Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elastic An-usZ Boys
A G36E nekem is jobbnak tûnik mint az L85A1, de csak közelharcban. Ott meg az AK-47/101 medic puska über.
Az MG36 sokkal rosszabb, mint a PKM. Max a rövid sorozat jó dolog, de kicsiket klikkelve megy már rég PKM-vel is. Emiatt nem éri meg, másban meg hurkább mint a rivális.
A Scar-L nagyon tutti, sokkal jobb mint a G36C, de szvsz az AK-74U vagy az M4 éppen olyan jó. A PLA fegyver egy hulladék ebben a kategóriában.
Az MP-7et nem próbáltam, de sokan áradoznak róla...
Ennyi. <#violent>#violent>
Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...
Together we'll fly someday...
viccet félre havonta biztos nem fizetnék játékért!
akkor már d&d remélem az nem havidijjas lesz!
██
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ezeknek a fizetõs dolgoknak is meglesz szerintem az ellenszere!
gondolom lesznek olyan szerverek ahol ezek tiltva lesznek h a vérpistikék nehogy kiéljék a hajlamaikat!
én már csak a FH2 modot várom aztán csá BF2<#mf2>#mf2>
██
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
F2000 szerintem nem olyan jó, esetleg csak a GL része. De ez megvan az alap fegyvereknél is. Scar marha pontos, szeretem is. De a legfajányosabb akkor is a G36E. Kipróbáltam egy hulla sf ánlom support fegyverét. Tök jó!
Egyébként a kategóriájában az F2000 és a SCAR-L a legjobb fõleg a pontosságuk miatt szvsz
A medic SF unlockja is jó lehetne ha nem lenne 3-as rögzített sorozata.
De nem találok el vele senkit <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
kérdeztem, hogy milyen stuki ez, mondták hogy medic unlock
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Válasz: jó ötlet, felírom egy tacepaora."
LOL. eddig ez nekik nem tûnt fel, hogy nem jó ahogy van?
a másik, hogy nincs PLA vs. MEC... (miközben a C&C generalsban ez nem volt akadály)
ea/dice suxx
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ilyen meg olyan klánok rohangáltak mindenfelé, de együttmûködés az nem sok.
Minden jog fenntartva!
nna az ilyenekért van tele mindenki fasza a köcsög ea/dice párossal.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
1. kérdésválasz: egymás faszának szopása, hogy jujujuj milyen jó lesz a következõ bf, ha lesz.
2. kérdés: mit akarnak csinálni a légierõvel, mert nagyon sokan panaszkodnak, hogy nincs ellenszer a repcsik ellen, az AA gunok szarok. Na erre azt válaszolja, hogy jelentõsen nõni fog az AA-k hatékonysága, és a gépeken is változtatnak. Pontosan mit, nem mondja. De elismerte, hogy ez sokaknak csökkenti a játékélményt, és õk ezt nem akarják.
3. kérdés: az új editorra vonatkozik, nem érdekel…
4. kérdés: lesz CTF?
Válasz: akarjuk, de még nem biztos semmi.
5. kérdés: miért áll ellen a dice annak, hogy az ugrálást a staminával korlátozzák (gondolom az a lényeg, hogy egy ugrás sokkal nagyobbat vegyen le a staminából, mint eddig)? Mert hogy ez sokkal jobb megoldás (a kérdezõ szerint), mint az, hogy lövés közben eccerûen nem lehet majd ugrani.
Válasz: megváltoztatni egy szándékos mehanizmust sokkal nagyobb utóhatása van, mint eltávolítani egy nem szándékosat. Meg akarjuk oldani a problémát, és nem új fícsöröket bevezetni. Eddig minden ok, ha nem teccik, majd megint javítunk.
6. kérdés: az sf után újabb kiegek, peccsek? Válasz: blablabla.
7. kérdés: van terv arra, hogy a támadókopterek tv rakétájával magasabbra lehessen lõni??
Válasz: szándékosan van limitálva a mozgástere, hogy csak a föld felé irányuljon.
8. kérdés: mi van a beígért dolgokkal (live chat, buddy list, értem, de nem tom mik ezek eredetileg), meddig fogják javítani a bf2-t, javítják-e a színváltó neveket (gondolom a pirosbetûs csapattársra gondolt) és a sf lagot (jobban lagzik mint a bf2?) a következõ peccsben?
Válasz: nem tervezik. Dolgoznak rajta. Dolgoznak rajta.
9. kérdés: miért kell fizetni az új tartalmakért, mért nem ingyenesen letölthetõk az új mapok, stb. mint régen? Nem gondolják, hogy az emberek qrva idegesek emiatt és elfordulnak a gémtõl?
Válasz: a rajongók mindig többet és többet akarnak, de pénzbe kerül megcsinálni. Így több új cucc lesz, viszont fizetni kell, mintha nem kéne fizetni, de akkor alig jön egy-két új dolog. Megpróbálunk egyre több mindent nyújtani, de nem kiegben. Ez egy új megközelítés, megláttyuk, hogy mûxik (gondolom a Booster Pack-ra gondolnak).
10. kérdés: tömören: miért nem lehet a squadon belül átadni a leaderséget? A jelenlegi líder rákattint az utód nevére, és tessék, õ az új vezetõ, anélkül, hogy ki-be kéne lépni a squadból.
Válasz: jó ötlet, felírom egy tacepaora.
11. kérdés: a BFHQ miért csak 20 ribbont tud mutatni eccerre? Észrevettétek-e és javítjátok?
Válasz: már javítottuk, ha megvetted a sf-t, benne van. (LOLLLLLL!!!!)
12. kérdés: oroszországban (onnan van a kérdezõ) nagyon népszerû a játék, de QRVA MAGASAK A PINGEK!!!! Van esélyünk orosz ranked szerverre? (LOLLLER!!!)
Válasz: továbbítom a kérést az illetékes elvtársakhoz.
13. kérdés: infok a Booster Pack-ról?
Válasz: nemsokára lesz hivatalos közlemény.
14. kérdés: csökkentették a helik páncélzatát, de meg lesz változtatva, hogy pl. elõl jobban páncélozott, hátul meg a motornál nem?
Válasz: érdekes feltevés, nem.
15. kérdés: meg lehet már végre a kövi peccsben változtatni a nevet? Mert mióta kijött a játék, sokan változtatnának nevet, klánba belépés, stb. miatt.
Válasz: majd egy messzi-messzi galaxisban…(talán majd egy késõbbi peccsben.)
16. kérdés: lesz köv. bf?
Válasz: biztosan, többet nem mondhatok.
17. mikor jelenik meg a peccs?
Válasz: január vége, február eleje.
18. kérdés: van terv PLA vs. USA/MEC városi mapra? Meg egyáltalán, változatosabb lenne egy kis kínai-arab konfliktus is.
Válasz: nehéz a fiúknak kínai várost kreálni (LOOOOOOL!) meg a játékba se illik egy kínai-arab háború (LOOOOOOOOOOL! A Command and Conquer Generlasban simán volt, az is EA játék)
Utolsó kérdés érdektelen (számomra).
Lehet hogy ma felmegyek, de legkésõbb holnap mindenképp!
Ugyanis nincs mikim😞
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
So far, the testing has shown a drastic improvement in the effectiveness of AA.
Igen, mostantol kezdve CSAK barati objektumokat fog befogni, es azokat KURVA jol 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
mindenesetre már nem repülõzök annyira, mert még verzoo is leelõzött tudásban<#hamm>#hamm>(bár ez nem nagy szó<#awink>#awink>)
de ha nekem elkezd sípolni a gép, akkor már reflexbõl elkezdem az éles fordulókat nyomatni, a flereket meg próbálom a legvégsõ pillanatig megtartani.