Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
GL téma: Megint csak azt tudom mondani, hogy játssz még vele sokat. Érdekes módon én is a magyar(újabban), angol, német szerverekre járok, és arányiban sokszor kapok GL-t az arcomba. Ha tényleg megoldják a peccsben, hogy közelre lõve nem robban fel, akkor semmi bajom nem lesz vele. Nagyon remélem. (Még mindig csak a kamikaze GL-eseket rühellem, aki normálisan használja, az tegye, azért van)

Medic: Így is csak másodperceket vesz igénybe... Nem értem, miért baj ez így. Az eddigi részekben nem volt élesztés. Egyébként a medpakkos élesztés ötletbõl kiindulva: el tudnám képzelni, ahogy a karkandi hotel utcáján medpackkal a kezében végigfut egy medic, és körülötte "kelj fel és járj!" stílusban pattognak fel az egy csík életû társak a hullakupacból... Asszem kapásból lõném hátba a "jótevõmet"...

Arty: Sajnos huzamosabb idõre tönkretenni tényleg nem nagyon lehet, max az olyan pályákon, ahol a fõbéz is elfoglalható. Együtt kell élni vele. Egy idõ után meg ráérzel úgyis, hogy mikor vagy jó célpont az artynak, és nem várod meg. Legalábbis én -saját hülyeségeimen kívül- ritkán kapok a nyakamba artyt...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

eX RambO
Hallod Boxer, te az összes kitüntetésedet Gunnerként szerezted??? Szerintem ez nem a tudásodat példázza, inkább ne rakj be ilyen képeket szerintem. Ez nem expert SpecOps-kodás hanem gunnerkedés, városi pályán ahol nincs repülõ ami leszedné a helit. De egyébként Bravóóó ügyes voltál, csak mert még senki nem dícsért meg, hát én megdícsérlek. Van még 1pár Bug a játékban használd azokat is, és amennyi eszed van tedd be ide közszemlére és legyél rá büszke, hogy csaltál.
-Ha csendben maradtál volna okosabb lettél volna......

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

erdos
<#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Me0w
42

Together we'll fly someday...

Me0w
Lerakhatnanak 1 tengeralattjarot ilyen static modon, hogy tomahawk raketakat lehessen rola loni, mint DCben 😊)

digitalenjoy
midway-en néha lehetett kellemetlenkedni tengeralattjáróval, meg egyébként is fun volt a víz alatt dzsasszolni.

csak most mit lõne ki a tengeralattjáró? atomtöltetet?

sztem túl kicsik a pályák a hajókhoz. 42-ben kiboci nagy mapokon tényleg jókat lehetett kergetõzni anyahajókkal és rombolókkal.

A JCSR nem kerülget ...

Üdv!
Kérdés:
A kiegészítõkben lévõ változtatás visszafelé is érvényesek.
Úgy értem ha mondjuk megvenném az SF-et, és az abban lévõ új textúrák, akkor is meglesznek ha egy alap szerveren játszom?? Vagy csak SF szerveren, lesz "szebb"?
Vagy hülyén tettem fel a kérdést? <#vigyor3>

Beers
A légierõ megint kap pár használható gépet,azt a rohadt légvédelmet miért nem tudják normálisra megcsinálni?!
Már látom,hogy ez csak a modokban lesz értelmesen megcsinálva!
Remélem árszokik mindenki rájuk és a EA lepippantja a dice-t és fordítva a fizetõs szarjaikkal együtt!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Me0w
Jah, remek csatakat vivtam vele meg DCben anno, igaz olyan paraolimpia jellege volt... kilottem 223 torpedot es elsullyedt valami dzsunka 1 kinai halasszal... ;D

Boxer HUN
Cobra már van, az biztos nem lesz!! Viszont a puffogó vipera még hiányzik... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Vagy köpködõ kobra minden sziklához, bokorhoz és fához😊

vsly
" "kézileg" mûködõ tüzérséggel _folyamatos_ tûz alatt lehetett tartani a célterületet. Aztán próbáld meg kivédeni, ha ez a célterület a fõbézed."
Ezt szerintem meg lehetne úgy oldani,hogy az ilyen tüzérségi ágyúk csak akkor tudják magasra emelni a löveg csövét,ha célt kapnak.Cél nélkül max ködhatárig tudnának ellöni vele.Ha meg valaki ködhattárról lö,és nem a pálya másik sarkából,akkor simán kiszedhetõ lenne 1-2 ATval.Így még jobban csapatmunkára ösztönöznék a tüzérséget,és kellene némi skill is a tüzérség használatához.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

erdos
Az örök pesszimista 😄
1943-as úbot nem gyorsvonat vazze 😄

vsly
Háhh,akkor meg az új AT Unlock biztos a vállról indítható vadászsólyom lesz.És külön pénzért meg kell majd venni egy kieget,amiben kapsz egy bõrkesztyüt,hogy nehogy szétkarmolja a kacsóidat,amikor visszatér az ellen szemkikaparásából<#nyes>

koschwarz
jóvanna, csak mondtam. mert egyébként tényleg így van. a assaulttal elég fekvésben egy kicsit jobbra-balra mozogni, az neki az m16-tal nem annyira számít, de a sniper máris eltévesztheti a célt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Zs0lt1
majd a desert conflict-ben ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Reclaiming Hue-n hányszor emlegethettek engem is? :ÐÐÐ
anyámról nem is beszélve :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Me0w
Jah, pl. a szuper tengeralattjaro, amivel mire elerted az ellen hajoit mar vege volt a 20 perces kornek 😄

vsly
Harrier+A10<#finom>(miért nincs rögtönelélvez smile?)

erdos
Amúgy megjavul ám magától doboz nélkül is, asszem 4 perc kell neki. A szél meg arra jó hogy a pixelshotot lehetetlenné tegye. Illetve nem is szél hanem mozgó felhõk, ez a kezdeményezés sokáig élt a bf42-ben is csak sohase csinálták meg. de sztem is jobb lenne ha lenne mobil tüzérség az arty helyett, fontos taktikai elem lenne. Nomeg egy kis tengeri jármûpark is jó volna, ez már a 42-ben is bennevolt.

Hát persze, miközben késsel szaladok feléd egyenesen és van egy piros kis csík az életembõl. <#beka3>
Szerintem ne kezdjük az én sokkal ügyesebb vagyok nálad Tmát. <#dumcsi>

Lúji, áj szink it is a bigining of bjúúútiful frencsip...

Meow ebben igazad van. Hülyén néz ki egy mesterlövész, vagy egy assault pölö a tankból, vagy helibõl szedi össze a kaszt aranyat. De pölö a mérnök más lapra tartozik szerintem.<#vigyor>

koschwarz
jaja, én ugyan nem jáccottam eddig bf-ekel, de ebben még így fél év után is nap, mint nap rá tudok csodálkozni dolgokra: "há ezt is lehet? há így is lehet csinálni??"<#conf><#guluszem1><#vigyor3>

koschwarz
elõbb intézlek el egyes lövéssel m16-tal. ha észreveszlek persze<#violent><#gun><#wink><#wave>

Hatt
Szerintem próbálj meg egy pár waron részt venni és rájössz hogy ez marhaság.
Szerinted ha szél lenne, hányan találnának célba? Vietnamos játékban mi toltuk a pixelshootot, 1-2 játékosunk igen durván bárhova ellõtt cél nélkûl. Humánusabb megoldás ez az arti kérés. Ha az ágyúkat letolod azok maguktól nem javulnak meg. Doboz kell hozzá vagy 1 ember. Viszont waron ezeket el kell vonni máshonnan hogy megcsináld és az akár végzetes is lehet 1 tanknak. Publik játékban ne várd hogy kihasználjátok a játék adotságait. Ahoz nem elég 2 hónap játék hogy megismerd az egésszet. Mi a soorozat 1 régi tagjáról másfél év aktív warozások után tudtuk azt mondani hogy hegyirõl tövire ismerjük a lehetõségeket.

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
csak aza baj, hogy pl. a MEC apc-vel nemrég egy óráig lõttem karkandon a bridge base-nél az amcsi gyalogost a kerítésen keresztül, mire rájöttem, hogy még azt sem viszi át.

de egyébként a jármûvek ilyen jellegû gyengítését üdvözlöm, mert nagyon tudnak irtani. persze el lehet intézni AT-sel vagy specopossal, de hihetetlen, hogy néha a lelõtt emberkék nem képesek ilyenkor visszajönni AT-ként, miközben az vígan írt mindenki. nekem ilyenkor az elsõ gondolatom a bosszú<#violent><#mf1>

Én most nyomultam egy kicsit sznájperrel, most hogy oldottam az M95t. Nagyon szépen egy lövéssel le lehet kapni az ellent. Amikor nem öltem, nem is találtam el az ellent. Viszont olyan 80-85% pontossággal azért megvoltak a muksók, ha két-három másodpercig vártam a lövés elõtt, a látómezõben tartva õket.

Me0w
Igen valoszinu, hogy beulsz helibe es hip-hop megvan a 40 kill, ez olyan tok mindennapos dolog 😄 Ne farasszuk egymast, jo? En egesz mapon at heliztem hogy meglegyen a 19 kill a ribbonhoz, mert direkt hajtottam ra, ugy 'veletlenul' nem jon ossze semmi.

koschwarz
jaja, tudom, monnyák az emberek, csak valahogy nincs kedvem elkezdeni ezeket. nem azzal van a bajom, hogy béna vagyok, azt még élvezem is<#crazya>, csak nincs kedevm pisztolyozni, meg késelni. ezért esik olyan nehezemre.

Running
Igen, mert mielõtt meglenne a 40 kill, kiugrasz a helibõl és nem ölsz többet a pályán, mert akkor lámi vagy...<#nevetes1>

Boxer HUN
Most nem mentegetõzni akarok, mert ezt direkt csináltam. De olyankor mi van, ha te mondjuk speci vagy, mert épp C4-ezni kell vagy akarsz, viszont épp szükség van a heliben egy gunner-re. Mentek, harcoltok, hip-hop megvan a 40 kill. Akkor te is "lami" vagy?

Ugyan már. A pistole és a knájf is ízi rájder öcsém bézikbe. Egy 64 fõs Kharkandon bármikor összeszeded. Pistoleval közelrõl két fejlövés és hello. A kés még könnyebb. Csak spuri az ellen mellé, hasalás, döfés és lõõõõn 1/7. <#violent>

Jaja de a specops eleve népszerû engi meg alig van (még tankba se látni mindig), próbálom népszerüsíteni 😊
Nyílt terepen tényleg szopás de városi pályán már meghálálja magát, közelharcban a Remington a LEGJOBB fegyver.

Running
Faszág az ahogy osztják az érmet. Azt kellett volna: lejebb vinni az érmekhez szükséges killeket, vagy a kaszthoz mérten megadni, de így csak akkor számít a kill ha gyalog van az emberke. Apc-ben, tankban, heliben, vadászgépben való killhez meg külön 1 fajta érem, vagy badget és akkor mind1 milyen kaszttal ülsz a jármûben, úgyis csak az apc érmet kapnád.

Ezeket kb 1 perc kitalálni, kár h a játék fejlesztõi lassan 1 év után se jutnak el idáig.

Me0w
Mert spec-opssal nem lehet leloni 40 embert pl. karkandon 😊 c4 a sarkokra ahol jonnek es siman megvan, de ugye egyesek helikopterbol csinaljak 😊)

Enginer karkandon simán tarol a pumpás alap shotgunnal ha benntmarad a házak között, kevlár nélküli kasztokat egy lövésbõl leszedi <#violent>

Me0w
Arra lett kitalalva, tudod. Azert expert, mert olyan jo vagy benne, ne mazert mert sikerult 40 embert leirtanod helikopterbol. De mindegy, csak szamomra ezek nem eredmenyek 😊

Boxer HUN
Cseh!!! LOL!!

Az euro csapat milyen nyelven fog rádiózni?
Remélem nem franciául <#idiota>

Boxer HUN
Le a kalappal az elött, aki ezzel a kaszttal GYALOGOSAN összeszed 40 kill-t egy pályán!!! Enginerrel meg pláne!!! <#guluszem1>

Most lehet hogy hülyeséget írok de az átlõhetõ falon pl bádog csak a normális lõszer megy át az APCknek viszont olyan lõszere van ami becsapódásnál azonnal robban ezért nem megy át <#fejvakaras>

bakvarnyu
Pedig marha jo a mesterloveszkedes.
Mert egy ido utan unalmas a fel-ala rohangalas.
Pont levan szarva.

Me0w
Mondjuk szerintem aki helikopter gunnerbol szerzi meg az expert engit meg az expert spcopsot, az a legnagyobbb lami, de ez a sajat velemenyem 😊 Szeretem az ermeket azert megkapni, amiert kitalalak, ergo a veteran AT-t mert AT-zok, stb 😊 De biztos nagyon nagyon ugyes emberek vagytok 😛

az hogy vmit rosszul valósítanak meg nem jelenti azt hogy maga az alapötlet is rossz és azon föltétlenül változtatni kellene.sztem butaság az ágyúzás, vagy legalábbis ahogy most van. akkor lenne értelme ha meg kellene védeni õket, mert ugyan elpusztíthatóak de nehezen, kevesen foglalkoznak vele és ráadásul megjavulnak. vagyis tök rossz. ha nem javulna meg már jobb lenne, de a régi rendzser volt a jó, annyit kellene beletenni nehezítésnek hogy lenne szél és így máris kellene irányzékot adni nem lehetne csak úgy az ég egy pontjára lõdözni. egyébként ahhoz is tudás kellett hgoy vki azt megcsinálja, illetve míg rájött hogy honnan hová lõ pontosan addig kellet hogy vki mondja neki az irányt. és könnyen meg lehetne oldani, ha kilõtte a lõszerét ami mondjuk egy adag rakéta vagy ágyúgolyó lenne, kulloghatna vissza a bázisra tölteni, vagy menne hozzá az apc/heli és dobná a csomagot

természetesen a support csomagot, ha kidobja/kirakja akkor ha visszamegy egy bázisára töltõdik fel újra mint a lõszer is

az egyben is gyógyítani kellett, folyamatosan kellett csinálni hogy meggyógyuljon,sztem kár különbontani sokkolásos élesztéssel, elég lenne a mozdulatlan de még élõt a healing baggal kezelésbe venni ami másodperceket venne igénybe. és ha kifogy a healing bag akkor apc hátsóülés vagy bázis a feltöltésre

hát nem tudom te melyik szerveren játszol, de én a magyarokon ha vannak, aztán a németeken és végül az angolon ha másütt már nem játszanak. szinte senki nem használ gránátvetõt csak fedezék mögötti ellenfél esetén akit már beszorítottak tûzpárbajba. nem tudom mirõl beszélsz. és sztem egy assault kihagyhatatlan kelléke a gránát is, ahogy minden katonának van egyébként. neki a mellény és a puskagránát jár a kasztjához, a többieknek meg más. ráadásul a dobás igencsak le van butítva

akkor ezek szerint nem én vagyok überbéna, hanem tényleg el lett cseszve a sniper. kár. a dc-ben kicsit el volt túlozva, de a bf-ben elég jó volt a dolog. vhol a kettõ között lenne az igazság a modern fegyverek miatt

Running
Gratula.

Boxer HUN
Na akkor , hogy én se maradjak ki az elõléptetések sorából:

Running
Jaja, azokat vágta be nagyrészt amikor sikerült jót lõni, a többi 200 lövést amikor nem ölt elsõre az martalékul esett. Néha próbálkozom sniperrel, de reménytelen ilyen formában. Akkor lenne értelme, ha 1 lövés 1 halál lenne, akármilyen találatnál, meg kapna 5 clayt. Akkor már nem lenne rossz, de így??? AT hamarabb kiszed messzirõl mint én M95-el. Ja és nem lenne rossz egy állítható zoom se.

Pyotr
na azért szó nélkül adok ki 9.99€😊
csak egy baj van vele az nem azt foglya csicseregni h mit látott hanem amit hallott😊
és egy idõ után idegesitõ lesz hallani h:I NEED A MEDIC HERE<#vigyor>

&#9608;&#9608;

Running
Remélem kínaiul csicsereg majd.

Tegnap lelámáztak magyar rankeden mert használtam a gránátvetõt is...tök süti. Ezután kénytelen voltam ugrálva gárántozni és lõni.<#nevetes1>

Egyébként meg elkeserítõ volt a tegnapi játék, mert tök az jött le hogy az emberek fraggelnek mint állat. Direkt néztem, hogy az aki aranyat kapott, az ott az ellenfél bázisán és lõtte azokat akik ott megjelentek, de a zászlót akkor se húzta le mikor már csak az elnemfoglalható bázis volt meg. Szóval pontot gyûjteni süti. Karkandon meg egyedül húztam át egy rakat zászlót, mert a többiek kényelmesen elhasaltak a bázis körül erõsen koncentrálva a megszületõkre.

koschwarz
egyébként abban a lentebb lévõ sznájperos videóban is -bár elismerem, hogy jól tolta- azért láccik, hogy a legtöbb áldozat vagy szembõl volt, vagy egy géppuskánál ült. meg mondjuk lehet, hogy az, amit összevágott, 10x ennxi lövésbõl jött össze. ráadásul 3-nál többet egy vágásban nem nagyon ölt eccerre.

nem csoda, hogy egyedül abból nincsen veterán badge-m