Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Hát nem tudom, de ilyen képekkel én nap mint nap szembesülök a rendõrségen. Láttam már néhány csúnya gázolásos esetet, öngyilkos vadászpuskás fejbelövõs mandrót, akasztott embert, folyóparton érlelõdött lágy halmazállapotú figurákat, motorbaleset után palacsintafejû embereket..stb...szerintem nem jó dolgok ezek.

simán 😄

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Azt az ominózus képet nekem is elküldené vki??

ha beférek megyek 😄

gyertek és meglátjátok :😊
Minden lesz gyak +publik támadás 😄

koschwarz
vagy gyakorlás, vagy mi...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
jaja, én is úgy tuttam...

Nem war lesz este???

Ma mindenkit várunk 19:00 óratól az Sg tört szerveren 😊
-sf fegyverek 😄
-IP: 193.202.85.85 <#felkialtas><#felkialtas><#violent><#papakacsint><#eljen><#eplus2>

koschwarz
súrolja...

Én azért többet. Mármint ellenséget. A gépágyúval azért ki lehet kerülni a barát repülõket.<#vigyor0>

koschwarz
én anyahajó légvédelmével eddigi pályafutásom alatt 1 ellenséges gépet lõttem le. barátot számtalanszor...

Kicsit kezd elkanyarodni a topik!
De sebaj.
Nekem teganap jó élményem volt M95-el. Ki tudtam lõni a vodnik mögül a lövészt egy lövéssel úgy hogy csak feje teteje látszott, meg egy mozgó emberkét egy lövésbõl. <#vigyor3>
A telepített légvédelem állások /igla v. mi/ sztem is xar.
Ezért szoktam a MEC-nál a páncélost AA-t használni ha van, és USMC-nél az anyahajó
AA állását. De ezeknél is csak a gépágyú kaszál. A rakétát nem merem mert azokat TK-ra programozták.

Jancsik
<#csodalk><#csodalk><#csodalk><#rinya><#eplus2><#eplus2>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

joebacsi
uhh ezt nemkellett volna!
MODERÁTORT!!!<#ejnye1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
azért annyira nem durva mint a legújabb Kiszel Tünde-Donatellácska naptár 😄D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SigS

Tessek!
Remelem nem kapok banzit <#vigyor3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Jancsik
külld el, ha rottenes akkor már tuti láttam, de mond el mivan rajta és megkeresem 😊

koschwarz
nem kell neked azt látnod<#kuss>

Jancsik
külld el privibe a képet plz

koschwarz
kösz crem! (elküldte azt a képet)

de tévedtem, nem kellett volna megnéznem, én csak egy szaros jogász vagok, nem vagyok ehhez hozzászokva<#szomoru1>

koschwarz
ahhoz képest hogy mostanában tanulsz repülni, én is lecsítereznélek (kivéve ha melletted ülök lézerrakétát irányítani<#love11>)

SigS
Rolad el is hisszuk <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

joebacsi
nem kapott olyan negatív kritikát, és nekem bejött az trailerben elhúzó 2 varacskosdisznó, szal énis megnézem sztem 😊

joebacsi
nem tudom, de ezen a mondaton igencsak meglepõdtem:
"Mi mindannyian tudjuk, hogy az egész harc a résztvevõk többségének mindössze szörnyûség, borzalom, csömör, kerepestarcsa." 😊)
de ha valami itteni a srác, akkor hogyhogy nem vágja, hogy kerepestarcsa már cirka 15 éve nem létezik 😊

akko' én nem szólok... 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

vmi földi írta? 😊
"elmondása szerint szöveges jeleneteinek 3/4-e vágóolló martalékául esett" <-- nagy színész 😊))

TS Zolly
Azért kiváncsi vagyok erre a filmre, a negativ kritikák ellenére is.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Borgnak? Nyakas ö nagyon.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
persze, hogy probléma neki, de nem olyan óriási, hogy 1-2 privivel ne lehessen elintézni...szóltam már a zöldlogósnak, hátha megenyhül a szive, bár jó lenne, ha még néhány kevésbé kötsög ösbfes is szolna par szót az érdekében (pl running?)

joebacsi
...!
neked ajánlom ennek a cikknek az utolsó bekezdését 😄

TS Zolly
A büntetõpontok lényege a kezelhetetlen esetek büntetése, és nem az egyébként problémamentes fórumozók büntetése. Nem kell mindenért büntetõpontot osztani, csak akkor kell élni ezzel az eszközzel, amikor már valakivel nem tudsz mit kezdeni, vagy ha valaki szándékosan vét a szabályok ellen.

Tehát büntetjük a szándékosságot és a kezelhetetlen eseteket (idiótákat). Ha egyébként problémamentes fórumozók csinálnak valamit, akkor mindig némi tûréshatárral kell kezelni (lehet, hogy rossz napja van).

Fontos! Alapesetben nem büntetjük a káromkodást, trágár szófordulatot. Ha valaki viszont permanensen trágárkodik, és nem csak becsusszan, akkor lehet ezért is pontot adni.

A régi fórumozók büntetésénél kérem a kiemelten nagy odafigyelést és körültekintést!

Továbbá fontos a delikvens elõzetes történõ felszólítása. Ez régi fórumozóknál különösen igaz. Ha a felszólítás ellenére továbbra sem tud normálisan viselkedni, akkor lehet pontot osztani.

szerkesztem: ST irása.

Running
Tegnap én is repültem magyar ranked II-esrõl.<#nevetes1>
1x stingerrel lelõttem saját cobránkat..<#hehe>
1x aszem cobragunnereként véletlenül megszórtam egy sajátot is...lehet volt néhány tv-s áldozat is..
1x lelõttem egy saját gyalogost apc-vel mert piros volt és pont nem figyeltem ruháját.
ezután már csak a kicket láttam...<#rolleyes>

joebacsi
vagy mert talán használtad a voipet 😄

Jancsik
engem azért bannoltak mert folyton sraw-al öltem meg az embereket...

Crem
😊))

Tegnap azért dobtak ki egy serverrõl, mert végtelen bombám volt állítólag!😄DDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
hát...

5 <#felkialtas>-al nem lehet fórumozni...

szal' aki kapta annak probléma...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

...

Tegnap kibannoltak egy szerverrõl mert az admin nem tudott lelõni AA-val és kb 10x lebombáztam.Ezek után beírta,hogy csíter vagyok és bannolt.....
Nem értem én ezeket a dolgokat.....

joebacsi
áhh st tuti leszarná, meg nemis olyan nagy horderejû a probléma 😊

Running
mondjuk badsec szólt h szerinte ki kéne törölni egy hsz-t, de késõn vettem észre...

Crem
😊

Én is<#hehe><#hehe>

Igen, az biztos mûködne <#idiota>

Running
Mindenki kapna büntit az biztos, de jobb ha imádkoztok h én elõbb vegyem észre...<#hehe>

Danee
emlékszem Verzoo banjára 😊

Jancsik
<#eplus2><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Crem
ne szervezkedj!
egyszer a bf42 szobát átrakták a gumiba hasonló miatt, majd bezárták...

inkább ST-nek kellene szólni, a túlkapás miatt...

TS Zolly
Megtenné, hidd el. Nyáron volt rá példa.

TS Zolly
Csak neked.