Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
deha már itt vagyok akkor azt is megkérdezem hogy honnan lehet lejkapni ezt a jow jatekot mert nekem csak a demoja van meg ami nagyon foja 😊
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A fobazis vereteset, mikor meg van mas zaszlo is, publikon azonnali egy het bannal jutalmaznam. Hasonloan mokas a Wake. Ha valami tetuhuszar tarsulat verodik ossze a kinai oldalon, akkor amcsi oldalon azzal kezdodik, hogy mire spawnolsz, addigra jon az arty, mire az lecseng, odaer az elso bombazo.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Ált. a jobb egérgomb hozza elõ. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Szûkebb értelemben mit értünk BC alatt:
1. gyalogos invázió
2. páncélos invázió
3. heli rakival, és géppuskával lövöldözi a spawnhelyeket
4. sok sniper célbalövõsdit játszik
Ugyanez tágabb értelemben:
1. repcsi bombázás
2. helibõl TV rakétázás (mert ugye bár a heli nincs ott, de a gunner még a mozgó legyet is ki tudja szedni)
Régebben beraktál egy vágást amin te, meg a gunnered végighentelitek a fushe past, és ha jól emlékszem a gunner minden 2ik rakétája az éppen felszálló helit "hatástalanította". Nos az ugyanúgy BC <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Mielõtt támadásnak vennéd az irományomat, ez csupán ténymegállapítás. vagyis nem szereted, de eltûröd, hogy a gunnered megtegye. <#nezze>#nezze>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Egyszerüen nem értem h lehet elinditani már össze vissza 4h foglalkoztam vele de semmi!
Légyszives segitsetek... !elõre is köszi!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
tul sok csokott agyu van e szep nagy valtozatos vilagban, hogy erre magatol is rajojjon.
Sose voltam klan tag, sose leszek, de meg soha sehol, nem rugtak ki basecamp miatt, mert nem tartom elvezetes dolognak, /persze neha eldurran az ember agya ez jogos, de akkor valaki kivaltotta ezt azon verem el nem a serveren mindenki jatekat teszem tonkre/
pl hungaricum nevu csodajatekos, wake islanden kb olyan gyorsan tolti fel az artyt, mint ahogy megszuletnek a legi jarmuvek az amcsi hajon, azon kivul, hogy ugyesen kinyir mindenkit folyamataosan nyomja oda az artyt, a suta biztos vagyok benne azt se tudja, hogy pontot nem kap erte, sot azt se tudja melyik gombon all defaultban a say all, hogy valaszolni tudjon, ha kerdezik, miert jo ez neki./bar a regen meselt story igaz a haveorm gyereke is kemenyen quake-ezett, szidtak agyba fobe, de 5 eves leven nem tudott olvasni 😊/
de nem hiszem, hogy az o korabeliek teszik ki a jatekosok nagy szamat.
Ehhez nem kellett eveket jatszanom,/mint itt sokan verik ra a melluket/, hogy rajojjek, egyszeruen mint, hogy lehuzom a wc-t magam utan, annyira termeszetes.De ha nem lenne, olvasni mar jo reg megtanultam, irni ugy ahogy, meg mielott betolt egy palyat kiirja no basecamp, ha nem tudom mi az, biztos elmondjak jatek kozben is, netam elkuldenek a francba akkor rakeresek a neten, es maris okosabb lettem, es probalok aszerint jatszani.
de amig ezt a csurhet, nem rendszabalyozzak meg, mindenfele server oldali dolgokkal, keptelen magatol normalisan gondolkodni, az elobb is olvashato volt valakitol, /talan az ev jatekosatol/ ha a server, engedi es nem szolnak erte miert ne csinaljam.
azoknak mondanam alljon fejen es ugy uritse a szekletet magara, biztos senki nem fog szolni erte, hogy csunya dolog, ha nem egy etterem kozepen csinalod, tehat az ilyenek csak gyakoroljak otthon, es ha mar eleg jol megy csinalhatnak ilyen egymas leszarom a fejeteket bulit, ott mindenki jol fog szorakozni.
a bf2-t jatszi kb 90 % full idota, akik kozott lehet, hogy en is ott vagyok, de elszomorito az arany.
akinek nem inge ne vegye magara...
irgum-burgum 😊
szerintem
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Asus P4P800 SE Intel P4 3000Mhz 2x 256 DDR Ati Radeon 9600 150Gb HDD
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Egyszerüen nem értem h lehet elinditani már össze vissza 4h foglalkoztam vele de semmi!
Légyszives segitsetek... !elõre is köszi!
minden személyeskedés nélkül, ODIN: szerintem nem lehet olyan nehéz lenntartani 1-2 ellenséges vadászgépet vagy helit pl. egy anyahajón. még a légvédelem ellenére sem, mivel az egy rakás szar. géppuska, rakéta, bombák, és máris mindenki marad a helyén, ha nem halt meg, akkor is marad javítani. addig lehet tenni egy kört és újra próbálkozni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Elmesélek neked egy történetet, ami talán közrejátszott a CoR klán megalakulásának is.
Anno, mikor elkezdetm a BF42-öt, ( talán te még nem is ismerted, HBA, BFBT stb idejében ) nem ismertem ollan én sem, hogy BC BR. Majd egyik haver ráált a DC-re. Kipróbáltam én is. Asszem Magyar szerver akkor még nem volt. Vagy nem tom. Nem klánoztunk még, csak funoltunk. Jó idõszak volt az. Párszor kiraktak, mert keményen BC-tem. Késöbb elindiult a DW majd az ACC szerver. Kapcsolatba kerültünk az akkori ACC klán tagjaival. Akkor már nekik megvolt a saját szerverükre vonatkozó szabály. Nem volt tilos végülis a BC BR , csak a javítón nem volt szabag tartozkodni. Majd belevették a helik kempelését is. Bár sokkal könnyebb volt leszedni DC-be a helit, mint a BF2-be. Majd bevettek minket az ACC klánba. Ugyi nem is kell mondanom, elég szépen kempeltük az enemy fõbézt, amivel csak tudtuk. Ránk is ragadt a bézkemper klán jezõ. Volt ott minden. Sorozatvetõ, scud, sa-3 stb csak kemp legyen. Heli és repülõt meg sem említem. MAjd valami oknál fogva, az ACC megszünt, lett helyette a BB. Na akkor már egy picit visszafogtuk magunkat, soxor az iratlan szabályokhoz tartottuk magunkat, vagyis mi BB-sek. De azért néha répáztunk rendesen. Oszt meguntuk az ingyen freg lehetõséget, és egyik napról a másikra abbahagytunk mindenféle enemy fõbéz támadását. Mert nagy volt a flém ezért itt az SG DC-s topicba. Klánvezír akkor nem volt elérhetõ állapotba, mikor MI klántagok elhatároztuk, hogy azon a szerveren amin fizetünk, bevezetjük az IRATLAN CB-s szabályokat. Magyarán a ellen fõbéze tabu. Közöltük is akkor a klánvezírrel. Ö beleegyezett. Leirt szerver szabályzatot nem irtuk át, mert csak ö tudta. Bár igaz, megszerkezthettük volna amit neki csak felkellett volna nyomni a weboldalra. Na mindegy. Nem volt átirva a szabály, sõt a szerveren sem volt kiirva a szabály modósítás, de mi már éltünk vele. Kiszortuk a BC és BR komákat. Na ebbõl lett ám az igazi flém ajaj! SG és a klán fórum oldalán ment az ereszd el a hajam. Hihi! Majd azt vettük észre, a szerverünk megált. Klánfórumon a klánvezír kérdi, hohy kidöntötte el a szabálymodósítást. Mert ö nem hallott róla. Pedig lett neki szólva, amit nem csak Swindler ( most nemtomillenkénos Rodat) és én is külön-külön megtettünk. Nagy beszélgetés volt, engem kiakartak rakni a klánból, de hehe kellettem azért, de maradt minden a régibe, esetleg csak annyi változott, hogy a másik klánvezír visszalépett. De ez az eset annyira elmérgesedett, hogy pár honapra rá is ezen rágodtunk, majd egy-két vita miatt még tizenvalahány ember kivált a BB-bõl, és megalakítottuk a mostani CoR-t. Szereztünk szervert is, és egybõl bevezettük az enemy fõbéz támadásának tiltását. Nagyon jó és kulturált szerver lett, kiszortuk a rendetlenkedõket. Volt ezért is flém rendesen, de nem érdekelt annyira minket. Mert aki a szerverünkre jött gémelni, az automatikusan a szabályokhoz kellett tartania magát. Késöbb modosítva lett pár pálya szerver oldali dolgai. Fõbézen az enemy akkor is meghalt, ha nem löttek rá. Ezt neveztük el halálsugárnak. És hidd el népszerü szerver lett, mert aki játszani akart, és nem állandóan a fõbézen meghalni, oda ment. És nem lámák voltak. Egyszerü sima DC-t kedvelõ játékosok, klános és nem klános.
Vannak iratlan szabályok amit illik betartani, márcsak a játékostárs tisztelete miatt is.
nem mondod??? nem lehet ezt megoldani vhogy mert a kalibrálásnél ott nem keveri a dolgokat csak a bfbeb.. akkor is ez a helyzet???
Vettem egy Logitech Extreme 3D PRO joy-t és kéne egy ki segítség hogy a tengely keveredési problémákat hogyan lehetne megoldani!
Elõre is köszi!! MooD<#worship>#worship>
szerintem
Egyébként meg, ha jobb lenne a dogfight (reméljük egyszer az lesz), akkor részemrõl nagymértékben csökkenne a rép, mert így hiába manõverezek jobban, mint a másik oldal repcsise és kerülök mögé mindig (vagy fordítva), ha a rakcsik ilyen szerencsétlenek és gépfegyóval vagyok kénytelen lödözgetni 5 percen kereszetül, amely tiszta unalom után bizony jól esik elégtételt venni egyéb úton 8)
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Most fent van a BF2+SF, ha ujra rakom es csak a BF2 + 1.12patch van fent, akkor tudom e hasznalni a SF alatt unlockolt fegyvereimet BF2 alatt mint eddig?
De pont most beszeltem vele, mondta ilyen meg olyan sz*r a heli iranyitasa a bf2ben, es sokan azt mondjak a flight simulator 2004-ben lehet helit is iranyitani, az elegge elethure sikeredett, adsz nagy gazt, forog el az egesz heli stb stb. allitolag meg ezzel oktatnak is.
holnap teszteljuk, milyen.
szerintem
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nem csak ezt a két embert kell engedni felszálni, hanem mindenkit. És nagyon rossz duma, hogy pont arra ,, járok,, . Ne járj arra. Ennyi az egész. Mert nagy láma dolog védtelen leszedni a magasból. Nagyobb lámaság mint a sültkrumpli. Amint említettem, sültkrumpli ellen lehet tenni.
Csak gondolj vissza a BF42-re. Ott a légvédelem sokkal jobb volt mint itt. Akár kézifegyverek tüzétõl is leesett a repülö, ami meg ráadásul lassabb is volt mint ezek a szupergépek. BF42 más, ez már a BF2 ha nem vetted volna észre. Még a helikre is sok sztinger kell. Repülõt talán ha 2x tudtam leszedni a földrõl.
Amugy hál isten kezdenek elszaporodni az olyan szerverek, ahol kimondottan tiltják az ilyen láma dolgot.
Nem akarok veled összveszni. Amugy jójátékos vagy földön és levegõben is, de a fõbéz támadásáról leszokhatnál. Mert elöbb utobb rádragad a basecamer jelzõ.
Hameg az enemi vérpistike kutba ugrik, ugorj utánna te is.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)