Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz vannak ruszki alapjai, de nagyrészt saját fejlesztésû madár
és fordul olyan jól mint a 29es :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
most kénytelen voltam én lámázni a levegoben :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ugrás lövés közben: Beállítják akkor szórásra h egy tankot ne találj el vele, ennyi.
Ehhez kell ész? Ehhez semmi nem kell...
(a bombázó az suhoj, de annak is deltaszárnyai vannak)
newl pedig lami :P
Together we'll fly someday...
aztán majd hisszük ha látjuk :)
(bár én azért reménykedek :))
Horda Maki!:D
Ha lesz akkor mikor merre hány méter?:)
Elastic An-usZ Boys
-néhány új pálya és fegyver, illetve új nemzetek katonái vannak benne
-kb. 2000-2500 ft-ért
-letölthetõ, és állítólag boltban is megvehetõ
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Ha valakit bannolnak egy serverrõl, létezik, hogy idõvel "elfelejti a server"?:)
Lelöttem az admint J10-el (kb. 15x) majd ugatott, hogy f35-el soha nem sikerülne. Mivel sikerült:) kibannolt, mondván,hogy csalok...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Tud valaki vmit errõl az eurpoean akarmirõl ami az EA hirlevélben van?
Még sok idõ kell, hogy a csapat együtt mozogjon és együtt dologzzon. A legtöbb embernek ezek az elsõ tétwarjai...
bocs ha okoskodom<#duma>#duma>hiszen ez volt életem elsõ war-mérkõzése.
saját teljesítményemet tekintve meg sajnos az oman 2. körében nagyon kiestem már a ritmusból. ott joebacsi sajnos többször leszedett az arab vadásszal, az ütközéseimrõl nem is beszélve. ráadásul soha nem õt sikerült a levegõben megtalálnom, hanem a newl nevû rdha-st, akit ugyan könnyedén kilõttem, de közben rájöttem, hogy inkább a helikopterükre kellett volna jobban koncentrálni.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
a RDHA-nak nem gratulálunk, utáljuk õket<#wink>#wink><#awink>#awink><#papakacsint>#papakacsint>
The Matrix has you...
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...