Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látod Joe milyen jószívûek vagyunk még mapot is adtunk nektek.<#nevetes1>#nevetes1>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Meg a GBC mindig a mafia serveren nyomja és ma láttuk h a külföldiek írják h a GBC klánt ki kéne bannolni innen...Na mondom LOL!!!Mafián mindenkinek az ellenségei vagyunk már..😄😄
1: Legközelebbi talin kicsipkézik a hamvas kis arcocskáját ...
2: Azonnal belekerül a "nép" szemében a "kishülyegyerekvagyokdeapuodaengedettanetelé" korosztályba ...
Általában azoknak nagy a szájuk akik nem ütik meg az 50-et, sem Iq-ban sem kilogrammban ... nem vagyok nagy gyerek, de nem is igen anyázok ... lámázni szoktam, ha valaki megérdemli ... ha jön vissza a "Mit ugacc kisköcsög" akkor tudom, hogy másik oldalon valaki olyan ül aki kb.: fele olyan idõs mint én és meg meri mutatni milyen nagymenõ ... ennyi ...
A legfontsabbak ... ez közösségi játék ... és ebben a közösségben rengeteg féle ember van ... mielõtt valaki elkezd anyázni, gondoljon arra, hogy lehet hogy Igor és Grísa éppen akkor áll neki kideríteni, ki is anyázta le a fõnök fiát ... <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A másik ha meg bármikor még kell a TS akkor jöhetek nyugodtan legalább eldumálgatunk...A war elött menszeszel jól eldumcsiztunk...<#papakacsint>#papakacsint>
amúgy nagyon nemértem, hogy hogyhogy nincs még permbanja az összes magyar rankedrõl...én speciel leszarom, hogy miket írogat így látatlanba a gépe mögül, de sokan allergiásak rá, rájuk tekintettel lehetne lenni...
jameg csakúgy megsúgom, hogy te se vagy sokkal jobb nála...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
És utána jöhet a <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
www.czekoart.hu
asszem...
Aztán amikor egy táncoló zombi elszteppelt elõttem inkább kiléptem <#idiota>#idiota>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
[/img]
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060110/../060110/expert_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url][/img]
és végre ez is meglett. Külön köszi: SIGnek, meg annak a 40 amcsi katonának, akik hõsiesen próbáltak ellenállni!!! <#hehe>#hehe>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Ráadásul engem is anyáztál,az én anyám viszont meghalt,úgyhogy ha lesz legközelebb valami BF tali a kis arcocskádat készítsd fel egy két pofonra..
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Ezt ha valaki kibogozza... kommander nem voltam az tuti
Fa'kin ladatol meg nem birtunk kimenni, es pont akkor jott a heli is. De hogy a joanyjaba kerult oda a doboz??? <#hehe>#hehe>
<#nemtudom>#nemtudom>"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
én hátéeses vagyok
Ebbõl nem vonnék le messzemenõ következtetést,de ettõl függetlenül lehet hogy,jobban DAOzol.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Mi van a DAOzással?