdése.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Boldog Karit Neked is,és tartsd meg azt a glóriát,jól áll<#awink>#awink>
De pont ezért nem szeretnénk mégegszer eljátszani a "mindenhol ott vagyunk,de mégsem tudjuk odatenni magunkat"játékot.
Egy nagyon flémelõs, és beszólós választ akartam írni erre, de sajnos vagy szerencsére megcsapott a karácsony szelleme, és ehelyett minden jót, és boldog békést karácsony kívánok nektek, és mindenkinek...<#papakacsint>#papakacsint>
>>>HORDA TAGOK:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. GBC_-mNz-Jean
8. GBC_{TLD}Gaboca
9. digitalenjoy
10. -tRs-Gerzson
11. frx_meow
12. Tomsteel
13. Piedon_GHT_
14. badsec
15.
16. CB Crem
17. schrank
18. (HUN)SzabFer
Még két tapasztalt Bf2-s emberke jelentkezését várom a Hordába. Infó a csapatról, az autóverseny oldalán.
És azért van 14-om aktív klán...GOGO JELENTKEZNI!😊
Különben a Guerrillaz klán(GRz) az a [H
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
!DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
602bc161-es, PUNKBUSTER-es hibaüzenet!
Nincs valami konkrét megoldás ezzel kapcsolatban?!
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
www.czekoart.hu
Azért valahol van hely még? <#pardon1>#pardon1>
Játszottam BfVietnammal is neten sokat, ezzel csak párszor mikor feltudtam meni valamikor a szerverre még a kezdetek kezdetén, csak most üzemeltem be nemrég megint.
www.czekoart.hu
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment