Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
-tRs-Landor
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ha meg vijetnámba nemvolt benemfoglalható bázis, akkor nem is értem te mirõl beszélsz.
BF2-ben mondj olyan fegyvert, ami hatástalanítani tudja normálisan a repülõket. Telepített légvédelem és a mozgó egy nagy határ pont pont pont. Azok csak arra valók, hogy a repülõn esetleg megkezdje a dukkót.
De ezt a leszabályozást BF2-ben az égvilágon semmi nem indokolja. Nincs kivédhetetlen überfegyver, minden ezköz a kezedben van, hogy megállítsd a kempet, hogy kitörj. Ilyen feltételek mellett -szvsz- lámaság emiatt rinyálni, ezért meccset óvni. Ez nem DC, le kéne már szokni a faszságairól.
BFV war vonatkozásban meg értelmetlen BCrõl beszélni, ott minden bázis foglalható, sõt, szinte elsõdleges cél volt az ellenséges reptér elfoglalása.
Egyébként biztosan képesek lennénk BC nélkül játszani, de egy hajszálnyit sincs kedvem azon vitatkozni, hogy "De a tankom segge még belógott a fõbázisra, amikor lebombáztatok!" meg "Fenn áltam a bázis szélén a homokzsákokon, és az arty szele lekapott!", meg az egyéb ilyen okos problémákon.
De most már mondd meg -õszintén!-, hogy hányszor kerültetek BCre BF2ben? Csak azért mert én még nem játszottam olyan waron, ahol beszorultunk volna a fõbézre, illetve mi sem szorítottunk annyira vissza senkit. Eléggé fikciónak tartom az emiatti sírást, nem is igen értem, hogy miért van szükségetek erre.
Publicot most tényleg hagyjuk már a fenébe. Tököm kivan már, hogy a beírásaimat public vonatkozásában próbáljátok értelmezni. WAR-ról beszélek. Még mindig.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Match: Corps of Rebels Hungary versus
Date: Friday 26 November 20:30 (20:30 Hungary, 19:30 Cyprus)
Levels: Battle Of 74 Eastings/Bocage 2
Server: 195.70.38.91:14568
Ladder: BF1942 DC 10on10 Europe
Notes: no basecamping no besaraping just good game! Half game our server and the other half on your so there is fair ping.
Corps of Rebels win from
and gain 65 rating points (
--------------------------------------------------------------------
Match: Corps of Rebels Hungary versus ResurrXion
Date: Saturday 15 January 20:30 (20:30 Hungary, 20:30 Europe)
Levels: Dc No Fly Zone/Dc LostV
Notes: no basecamping no besaraping just good game! Half game our server and the other half on your so there is fair ping.
ResurrXion
and gain 22 rating points (Corps of Rebels lose 22 points).
-------------------------------------------------------------------------
Match: Corps of Rebels Hungary versus =MKZ= Clan Netherlands
Date: Sunday 23 January 20:00 (20:00 Hungary, 20:00 Netherlands)
Levels: Dc No Fly Zone/Dc LostV
--------------------------------------------------------------------------
Match: Corps of Rebels Hungary versus Squad Luojat Finland
Date: Sunday 24 April 20:00 (20:00 Hungary, 21:00 Finland)
Levels: El Alamein 1/El Alamein 1
Notes: No BC, No BR
Corps of Rebels win from Squad Luojat with 257 to 65 tickets
and gain 80 rating points (Squad Luojat lose 80 points).
-----------------------------------------------------------------
Match: Corps of Rebels Hungary versus Cowboys from Hell Sweden
Date: Sunday 29 May 19:30 (19:30 Hungary, 19:30 Sweden)
Levels: El Alamein 1/Dc LostV
Server: One each
Notes: No basrape..... No basecamp.... etc...
Cowboys from Hell win from Corps of Rebels with 492 to 90 tickets
and gain 65 rating points (Corps of Rebels lose 65 points).
-----------------------------------------------------------------
RX, MKZ, KOD nagy nevek voltak a DC-ben. És ök is, meg mindenki, azzal kezdték a kihivást, hogy no BC/BR. Tehát lehet warozni tisztességesen is.
Tegnap DC-tünk egy picit. Rendesen bekempeltek bennünk, admin hiánya miatt ment ezerrel. Kijöttünk a BC-bõl, és elkentük a végére az amikat.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A másik fele: Amióta a BF2 beindult, osztjátok, hogy BC így, BR úgy, és óvni fogtok érte. Ezek után nyilván rohanni fogunk, hogy játszunk veletek. Egyszerûen hányingerem van a meccs megóvásának gondolatára. Gerinctelenség, ráadásul a f*szom figyelne erre meccs közben. Ha BCre nyaltok egy pályát -mert ahhoz igen szarul kell csinálni, hogy masszív bézkemp legyen belõle- akkor viseljétek emelt fõvel, nem kell a rinya, senki sem kíváncsi rá. Waron nem kérünk, és nem adunk kegyelmet. Semmilyen formában.
Egyébként meg éppen hogy ti nem állnátok ki ellenünk, mert az tuti, hogy nem egyeznénk bele a háziszabályaitokba. És amennyiben a BC BR nincs benne a kupa szabályzatában, ti buknátok a meccset forfeit lossal. Na persze, ha indulnánk.
Én részemrõl szívesen indulnék MB-n is, de nem hiszem, hogy meggyõzhetõek a többiek.
Hordások ellenfelei és warjai szintén a fõoldalon...akire vonatkozik kukk rá...
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
De aztán lehet én értem félre azt a map leosztásra gondolsz.😄
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
A JCSR nem kerülget ...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Nálunk sok embernek fontos a CB-n való szereplés és nem állhatunk le a kupa miatt.
Nem érné meg, úgyis csak nyavajgás lenne, hogy egyesek kertészkedni akarnak a fõbézen.
Egyébkén honnan a rákból tudod, hogy nálunk milyen a csapatmunka?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
(Jah és ték #54701! <#hehe>#hehe>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
GSdc vagyis GSBF2 az ok, sajna egy héten max 1x tudnak gémelni együtt. Még mindig netkávézoból tolják ott a legtöbben.
De hol van pl a Magyarország ,,legerõsebb,, klánjának titulált OPC??? Ja félnek hogy esetleg elvesztik a Magyarország ,,legerõsebb,, klánja jelzõt?
EX? Ugyanmár! Lehet vannak bent skiles egyének, de a csapatmunka hááááát, egy kicsit gázos náluk. Olyan mint a real madrid. Tele van klasszis játékossal, de egy harmadszintü csapat elkeni a szájukat. EX meg olyan olcsó dumával jön, hogy nemlenne idejük. Mi anno egy idõben nyomtuk a CB-t, Open Cupot és a Magyar kupát. Remélem egy EX-es sincs az NT-be!!!!
SOG? Na ök meg kik? CB-n jegyezve vannak. Magyar kupába miért is nem?
VÉNY! Nyulak mégiscsak nyulak?
De nem tom az FRX is miért nem indult.Hisz az FRX-nek kellett volna lenni az elsõnek, akik leadják a nevezést.
PT6 vagy mi. Egy embert ismerek onnan, a Swindlert. Amugy meg gözöm sincs hogy játszanak. Pedig állitólag jó csapat. Na ez lehet náluk csak fizetett hirdetés volt?
Ja és vannak q nagyszáju kisebb klánok is. - Jajhá azsé nem indulunk mert nyem vagyunk annyian- Uraim! Lehetett volna összeálni, mint pl mi tettük a sFB-el.
Namost megszólitott klánok! Lehet köpködni, de nem érdekel. Ha ennyit nem tudtok megtenni, akkor annyit sem érdemeltek, hogy a Magyar BF2 scene soraiba tartozzatok! Nem a CB meg publikon kell bizonyitani, hanem itt lett volna a lehetõség.
Szánalom.
BF2 single, Oman, 32 Bot, MEC Sniperként fel a tetõre és lövöldözzünk ...
Minimum 2* annyi találatom volt Razer-el mint MX700-al (3 round az egyikkel majd 3 a másikkal ...) szóval noobként is ennyivel volt egyszerûbb vele a célzás! Bár tudom hogy ez sokmindentõl mástól is függ, azért az okos kis botok általában ugyanarra jönnek, szóval próbáltam ugyanolyan távolságból osztani az áldást ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szóval ... amikor kezdtem belefáradni, hogy az MX700-al 6-8 óra játék után rendesen elfárad a kezem, gondoltam veszek valami jobb egeret, ezért felmentem Pestre a Pixelbe (Ki lehetett próbálni egeret + padokat, ezért oda ...), ráadásul épp hullámvölgyben is voltam ezért úgy voltam vele, hogy veszek magamnak valami ajándékot ...
Kinéztem elõtte: MX-518, MX-500, Razer DiamondBack ...
Elmentem, kipróbálgattam az egereket és a padokat, majd elindultam haza Egy DiamondBack + eXactMat kombóval + egy csomag HyperGlide talp a Razer-hez, csuklótámasz nekem nem jött be ...
Olvastam hogy sokaknak fájt a csuklójuk a Razer használata után (Nekem csak vezetéknélküli Logitech-ek voltak, szerettem õket, csak hát nehezek 😞 ) úgyhogy ettõl kicsit féltem ...
Hazaértem, kicsomagoltam, teszt ... VÁÁÁÁÁÁÁ ... mint olajozott kéz a híg f.sboan ... úgy csúszott ... kénytelen voltam az asztalhoz ragasztani pár helyen az amúgy eszméletlen könnyû kábelt mert lehúzta az egeret a padról ...
Pontosságra is 5-öst adok, sajnos emiatt már nem foghatom az egérre a bénaságomat 😊 Hihetetlenül kényelmes, künnyû és nagyon jól csúszik a padon (Szerény véleményem szerint ezzel a paddal volt a legjobb, kölcsönadtam havernak mielõtt megvette a CopperHead-et ... Õ is meg volt bolondulva érte, sõt Õ a SteelPad mellé vett eXactMat-ot mert valahogy azon jobban ment!), kellett vagy egy hét amíg megszoktam ... Barátnõm nem is tudta, neki nagyon csúszik, Õ az MX700-ast használja a mai napig ... Én viszont annyira megszoktam hogy rendesen kényelmetlen az MX700 (A melós gagyi Dell optikai + 7 éves szövetrõl nem is beszélve ...)
USB port hekkeléssel megoldható a 250-500-1000Hz-es USB frissítés (Ez a mici bírja az 1000Hz-et) Megcsináltam, ha már lúd, legyen kövér, hááát ... lehet hogy valamivel jobb lett,nem tudom ... olyan frisebb-lágyabb-jobb 😊 Mindenki eldönti maga ... De a CPU terhelés 1000Hz-nél már jelentõsen megnõ!
Driver is kap egy 5-öst ... Érzékenység mindkét irányban KÜLÖN állítható (gyk: vízszintes - függõleges!), On-The-Fly Sensitivity is király : lenyomsz egy gombot majd hozzá a görgõt és játék közben tudsz Sensi-t állítani ... Értelme: Ha beszállsz egy Tank-ba vagy repülõbe vagy Sniperként (Talán inkább itt, mert a többi ugye menübõl állítható ...) ha pontosabb célzás kell eccerûen letekerem a sensit és kész ...
Oldalsó 4 gombhoz keyeket, Win billentyûket ÉS MACRO!!!-kat lehet rendelni ami fõleg bejött 😊 Én a közepes (magyarul kicsi ... de ki tudja ...) kezemmel elérek a 4-bõl 3-at + a negyediket ha akarom, de a 3-at azt biztosan, reeflexbõl tudom nyomni ... (Emiatt nem vettem Coppert ... azon csak 2-t érek el ...)
Az egér talpai már gyárilag teflonból vannak, ha elkopnak akkor HyperGlide-al lehet helyettesíteni õket, ugyanolyan lesz mit újkorában ...
Szóval nekem nagyon bejött ... azt sajnálom hogy a bénaságomat és a kellõ tapasztalat hiányát nem tudja 100%-ban ellensúlyozni 😊
Esetleg még valami érdekel valakit?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A párosítás néhány hozzászólással lejjebb olvasható.
Várjuk tehát az x. héten milyen pályán játszom felsorolást mindenkitõl!
A JCSR nem kerülget ...
Amit várunk az valami ilyesmi:
xy klán
1hét: Dalian Plant
2hét: Karkand
3hét: nemjáccunk
4hét: Kubra Dam
5hét: Gulf of Oman
tehát minden csapat Nagyon gyorsan küldje ezt el az alábbi három címre:
Running: [email protected]
Kornél: [email protected]
Ahhoj: [email protected]
Továbbá nem tudok semmit az Fb-Cor párosról! Admin bácsik jelezzétek velük mi van most, érkezett-e nevezés. Mert ha õk is vannak, akkor bukik a párosítás.
A JCSR nem kerülget ...
Most mi van itt srácok????
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
Mivel páratlan számú csapat nevezett, ezért minden héten valaki kimarad.
Minden egyéb problémával, ha nem lenne valami világos, stb. stb.
Runningot, Ahhojt és engem lehet zaklatni.
A JCSR nem kerülget ...
Ami a következõképpen fest:
I. Magyar Battlefield Bajnokság 2006
Eredménytábla
GBC JCSR Horda RDHA T4ce
GBC *
JCSR *
Horda *
RDHA *
T4ce *
Párosítás
08.jan 15.jan 22.jan 29.jan 05.febr
GBC * T4Ce JCSR Horda RDHA
JCSR RDHA * GBC T4Ce Horda
Horda T4Ce RDHA * GBC JCSR
RDHA JCSR Horda T4Ce * GBC
T4ce Horda GBC RDHA JCSR *
Pontverseny Gy/D/V Ticketarány
GBC 0 0-0-0 0-0
JCSR 0 0-0-0 0-0
Horda 0 0-0-0 0-0
RDHA 0 0-0-0 0-0
T4ce 0 0-0-0 0-0
Gyõzelem: 3 pont pontegyenlõség esetén a ticketarány dönt
Döntetlen: 1 pont
Vereség: 0 pont
A JCSR nem kerülget ...
Persze nem azt mondom hogy jobb ha ordít a fülembe hogy: TANK A BAL OLDALATOKOOOOOOOOOOOOONNN!!!!!,vagy be nem áll a szája és folyton pofázik.De csak egyszerübb volt pl mikor odamentem és azt mondta, hogy biztosítsam a bal oldalt és közban a többiek logikus hogy a másik oldalt védték és csak összehoztuk.
Mert általában publicon minden commander az autoüzik meg a nyilai mögé bújik.Mert már láttam hülye commandert és ilyenkor megtagadom a parancsot.Ha viszont megindokolja akkor valûszínü hogy követem is.
Meg ki lehet választani hogy melyik sqadokhoz akar beszélni.
Mondhatja bárki hogy ilyan részletesen nincs ideje vele foglalkozni harc közben.De a coomder dolga nem is a tankozás hanem a commnderkedés.
Azért egy elrettentõ példát:
A múlkori sqadom egyszer karkandon siralom volt(nem akarok senkit se megsérteni).De mi más lenne mikor mondom nekik hogy nem rambó,csapatmunka és ha nem bírlak benneteket másra bírni akkor már legalább szervezetten rohamozzuk az elsõ pontot.Erre az eredmény elviszem õket addig éppen APC-vel, kiszállnak.Elmondom nekik mert 1 perc gondolkodás után se jöttek rá hogy talán fel kne kászálódni a zászlóhoz.Erre továbba is ott ül az egyik a fedett boltív alatt a másik a pont melletti háztetõn a másik kettõ mittomén hol kószál.Odamegyek én az APC-vel foglalni egy specops c4-et dob rá és robbanok is.
Persze hogy a háztetõn levõ ez látta de asszival nem bírta lelõni.<#eplus2>#eplus2>
Na mindegy a lényeg a csapatmunka lenne(húúúú ez már régi szöveg)<#alien>#alien><#alien2>#alien2>
<#email>#email>Fene de hosszú lett.<#vigyor5>#vigyor5>
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.czekoart.hu
egy kicsit betegesen hangzik😊 kb mint aki 4000 angol fontért vesz hangfalat😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment