Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
mindent úgy csináltam ahogy mondtátok! a Bf után Sf majd 1.12 patchet neki! de most is fekete képernyõ majd kidob az asztalra a játék.... mit próbálhatnék még ki?
nem válszolni<#felkialtas>#felkialtas><#ejnye1>#ejnye1><#eplus2>#eplus2>
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
:D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Together we'll fly someday...
Ja és azt nem tudtam hogy te ilyen falusi lehetsz. Szal ha meg akarod nézni a Northq hûtõmet, akkor fel kell hogy gyere a nagyvárosba <#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
Elastic An-usZ Boys
2 típusú foglalat jár hozzá. Majd ha meglesz a 6600asod ránézhetjük a foglalataimat hogy illik-e a gpu-dra.
Egyébként Zalman 7000b-cu cpu hûtõm van legkissebb, ellendirekciós fordulaton, így olyan 19dBa
-tRs-Landor
gondolkoztam már valami csendesebben, de elsõ a videokari :)
ajánlj valamit :) Mennyibe került az a hûtés ?
-tRs-Landor
Egyébként én egy NorthQ hûtést barkácsoltam a videókárolyomra, ajánlom neked ezt a jövõbeli ütõsebb vga kártyádra, hogy ne legyenek olyan hõmegfutási problémád mint a kedves stifler13 pajtásodnak <#hehe>#hehe>
Bár akinek "Cooler Master Jet 7"es atomhajtómûve van (40dB LOOL) annak nem lesz biztos ilyen problémája..
-tRs-Landor
Valószínûleg a játék annyira ígénybe veszí a rósszúl hûtõtt számítógépe teljesítményét, hogy az bíztosnági ókókból újraíndúl. Kérjûk ellenõrízze a hõfokokat! <#kuss>#kuss><#wilting>#wilting>
-tRs-Landor
Ez egy ilyen tuddhogyértsd helyzet :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-tRs-Landor
Nekem 3200+ A64, 6800GT, 2GB ram ... 1280*1024 minden high-on 8xaa 16xaf olyan 30 FPS ... pedig láttad a 3dMarkokat ... Szóval nállad valami gáz van ...
Jelenleg nekem is 40-50 fps ... 1280*1024 4xaa, 8xaf, High-med-med-low (Minden, lights,effects) ...
Na igen ... a Full grafika ott kezdõdik, hogy 1280x1024 ... meg min 4 AA 8 AF ...
A 640x480 - low-on játszó "pró-k" meg megérdemlik ... Akinek csak ennyben fut az oké, de hogy jobban meglássam az ellent, meg több fregem legyen ezért nem fogom ilyen szinten lebutítani a grafot ... ezzel megölitek a saját élményeteket ... mint a kántörlámák :) (No offense ...)
Nem igazán értem ... én pont azt szeretem ebben a játkban hogy szép, és ha jó csapatot sikerül találnom még élvezets game is ... de ha most levenném 800x600 low-ra akkor elbukná az egészet ... akkr már inkább Enemy Territory ...
nekem 5szokott lenni max grafon