Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sima katonak nem is tudnak egymas kozt beszelni?
Akkor nem is gorcsolok ezzel, igy semmi ertelme.
A Skypee sajna nagyon belassitja mar 2 embernel is :/
May the force serve you well!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Ha az 20. másodpercben már meghalsz és ezt az elkövetkezõ 10 percben folytatod, mindezt úgy, hogy a statod 0. 0. 24. akkor is legyenek tiszták a gondolataid!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
És Bann annak, aki sz@rik a "szabályokra"...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Köszönöm!
www.czekoart.hu
hát igen, de ezt még meg lehet magyarázni. ha úgy alakul, hogy egyedül kerülök egy ellenséges zászló közelébe és nem lehet valamiért foglalni, akkor én is lelövöm azt, aki ott megjelenik, különben õ lõne le engem.
amit szerintem végképp nem lehet megmagyarázni, és szerintem ez az igazi BC, az az elnemfoglalható bombázása, artyzása. ha pl. egy tank bejön elnemfoglalhatóra, az is szemétség, de azt legalább ki lehet iktatni.
www.czekoart.hu
természetesen itt a BC nem csalás, a szó klasszikus értelmében, hiszen írott szabályt nem szegnek meg vele, csak íratlant.
ahogy hõn szeretett középiskolai osztályfõnöknõm szokta volt mondani, napjában többször is: "gyerekek, nektek az a bajotok, hogy nem tudtok disztingválni."
bevallom, egy kis ellenérzést is kivált belõlem egy-két -fõleg- klántag nagy arca a témával kapcsolatban-tisztelet a kivételnek, amibõl szerencsére több van.
BF2VoiceSetup.exe elmentem, jatekban megnezem, be van kapcsolva, csatlakozom egy szerverhez, megnem mar ki van kapcsolva :///////
Volt valakinek ilyen problemaja, van megoldas?
Arcbol meg nyugodtan visszavenni! Koszonom!
Az viszont, hogy specops bemehet az ellenfel fobazisara felrobbantani a lomokat, de vissza se lohet, az egy akkora kimunkalt okorseg, hogy csak nagyszamu ember egyuttgondolkodasa hozhatta letre. A'sszem a kotottsegektol valo idegenkedesen, es sajat hullamzo teljesitmenyemen kivul meg az ilyen parodiaba forduloan tulfinomult szabalyok tartanak tavol a klanoktol, meg a warjaiktol.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Engem nem zavar, bárki bármilyen "szemétséget" csinál, mivel egy háborúban, csatában nincsenek szabályok, minden megengedett. Nem sírni kell, meg adminért kiabálni, hanem harcolni és legyõzni az ellenfelet. Van, hogy nem könnyû, és van, hogy nem sikerül, nade kérem, az élet igazságtalan.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
a nagyarcú klánosoknak meg annyit, hogy azokon a szervereken, ahol õk játszanak, biztos "megengedett" a BC, hogy ekkora császárok benne, mert olyan az admin, meg olyan a többi játékos is, hogy nem baxxák ki õket. de pl. az az 1-2 külföldi szerver, amik elnyerték nálam a favorite minõsítést, ott érdekes módon nincs ilyen. valahogy a törzsközönség sem érzi szükségét, inkább tisztességesen játszik, ha valaki mégis, akkor simán kidobják. már csak azért is, ha az elnemfoglalhatón ott vannak. nekem ez tetszik.
azt meg hagyjuk már, hogy mit akartak-nem akartak a DICE-nál. lúzer banda, peccset is peccselni kelett, úgyhogy erre ne fogjunk már semmit, "védõfalat tettek volna a fõbázis köré, ha nem akarták volna a BC-t?". anyám, van olyan "gyári" multis játék, ahol védõfal van a fõbázisnál vagy zászlónál?
Közömbös nekem a Jcsr... Lelöttem õket és nem hagytam felszállni.
Egy dologot azért megemlítenék, ami pozitív velük kapcsalatban: Nem anyáznak és pofáznak , ha visszakapják... (igaz, hogy 2-3 halál után be se lépnek) 😄
Ebben az az égészben csak egy a NAGY baj, hogy 14 másik ember esik-kel, mivel szelektíven nem lehet bombázni...
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
1, javaslat: HAggyátok ott azt a servert ahol több kretén játékos, mint az átlag.Idõvel a kutya nem fog bemenni és b@szhatják a serverüket...
2, Azok akik üzemeltetnek servert adhatnának több embernek adminjogot.Persze nem boldog boldogtalannak, csak akiket jól ismernek és megbíznak...
Marha érdekes, hogy ahova én járok be játszani, nagyon ritkán van camp. Az adminok dobálják ki azokat akik azzal védekeznek, hogy ez benne van a játékban és hogy ezt szabad.Mégis full mindig a server. Egyszer figyelmeztet, aztán bannol... Ráadásúl örökre...
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Ez nagy igazság, mi multkor lerépeltünk 1 csapatot az egyik war egyik pályáján, viszont a másikon visszakaptuk. Ez így volt rendjén és nem ment a rinyadélután arról hogy mit lehet mit nem. Ha minket zúznak meg durván, abból tanulunk és nem pedig petíciókat írunk hogy jajmár csunya bácsik lezuztak minket.
Ahogy szokták mondani, az erõsebb kutya baszik
<#hamm>#hamm>
Elastic An-usZ Boys
Ha nem tetszik a BC akkor sírjatok az illetékeseknek akár milyen tornán is vagytok.
Még jó hogy nem indulunk az MB-n😊
Elastic An-usZ Boys
PoP T2T 4ever
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
BF2VoiceSetup.exe elmentem, jatekban megnezem, be van kapcsolva, csatlakozom egy szerverhez, megnem mar ki van kapcsolva :///////
Volt valakinek ilyen problemaja, van megoldas?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ez olyan mint ha azt montad volna hogy meg...szol valakit aztán átmész egy másik lakásba aztán õt is és így tovább <#hehe>#hehe>
bf2-ben a sniper nem egy nagy rettegést okozó fogalom a fegyverek felével (specop;assault;medic) ki lehet szedni messzirõl egy orvlövészt <#szomoru2>#szomoru2> ami elég gáz de még mindíg jobb mint a katasztrófális "légvédelem" <#levele>#levele>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
PoP T2T 4ever
de az a sok faszláma aki MEC oldalon a fõbézre születik a másik 3 bázis helyett meg is érdemli <#hehe>#hehe>
igen írtad, hogy a 42 más volt, ezt értem...ott repcsi könnyebben potyogtak publikon az égrõl...de erre írtam, hogy ott is belehetett úgy kempelni 1 csapatot, hogy nemjönki onnan (kharkov, battleaxe), hiába voltak hatásosabb eszközök a repcsik ellen (meg hozzá tartozik a "mássághoz", hogy ott 2 helyett 15 bomba volt még 1 vadászgépen is, szóval még talán a kemp könnyebb is volt mint bf2ben, jó, nem volt pixelshotos scudunk, helyette el kellett tolni félpályára a wespét, de onnan kb hasonlo hatásfokkal dolgozott 😊)
szóval ott is ugyanúgy nem lehetett kijönni a bc-bõl 42ben, mint bf2ben, mert talán ez a lényege, nemde? 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nekem így néz ki .
PoP T2T 4ever
hibaüzi
Eredeti a gém patchelteam a punk bustert.. PLZ HELP
PoP T2T 4ever
Persze ha közös megeggyezés akkor no BC,de ebbõl csak vita van mindig,hogy mi az és mi nem,tehát azt vallom ,hogy szabad minden a csiten kivül.Ha jó egy csapat akkor ugysem tudják bekempelni.
és erõs túlzás hogy ugyan az a bc meg a dtk mint a bugok kihasználása.
www.czekoart.hu
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Sajnos ezeket már rég meg kellett volna valamilyen szinten oldania a játék készítõinek, hiszen az õ feladatuk ezt megoldani. Vagy ha nem akarják akkor azt mondani, ezeket mind lehet és kész.
De így csak mindenki marja a másikat, mert valakinek belefér, valakinek nem. Én már mind1egyiket csináltam bevallom õszintén, mert olyan helyre járok ahol ezt semmi sem tiltja és mindenki csinálja és kész. De mint a szöveg elején írtam nem puffogok mikor a 10 megjelenés után is kapásból leszednek, max lejövök a szerverrõl és ennyi.
Szerintem fölösleges errõl vitázni flémelni...akit zavar a dolog, az keressen olyat szervert ahol tiltottak a gonosz dolgok, vagy nyeljen továbbra is, vagy írjon a dice-nak oldja meg a dolgot, azért programozók a kúr***életbemá. Akit meg nem zavar az meg csináljon tyúkhúslevest.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
tétmeccsen tiltani a bc-t, illetve br-t (ez utóbbit nem is értem, elvégre az arty is benne van, és azért az elég szerves része a játéknak) sztem hülyeség...
mivel ilyen lett a repülõk megvalósítása, amilyen bf2ben, ezért a jó pilótának ismérve a jó kempelõ skill, amivel a leghatásosabban tudja védeni saját csapatát az ellen repülõitõl (sajnos-nem sajnos, de ez van, ezt kell szeretni)
persze közös megegyezéssel lehet nagyon jó késpartikat is szervezni 12vs12ben, de nem valószínû hogy cb elsõ oldalán szereplõ összes csapattal meg tudnátok benne egyezni...