Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elment
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
linkelje már be valaki<#felkialtas>#felkialtas><#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Igaz, jókat röhögtem magamban, mikor az arty szelktívan kinyírt mindenkit körülöttem!😄DDD
Together we'll fly someday...
Sõt igazad is van, hogy nem kelett volna, de azért rögtön úgy megbüntetni, hogy nem tud hozzászólni a fórumhoz, az szerintem tulzás!
Horda Maki!:D
100 méterig halálpontos, afölött meg egyre pontatlanabb de ennek csak örülök különben a fél szerver a ködhatárról lövöldözne sniperrel egymásra 😊
100-120m-rõl meg elõnyben van mert egylövésbõl leszed akárkit, ha nem a hegygerincen bújik el a háttérben a felkelõ nappal akkor simán összejön az 5 K/D+ és nem nyüzsgõs zászlót a sniper is be tud védeni a magányos rambóktól akik hátra nindzsáznának foglalni szóval akár hasznos is lehet.
(Jézusom ezt én írtam? <#idiota>#idiota>)
Csak rohatt unalmas hasalni és várni 😊
én már bele sem merek légelhárítóba ülni, mert akkor csak tk-zok. természetesen én vagyok a béna, nem a dice. viszont az olyan jelenetek kiakasztanak, amikor a két rögtön egymás után kilõtt rakátából csak egy megy a befogott cél felé, a másik élesen elkanyarodik, olyan célra, ami nincs is a képernyõn (!)és csak azt látom, hogy team damage! do not hurt your teammates!
a peccset meg úgy várom, mint a messiást, mert ez az ugribugri engem már rohadtul idegesít. esküszöm van egy-két olyan játékos, aki csak pattogva közlekedik. nem tudom mi lesz ezekkel, ha meglesz a peccs. elkezdhetnek játszani tanulni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
😄DD
██
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Elvittem haveroknak, azok meg hisztiznek, miért nem szedtük le ezeket elõbb, Lanparty-n milyen jó lett volna ...
Tegnap szinten DV-n nem tudtam kiloni a csavot vele a dzsip gunner poziciojabol, mikor az egyhelyben allt. Atvaltottam pisztolyra! es siman kilottem 7 lovesbol a fickot. Utana jot rohogtem es visszavaltottam AT-ra.
egyébként közelharcban egész kellemes lehet az unlock fegyvere, mert nemrég hasaltam valahol, mikor az uav-n észrevettem, hogy egy piros pont van nagyon közel hozzám, hát ahogy kizoomolok látom, hogy egy specopos futott felém késsel a kezében. mivel másra nem volt idõm, szimplán felé ráfordítottam a puskát, és lõttem, erre azon nyomban szörnyethalt szegény. lehet, hogy páncéloskaszt ellen ez nem jó.<#violent>#violent>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Tegnap kipróbáltam rankedon stingert, mert felbuzdultam a topicot olvasván, le is lõttem egy saját cobrát, persze hiába sorryztam, kaptam a büntit.<#levele>#levele>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Hol itt a baj?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Szerintem a kiegyensulyozás a játékban nem igazán valósult meg. De ami igazán felbasza az agyam néha hogy miért nem tudták magvalósitani azt ha bezumolok a mesterlövés puskával és célzok valakire akkor látható kockákban lép át a célkereszt ezt nem tudom miért nem lehetet volna elsimitani valahogy hogy ne kelljen aréb kuszni a pontosabb célzáshoz....
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Igen értettem kapitány, jó a puska, kipucolom a bakancsomat és felnyalom a budit és a zuhanyzót!!!!!
Utánna kilöttem a Helipilótát a Cobrából, szal szerintem nem rossz, csak van némi "elécélzés"...
rohadt alma <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> Dátum: 2006.01.09. 20:33 Adta: Borg
rotten kép beszúrása a bf2 topikba
Azért elsõre egy háborús topicban rögtön 5 büntetést adni kicsit túlzás nem?
Mindezt egy olyannak aki teljesen normális volt idáig...
EA-Dice párosnak az az egy szerencséje van, hogy jelenleg nincs hasonló játék a piacon...már fél éves a game és nézzünk szembe bátran az igazsággal, szinte semmi hibát nem sikerült maradéktalanul javítani...köszönjük EA/DICE!!!!
Remélem sikerül megoldani ezt a problémát mert nevetséges, hogy assault, medic és más kasztok fegyvereivel pontosabban lehet lõni, mint a sniper puskával. Még szerencse hogy ezt a kasztot is csak a bf2 fejlesztõi tudták elbaszni, mert a legtöbb játékban a leghalálosabb fegyver a sniperpuska, max kevés lõszer van hozzá....
-tRs-Landor
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.