Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Lehet.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

koschwarz
monnyuk pisztoly helyett másodlagosnak, a kis aranyost.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

badsec
Szerintem félre értetted a "névszinesítés" dolgot. Ez az a bug, amikor a csapatársad neve pirossal látszik.

Horda Maki!:D

Boxer HUN
Ha valaki röviden összefoglalná a lényegét, azt nagyon megköszönném! <#worship>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

TS Zolly
Miattam a név szinesítés maradhat, másnam csak egy kis egoista pöcsnek fogom tartani aki ezt használja, de már tényleg csinyájanak valamit a repülõ dógok ellen, amit már a korábbi pöcs pecsbe is megigértek. És most is. Forditsák az energiájukat már végre a játék játszhatóságának javítására. Mint ahogy feltették neki a helik sebzésének irányát. Ugylátom megint csak egy kislépéses pecst kapunk majd február elején.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Nah ezért nem járok magyar szerverre. <#banplz>

Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...

Ahhoj
<#buck>

Running
Érdemes elolvasni csak annyit mondok.

Hatt
Újabb kamudömping? Gondolom betesznek valami újítást pl 6000 ft-ért instant pontot kapsz melyet vizzel keverve beválthatsz valami fasza új rangra.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Hai Gyík, Mizujs? Várunk tsre, csörtess fel valamikor😊

Elastic An-usZ Boys

Running
Aki szeretne olvasgatni új peccsrõl, infókról:

Interjú Armando-val!!!

Pyotr
de igen😊
a heli nekem még nem nagyon megy,de próbálkozok!
amúgy jol kentétek ti is😄

&#9608;&#9608;

Hatt

Mindössze az ilyenek miatt.

Elastic An-usZ Boys

Kösszi!!
Te vagy warthog különben??
Vagy nem veled heliztünk tegnap párszor??

Pyotr
ha a commanderel akarsz beszélni akkor "V" ha squad társaiddal "B"!
és jobboldalon a minimap alatt jelenik meg egy kis ikon

&#9608;&#9608;

Running
Lehet majd az is...ha mindenki benne van...tegnap valóban nem jött össze...nemtom mit ír ki....😞

FCH kari
HDA-s volt😊igen igazad van!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Boxer HUN
Várjál!!!!!!!!!
Az a DDany volt és nem a Danee!!
Bocsi a korrekcióért.. <#wave><#eljen>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Nem lesz egy kis késgyakorlás csütörtökön??
Tegnap majdnem sikerült, csak vki a tankon nem bírta magát türtõztetni.<#violent>
Más:
Ha mikrofonba akarok dumálni, akkor a "V"-t kell nyomni elvileg.
DE nem kéne bal oldalon megjelenni a nevemnek??
Mert ha lenyomom hallok vmit utána , de nem tudom hogy a többiek is halloták amit én dumálok.

vsly
"Temeg lecserélted a Tolkienes aláírásod!? "Visszaraktam a kedvedért<#hehe><#hehe><#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

A kis bársonyos hangom mi?😄

eX RambO
Olvass belsõ fórumot, vagy gyere messengerre.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

vsly
Pár napra..LOL<#nyes>
Majd gyere TSre(muhaha),már hiányzik az a hülye dörmögõ hangod<#awink><#nyes>

Tegnap megbeszéltük,megígérte,hogy összeszedi magát 😊

FCH kari
tudja valaki azt hogy az ASE miért ir hihetetlen nagy pingeket holott ha belépek egy szervere akkor normális

FCH kari
szegény danee ha valami nem megy neki vagy "jobb" valaki nála,helyesbitek éppen jobban megy azon a pályán,akkor vagy csunyán irogat vagy kiszavazást indit.remélhetöleg modorálja talán magát😊

Szeva Sly és Warlock!
Hát igen, pár nepra eltüntem😞
Errõl beszélünk, csak ha lehet inkább nem itt😊

TS Zolly
Sztinger csak arra jó, hogy az örületbe kergessük a pilotát, mikor megszólal nála, a bevanmérvasipszó. Másra nem.

Running
Õõõõ stinger hatékonyság. Tegnap koschwarzra aszem kb 6x2 rakétát lõttem rá, úgy hogy nem terelte el a flare a raksikat és egyetlen egy se találta el a vadászgépet. Aztán kiszálltam a stinger mögül és csalódottan elkullogtam...<#rinya><#nemtudom><#shakehead>

Mersant
ave Gyík! ép a minap gondoltam rád, hogy már tutira az életben nem fogunk "összefutni" erre meg itt irogatsz hülyeségeket "rossz fórumba" <#eplus2> mi van veled vazze?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Running
Nehéz...ez nem külföldi szerver, beállsz leadernek, és osztod az észt, ennyi. 😊)) Voip is van....mondjuk tegnap senki sem törte magát a Hordából h nagyon csapatban mozogjon, szóval talán eddigi legszarabb eredményeinket produkáltuk.<#nevetes1>
Viszont kimaradtál egy hatalmas sniper csatából...talán majd legközelebb...
Egyébként csütörtökön is lesz egy gyak 19:00-tól és próbálunk kiegyensúlyozottságra törekedni...ha szükséges természetesen átállnak majd emberek...de most nekünk elsõsorban a csapatmunka gyakorlása a fontos...szerintem meg fogjuk oldani a problémát.

vsly
Háhh,most lebuktál!Szóval még Élsz!Mi meg nem tudunk Rólad semmit,úgy eltüntél...<#shakehead>Szégyeld magad Gyík!<#ejnye1>

Felugorhatnál TSre,vagy MSNre,rég dumcsiztunk<#dumcsi><#awink>

Igazad van, viszont idegenekkel nehéz csapatmunkát produkálni!

Running
Az összjáték sokat segített volna a dolgon szerintem.<#hehe>

Igen, én vagyok az!
<#wave>

dronkZero
Biztos? 😊) Ide is simán passzol... 😊

(Nem voltál te véletlenül 7th? Aztán valami nethercehurca után off?)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Na ezt totál rossz fórumba írtam!!!

Tegnapi nap én is voltam az SG szerveren!
Nekem nem tetszett a megoldás, ezért fogtam magam, és átmentem egy másik szerverre, és nem anyáztam, és nem irogattam ide sem!
Ezt miért nem tudja más is megtenni?
Talán ez is oka lehet a 18+ nak?

Crem
Én is hasonló miatt estem ki három hétig...
Szerencsére nem füstölt el semmi, de a táp haldoklott és ezért összesett a kép. A Végén már az asztalon is...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
Igen egy stabil tápegység sose árt a gépnek...

dronkZero
Én óvatosan bánnék az ilyen tesztekkel, mert ha a táp a rossz, akkor nagy az esélye, hogy a videokártya is azzá válik. Meg esetleg minden, ami az alaplapodra van dugva. Nekem másfél éve füstölt el a tápom úgy, hogy csak a 24xCDROM, meg az egér élte túl. Haveromnak most karácsony után ugyanilyen, bár neki kevesebb cucca füstölt el a táp miatt, de pl a vinyója is.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jancsik
amúgyy nem kell ahhoz c4, ha simán belemész és felrobban akkor nem no more lesz, mert azt írja ki mégis megkapod a 6killt

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Jancsik
<#eplus2>

Danee
ez az utolsó, a másik hatot nem rakom be amit találtam 😊
ezt azután kaptam hogy felrobbantottam c4-el a blackhawkot:

Jancsik
face off mikor nekem leállt pincsikutyázni, bementem a squadjába, akkor nem szólalt meg, és játszunk, egyszer megszólal hogy "kibékülünk"? mondom ez nem így megy és kirúgott a squadból

Danee
TDC Geronimo
Temeg lecserélted a Tolkienes aláírásod!? <#sir>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Gondolom ez költõi kérdés volt.

Minden jog fenntartva!

Kovács legény
lol
most max 10éves ,4-5év múlv megváltozik majd amikor középiskolás lesz és jól pofánverik.

www.czekoart.hu

Jancsik
miért nem vagyok jobb nála?