Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán azt,hogy ha nem tud játszani attól még a többi ember nem csíter.
De aztán volt még cifrább is,szegény Meownak volt dolga😊
remélem mentett kéept
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

██
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hiába, a tapasztalat... <#wink>#wink>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
sajnos a mi oldalunkon nem nagyon ment a csapat munka és a voip-ot sem nagyon használták😞
de azért az látszott ezerrel h megy a flag-elés a horda oldalon is mert az aknáat aztán eggyik sem nézte😊
mentetek mint a vakló😊
██
azt javaslom játsz pár órát SF rankedeken aztán meglátjuk😄
██
az f2000 fegyvert hogyan tudom unluckolni de nem a régi hanem az uj fegyvert ?
Magyar szerverek fullon ... voltam 2 UK 2 Francia és egy német szerveren ...
MINDEGYIK szerveren úgy kezdõdött a pályafutásom, hogy random oldalon, random pályán, random pontra spawnoltam ... és lebombáztak .. . elõször ejnye bejnye ... 2. szerveren kabbe ... a 3-iknál olyat anyáztam, hogy elpirult talán még a szomszéd is ... az 5-iknél már csak röhögtem rajta ... ekkora istenverte pechszériám is csak nekem lehet 😊 1 óra alatt úgy meguntam hogy csak na ... arról nem is beszélve, hogy a francia szerveren valszeg nem volt találtjelzés vagy nemtudom, mert lõttem mint a barom, de sosem láttam hogy talált volna ... volt x killem, de egyszer sem ... a másikon AT-ként ellõttem egy totál szemben érkezõ Buggy ALATT!!!! ami éppen elgázolni próbált ... még most sem tudom, hogy csináltam ... Úgyhogy inkább befejeztem mára ... ez nem az én napom... Ráadásul a megszokottnál bénább <#hehe>#hehe> is vagyok ma ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kb. ugyanannyira nem ér semmit, de utánnak sokkal tisztább, szárazabb érzés <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
csak az érdekel, hogy kit töröltek
c u on 60k 😉
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
-tRs-Landor
Ettõl még nem leszel nagyfiú!!!<#lama>#lama>
És ha lekempelnek akkor mi van? tudtommal a HTS-be is van egy pár jóarc aki
BC-zni szokott és ha szolnak nekik akkor leszarják nagyívbõl.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Majd a 75k az lesz az izgi! <#gun>#gun>
(56k-t ki vitte? 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
De a hab a tortán,hogy közvetlenül ez után kilõttem a helikopterbõl is<#hehe>#hehe>.
Sztem még mindig a pszihiátrián van<#hehe>#hehe>
Nahh pl az ilyenek miatt 18+os a tagfelvétel nálunk.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
www.battlefield.hu
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?