Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Ezert kellenenek a szerverekre kemenykezu adminok, akik kiosztanak a banzit, de nincsenek...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

TS Zolly
Vedd meg a játékot, tedd fel az 1.12-es pecst. Ja és jegyen a pecsnek minyimum 3 giga szabad helye.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Enosh Chan
ez mind szép de én hogy játszhatnék multin? 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Kovács legény
ha igy lenne akkor a játékkészítõk zárt fõbézeket csináltak volna,de nem.

www.czekoart.hu

SigS
Igen itt kezdodne a NORMALIS jatek!

TS Zolly
Igazad van, de egyesek ezt nem tudják felfogni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Tudom.
Repülõn és artyn kívül minden ellen könnyen lehet tenni csak engem nem szórakoztat, számomra az alapbázis az a hely nem harcolok hanem onnan indulva harcolok aztán az elfoglalható zászlókért, engem az szórakoztat.

TS Zolly
Tank ellen lehet könnyen tenni.

Az önvédelem azért nem azt jelenti hogy lop egy tankot és beáll vele a reptérre, persze hogy ki lehet szedni azt is de legalább az elfoglalhatatlan zászlók maradjanak meg a "béke szigetnének" és ne rögtön hasravetõdéssel kelljen spawnolnija a népnek szvsz 😊

SigS
Ez mar beteges...
Miertnem csinaltok egy szervert es jartok oda egymast "ripelni" es hagynatok a normalis jatekosokat normalisan szorakozni?

TS Zolly
Eh, a fene foglalkozzon veled ha egyszerüen ennyit nem értesz meg.

TS Zolly
<#vigyor>

schrank
" az összes repülõ egymást bombázná" <#hehe>
hány éves vagy ?
és még hiszel a mesékben ?<#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

JCSR ODIN
"Ha megegyezik a 2 csapat", akkor igaz, de én Murry hsz-ére reagáltam, ahol errõl szó sem volt, csak szimpla CB-rõl, ami ugye alapból nem korlátoz semmi ilyesmit. "De ez nem " DC ", szokjatok hozzá." 8) Mindig is a jobbik csapat fogja répelni a gyengébbiket és ez igy van jól. Szerintem!

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Kovács legény
bemegy robbant és falhoz áll hogy kivégezhessék.
ez a minimum😊

www.czekoart.hu

Kontrakcio
eredetit? honnan hova? ez most elég gyenge kérdés de légyszives mond el részletesebben!köszi

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

TS Zolly
spec ops az más tészta. Neki kell is. Báááááár, itt van ugyi a vékony jég megint. Bemegy, robbant, de nem lõhet le senkit? Még ha megtámadták sem? Ez a kemény dio.

Danee
kedvencem, amikor bejönnek tankkal a fõbézre, aztán azt mondják, hogy "spec-ops voltam"

TS Zolly
Hübaz! Agressziv piás vagy? No akkor ne igyá!

alma2
Ez teny, hogy nehez megfogalmazni mi a BC. en sem tudom, max azt, hogy en mit erzek annak 😊
Ami biztos, hogy az szerintem, az mindig az elfoglalhatatlan bazis ellen van, mashol nem lenne ertelme ugye 😊
lehet az gyalogos /ha nem spec ops es a bazison van az arty/ pancelos, sniper,
vagy biciklis kislany.De, hogy ne a szenvedo fel oldalrol kozelitsem meg,
az mind oda tartozik szerintem, amikor erzed milyen bunko ko*ocs vagy, de megis csinalod mert elvezed, hogy gyilkolhatsz buntetlenul, holott az angyalka a jobb valladon erosen razza a fejet 😊

de reagalva a tobbire. fushee pass, mint lattad szemet szemert, o vart a helinkre, nem talalta el a foldon allo szerkezetet.
utana jott a moka gondolom 😊
+ sajna elcseszett map ilyen ertelemben, tul kozel vannak a zaszlok a bazisukhoz, rendet kell ott tenni elotte, mielott elindulsz portyazni.

Helivel sem art foglalni,/gunner kiugrik es mar meg is van a zaszlo/ egyszer mashtur cityn, elloptuk ketten az amcsik bh-jat, mert nem tetszett, hogy irtottak minket
A zaszlojukat akartuk elfoglalni a helinel/64-es map volt/ de nem tudtam leereszkedni, mert nagyon ragaszkodtak a helijukhez legalabb 5-en mindig ott jelentek meg.
persze hullottak, mert a magasbol irtottuk oket, volt mas bazisuk is, de csak ott jelentek meg mar vag 30+ killnel jartunk amikor
kickeltek a gunnert pedig lottek mindennel, en felhaborodtam, hoyg nem kene, erre mondjak baserape.
kerdem miert ? 1 elfoglalhato a bazis, 2 csak azert nem szallok oda, hogy kapjak az arcomba 5 sraw-ot, ok megkapjak a helijuket vissza,
amint nyugi lett volna, ertsd megunjak, hogy halomra lojjuk oket, leszallunk elfoglalni.
pl ebben az esetben nem razta a fejet a jobb vallamon az angyalka, meg jol el is kuldtem oket a fenebe.
bar lehet, hogy nalam nincs angyalka, de nem ereztem szarul magam tole 😊
-
100+ ora helizes utan se tudom, hol vannak a spawn pontok, ez lehet, hogy az en lamasagom, de tenyleg fogalmam sincs 😊

ja aki azt mondja nem lehet leszedni a heliket az tenyleg jatszon massal vagy gyakoroljon, eleg hozza ket gyalogos, akinek nagyon szurja a szemet, a heli uralom, es mar lent is van a joszag.Na elotte lehet, hogy meghalsz egyszer, de kitartas 😊

szerintem

Kovács legény
ittam,de most megtöltöm a puskám és ráfogom arra a kisbuzira😄

www.czekoart.hu

igen rakd fel 1.12 pecset

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

hogy a faszomba kell már?

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

TS Zolly
Jujmá! Ne legyél illen ideges. Számolj el 10-ig, igyál még egy sert, és fogd rá a Zolly-ra. 😄D

felkell rakjam az 1.12es patchet?

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

hi emberek!hogyan kell rácsatlakozni az sg battlefield szerverre?
Mer hiába akarok felmenni a connect to ipre nem enged be

Enosh Chan
mivan?<#confused>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

0Fritz0
És eztet te honnan tudod?
Traitor!!! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Yan
és ezt mi is szeretnénk? <#nyes>

&#165; xfire: kistekila

Enosh Chan
az van hogy mikor bekapcsolom a gamespy-t akko megjelennek a szerverek miután rákattintottam a BF2-re de várok egy kicsit és a szerverek neve mellett kis piros x jelenik meg 😞

Kovács legény
hdd dannee(vagy hogyirod)
ha mégegyszer kurvaanyázol nekem,a pofáddal fogom végigszántani a betont!!!

www.czekoart.hu

Murry
Hülyeségeket beszélsz, de leszarom.

Kisregényeket mesélhetnék neked a CB-s tapasztalatokról, de tudod mit BC-zetek a CB-n nyugodtan. Szarjátok le mit mondanak mások, akik csak jót akarnak,
csak légyszi ne hülyítsétek a népet a baromságaitokkal.

TS Zolly
Probléma? De ha nem eredeti a gém, akkor nemtok segíteni.

Enosh Chan
segítene nekem vki mert multizni is szeretnék 😄

TS Zolly
Hát ez biz igy van. Ha megegyezik a két csapat, hogy no BC no BR, akkor abstolút igy van. Bár BF42-ben illen tudom hogy nem volt. De ez nem BF42, szokjatok hozzá. Kezdetnek talán az is megteszi, hogy most közlöm veled, mikor az MB-be gémelünk majd, akkor NO BC, NO BR!!!! És ha csak egy jármün a dukko megsérül, vagy valaki ti általatok meghal a fõbézen, akkor beszoptátok a wart. Tököm kivan már az értetlenségeddel. Fogd már fel, ez nem a BF42 ahol lehet tenni könnyen a repülõ ellen. Értve vagyok???????

Crem
forum elején van egy ilyen hivatkozás, hogy meállítások.
Ott be tudod rakni a logo-d...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Már írták, de biztosan elkerülte a figyelmedet:

Bemégy egy boltba (értelemszerûen olyanba, ahol tartanak ilyesmit), leveszed a polcról, a kasszánál kifizeted és kész. Persze a hozzáállásod alapján el tudom képzelni, hogy ugyan szeretnéd levenni a polcról, de fizetni érte azt nem. Persze megteheted azt is, hogy kiviszed fizetés nélkül, csak azt a törvény tiltja (és bünteti).

Minden jog fenntartva!

DummyBoy
Én is várom a peccset ... Ma óta megint tudok BF-ezni ...

Vélemény ... 90%-ban lebombáznak, leartyznak, elataposnak BTR-el, Tankkal vagy csak simán lelõ egy helikopter ... a maradék 8% enemy lelõ ... ez természetes ... maradék 2 ... csapattárs lelõ ... Velem is elõfordul néha ... bár azt utálom mikor lövök mint állat a sarokból erre beáll elém a majom ...

Csak oldják meg végre, hogy ne legyen olyan nehéz kiszedni a helikoptert vagy repcsit ... Sõt ... az lenne a legjobb ha minden pályán lenne minden emberre 2 heli, 2 bombázó 2 tank meg 2 apc ... mekkora WAR lenne ... az összes repülõ egymást bombázná ? Érdekes lenne mindenképpen 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

JCSR ODIN
Hát ez bizony abszolút nem így van 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Én?Hát mikor jut nekem helikopter vagy repülõ?!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Kovács legény
re

www.czekoart.hu

quack
Best Multiplayer Game
2005

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

DeO
VALAKI SEGÍTSEN MÁ :=(

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

Murry
"Egy helikopter ne foglaljon zaszlot, de igenis nyirjon ki mindenkit a zaszlo kornyeken, mig a gyalogsag odaer, vagy kosse le oket, ha a gyalogsag eppen mashol tolti az idejet. Ez ugye BC, de hasznos, es ertelmes."

Ekkora hülyeséget rég olvastam. Ez neked BC???
Ba meg szerinted mi a szart jelent a "B" betü a BC bõl?
Amit te leírtál az sima "camp" mivel semmi köze a fõbázishoz, és semmi baj nincs vele. Kicsit fragvadász stilus, de nem BC.

DeO
😞
hogy kell olyan kicsi ikont szerkeszteni ami egy csomo embernek van segitsetek plz most vettem fel valami vip jog micsudiiijt pedig má elégrég tegeltem valami 1,5 éve legalább

DeO
😞
hogy kell olyan kicsi ikont szerkeszteni ami egy csomo embernek van segitsetek plz most vettem fel valami vip jog micsudiiijt pedig má elégrég tegeltem valami 1,5 éve legalább

Murry
"Altalanossagban azt mondanam, hogy klanos warokon a BC, A felszallo gepek kinyirasa es hasonlo nyalanksagok kotelezoek."

Ezt ha megtennéd ClanBase-en, rögtön jönnének róla a screenshotok, meg a "Match conflict" aztán ba..hatod a klánoddal együtt.

Enosh Chan
köcce kari

DeO

miaza két csillag a nevem mellett ?

Enosh Chan
MEGY A GAME CSAK NEM TOK JÁTSZANI MULTIN!!! 😞