Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
a ferdeszemûeké j10nek hívja magát :)
igaz vannak ruszki alapjai, de nagyrészt saját fejlesztésû madár
és fordul olyan jól mint a 29es :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
tegnap nemis tudom kinek kellett volna este repülnie...
most kénytelen voltam én lámázni a levegoben :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Ez mekkora, kilövöd a gránátot, elmondasz egy miatyánat és csak akkor robban.:)

bakvarnyu
A helikoptert azt hanyszor kell eltalalni a foldi legelharitoval, hogy lezuhanjon?

Looserke
akkor a MIG21 asszem...az a fehér <#vigyor3>

Running
Ugra-bugra: 1 ugrás leveszi a komplett stamina csíkot.
Ugrás lövés közben: Beállítják akkor szórásra h egy tankot ne találj el vele, ennyi.

Ehhez kell ész? Ehhez semmi nem kell...

joebacsi
nemnagyon tudok nem deltaszárnyú migrõl a játékban :)
(a bombázó az suhoj, de annak is deltaszárnyai vannak)

joebacsi
nem arra gondoltam, hanem idõ kell amíg aktiválódik a kilõtt gránát (legalábbis ilyesmi volt az ofisöl tájékoztatóban)

Looserke
de a deltaszárnyú MIG a legjobb...az a legfordulékonyabb és szerintem azt a legnehezebb kilõni...

joebacsi
mig29 jóval jobb, mint az f35, szóval annyira nem nagy érdem, hogy ki tudtalak vele szedni párszor...(nemhiába loptuk el az elsõ korben :))
newl pedig lami :P

badsec
Igen, ez nekem is feltûnt!<#hehe>

Horda Maki!:D

Looserke
mondjuk ez nem tudom miért zavart egyeseket. Ha mondjuk úgy oldották volna meg, mint pl. a CS-ben ahol ugrás közben iszonyatosan megnõ a fegyver szórása, akkor senkinek sem lenne egy szava sem...

Looserke
Ez a legszarabb dolog az egészben...én high-on nyomom és halál nyugodtan hasalok sniperral a fûben és 1000 méterrõl kilõ egy olyan emberke, akit én az orrom elõtt lengedezõ fûszálaktól nem is látok...Csak azárt meg nem fogok butítani a grafikán, hogy "jobban" lássak...

Me0w
El tudod kepzelni, hogy nem fogunk tudni ugras kozben loni? Ez olyan lesz lassan bazeg mint a doom II, a vegen mar mouselook sem lesz, csak csipomagassagba lehet loni :P

Together we'll fly someday...

joebacsi
vicces, hogy a 2 képen máshol van a rakéta :)

Running
Amit eddig csináltak, az kb 1 hónap munka és 1 peccs.

joebacsi
lesz 1.2 hamarosan, amiben igérgetnek minden jó dolgot (javított AA, gyengébb helik, ugrabugra-2centirol granatvetözök vége, etc...)
aztán majd hisszük ha látjuk :)
(bár én azért reménykedek :))

badsec
Na de emberek, mi ez a pesszimizmus?! Tegye fel a kezét az, akinek az eddigi peccsekkel bármiféle, ismétlem BÁRMIFÉLE baja volt! Aki úgy érzi nem elégedett az eddigi javításokkal! Úgy!...Szóval ilyen sokan! Na jó, akkor kérdem én: a játék kb. féléves megjelenése óta ez már a 4!!! javítás(?). Mi a jó terméktámogatás, ha nem ez?<#hehe>

Me0w
Tesztelik, mint az eddigieket, mi? :)

Together we'll fly someday...

badsec
Patch lesz, valószínûleg a "tuning" akármik megjelenése körül(február eleje-közepe). Én azt olvastam egy fórumon, hogy a patch 99%ban kész, már csak tesztelik...aztán kiadják.

Hatt
Skacok, lesz valami patch vagy csak ezek a "tuning csomagok"?
Ha lesz akkor mikor merre hány méter?:)

Elastic An-usZ Boys

badsec
Nem, boltban nem kapható majd, csak az EA Downloaderen keresztül.Euro Force

koschwarz
-tuning packnak híjják
-néhány új pálya és fegyver, illetve új nemzetek katonái vannak benne
-kb. 2000-2500 ft-ért
-letölthetõ, és állítólag boltban is megvehetõ

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ne kezdj ki egy adminnal! soha nem tudhatod, hogy nem-e egy portáseffektusos, hatalom-mániás, isten-komplexusos seggfejjel akadsz össze <#fejvakaras><#duhos2><#wilting>

Crem
Hi!

Ha valakit bannolnak egy serverrõl, létezik, hogy idõvel "elfelejti a server"?:)

Lelöttem az admint J10-el (kb. 15x) majd ugatott, hogy f35-el soha nem sikerülne. Mivel sikerült:) kibannolt, mondván,hogy csalok...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
CSALTOK PUPÁKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv!

Tud valaki vmit errõl az eurpoean akarmirõl ami az EA hirlevélben van?
koschwarz
szerintem ez így igaz. fair vagy sem, de low-n könnyebb észrevenni pl. a fûben hasaló snipert.

Running
Mindig elcsodálkozom low-ba mennyivel többet lehet látni, mint high-on.<#szomoru2>

Én inkább hagyom hogy beszaggasson néha (szinte mindig :P) de pár beállítást kizárt hogy lejjebb vegyek mediumnál :)

koschwarz
mindent a játékélményért, ugye<#taps>

koschwarz
nekem még ennél is csúnyább, minden low-n, 800x600-ban <#crazya>

badsec
Bezony! Szép, nem? A HighEnd Radeon8500-ös kártyámból ezt lehet max. kipréselni bf2ben.<#nyes>

Running
Ezt az undorító grafikát b+....mekkora szar már.<#ijedt><#taps><#taps><#wilting><#idiota>

Az ott egy minigun akar lenni? <#idiota>

badsec
Itt van a másik oldalról is...:)

Running
Hát nem egészen úgy terveztem hogy vasárnap délután én nem tudok netezni, sõt játszani se tudok majd felmenni, mikor épp sikerült felmenni, akkor is 6x szakadtam le a szerverrõl vagy épp a connection failed feliratot néztem...a csapategyeztetés is elmaradt a meccs elõtt, meg stb...szóval ennek ellénre nem volt nagy gáz a meccs.
Még sok idõ kell, hogy a csapat együtt mozogjon és együtt dologzzon. A legtöbb embernek ezek az elsõ tétwarjai...

koschwarz
mindig csak irigykedsz<#schmoll2><#nevetes1><#nevetes1>

koschwarz
nem akarok okoskodni, de a következõ fordulóra -reméhetõleg lesz idõm- megpróbálok kreálni mindkét mapra egy-egy stratégiát (ha jól láttam karkand és dalian plant). tulajdonképpen nem volt rossz teljesítmény a tegnapi, amennyire meg tudtam ítélni, ha ezt egy összefogottabb taktikával-stratégiával megerõsítenénk, nem lenne annyira gáz.

bocs ha okoskodom<#duma>hiszen ez volt életem elsõ war-mérkõzése.

saját teljesítményemet tekintve meg sajnos az oman 2. körében nagyon kiestem már a ritmusból. ott joebacsi sajnos többször leszedett az arab vadásszal, az ütközéseimrõl nem is beszélve. ráadásul soha nem õt sikerült a levegõben megtalálnom, hanem a newl nevû rdha-st, akit ugyan könnyedén kilõttem, de közben rájöttem, hogy inkább a helikopterükre kellett volna jobban koncentrálni.

erdos
Mi is köszönjük a T4CE-nek a gyakorlást <#worship>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Köszönjük a játékot RDHA, sokat tanultunk ismét...

schrank
fogadjunk hogy nem magyar szerveren szerezted meg itt túl kevés a ticket 40 kill-hez kivéve ha bombázós vagy gunneres lámulásról van szó <#unalmas>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
hát jó volt ez a tegnapi war<#falbav><#nevetes1>

a RDHA-nak nem gratulálunk, utáljuk õket<#wink><#awink><#papakacsint>

Danee
megnyitod paintben a képet /Kép/nyújtás, Döntés / és beirod a vizszinteshez és a függölegeshez is, hogy a mostanihoz képest hány %-ra akarod csökkenteni

Jancsik
<#nyes>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Pharolas
Mindenképpen 1Giga a min.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

bigapó
mennyi ram-mal érdemes nekiindulni egy multinak? mondjuk 32-es mapnak.

The Matrix has you...

Pharaoh
Ha nincs semmi képszerkesztõ a gépen a Paint is megteszi.

FCH kari
csak azt tudnám hogy kell képet átméretezni hogy ne ekorák legyenek??

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Pharolas
Gratula<#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...