Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért lagolnak mostanában a ranked szerverek??
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az hogy párszor megemlítettem tesómat nem azt jelenti hogy überspíler és hogy mindenkinek ismernie kellene, én sem tudom melyik szerveren játszik csak néha összefutok vele publicon. amúgy vmi külön szerveren lévõ rangsort emlegetett. majd megkérdezem ha érdekel.én nagyon nem folglalkozom ezzel a játékkal azon kívül hogy belépegetek egy alacsony pingû lehetõleg dc-s szerverre napi egy órát. assaultos pályán átalában középmezõnyben vagy az élen végzek a német szervereken pl berlin. persze nem tudom ott milyen emberek játszanak a klánwarosokhoz képest, hogy rosszabbak e vagy nem , de nem is érdekel. nekem a lényeg a játék
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
ehh még mindig nemérted mi a gondunk...azzal semmi baj, hogy ha arra használja valaki a gránátvetõt, amire alapból kitalálták: középtávoli célpontok biztos leküzdésére...a gond ott kezdõdik, mikor vérpistike ugrálva bemegy vele a sikátorba, és amint meglát valakit maga alá durrant, megölve a célpontját, ám mindezt sértetlenül megúszva...(meccsen sajnos kénytelenek vagyunk mi is használni, hidd el, nem egy nagy élmény...)
a bf2 realiszikusságáról meg ne kezdj el vitázni, mert már fáradt vagyok hozzá :)
"többször nyerte el a legjobb assault karakter címet összesítésben több szerveren"
öö ilyesmi statisztikáról nemnagyon tudok 42bõl, illetve speciel nekem az immáron többször emlegetett überspíler Zennon tesód se mond nekem túl sokat :)
amúgy ha hiszed ha nem, csapatban játszani nem azt jelenti, hogy éjt nappallá téve tolod a játékot, nálunk sok tag bõven belefér az általad említett "meló után ledöglök 1 órát játszani" kategóriába, csak többé kevésbé van heti 2-3 fix este (2-2.5 óra), amit a csapatnak kell szentelnie, és ezzel is lehet eredményeket elérni...a publik mindig is túl bohó marad a klánmeccsekhez képest :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
1: azok akik úgy mint ti nagyon profin és rendszeresen játszotok vele, klánokban, összehangolt csapatmunkával, együttmûködésben hangkapcsolattal. ráadásul egyesek szinte emberfeletti teljesítménnyel akár földön, akár levegõben (pl:tesóm Zennon a bf-ben nagy spíler, többször nyerte el a legjobb assault karakter címet összesítésben több szerveren, igaz õ még csak nem is klántag mégha sokfelé is hívták, és azért assault mert ahhoz semi nem kell csak ügyesség és menni elõre)no nektek külön modokat kellene fejleszteni
2:az olyanok mint én, akik a játékosok NAGYTÖBBSÉGÉT KITESZIK, hogy ugyan szeretnek napi fél egyórát játszani ezzel is, de annyira komolyan azért nem érdekel a dolog. sztem az alapjátékot az ilyen emberek igényeihez kell igazítani, és ha nem is vagyunk überprofik szeretünk szép és realisztikus játékkal játszani, és csak azért lebutítani mondjuk a puskagránát robbanásának erejét és rádiuszát a mert egyesek 95%-os pontossággal telibelövik az ellenfelet és annak azonnal annyi, na hát ez butaság
mondon a megoldás a különbözõ igényekre a különbözõ modok lehetnének. mert pl az sem hiszem hogy normális jelenség, hogy vki az ég egy pontjából megmondja nogy neki egy bázis tüzeléséhez hogyan kell lõnie úgy hogy nem is látja a célt.én mondjuk örültem mikor sikerült egyáltalán eltaláni így egy bázist, és a legtöbben be sem ültek ilyen harcjármûvekbe mert nem értettek hozzá
Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU
egyébként szvsz nincs gond az NF4-esekkel csak az asus hûtõje negyon hangos pl az MSI és a DFI lapjain nagyon csendesek és még szabályozni is lehet õket hõmérséklettõl függõen....amit az Asusból megintcsak kihagytak nem tom mér pedig a Q-Fan az egyik legjobb automata szabályozórendszer szerrintem.....
ebból valami kisebb zalmann borda lesz a PH!-n írták hogy valameik felmegy rá és opcionálisan lehet rá halk ventit venni..gondolom jó drága
Ha bemész és azt mondják a Revoltec nem megy rá NF7-re, akkor attól függetlenül megveheted nyugodtan, nekem is ezt modnták, de direkt úgy lett kitalálva, hogy mindenre felmenjen :) A zalman nagyobb, elméletileg jobb is ... nekem most NF3-as lapon az van, elõtte volt Intel 875-ös meg 865-ös, azokon volt Zalman és Revoltec is, mindkettõ elég volt még tuninghoz ...
NF4-hez már kevesek, ráadásul az okos mérnökök gondoltak ránk is ezért olyan helyre tették a chipsetet, hogy trükközni kelljen vele ...
Én addig nem veszek NF4-es lapot amíg be nem jönnek a hítpájpos cuccok (AN8 32x-re gyúrok :) ) mert én elég háklis vagyok a hangra ...
Procira VGA-ra meg akik érzékenyek: Arctic Cooling cuccokat tudom ajánlani ... Kedvesem huga Silencert és Copper Silentet kapott karácsonyra, halkítás céljából és még én is meglepõdtem milyen jó halkak :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Na így már megfelel?<#banplz>#banplz>
Most nincs logóm<#rinya>#rinya>
Together we'll fly someday...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Together we'll fly someday...
Hát ez kibaszott nagy.:D
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
FLame szagot érzek :DDDD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Üdv ismét a köreinkben!
Gerzsi említette a piálást, természetesen benne vagyok.
jah, és válts már logót, mert a mostani kicsit égõ ;-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
(Amugy kinek kell az RDHA csítje olcson adom)
Üdv a BF2ben!
Milyen jókat röhögtem rajtad nosztalgiázva tegnap, mikor kinyírtalak vagy 5* <#nyes>#nyes>
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
csak ha meg veszek rá egy jókora passzív bordát akkor meg nem fér be a VGA
gariztatni meg nem akarom mert elszarakodnek vele egy hónapot is:(
<#awink>#awink>
Ezt kellene itthon is <#nezze>#nezze>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Úgy néz ki,hogy ma a "holtnak hittek mégis élnek" nap van<#nyes>#nyes>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Csak úgy szálltál el a tankal.:)
haggyá békén....
Nállam jelenleg a Samsung winyó csapágyai a leghangosabb részei a rendszernek :)
www.wwiionline.hu
www.wwiionline.com
hu de kurva rég láttunk vazze :DDDDD
Emlékszel még rám?:DMegint van netem
Merre szoktatok lenni játszani és mikor?
Esetleg TS szervercím?
-tRs-Landor