Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
😊
elment

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nekem is😊

Crem
elment.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
Nekem is lécci, én is lemaradtam róla.😊

Crem
elküldtem privátban!😉

milyen kép volt? <#vigyor1>
linkelje már be valaki<#felkialtas><#banplz>

-tRs-Landor

Crem
Egy fejbelõtt terrorista. Aki NAGYON fejbe volt lõve!😄DDDDD

Pharolas
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Crem
Tegnap találtam egy 64 fõs ranked servert, ahol nincs team kill! 😊 Ott boldog boldogtalan a légvédelemben ült!😄DD Gyakorlatilag felszállás után 2 mp-el már csak folyamatosan a sípolást halottam!😄
Igaz, jókat röhögtem magamban, mikor az arty szelktívan kinyírt mindenkit körülöttem!😄DDD

Me0w
Mi a rak volt azon a kepen? Alberto nem raknad be ujra a kepet pliz? 😄D

Together we'll fly someday...

Crem
Ez rendben van!
Sõt igazad is van, hogy nem kelett volna, de azért rögtön úgy megbüntetni, hogy nem tud hozzászólni a fórumhoz, az szerintem tulzás!

badsec
Nem azért, de az a kép szerintem egyáltalán nem illett a topickba! Bár sokak szerint ez egy háborús topic, azért felül mégis csak az van kiírva hogy Játékosok Fóruma/Battlefield2! A múltkor hányan megsértõdtek itt, mert valaki azt mondta "Jeruzsálem Népe"! Akkor azon is gondolkozz el, hogy egy ilyen kép hány embert zavart!

Horda Maki!:D

Me0w
Ahoz kepest hogy a sniper Global Rankom valami 460000. a vilagon - ertsd elottem 459999 ember van - egy ora jatekkal, ergo a jatekban a legtobbet jatszott kaszt a sniper, ehez kepest a halalaim szama 0,5% ban van sniperpuska altal ez azt jelenti, hogy lofaszt sem lehet vele eltalalni 😄 A basic snipert APCbol szereztem enis 😛P

Running
Még szerencse hogy nekünk volt otthon egy távcsöves golyós vadászpuskánk, amivel a 100 méterre lévõ villanyoszlop tetején csücsölõ verebet simán fejbelõhettem volna. Hozzáteszem ez csak vadászfegyver volt, nem erre katonai célkora kifejlesztett mesterlövész puska. Szóval tényleg jó h a játékban 150 méterrõl már egy zsák fost se lehet eltalálni.

Me0w
100 meterig halalpontos

De B+ 100 meterre pontosan kopok 😄D

<#hehe>

jó úgy ahogy van 😄

100 méterig halálpontos, afölött meg egyre pontatlanabb de ennek csak örülök különben a fél szerver a ködhatárról lövöldözne sniperrel egymásra 😊

100-120m-rõl meg elõnyben van mert egylövésbõl leszed akárkit, ha nem a hegygerincen bújik el a háttérben a felkelõ nappal akkor simán összejön az 5 K/D+ és nem nyüzsgõs zászlót a sniper is be tud védeni a magányos rambóktól akik hátra nindzsáznának foglalni szóval akár hasznos is lehet.
(Jézusom ezt én írtam? <#idiota>)

Csak rohatt unalmas hasalni és várni 😊

koschwarz
<#eljen><#eljen>

én már bele sem merek légelhárítóba ülni, mert akkor csak tk-zok. természetesen én vagyok a béna, nem a dice. viszont az olyan jelenetek kiakasztanak, amikor a két rögtön egymás után kilõtt rakátából csak egy megy a befogott cél felé, a másik élesen elkanyarodik, olyan célra, ami nincs is a képernyõn (!)és csak azt látom, hogy team damage! do not hurt your teammates!

a peccset meg úgy várom, mint a messiást, mert ez az ugribugri engem már rohadtul idegesít. esküszöm van egy-két olyan játékos, aki csak pattogva közlekedik. nem tudom mi lesz ezekkel, ha meglesz a peccs. elkezdhetnek játszani tanulni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Pyotr
az igazi légvédelem ITTkezdõdik
😄DD

&#9608;&#9608;

uHs Gerzson
2-3 hónapig csak kibirjuk valahogy ezzel az ízével aztán a modok átveszik a hatalmat 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
😊

www.czekoart.hu

DummyBoy
Fõleg mivel illett is a topicba az a kép ... max linkelni kellett volna ... De hát akinek nem bírja a gyomra az menjen máriózni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Úgy várom ezeket a modokat mint a messiást ... nagy felbuzdulva leszedtem õket a netrõl, most nincs semmi más a gépen, csak a 3 BF, FH, DC, POE, BF1918 (Ez nagyon odabasz 😊 ) ...

Elvittem haveroknak, azok meg hisztiznek, miért nem szedtük le ezeket elõbb, Lanparty-n milyen jó lett volna ...

Me0w
Nem arrol van szo, hogy nem jo, de a talalati pontossaga borzalmas. Arra a tavra amire hasznalni kene, csak szerencsevel lehet killt elerni, de BARMELY primary assault fegyver egyes lovesben pontosabb abban a lotavban mint az M95.
Tegnap szinten DV-n nem tudtam kiloni a csavot vele a dzsip gunner poziciojabol, mikor az egyhelyben allt. Atvaltottam pisztolyra! es siman kilottem 7 lovesbol a fickot. Utana jot rohogtem es visszavaltottam AT-ra.

koschwarz
én a sniper basic combat badge-et géppuska mögül szereztem meg, nem a sniper-fegyverrel.

egyébként közelharcban egész kellemes lehet az unlock fegyvere, mert nemrég hasaltam valahol, mikor az uav-n észrevettem, hogy egy piros pont van nagyon közel hozzám, hát ahogy kizoomolok látom, hogy egy specopos futott felém késsel a kezében. mivel másra nem volt idõm, szimplán felé ráfordítottam a puskát, és lõttem, erre azon nyomban szörnyethalt szegény. lehet, hogy páncéloskaszt ellen ez nem jó.<#violent>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

uHs Gerzson
BF2 légvédelmének ilyen kellet volna lennie:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Asszem ez lehet a BF2 dobozán az új hírdetõ szöveg <#bee1>

Running
Ott a pont b+.<#nevetes1><#nevetes1>

Tegnap kipróbáltam rankedon stingert, mert felbuzdultam a topicot olvasván, le is lõttem egy saját cobrát, persze hiába sorryztam, kaptam a büntit.<#levele>

Mersant
<#eljen><#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Nme értem mi a baj a kiegyensúlyozottsággal ... mikor egy nagyobb kövel simán ledobod a Snipert mielõtt lelõ 😊 a support körbelövi a fél országot mielõtt eltalál, az aknák, claymore-ok csak a csapattársakat sebzik, az ugribugri kollégák simán benyelnek ugrálás közben egy fél tárat a G3-ból, a légvédelmi rakáta csak akkor elég gyors ha a jólsikerült barátfelismerõ rendszere tényleg talált egy barátot (mert az ellenséget ilyenkor nem követi tovább ...), a repülõk és helikopterek repülõ erõdként funkcionálnak és a Humwee géppuskája jobban sebzi a koptert mint a Tunguska ágyúja ...

Hol itt a baj?

Jancsik
én már az elején megmondtam hogy ez a borg gyanús, én megmondtam. szegény rohadtalmának viszek egy kis levest 😄, hagy vígasztalódjon(megdinéni rulez)

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Ahhoj
only paint <#vigyor5>

uHs Gerzson
Még jó régen kaptam, majd az itteni fejek elmondják hogyan kell <#idiota>

szbad megkérdeznem mivel lett csinálva a logo?

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

uHs Gerzson
Rég írtam véleményt bármihez is de most megprobálom 😊

Szerintem a kiegyensulyozás a játékban nem igazán valósult meg. De ami igazán felbasza az agyam néha hogy miért nem tudták magvalósitani azt ha bezumolok a mesterlövés puskával és célzok valakire akkor látható kockákban lép át a célkereszt ezt nem tudom miért nem lehetet volna elsimitani valahogy hogy ne kelljen aréb kuszni a pontosabb célzáshoz....

hy all. az miért van hogy megvettem a 6600gt-met,beeszkábáltam a gépbe winfost nem telepítettem,és leszedtem egy drivert és a bf2 bõl valami xar graf lett mert a csapatszállító helibe a gépágyú az frankón semmi 3d je nem volt és a medium grafot se bírta.aztán most vettem alaplapot meg új házat feltettema winfosh-t és a gyári drivert és lám olyan gyönyörûa bf mint a csoda😄 ezt amgyarázza meg valaki.gondolom winfosh volt!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Running
Fõleg álló célpontnál mi?😊))

Igen értettem kapitány, jó a puska, kipucolom a bakancsomat és felnyalom a budit és a zuhanyzót!!!!!

Crem
tegnap kilöttem M95-el az F35-ös pilótát, igaz, szinte teljesen lelassított!😊
Utánna kilöttem a Helipilótát a Cobrából, szal szerintem nem rossz, csak van némi "elécélzés"...

Crem
off:
rohadt alma <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> Dátum: 2006.01.09. 20:33 Adta: Borg
rotten kép beszúrása a bf2 topikba

Azért elsõre egy háborús topicban rögtön 5 büntetést adni kicsit túlzás nem?

Mindezt egy olyannak aki teljesen normális volt idáig...

sry de ti vagytok a bénák, jó az M95 úgy ahogy van

Running
Az tény és való, hogy a dragunov a legjobb az ismétlés miatt, dehát akkor is nevetésges ez az egész...a peccsben állítólag javítanak rajta valamit. Kíváncsi leszek rá, mert eddig mindig az általuk közölt hibaslistának a felét javították, ami ráadásul még néha szarabb is lett mint volt.

EA-Dice párosnak az az egy szerencséje van, hogy jelenleg nincs hasonló játék a piacon...már fél éves a game és nézzünk szembe bátran az igazsággal, szinte semmi hibát nem sikerült maradéktalanul javítani...köszönjük EA/DICE!!!!

DummyBoy
Jóreggelt ... Snipa témához ... én singleben próbálgattam a sznájper kasztot és végigpróbálgatva a fegyvereket, magasn a Dragunov lett a nyerõ ... M95 M24 ... ha annyival erõsebbek lennének ... de nem azok ... és mivel ritka hogy elég 1 lövés, így nekem a Dragunov lett a kedvencem ... soakt dob rajta hogy nem kell felhúzni 😊

Me0w
Tegnap en is ellottem 15-20 toltenyt m95-bol, a legtobb amit elertem az az volt, hogy dragon valleyn a medic az l85a1-el pillanatok alatt ledaralt 1-es lovesekkel, mig en teljesen eselytelenul lovoldoztem ot. Fekudt a foldon, igy eleg nehez lett volna a fejesen kivul barmi mast loni neki, nos, nem sikerult 😊 Ezek utan ugy erzem ez felejtos 😊

Running
Tegnap kipróbáltam a híres M95-öt Karkand 64-esen. Vegyesek lettek az érzelmeim, mivel maga a kaszt használható lenne, hanem 2db claymore lenne nála (spec ops, enginner miért kap 5 db cuccot), valamint a fegyverekkel lehetne rendesen lõni. Sikerült elég jó pozíciót találnom és gyûjthettem a tapasztalatokat. kb 10 fejlövésbõl lövésbõl 4 volt azonnal halálos, 4 lövés duplázos, és 2 olyan ami ilyen érdekes kategória. Volt olyan csávó (állt és nem mozgot, mert valami tankot próbált kilõni) akit 2x lõttem fejbe, de telibe, majd meguntam és kapott még 2x testest is, és vígan továbbment. Ez kb a következõ 3 figuránál is megismételtem, mire kiszúrtak a palánk mögül (4-en voltak és 2 tárat lõttem beléjük kb, egyse halt meg) és az egyik leszedett gond nélkül egy f2000-el, miközben és osztottam neki a fejeseket. Ekkor volt az, hogy nyomtam a disconnenctet. Csak azokat a példákat soroltam ahol nagyrész 2mpig céloztam álló emberekre. Persze lõttem mozgóra is, de azokat most nem említem, egyébként kb 2 lövés mind, hacsak nem szerencse és fejes halál.
Remélem sikerül megoldani ezt a problémát mert nevetséges, hogy assault, medic és más kasztok fegyvereivel pontosabban lehet lõni, mint a sniper puskával. Még szerencse hogy ezt a kasztot is csak a bf2 fejlesztõi tudták elbaszni, mert a legtöbb játékban a leghalálosabb fegyver a sniperpuska, max kevés lõszer van hozzá....

abacabb

-tRs-Landor

Mersant
próbálj drivert frissíteni, és nézd meg a FAQ-ban, talán lesz valami használhato infó

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

patch elés elõtt még ment 6600 gtvel
Mersant
talan gef4-el próbálkozol beröffenteni?!<#fejvakaras>

Zs0lt1
ne erõltesd ami nem megy 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

sikerült leszedni de most sem indul a játék csak bevillan kétszer aztán kilép<#merges3><#rinya>