Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Minden lesz gyak +publik támadás 😄
-sf fegyverek 😄
-IP: 193.202.85.85 <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#violent>#violent><#papakacsint>#papakacsint><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De sebaj.
Nekem teganap jó élményem volt M95-el. Ki tudtam lõni a vodnik mögül a lövészt egy lövéssel úgy hogy csak feje teteje látszott, meg egy mozgó emberkét egy lövésbõl. <#vigyor3>#vigyor3>
A telepített légvédelem állások /igla v. mi/ sztem is xar.
Ezért szoktam a MEC-nál a páncélost AA-t használni ha van, és USMC-nél az anyahajó
AA állását. De ezeknél is csak a gépágyú kaszál. A rakétát nem merem mert azokat TK-ra programozták.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
MODERÁTORT!!!<#ejnye1>#ejnye1>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tessek!
Remelem nem kapok banzit <#vigyor3>#vigyor3>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
de tévedtem, nem kellett volna megnéznem, én csak egy szaros jogász vagok, nem vagyok ehhez hozzászokva<#szomoru1>#szomoru1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"Mi mindannyian tudjuk, hogy az egész harc a résztvevõk többségének mindössze szörnyûség, borzalom, csömör, kerepestarcsa." 😊)
de ha valami itteni a srác, akkor hogyhogy nem vágja, hogy kerepestarcsa már cirka 15 éve nem létezik 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
"elmondása szerint szöveges jeleneteinek 3/4-e vágóolló martalékául esett" <-- nagy színész 😊))
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
neked ajánlom ennek a cikknek az utolsó bekezdését 😄
Tehát büntetjük a szándékosságot és a kezelhetetlen eseteket (idiótákat). Ha egyébként problémamentes fórumozók csinálnak valamit, akkor mindig némi tûréshatárral kell kezelni (lehet, hogy rossz napja van).
Fontos! Alapesetben nem büntetjük a káromkodást, trágár szófordulatot. Ha valaki viszont permanensen trágárkodik, és nem csak becsusszan, akkor lehet ezért is pontot adni.
A régi fórumozók büntetésénél kérem a kiemelten nagy odafigyelést és körültekintést!
Továbbá fontos a delikvens elõzetes történõ felszólítása. Ez régi fórumozóknál különösen igaz. Ha a felszólítás ellenére továbbra sem tud normálisan viselkedni, akkor lehet pontot osztani.
szerkesztem: ST irása.
1x stingerrel lelõttem saját cobránkat..<#hehe>#hehe>
1x aszem cobragunnereként véletlenül megszórtam egy sajátot is...lehet volt néhány tv-s áldozat is..
1x lelõttem egy saját gyalogost apc-vel mert piros volt és pont nem figyeltem ruháját.
ezután már csak a kicket láttam...<#rolleyes>#rolleyes>
Tegnap azért dobtak ki egy serverrõl, mert végtelen bombám volt állítólag!😄DDDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
5 <#felkialtas>#felkialtas>-al nem lehet fórumozni...
szal' aki kapta annak probléma...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem értem én ezeket a dolgokat.....
egyszer a bf42 szobát átrakták a gumiba hasonló miatt, majd bezárták...
inkább ST-nek kellene szólni, a túlkapás miatt...