Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Milyen pangás lenne :9
azért vicces, hogy alma rögtön bant kapott egy olyan képért, amit törlés után mindenki látni akar 😊
1-2 büntipont meg törlés bõven elég lett volna sztem is (az volt a pechje, hogy nem running vette észre elõbb 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
egy PC-bolt polcáról
se a videokártya, se a memória, se a proci nem megy. be vannak rakva egy számítógépházba, és onnan ki se tudnak mozdulni, szegények<#szomoru1>#szomoru1>.
<#hehe>#hehe>
<#banplz>#banplz>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
és hogy megy e GeForce mx440 126 mb es a videókártya 256mb memória 2.4 proci
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
😊 észrevettem 😊 abbo a két hétbõl pár nappal több lett 😊
Together we'll fly someday...
jut eszembe a bant mikor veszik le?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-tRs-Landor
Mirõl fog szóllni a topic? "Nem megmondtuk ezerszer, hogy Ericcson T100-ason nem fut!!!!" <#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
(ezek után már 6 lesz<#buck>#buck>)
monnyuk ez engem nem érint, mert hullára idegesítenek a sportjátékok.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
tehát EA<#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#action>#action><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
Lawrence Brown búcsúja
Horda Maki!:D
gondoltam csinálok egy kis pénzt belõle de hát a kutyának sem kellett😄
██
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
különösen masturt, karkandot és ködös songuát furcsa így látni.
Ez nem is olyan csúnya
Kár hogy olyan nagyon igazad van.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Én csak botokon próbáltam, neten kereken 0:00:00-t voltam sniper.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz