Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
"az ágyúzást ki kellene iktatni a játékból, nagyon zavaró és rontja a játékélményt, semmi szükség rá, inkább lennének katyusák vagy tarackok mint az egyben és meg lehetne nekik jelölni a célt meg a találati helyet a térképen hogy az alapján korrigálhasson...."
Na, az csodás lenne. Ezek szerint te az elõzõ részekkel sem igen játszottál. Wart biztosan nem. Akkor elmesélem, hogy "kézileg" mûködõ tüzérséggel _folyamatos_ tûz alatt lehetett tartani a célterületet. Aztán próbáld meg kivédeni, ha ez a célterület a fõbézed. Ja, és a cél megadása csak dísznek volt, aki ezeket használta, az jól begyakorolt helyrõl pixelre lõtt. (tehát az ég, vagy a környezet egy fix pontjára célzott, nem volt semmiféle célmegadás)
Az eszközzel semmi baj nincsen, a felhasználó faszságán nem lehet az engine-nel javítani. Sokkal humánusabb, mint a pixelshot.

"meg lehetne úgy oldani hogy mondjuk apc(1db) és csapszáll helibõl (4db)lehetne le/kidobni csomagot, amit aztán egy saját bázison lehetne újratölteni és vinni máshová is"
??? Milyen csomagot?

"a support..."
Peccsben elvileg javítják, tényleg egy kalap...

"a healinget meg a lõszer adását vhogy meg kellene jobban oldani mert így nagyon idétlen. mondjuk lenne 5 db lõszerestáska és slussz míg fel nem tölti egy saját bázison, a medic meg akármennyit gyógyíthatna és nem kellene külön újraélesztés csak a healing bag táska"
Ez így mé' nem jó?

"végre már meg kellene oldani hogy AZONNAL lehessen tüzelni a gránátvetõbõl, mert így semmi értelme az assaultnak. addigra míg vacakol az irányzékkal soxor elszalasztódik a cél. a kézigránátra ua vonatkozik, ráadásul nagyon le van butítva a dobási ív és távolság is"
Rutinos assik gránátvetõvel rohangálnak, és csak szükség esetén váltanak puskára. Az tenné még be a kiskaput, ha -az így is túltápolt- gránátvetõt még rögtön elõ is lehetne kapni. Játssz még egy picit, aztán majd rájössz...

"végül: hogyan kell jól lõni a mesterlövészfegyverekkel,a bf és dc-ben meglehetõsen jól lövök velük"
A snipert felejtsd el. Ebben a sorozatban semmi értelme nem volt, nincs, és nem is lesz. Még ha pontosítanak is a fegyverén, akkor is egy harcképtelen nyugdíjas kaszt, ami egy zászlót sem elfoglalni, sem megvédeni nem tud. Akkor mire jó? Az, hogy 200 ticketbõl 5-6 elfogy egy sniper mûködése során egy pályán, az gyakorlatilag nulla hatásfok. De persze lehet vagizni a kill/death-re vele. Szerintem ne erõltesd.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Me0w
Vagy lesz ilyen vallrol indithato papagalyod, ami elorerepul es mikor visszaer elmondja a fuledbe mit latott 😛

Together we'll fly someday...

Kellene szerezni belõle egy kicsit<#hehe><#hehe><#hehe>

Me0w
Nem tudom, de ezek valami kemeny anyagot szivhatnak ha a sajat nyelvuket sem ismerik 😊

😊

dronkZero
Mi lehetett vajon abban a cigiben? 😛 😊)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Pyotr
szerintem valami hordozhato UAV lesz😊

&#9608;&#9608;

Én a helinél feltettem maxra az érzékenységet

koschwarz
az lenne még a szép, ha az assaultoknak gránátjuk is lenne.

az antitankossal meg nem az ágyúcsõvel szemben állva kell a tankot lõni, akkor több esélyed lesz.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
meg kéne szereznem a bézik nájfot meg a pistolt<#fejvakaras>

igen, közben rájöttem csak nem írtam már le. és a többirõl mi a véleményed?
amúgy csak a jármûnél kell hozzányúlni, a repülõknél alapból jó. a jármûnél felvettem mindent közepesre és így már elfogadható a fordulási sebesség és "nagyság" is

ja ami még eszembe jutott hogy kellene sima gránát is az assaultnak, nem csak a gránátvetõ. a tankelhárítóknak meg nem ilyen szuperlassú rakéta kellene és akkor nem is kellene célravezetni

Nem nagyon értek egyet a véleményeddel de ez nem lényeg amúgy ha jobban körülnéznél a játék beállításaiban akkor észrevennéd,hogy lehet állítani az egér érzékenységét a jármûvekre nézve is tehát ha állítasz rajta mindjárt könnyebben forog a tank tornya.....

koschwarz
na, tehát európában drágább. vagy az amcsik "nem ismerik el", hogy az euró erõsebb.

ezek az új jármûvek, amelyek képesek felfedezni a közelben lapuló ellent, mit jelent szerintetek??????

remélem ezeket nem lehet átvinni majd az alappályákra.

koschwarz
A Battlefield 2 weboldalára kikerült információk újabb részleteket árulnak el a hamarosan érkezõ tuning csomagokkal kapcsolatban, melyek a Battlefield 2: Euro Force és a Battlefield 2: Armored Fury.

Euro Force részletek:
A megjelenése február 8-án esedékes, bemutatkozik az európai haderõ három vadonatúj pályán. Az európai harcosok mindegyike egy új elsõdleges fegyverrel lesz felvértezve az FNP90-tõl a Benelli Taktikai puskáig. Helyet kap négy új jármû, köztük a "kedvelt" Eurofighter. A három pálya: "Operation Smoke Screen", "The Great Wall of China" és "Taraba Quarry".

Armored Fury részletek:
A megjelenés március 28-án esedékes, nagy hangsúlyt fektet majd a nagyobb ütközetekre, és visszatérnek a BF1942 El Alamein típusú pályái. Helyt kap még három új pálya is - "Midnight Sun", "Operation Harvest" és "Operation Road Rage" - de emellett kettõ új jármû is, melyek képesek felfedezni a közelben lapuló ellent.

A csomagok közvetlenül elérhetõ lesz a www.downloader.ea.com oldalon keresztül, melyek ára 9.99 dollár, Európában pedig 9.99€. A csomagok mellett természetesen készül az újabb frissítés is, melyhez a játékosok által küldött észrevételeket a készítõk nagyon köszönik. Jelenleg a patch tesztelése folyik, ám már van egy lista mely azokat a dolgokat tartalmazza, mely mindenképp javításra kerül.

by gamestar.hu

koschwarz
"természetesen" csak az amcsi tudott átlõni mindenen, a másik két apc-nél "véletlen" elfelejtették...

"Egy újratextúrázott tankért nem fogok pénzt kiadni..."
Ha csak ennyit tudsz a SF-rõl ne is vedd meg...

Az más. Majd letöltöm warezba, a BF2 viszont megvan eredetibe. Az SF-et is leszedtem a netrõl, de fel se raktam még, jó nekem az alapjáték is. Egy újratextúrázott tankért nem fogok pénzt kiadni, jók nekem a régi gépek is. Abból is ugyanúgy kibombáznak 😊

Azért kiváncsi vagyok, hogy oldják meg a booster pakkos dolgot pl a hivatalos szervereken... lesz külön szerver a boostereseknek meg külön az alaposoknak?

ez az APC-s dolog nem úgy volt, hogy az amcsi APC nem tudott átlõni a bádogkeritésen mig a másik két APC meg igen?
Hogyhogy az amcsi APC volt az idegesitõ?

koschwarz
a peccs ingyenes lesz, de lesznek külön un. booster pack-ok, amikben új pályák fegyverek jármûvek vannak, na azért fizetni kell.

koschwarz
igen ezen én is megütköztem, szerintem ez a balfaszság már a súlyos kategóriát is übereli...

nem az akaszt ki, hogy az apc-k ezentúl nem tudnak átlõni az átlõhetõ anyagokon, mert akkor a gyalogságnak vége (így is idegesítõ volt az amcsi APC ereje), hanem ez a balfácánság, amit a dice-nál mûvelnek

de azért adjunk ki pénzes booster packokat...tudom hogy hülyeség ilyeneken idegeskedni, de ez már mégis az a kategória, amikor nyíltan hüjének nézik az embert, én azt meg nem szeretem. már majdnem becsábultam, hogy megveszem az SF-et, de ezek után csakazért sem.<#falbav><#boxer><#mf3><#gunyos1><#action><#duhos2>

Ja, kéne küldeni nekik egy leirást arról, hogy mi a penetrable szó jelentése....

Ezt most nem teljesen vágom: az új patch nem ingyenes lesz hanem fizetõs? Úgy várom már hogy letápolják a heliket meg a repülõket...

Vagy adnak ki külön patchet meg új kiegészitõt?

Me0w
* APC Update – “Chinese and MEC APCs can now shoot through penetrable materials”. This fix was a miscommunication to the patch team. Chinese and MEC APC’s have been reverted and the LAV25 now no longer shoots through penetrable materials.

Istenem, ezek komolyan faszok... PENETRABLE azt jelenti, hogy ATLOHETO... erre, sajnos elbasztuk a folyoson a meetinget a peccstimmel 2 cigi kozott, de mar rajottunk, hogy akkor ugy legyen, hogy egyik APC se tudjon atloni az ATLOHETO targyakon. AAAAAAAAaaaaaaaaaaa

koschwarz
ja, ez már nem újdonság. EA<#boxer><#mf3><#mf3><#falbav><#duhos2>

koschwarz
bejelentettek egy europian war booster packot a kecsegek.

Danee
jol néz ki az az AT unlock

uHs Gerzson
Challanger 2:

Angol katona:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
HK21, L85A2, P90, L96A1 ... Én ezekre vagyok kiváncsi ...

Asszem elkezdem a singleben gyúrni a snipertudásom 😊 Snájperlámer leszek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uHs Gerzson
Ez maga a büntetés Challenger 2 és Leopard 2A6 a 2 kedvenc modern tankom <#wow1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Na akkor úgy döntöttem, nem szenvedek tovább a kis képek meg url kombival ...

A modemesek megölnek ...

húha, mintha csak telepata lennék, de pont ilyen hibákat soroltam fel. akkor ezek szerint holnap nem fognak lebaszni hogy ha nem tetszik ne játsszak vele, úgy tûnik másoknak is gondjaik akadtak ezekkel nemcsak nekem. hát igen, a fejlõdéshez is kritika kell. jó kis játék lesz ebbõl hamarosan!!😊)

DummyBoy
Sírok mindjárt 😊

3 New Maps
Operation Smoke Screen
Taraba Quarry
Great Wall

4 New vehicles
Main Battle Tank - Leopard 2A6
Main Battle Tank – Challenger 2
Fighter – Eurofighter (Typhoon T1)
Attack Heli – Eurocopter Tiger (Tiger HAP)

7 New Weapons

HK53A3
Famas
SA80 L85A2
SA80 L85A2 with UGL (AG-36)
HK21
Benelli M4
P90
L96A1

1 New Army
European Union

1 new award
European Union Special Service Medal

DummyBoy
Holnap hogy fognak engem utálni ...

Famas:

Nagyobb kép ...

P90:

Nagyobb kép ...

DummyBoy
Egy kis kiegészítés ...

* Helicopter now carry 8 missiles rather than 14
* TV-Guided missile now have a shorter range
* Support kits have had their primary weapons adjusted for accuracy
* Sniper kits have had their primary weapons adjusted for accuracy
* Anti-Tank kits have had their primary weapons adjusted for accuracy
* "Dolphin Diving" is no longer possible
* The Sa80 weapon has been improved
* The G3A3 weapon has been improved
* Reload while sprinting has been enabled
* Chinese and MEC APCs can now shoot through penetrable materials
* Damage decreased for the M134
* Medic defibrillator paddles have been adjusted. They now reload while not in use.
* Server search filters now work properly
* Mines can no longer be destroyed with other explosives
* Flash bang effect radius decreased
* Fixed a bug in terrain rendering with night vision, whereby terrain was still dark in dark areas.
* Fixed a bug whereby mods that are not bf2 or not xpack permutate shaders every time a level is loaded.
* Fixed a bug whereby non-xpack mods cannot use xpack shaders.
* Fixed bug in TV guided missiles of Havoc helicopter
* Bug in MP7 fire rate fixed. Ammo count increased and mag count and damage decreased
* APC Update – “Chinese and MEC APCs can now shoot through penetrable materials”. This fix was a miscommunication to the patch team. Chinese and MEC APC’s have been reverted and the LAV25 now no longer shoots through penetrable materials.
* Vehicles no longer disappear when viewed from some vehicles with a HUD (e.g. Tanks).
* Performance gain found in static mesh rendering.
* Detonation radius from grenade launcher explosions has been reduced.

My personal favorites:
* All mines (Claymore, Anti-vehicle, C4) can now be picked up by the same class that dropped it by using the “G” key.
* Grenade launcher projectiles now have a minimum time before arming.
* Added unlocks for Sniper and AT kits
* Players can no longer jump and shoot at the same time
* "Prone Spamming" is now fixed
* "Sprint exploit" is now fixed
* Hit points on all air vehicles has been reduced
* AA missile lock has been improved

most hogy már picit játszogattam vele és pár ranggal feljebb léptem a tapasztalataim a következõk:

az ágyúzást ki kellene iktatni a játékból, nagyon zavaró és rontja a játékélményt, semmi szükség rá, inkább lennének katyusák vagy tarackok mint az egyben és meg lehetne nekik jelölni a célt meg a találati helyet a térképen hogy az alapján korrigálhasson. látszik hogy nagyon odavoltak maguktól a fejlesztõk hogy õk most hú de mekkora dolgot találtak ki, de nem kellene ennyire favorizálni a commandert mert eddig is megoldható volt a hangkapcsolat aki akarta és akire kellett arra hallgattak a többiek. utálom mikor bemondom hogy enemy armor spotted és a marhája már dobja is a saját emberei nyakába a tüzérséget mert arra gondol hogy most jól elkapja. pedig dehogy, azért mondom be hogy megjelenjen a térképen és figyelmeztesse a többieket hgoy honnan jön, és felkészüljön rá akinek van páncéltörõ fegyvere akinek meg nincs bújjon el

meg lehetne úgy oldani hogy mondjuk apc(1db) és csapszáll helibõl (4db)lehetne le/kidobni csomagot, amit aztán egy saját bázison lehetne újratölteni és vinni máshová is

a support emberke fegyvere irtózatosan szar, tulajdonképpen csak közvetlen közelre jó belevágni vkibe, HASALVA!!! középtávon is hamarabb lelõnek assault fegyverrel mert az nem szór ha jól lõ vele vki. ez meg túlságosan is

a healinget meg a lõszer adását vhogy meg kellene jobban oldani mert így nagyon idétlen. mondjuk lenne 5 db lõszerestáska és slussz míg fel nem tölti egy saját bázison, a medic meg akármennyit gyógyíthatna és nem kellene külön újraélesztés csak a healing bag táska

ami nagyon jó hogy könnyebb irányítani a helikoptert, így legalább olyan lámák is tudnak már vele közlekedni mint én aki csak földön jó, harcolni úgysem tudok vele ezzel a tudással de legalább közlekedni már igen

a tank tornyának fordulása vmi katasztofálisan idétlen, alig fordul, úgy kell hengergetni az egeret ha mögülem lõ vki rpg-vel

végre már meg kellene oldani hogy AZONNAL lehessen tüzelni a gránátvetõbõl, mert így semmi értelme az assaultnak. addigra míg vacakol az irányzékkal soxor elszalasztódik a cél. a kézigránátra ua vonatkozik, ráadásul nagyon le van butítva a dobási ív és távolság is

amúgy a fegyók karakterisztikája elég élethû kivéve a supportot. még bele lehetett volna rakni hogy aki nagyon kifutja magát annak pár lihegés erejéig még rángatózik a célkereszt mint az opfban

végül: hogyan kell jól lõni a mesterlövészfegyverekkel,a bf és dc-ben meglehetõsen jól lövök velük, itt nem sikerült még rájönnöm hogy mikor miért talál illetve nem talál a lövés. mondjuk kivárok velea célon és még úgysem. vagy itt esése van a golyónak?

DummyBoy
ÁÁÁÁÁÁ ... <#wow1><#wow2><#ijedt><#fejvakaras> Szakértõ Parancsnok????

DummyBoy
Hysteria híre englishül ... + orig oldal ...

Euro Force + Armored Fury + 1.2-es peccs

1.2-es peccs idáig elfogadott változtatásai ...

- Server search filters now work properly
- All mines (Claymore, Anti-vehicle, C4) can now be picked up by the same class that dropped it by using the "G" key.
- Mines can no longer be destroyed with other explosives
- Flash bang effect radius decreased
- Added unlocks for Sniper and AT kits
- Fixed a bug in terrain rendering with night vision, whereby terrain was still dark in dark areas.
- Fixed a bug whereby mods that are not bf2 or not xpack permutate shaders every time a level is loaded.
- Fixed a bug whereby non-xpack mods cannot use xpack shaders.
- Fixed bug in TV guided missiles of Havoc helicopter
- Bug in MP7 fire rate fixed. Ammo count increased and mag count and damage decreased
- APC Update – "Chinese and MEC APCs can now shoot through penetrable materials". This fix was a miscommunication to the patch team. Chinese and MEC APC’s have been reverted and the LAV25 now no longer shoots through penetrable materials.
- Vehicles no longer disappear when viewed from some vehicles with a HUD (e.g. Tanks).
- Performance gain found in static mesh rendering.
- Detonation radius from grenade launcher explosions has been reduced.
- Grenade launcher projectiles now have a minimum time before arming.

A többi meg a linken ... de kiváncsi vagyok minek a Primary fegyója lesz a P90-es 😊 Érkezések: február 8: Euro Force, március 28 Armored Fury ...

Jöhetnének ... kiváncsi vagyok 😊
Pár dologra kiváncsi vagyok ... fõleg a szerverkeresõre és az AT + Sniper unlockokra ... lassan úgy is elõléptetõdöm, és eddig a DAO-n filóztam ... majd kiderül most mi lesz 😊

vgez

Robogo
Hát mit kéne??Ajjj...A Teamkills-t!!!!<#gonosz1><#hehe>

Ilyen nekem is van csak assaultba!😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Ja hogy ez ilyen Besenyõpoén 😊

DummyBoy
Besenyõ N.N.T.K István aki vagyol ... <#hehe> (Nagyon-nagyon tehetséges költõ ...) <#hehe>

Ezt én sem értem<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

schrank
gondolkodni gondolkodhatsz csak a szádba ne vedd <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Pyotr
a lónak is van belõle mégsincs öt lába pedig belebotlik
ezen még gondolkodom<#wilting><#fejvakaras><#nyes>

&#9608;&#9608;

Jaja köszi😊

schrank
másnak is van kilengése és a lónak is van belõle mégsincs öt lába pedig belebotlik <#kuss>

Pyotr
na meg persze a toronydarunak is van kilengése<#vigyor1>

&#9608;&#9608;

schrank
hát én nem úgy vettem észre de ha arra célzol hogy állva jobban billeg egy ember mint hasonfekve igazad van <#mf2>

SigS
Retrieve account?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Nem számít hogy fekvõ vagy álló helyzetbõl lõsz, csak az a fontos hogy közben ne mozogj.