Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ránézésre meg lehetne mondani hogy ki mivel hogyan játszik sokat ill jól.
Ehelyett megállás nélkül dobálják a nyakamba az ammo packokat holott látják a minimappon hogy fullon vagyok de ugye meg KELL szerezni azt a rohatt resupply bizbaszt mert OTT VAN <#idiota>#idiota>
Harminc méterrõl szembõl egy szál késsel rámsprintel a marhája mert a mittudoménmilyenszintû knife még mindig nincs meg neki de a haveroknak már rég megvan és ez "tök ciki" szal gyorsan azt is meg kell szerezni.
Valaki szeret tankozni/repülõzni és még jól is csinálja?
"Faszláma láttam a statodat gyalog egy fika vagy!!!!"
Nevetséges az egész rendszer.
Régi BF-ekben még ha eredetid is volt nem érdekelt hogy melyik szerverre mész a lényeg a jó játék volt most meg a warezosok is mániásan be akarnak jutni a rankedokra hogy hódolhassanak a gyûjtögetõs hörcsög-énjüknek, tegnap simán nyomtam a disconnectet amikor mashtuuron én voltam az EGYETLEN aki visszaspawnolt AT-vel a blakhawk ellen a többieknek derogált hogy többször is meghalhatnak közben és ez rontja a statjukat pff... <#levele>#levele>
Horda Maki!:D
Amcsik folyó egyik végén, Mi másikon.
Próbáltak átjönni.De mi<#violent>#violent>
Na itt jó volt az M95.
Badsec tegnap mekkorát romboltunk, akkora tré voltam, hogy sírtam is kicsit...az volt a kedvencem mikor a kört -6-al kezdtem, mert badsec hátába dobtam kezdésként egy gránátot. Aztán után vagy 200x lelõttek...Burnbaby-t meg 5x találtam fejen és mégse halt meg. <#sir>#sir>
Hozzáteszem a kutyának se kellett akkor a gép, szóval nem foglaltam el senki elõl.<#papakacsint>#papakacsint>
Kezdesz egy új accountot? <#hehe>#hehe>
Sõt találkoztam olyan sniperrel is aki 3x-4x leszedett,mire be tudtam cserkészni,hiába tudtam hol van.Qrvára ismerte a spawnhelyeket,és amint megjelentem,már osztott is egy fejest...(róla is el tudom képzelni,hogy megy neki a 40kill,ha jól összejön minden)
Szal ebben osztom MeOw véleményét,és igenis csak az kapja meg a legmagasabb fokozatot az adott kasztból,aki qrvára ráállt,és magas szintre vitte benne.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Horda Maki!:D
Together we'll fly someday...
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Tudom,h egyáltalán nem illik ide a kérdés,de tudja vki,h mik lesznek a Keresztapa játékkövetelményei? Azért kérdem,mert nem találom sehol,és hátha Ti okosabbak vagytok.
Bár ezek olyan hiú ábrándok,ha figyelembe vesszük,hogy milyen alapvetö dolgok eszükbe se jutnak....<#sir>#sir>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Together we'll fly someday...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De aztán nem jövök vele "kinek van nagyobb f..."-t játszani...
Egyébként hozzátenném, hogy azokat a badge-eket szinte nem is lehet gyalogosan megszerezni. 100% ticket ratio mellett, normál szerveren (32pl/32-es map, 64/64, stb.) úgy hogy mindenki játszik, _gyalog_ 40 kill szerintem lehetetlen.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
(De a Golden Scimitart meg fogom szerezni ha beledöglök is! <#hehe>#hehe>)
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nincs puszi...<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Gondolhattad volna, hogy ez lesz, ha felrakod a képet...
Egyébként valamivel be kell ülni gunnernek is, csak a specops-nak épp semmi haszna jármûben.
Ez így sajnos nem igaz. x idõ, talán 5 perc után _magától_ megjavul. Majdnem mindegy, mert 5 perc alatt vagy megunja az arc a kommanderkedést, vagy elmegy, és megjavítja, dob neki dobozt...
Na meg persze waron 5 perc UAV/scan nélkül...