Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Csak mert ha hátulról lõnek, az nálam reflex szinten mûködik, hogy ugrom egyet, ráfordulok az ellenségre a találatjelzõ alapján, letérdelek illetve lehasalok, és lelövöm.(ha sikerül) Ha ez lenne az a bizonyos delfinugrás, akkor szorri, de egy több éve begyakorolt és bevált módszert nem fogok megváltoztatni. Már csak azért sem, mert ha akarnám sem tudnám.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ezért vagyok gyalogkakukk, ezért van az hogy akkor vagyok istenkirály ha egy kört megúszok 20 alatti halállal ... És ezért olyan qrva nehéz összeszedni a következõ ranghoz a pontokat ...
Viszont kipróbáltam a 800x600-at ... Vááá ... CSÍÍÍÍT!!! <#hehe>#hehe> Ez egy (Bár nagyon csúnya ...) CSÍT! <#hehe>#hehe>
Sajna nekem nem jön be, túl csúnya, ezért maradok az 1280-nál, de hihetetlen mennyire nem gondoltak ilyesmikre a programmerek ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A delfineket viszont ki kell irtani! 😛
Magyar servereken sosem tapasztaltam ilyet hogy kempelnek.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Szal nem elég hogy ott kempel az ellenfél egész csapata (tisztelet a kivételnek) a mi fõbázisunkon, de amikor szólunk nekik hogy srácok ezt nem kéne akkor még vissza is kérdeznek hogy: Miért most mit csináljunk?
Hát könyörgöm legalább álljanak meg a bázisunktól egy 50 méterre hogy kitudjunk jönni és lõjjenek le ott egy büdös szót nem szólnék érte!
Egyszerûen azt sem hiszem el hogy az ellenfelek élvezik ezt a játékot.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
én legalább nem kempelek a fõbázison
nem lopkodom a jármûveket az ellenfél fõbázisáról
és nem vagyok szarláma mint te<#mf1>#mf1>
www.czekoart.hu
amúgy meg te beálltál spawnkillezni a hotelnél, szóval inkább megse szólalj
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
ebbõl látszik hogy milyen clan ez a HTS<#lama>#lama>
amúgy meg mi közöd hozzá hogy én hogy játszom?
MA felmentem külföldi szerverre, és megint tanultam újat.
Fent sniperkedtem/Mec voltam/ az amcsi bázis tetején, és néztem honnan támadnak amcsik. Közben a barom csapattárs folyamatosan lött pisztollyal és utána gyógyított, mert vmielyen pleccsni kellett neki.<#falbav>#falbav>
Persze figyelni nem lehet közben mert "rángatózik" a kép.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
www.czekoart.hu
Egyébként már megszoktam az ugribugrisok lelövését. Fej fõl célzás, és ha ugrik, akkor megy a bumm a fejbe. De rá is lehet erre cseszni, ha az ugribugri pont nem akar akkor ugribugrizni. 😄
reflexszerûen én is szoktam ugrani 1-2-t, bevallom. de nem fog hiányozni. én azt szeretem, amikor térdre ereszkedve, vagy hasra vágódva, gyors egyes lövésekkel, vagy rövid sorozatokkal fektetem ki az ellenfelet. a röhejes ugrálást meg el lehet felejteni, ez a lényeg. sajnos változtatni kell a játékstíluson, ez fájdalmas lehet, de a TÖMEG így akarja.<#worship>#worship>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
majd 1.2vel kiderül milesz, ésakkor úgyis megszoksz vagy megszöksz lesz és kész, nemkell túlragozni...
a komolyabb változtatásokat úgyis csak a modok fogják elhozni, majd ott esetleg a realitár is elõtérbe kerülhet...
(bár amíg 2 ellenséges reptér 1-2 km-re van maximum egymástól, addig hülyeség a full realitásra törekedni, és ez az igazi baja a bfnek)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
egyszerûen csak benne van a játékban, és ha tiltva van az csak vitára ad okot...legtisztább az ha mehet mind2 csapat részérõl, elvégre nektek is ott a lehetõség...de ne hozzuk fel megint ezt a bc prokontra vitát megin 😊
Together we'll fly someday...
Persze lehet hogy rosszul emléxem 8)
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Horda Maki!:D
de 1.2ben ha mindenigaz megszünik ez az ugrok-magamaládurrantok, hála az idozitonek 😊
Elsõsorban a játszhatóság a lényeg, amit meg szerintem nem ront az ugibugri.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Horda Maki!:D
mert én csak olyannal talákoztam szembe aki mint a szöcske próbált meg leszedni!
lényegében nekem semmi bajom ezzel mivel sokszor pont ez a veszte😊
sokan meg lehet h UT-ak,ott aztán meg pont az volt a lényeg h dodge-ak ezerrel😊
██
Mellesleg egy kis realitás az ugribugri ellen ... vegyél fel egy hátizsákot amiben kb 10 kilónyi súly van, azután fogj meg 2db 2literes kólásüveget (4kg max ... kb ilyen nehezek ezek a fegyók, +-1kg ...) és kezdj el körbe körbe szaladgálni meg ugrálni ... nem lesz ott ugribugri, hidd el nekem 😊
Voltunk nyáron Airsoft eventen Szlovákiában. Egész napos, minden nállad, tak. mellényben volt vagy 20kg felszerelés + a fegyó a kezemben ... 40 fok ... annak örültem ha nem kellett sétálni, nem hogy még ugráljak is ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.battlefield.hu
Together we'll fly someday...
Nem tom miért kell lámítani a BF2-t még jobban ilyen hülye módosításokkal, hisz tankok, repcsik stb. ide vagy oda, alapjában véve nagy része mégis csak FPS, aminek ugye épp az lenne a lényege, hogy reflex, pontosság, helyezkedés, helyzetfelismerés döntse el ki a jobb.
Az ugrálás pedig csak azért használható, mert alapjában véve megy mindenhova a célkereszten kívülre is a skuló 8) szal igy is szór ugyis szór tök mind1, csak igy legalább a belassult ember nem tud eltalálni. Ez pedig nem a játék hibája.
Ha kiveszik az ugrálást a sok BF2-t belassítani kívánó emberek kedvéért, akkor remélem majd megygorsítják az oldalazást cserébe. Mondjuk akkor meg az lenne sokaknak a baja, úgyhogy nyafi volt, nyafi van, nyafi lesz 8)