Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
ez nem így mûködik én múltkot nyomtam egy linket egy ló...szos DVD borítóhoz és meg...szott érte borg egy <#felkialtas>-lel <#confused>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

FCH kari
ezt nekem is csinálta párszor de azt vissza kaptam mindent

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Nem rakta be a képet aki akarja megnézi aki nem,nem....

hello!
mindent úgy csináltam ahogy mondtátok! a Bf után Sf majd 1.12 patchet neki! de most is fekete képernyõ majd kidob az asztalra a játék.... mit próbálhatnék még ki?

Danee
lesz dolga Runningnak... avgy Borgnak rosszabb esetben :)

De jót röhögtem te néger:)

Danee
najó, ma a bf nem megy, irány a MoH:AA!!

schrank
helyes <#ejnye1>

Jancsik
új nevem: Joe04/HUN/ ha valakit érdekel.
nem válszolni<#felkialtas><#ejnye1><#eplus2>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

BÜNTI <#phone><#ijedt>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

schrank
az nem black csak csokit ettél forgatás elõtt ... <#mf2>

FCH kari
na nyomtam egy francia szerveren repültem egész addig amig az ellen anyahajoja közelében ráengedtem 2 raketát egy repcsire leszedtem azonnal kivágott az admin BC-ért:((

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Danee
"black bigfarok" :))

Danee
ezért nem csillagot fogsz kapni, elhiheted :) inkább ilyet: <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
:D

0Fritz0
És az új nicked a "bigfarok" lesz? <#idiota>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Danee
én Pestre LE megyek :)
Olyat adjál amit tuti rá tudok rakni egy AGP 6600 GT-re.

Me0w
Ha kapok erte 5 csillagot akkor majd reggelek uj nevet munkahelyrol, tokmas ip :)

Together we'll fly someday...

Ilyenem volt a 6800asomon. Viszonylag halk, sztem nem rossz. Viszont az az általad linkelt iceq hõtõ kriminális <#buck>
Ja és azt nem tudtam hogy te ilyen falusi lehetsz. Szal ha meg akarod nézni a Northq hûtõmet, akkor fel kell hogy gyere a nagyvárosba <#nevetes1>

-tRs-Landor

Danee
fujj :) BÜNTIT NEKI :D megyek irok Borgnak :DDDDDD

Me0w

Danee
asszem itt lesz törlés rendesen :)

Me0w

Danee
ha meglessz a 6600 GT-m akkor elküldöd postán a hûtõdet? :)

Hatt
Ez neked mérce? Gratulálok, nincsenek elvárásaid magaddal szemben az fix.

Elastic An-usZ Boys

passz.. <#nemtudom>
2 típusú foglalat jár hozzá. Majd ha meglesz a 6600asod ránézhetjük a foglalataimat hogy illik-e a gpu-dra.
Egyébként Zalman 7000b-cu cpu hûtõm van legkissebb, ellendirekciós fordulaton, így olyan 19dBa

-tRs-Landor

Danee
Kép

Mostmár befejeztem :)

Danee
ja, van egy kis böki : "A leírás alapján ez a hûtõ sem illik AGP-s GeForce 6600-akra"

Danee
Danee
ja :) az igaz :)
gondolkoztam már valami csendesebben, de elsõ a videokari :)
ajánlj valamit :) Mennyibe került az a hûtés ?

igen, de ahogy elképzelem a gyilkos hangjával megdermeszti többeközött a gpu-d is <#idiota>

-tRs-Landor

Danee
az nem is videokártyára van :))

ööö várjcsak.. gondolkozhatok még egy kicsit? Eredeti Vietnamod nincs esetleg hozzá? Mert akkor már abból is legyen kettõ és legalább azon fut még highba 5900XTn <#mf2>
Egyébként én egy NorthQ hûtést barkácsoltam a videókárolyomra, ajánlom neked ezt a jövõbeli ütõsebb vga kártyádra, hogy ne legyenek olyan hõmegfutási problémád mint a kedves stifler13 pajtásodnak <#hehe>
Bár akinek "Cooler Master Jet 7"es atomhajtómûve van (40dB LOOL) annak nem lesz biztos ilyen problémája..

-tRs-Landor

schrank
ja állítsd a grafikát LOW-ra és amit ki lehet kapcsolni (dinamiksedó ; dinamiklájt ; stb) azt OFF-old <#ejnye1>

Ûdvõzõljûk a kõreinkben kedves stífler13!
Valószínûleg a játék annyira ígénybe veszí a rósszúl hûtõtt számítógépe teljesítményét, hogy az bíztosnági ókókból újraíndúl. Kérjûk ellenõrízze a hõfokokat! <#kuss><#wilting>

-tRs-Landor

miért van az hogy felteszem a játékot és nem indúl el hanem újra indúl a gép köszönöm ha megmonjátok
hello
DummyBoy
Végigolvastad amit írtam? :)

Ez egy ilyen tuddhogyértsd helyzet :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

igen? akkor miert nem bfvzik senki?

-tRs-Landor

DummyBoy
Aki komoly gépépítésben gondolkodik, az felejtse el a Codegent mint tápmárkát ... Nem igaz, hogy egy párszázezres gépbe nem fér el egy kicsit komolyabb táp ... akár egy alap Coolink vagy Chieftek ... A "300W-os" kodegány az kb az a ketegória mint a lenygelpaicos egyhangszórós magnó amire rá van írva: Szereo 2000W PMPO ...

schrank
az már rég rossz ha valaki a játék megjelenése miatt választja nem a játékélményért <#szomoru2>

schrank
ne is mondd az expert transporthoz kell egy valag driver abality vagy mi a ...szom is úgyhogy lehet hurcolásznom a sok gyökér medicet meg supportost hogy abból is meglegyen a limit ez a legnehezebb expert izé + 11 gázolás per kör <#szomoru2>

DummyBoy
Kurvára nem értem miért ...

Nekem 3200+ A64, 6800GT, 2GB ram ... 1280*1024 minden high-on 8xaa 16xaf olyan 30 FPS ... pedig láttad a 3dMarkokat ... Szóval nállad valami gáz van ...

Jelenleg nekem is 40-50 fps ... 1280*1024 4xaa, 8xaf, High-med-med-low (Minden, lights,effects) ...

Na igen ... a Full grafika ott kezdõdik, hogy 1280x1024 ... meg min 4 AA 8 AF ...

A 640x480 - low-on játszó "pró-k" meg megérdemlik ... Akinek csak ennyben fut az oké, de hogy jobban meglássam az ellent, meg több fregem legyen ezért nem fogom ilyen szinten lebutítani a grafot ... ezzel megölitek a saját élményeteket ... mint a kántörlámák :) (No offense ...)

Nem igazán értem ... én pont azt szeretem ebben a játkban hogy szép, és ha jó csapatot sikerül találnom még élvezets game is ... de ha most levenném 800x600 low-ra akkor elbukná az egészet ... akkr már inkább Enemy Territory ...

Jancsik
így nekem is néz ki full grafon, csak serintem ennek a csávónak kb 10 fps-e lehet.
nekem 5szokott lenni max grafon

Jancsik
ok, akkor vedd úgy hogy nem szóltam

Danee
Azt susmogják az EA-nál, hogy valami hülye kocsimániás plecsnivadásznak letörölték az accountját :DD

schrank
te inkább gyakoroljál link-elni <#mf2>

schrank
basszátok meg alap rangom van így hogy a ...szomba gyûjtsem a plecsniket <#fejvakaras> amúgy megnéztem német szerveren is ott se adja meg a rangjelzést de ugyanúgy van minden unlockom de viszont basic plecsnikkel jutalmazza a gyilkos inteligenciámat <#nemtudom>

Danee
bazzeg :) x850-edet nem cseréled el velem a 5900XT-mre, és odaadom hozzá az SF-et ingyen :DDDD