Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Repülõn és artyn kívül minden ellen könnyen lehet tenni csak engem nem szórakoztat, számomra az alapbázis az a hely nem harcolok hanem onnan indulva harcolok aztán az elfoglalható zászlókért, engem az szórakoztat.
Miertnem csinaltok egy szervert es jartok oda egymast "ripelni" es hagynatok a normalis jatekosokat normalisan szorakozni?
hány éves vagy ?
és még hiszel a mesékben ?<#nyes>#nyes>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Ami biztos, hogy az szerintem, az mindig az elfoglalhatatlan bazis ellen van, mashol nem lenne ertelme ugye 😊
lehet az gyalogos /ha nem spec ops es a bazison van az arty/ pancelos, sniper,
vagy biciklis kislany.De, hogy ne a szenvedo fel oldalrol kozelitsem meg,
az mind oda tartozik szerintem, amikor erzed milyen bunko ko*ocs vagy, de megis csinalod mert elvezed, hogy gyilkolhatsz buntetlenul, holott az angyalka a jobb valladon erosen razza a fejet 😊
de reagalva a tobbire. fushee pass, mint lattad szemet szemert, o vart a helinkre, nem talalta el a foldon allo szerkezetet.
utana jott a moka gondolom 😊
+ sajna elcseszett map ilyen ertelemben, tul kozel vannak a zaszlok a bazisukhoz, rendet kell ott tenni elotte, mielott elindulsz portyazni.
Helivel sem art foglalni,/gunner kiugrik es mar meg is van a zaszlo/ egyszer mashtur cityn, elloptuk ketten az amcsik bh-jat, mert nem tetszett, hogy irtottak minket
A zaszlojukat akartuk elfoglalni a helinel/64-es map volt/ de nem tudtam leereszkedni, mert nagyon ragaszkodtak a helijukhez legalabb 5-en mindig ott jelentek meg.
persze hullottak, mert a magasbol irtottuk oket, volt mas bazisuk is, de csak ott jelentek meg mar vag 30+ killnel jartunk amikor
kickeltek a gunnert pedig lottek mindennel, en felhaborodtam, hoyg nem kene, erre mondjak baserape.
kerdem miert ? 1 elfoglalhato a bazis, 2 csak azert nem szallok oda, hogy kapjak az arcomba 5 sraw-ot, ok megkapjak a helijuket vissza,
amint nyugi lett volna, ertsd megunjak, hogy halomra lojjuk oket, leszallunk elfoglalni.
pl ebben az esetben nem razta a fejet a jobb vallamon az angyalka, meg jol el is kuldtem oket a fenebe.
bar lehet, hogy nalam nincs angyalka, de nem ereztem szarul magam tole 😊
-
100+ ora helizes utan se tudom, hol vannak a spawn pontok, ez lehet, hogy az en lamasagom, de tenyleg fogalmam sincs 😊
ja aki azt mondja nem lehet leszedni a heliket az tenyleg jatszon massal vagy gyakoroljon, eleg hozza ket gyalogos, akinek nagyon szurja a szemet, a heli uralom, es mar lent is van a joszag.Na elotte lehet, hogy meghalsz egyszer, de kitartas 😊
szerintem
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
Mer hiába akarok felmenni a connect to ipre nem enged be
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Traitor!!! <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ha mégegyszer kurvaanyázol nekem,a pofáddal fogom végigszántani a betont!!!
www.czekoart.hu
Kisregényeket mesélhetnék neked a CB-s tapasztalatokról, de tudod mit BC-zetek a CB-n nyugodtan. Szarjátok le mit mondanak mások, akik csak jót akarnak,
csak légyszi ne hülyítsétek a népet a baromságaitokkal.
Ott be tudod rakni a logo-d...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bemégy egy boltba (értelemszerûen olyanba, ahol tartanak ilyesmit), leveszed a polcról, a kasszánál kifizeted és kész. Persze a hozzáállásod alapján el tudom képzelni, hogy ugyan szeretnéd levenni a polcról, de fizetni érte azt nem. Persze megteheted azt is, hogy kiviszed fizetés nélkül, csak azt a törvény tiltja (és bünteti).
Minden jog fenntartva!
Vélemény ... 90%-ban lebombáznak, leartyznak, elataposnak BTR-el, Tankkal vagy csak simán lelõ egy helikopter ... a maradék 8% enemy lelõ ... ez természetes ... maradék 2 ... csapattárs lelõ ... Velem is elõfordul néha ... bár azt utálom mikor lövök mint állat a sarokból erre beáll elém a majom ...
Csak oldják meg végre, hogy ne legyen olyan nehéz kiszedni a helikoptert vagy repcsit ... Sõt ... az lenne a legjobb ha minden pályán lenne minden emberre 2 heli, 2 bombázó 2 tank meg 2 apc ... mekkora WAR lenne ... az összes repülõ egymást bombázná ? Érdekes lenne mindenképpen 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Ekkora hülyeséget rég olvastam. Ez neked BC???
Ba meg szerinted mi a szart jelent a "B" betü a BC bõl?
Amit te leírtál az sima "camp" mivel semmi köze a fõbázishoz, és semmi baj nincs vele. Kicsit fragvadász stilus, de nem BC.
hogy kell olyan kicsi ikont szerkeszteni ami egy csomo embernek van segitsetek plz most vettem fel valami vip jog micsudiiijt pedig má elégrég tegeltem valami 1,5 éve legalább
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
hogy kell olyan kicsi ikont szerkeszteni ami egy csomo embernek van segitsetek plz most vettem fel valami vip jog micsudiiijt pedig má elégrég tegeltem valami 1,5 éve legalább
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
Ezt ha megtennéd ClanBase-en, rögtön jönnének róla a screenshotok, meg a "Match conflict" aztán ba..hatod a klánoddal együtt.