Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Hidd el ha mindenhol ilyen lenne a hozzaallas leszoknanak rola, csak ki kell osztani a heti bant, utana mehetne mosolyogni kulfoldi szerverekre...
Egyebkent meg az emberek siman altalanositanak, ezert a klanja osszes tagjaval kibaxik igy.Kivancsi volnek a tobbi JCSR-es velemenyere is!

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

alma2
a sok "Dc forever" emberke itt, ha kijon egyszer a mod bf2 ala, es rajottek a keszitok, sokkal jobb a bf2-es helik iranyitasa ezert ilyen lesz a dc-ben is, akkor mi lesz veletek ? 😊
megint felreteszitek par honapra, evre a jatekot ?

szerintem

mohus
akkor nem szereted a kihívásokat?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
huh schrank...a szemem közé kaptam tegnap párat...

hiába, öregszem...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

alma2
szemely szerint nincs bajom se egy jcsr-es emberkevel , se boxerral
de amig a gunnerem statja ilyen, addig mi boldogak vagyunk, itt mindenki megtalalhato 😊
More Victims:
typhon (14), <CoR>TankosCharly (13), Wolfguy2 (10), -=CPU=-domobran (10), Boxer (9), JCSR-=Kornel=- (9), dido (7), Alberto (7), Raucket (7)

szerintem

JCSR ODIN
Tudtam hogy ezzel fogtok jönni 8) A gránátvetõs mondandóm természetesen a JCSR-es tagokkal szemben is áll és ez a féle véleményem tudott általuk is, hisz többször is szóba került belsõ olalunkon és TS-en is.

A repcsivel kapcsolatban annyit, hogy van egy két ember akinek a teljesítményét tisztelem annyira, hogy hagyjam felszállni. Pl. Hozéval szoktam "elég jókat dogfightolgatni" vagy megemlíthetném még GCR-t. Ez nem azt jelenti, hogy õket még nem lõttem le földön, de ha elõre tudom, hogy õ(k) van(nak) a gépben, akkor bizony másképp gondolkodom.

Egyébként meg a br-rõl annyit, hogy próbálj meg 2 repcsit + egy helit lennt tartani több percig egy vadásszal úgy, hogy közben lõdöznek a közelgõ légvédelmekbõl is. Ha sikerül mondd el hogy csináltad, mert nekem még nem megy, mert NEHÉZ !!! 8)

Persze van a másik eset, amikor szimplán arra járok és ha már ott vagyok miért nem kapnám le a felszállni készülõ helit, amikor alig van zászlója a csapatomnak. Ezzel csak segítem õket 8) Ugyanez áll persze a repcsikkel szemben is, azzal a különbséggel, hogy az esély ott volt az elején, vagy menet közben többször is, hogy õ löjjön le engem és tartson õ engem a földön, de ha már lezuhant, viselje is el, hogy vmit elrontott és lennt van a földön és talán nem fog többé felszállni. Ha engem répelnek, akkor én is tûröm és nyafi helyett próbálok mindent megtenni, hogy lekapjam, vagy ha látom, hogy esélytelen elmegyek és segítek a csapatomnak egyéb módon, nyafi helyett !!! 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Beers
Én többek között ezért nem bf2-özök már lassan 3 hónapja!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Hihi.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Hát..... Nem akarok ezen vitatkozni, de ha nem te, akkor valamelyik JCSR-es nagyon szereti. Bevallom most már én is. De szerintem ez nem a lámaság és a kilség kérdése. Én viszont sokkan nagyobb lámaságnak tartom a BC-t repülõvel. Sültkumli ellen a gyalogos tehet valamit, de a repülõ ellen nem sokat. Szinte semmit. Nos akkor most melyik a nagyobb lámaság?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Boxer HUN
Miért? Az nem "ellámulás" ha a másik fél el nem foglalható bázisát bombázod sz@rrá 25 másodpercenként 2x ??

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

JCSR ODIN
Ha jól értelmezem a mondandód, akkor szerintem vmit elnéztél. Nem hogy gránátvetõvel nem szoktam rohangálni, de még csak assiként sem spawnolok igazán. Nem akarok megbántani senkit sem, de gránátvetõvel a gyengébb képességû játékosok rohangálnak, vagy azok akik ugyan lehet hogy jók, csak ellámulnak inkább ezzel a szarral ahelyett, hogy a skilljüket fejlesztenék.

Boxer HUN
<#worship> <#eljen>

TS Zolly

TS Zolly
Ne huzd fel magad. Nem érdemes. Amugy az aláirásába szereplõ elsõ mondat miatt tettem fel az SF-et, kiváltottam az F2000-et, mert a tököm kivolt, hogy állandóan sültkrumplival lövöldözött.

Boxer HUN
Akkor jó szórakozást... (Addíg sem csuklik anyukád) <#hehe>

TS Zolly
Desert Conlikt fejlesztõi kiadták a BF2-höz a CTF modot. Teljes gém esetleg február környékén.

uk74
- 1 H<#smile>

Az élet kegyetlen

JCSR ODIN
Jókat lehet itt sg-n nevetni 8)

uk74
Hááááááj Zolly
Jó is volt a DC<#wink>
kiadhatnák már a BF2 DHC-t<#worship>

Az élet kegyetlen

TS Zolly
Zélzó ,,gömb,, tüskével? Célzoka.

TS Zolly
Mi is bannoltuk az illetõket. BC és BR-ért eleinte kirugtuk az illetõket, majd meguntuk, és bannoltuk is öket. De ez DC volt. És ezt vissza is hozzuk majd, ha kiadják a BF2 DC modját. Benem foglalható bázist támádót kibasszuk mint macskát szarni. Legyen az klános vagy nem klános. És lehet majd ezeknek a kecsegeknek itt az SG-én flémelni.

Nem tudom ki hogy van vele de ha valaki azt mondja hogy célzás nekem ez ugrik be.

koschwarz
mikor belenézel a célgömbbe meg a tüskébe. mi erre a magyar kifejezés? angolul ez a mûvelet "aiming down the sight". magyarul nem jut eszembe most. vagy nem is tudom??

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

sza23
köszönöm!

SigS
Meg egy dolog!
Mi anno a nagy CS-s korszakban tuzzel-vassal, bannolassal irtottuk az olyanokat akik nem tudtak betartani az alapveto iratlan szabalyait a jateknak, mint pl. a TK, bugok kihasznalasa, egymas vakitasa stb. Mindez azert kellett, mert a szerverre jaro sok bambiszemu kolokgolya, aki 2 hete jatszik neten, ne tanulja el a hulyeseget es ne rontsa el mintegy 15 ember jatekat.Mellekesen egy nagyon hangulatos szerver volt, mindig volt rajta koszivu admin, amit en hianyolok a BF2-es magyar szerverekrol...
Aki akarja levonja a kovetkeztetest!
Csok

Boxer HUN
Hogy a csapatok tagjai összesen abban a körben hányszor halhatnak meg.

sza23
pontosan mit jelent a ticket és team ratio?

Boxer HUN
THX.

Ilyen az asszimetrikus háború.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Gratula!

SigS
Es szerintem nem ott merul ki a jatek hogy nem engedjuk felszallni az ellenfel repuloit bizonyos palyakon...
De errol tobbet tudna meselni az ev BF2-es "szajbersportoloja" <#levele>
Szerinted miert utalja oket oly sok ember...? <#gunyos1>

ironsight

Mi az?

Boxer HUN
First Sergeant és Master Gunnery Sergeant én is átugrottam, így lettem egybõl Sergeant Major. (???)

koschwarz
ha PKM-mel akarsz aratni, akkor muszáj lesz közelharcokba bonyolódnod, és azt is hasra vetõdve, mert kibaxott pontatlan. én is sokáig használtam, elsõ unlockolt fegyverem volt. távolról eccerûen nincs annyi idõd, hogy a halálhoz elegendõ lövéssel eltaláld az ellent. csak a láma. közelrõl viszont , ironsight-tal elég jól arat.

volt olyan, hogy az ellen jött hátulról PKM-mel, nekem még arra is volt idõm, hogy megforduljak, és simán lelõjem, miközben alig sebzõdtem, 2x ha eltalált. pedig õ egyfolytában lõtt. monnyuk ezt sem szabad vele. rövid sorozatok kellenek.

Boxer HUN
Heh.. Az édes anyukályuk mennyiszer csuklanak egy nap amikor a gép elött ülnek... csak a drága anyukákat sajnálom.

Én nem találtam olyan kritériumot amiben a ribbon szerepel.Nekem a Master Sergeant (MSgt) átugrásával rögtön First Sergeant (1stSgt) kéne lennem.Ahogy én látom.

Én vagyok.Találkoztunk?Remélem nem sértettelek meg.Játék közben olyan durvaságokat szoktam begépelni amiket 5 percel késõbb már bánok.
Eddig a rangokat pontosan kaptam most meg nem jön hát eléggé felhúz a dolog.

koschwarz
ja igen, meg jut eszembe, amikor egy szakaszban voltunk azon a pályán, amit egy folyó szel ketté (ez de szép!), és védtük a zászlót, aminél a torony van, ott is szidtuk õket 😊

szembetalálkoztam egy JCSR-rel, és olyan szinten haltam meg gyorsan full életrõl (nem gránát által), hogy nekem szó szerint arra nem volt idõm, hogy nyomjak egyet a bal egérgombon. persze ez biztos valami lag vagy ilyesmi miatt volt 😉

de azért ENNYIRE rossz reflexeim nincsenek

Boxer HUN
Akkor már csak egy dolog lehet: valamelyik Ribbon kellhet még hozzá... (szerintem)

TS Zolly
Ha te vagy a Hassan1 vagy ki, akkor legyél türelmes, nemcsak az isten malma hanem a account szerver is lassan öröl. Nekem Ugy 20200 felett kaptam meg anno. Lépj ki a játékból, menj vissza, ölj meg valakit, és mekapod.

schrank
rá kell gyúrnom PKM-re de olyan pontatlan szar az összes géppuska hogy féltem a 30% találati eredményemet úgy lerontom hogy egy évig sznájperkedni kell hogy vissza tudjam állítani <#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Na ezt akartam elkerülni.
Idézet:

Tud valaki olyan oldalt ami kiírja PONTOSAN (tehát nem általában a kritériumokat sorolja fel hanem az én karakteremre vonatkozóan)
mi kell ahhoz,hogy megkapjam a következõ rangot?Mert szerintem a pontjaim megvannak de nem adja a rangot.

Idézet vége

Szerintem a felsorolásból nekem minden megvan.

Boxer HUN
Értsd így, szó szerint!!!

TS Zolly
Ott kellett udás.

TS Zolly
Azt akarod ezzel mondani, hogy direkt nem kergették egymást repülõvel, és csak a szegény önmagukatrepülõellenmegvédeninemtudó szárazföldi egységekre vadásztak? Esetleg közölték egymásnak, hogy hol van a több freg lehetõség? Vagy mi?<#nemtudom>

Boxer HUN
Requirements:

Rank: Gunnery Sergeant
Score: 20,000
Awards: Basic Knife Combat Badge, Basic Pistol Combat Badge, Basic Assault Combat Badge, Basic Anti-tank Combat Badge, Basic Sniper Combat Badge, Basic Spec Ops Combat Badge, Basic Support Combat Badge, Basic Engineer Combat Badge, Basic Medic Combat Badge

Ez mind kell hozzá. Ha valami hiányzik, addíg nem kapod meg az új rangot!!!

Danee
ja, dc-be még le tudtam verni Wolfguy-t 😊

Hassan1 vagyok.Nézd meg te is mit ír ki a Time To Advancement alatt.
Itt ni.

schrank
ezt értsük úgy hogy ellentétes oldalon gyalogosbombázó lámik mint tegnap Donc és egymással nem törõdnek <#fejvakaras>
én még mindíg nem értem mit élveznek ezen mert szerintem unalmas még az õ szemszögükbõl is <#confused>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Boxer HUN
Tetõzött az utálatom a JCSR-re vonatkozólag, amikor "OMAN" pálya, mi amcsi oldalon, pilótánk talán Apache, a MEC oldalon mind két pilóta JCSR-es, és csak sétarepkedés volt végig. Perszehogy el volt b@szva az egész meccs!! Az egyik Wake Island pályán már nem bírtam és meg is jegyeztem nekik, hogy ha már egyszer van rá mód, miért nem dolgoznak egy oldalon. Talán utálják egymást is??