Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen víeusírtot ajánlotok? avg free?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Ki lesz az illetõ mert akkor kerülni fogom!<#idiota>#idiota>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ami biztosan lesz:
1. meleg admin
2. biztonság az nem lesz
3. sok nevetés, móka és kacagás
4. sok kill és death
Vagyis amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
- Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
- Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végérõl és az a csapat gyõz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
- A csapat tagjai mediccel menni mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
- Felvételt készítünk a mérkõzésrõl ha sokan jönnek.
Tegnap kirpóbáltuk és nagyon jó volt. Akit érdekel a dolog, az jöjjön fel az SG szerverre jövõhét kedden, vagyis 01.17-én 19:00 kor.
A késparty után mehet a publicus hent.
Szeretettel várunk mindenkit....
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
a 600*400-at csak azért nemválalom be mert azért mindennek van határa:)
de tény és való hogy 800*600 minden low meg off sokkal könnyebb játszani.
www.czekoart.hu
miért lettem banolva a ranked 2-rõl????
Igaz tk-ztam de annyi idõmse volt hogy bocsánatot kérjek.
Ja és az ellen bázisa felõl jött és amikor lelõttem még nemláttam hogy nem ellen.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A napokban le fogom tesztelni.
Ledobtam egy csomagot, neztem a parancsnok minimapjan mikor nekidurrant az ellenseg helikoptere <#nyes>#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
u.i:Mi az a paract?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
sárga csikkal elválasztottam hogy melyikek kapcsolódnak egymáshoz
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szóval ugrik-1lövés ... ez a gond ...
Mellesleg most is meg a BC meg a Rape az 1-esen ... már 2 pálya óta kishülegyerek meg aszondja (Lövik az utso, el nem foglalható bázist messzirõl APC-vel ...) "Nincs más bázis amit támadjunk ..." igazad van ... mánki ... jáccá akkor :(
"-mér BC-zel?
-én nem BC-ztem, te BC-ztél!
-nem, nem én voltam, te voltál!
-az úgy volt, hogy amikor beültem az ellenfél tankjába, akkor hirtelen, valamilyen általam ismeretlen oknál fogva annyi ellenség termett oda, akik mind ki akartak csinálni, hogy mozdulni se tuttam, és muszáj volt õket lelõnöm..."
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Messzebbre látni?Nagyobbak az ellenfelek?Vagy csak a több FPS miatt?
Szóval?<#wow3>#wow3>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Ez sajnos ilyen. A szépségnek ára van.
Vagy esetleg vissza lehet térni az ezredforduló körüli megoldásokhoz, amikor minden átmenet nélkül váltott a játékosmodell álló helyzetbõl hasalásba...
Valószínûnek tartom, hogy DICEék valamit elcsesztek a hitboxxal kapcsolatban, és nem oda kéne célozni, ahol látszik az ember. Hanem mondjuk pl a földre, ahol hasalni fog.
Ki kéne próbálni.
(mivolt az a bazinagy kutyaorr, amit halistennek running kivakart gyorsan a topikból? :D)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ja, tényleg... :))
Mondjuk lehet, hogy én vagyok az elborult. Simán elvagyok '90 körüli DOS-os cuccokkal 320x200ban, de még akár C64 emulátorral is.
Persze nem lenne szar, ha minden játék full maxon futna, bár azt sem látnám 10 perc játék után... Pl volt mostanában az a Riddick-es gém, az valami qrvaszép volt szerintem, mégis kb az elsõ két pályán tûnt ez csak fel. Utána fontosabbá vált, hogy mit kell megölni, és hogyan... :]
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
viszont aztmondták az 1.2 tájékoztatóban, hogy valamit csinálnak vele...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
áhh itt ilyet nemszabad, a "bf2 eláshatja magát grafikailag!", még a víztükrözõdés se ríltájm, szóval egy nagy ratyi az egész kinézet...ezt jól jegyezd meg, kötsög ösbfes
<#vigyor>#vigyor>www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyébként eddig még senki nem szólt rám... :)
Kíváncsi vagyok, hogy mit, és hogyan akarnak változtatni rajta... Szerintem mondjuk elõbb szoktam földet érni, mint megnyomni a hasalás gombot, szal lehet, hogy nem is vagyok igazi delfin. :]
Csak atomerõmûvön ülve merném feljebb tenni. Próbáltam feltúrni, de nem éri meg, mert jellemzõen akkor esik le az FPS, mikor ellenségre kéne lõni.
(Barton2500+, 1G, 9600XT)
Felõlem bármilyen ronda is lehetne akár, én játék közben nem is látom a grafikai részletességet. Ellenséget, havert, meg fedezéket látok, nem textúrát, effektet, felbontást.
Még annyit, hogy volt, hogy BFeztem, valami ismerõs meg el volt ámulva, hogy milyen jól néz ki. Aztán még jobban leesett az álla, mikor közöltem, hogy ez a minimum graf. Az egész viszonyítás kérdése...