Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jancsik
OFF
milyen víeusírtot ajánlotok? avg free?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Cobra.
Tört természetesen nem lehet ranked, illetve van valami magán ranked, a Soldiers Playground, de annak saját adatbázisa van. SF-es meg biztos nincs.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Running
Holnap lesz a késelés, csak elfelejtettem javítani az alsó sort!!!

CSátok, van olyan magyar tört szerver? Esetleg van törttel mûködõ ranked szerver, ami nem lagol, és ESETLEG van mindez SF-ben is? :) köszi!

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Jancsik
<#eplus2>

Jancsik
miért könnyebb írtani 800*600ba?

mesor
Meleg admin?<#wow1>
Ki lesz az illetõ mert akkor kerülni fogom!<#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Running
Kedden minden késelni szeretõt, illetve késelve szerelõt :) várok az SG szerverre 19:00-kor!!

Ami biztosan lesz:

1. meleg admin
2. biztonság az nem lesz
3. sok nevetés, móka és kacagás
4. sok kill és death

Vagyis amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
- Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
- Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végérõl és az a csapat gyõz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
- A csapat tagjai mediccel menni mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
- Felvételt készítünk a mérkõzésrõl ha sokan jönnek.

Tegnap kirpóbáltuk és nagyon jó volt. Akit érdekel a dolog, az jöjjön fel az SG szerverre jövõhét kedden, vagyis 01.17-én 19:00 kor.

A késparty után mehet a publicus hent.

Szeretettel várunk mindenkit....

dronkZero
Persze, hogy jobban megy. Mert az átlagjúzernek nagyobb az arca, mint amit a hardvere még elbír. Ami még jónak tûnik, az nem biztos, hogy az is. Csak erre kevesen jönnek rá. Meg van ugye a lentebb látható kategória, aki tudja, hogy szarul megy, mégsem hajlandó lemondani a látványról. Offline játéknál persze mindegy, ott én is inkább a minõséget preferálom. Az emberek elleni harc, az más. Ott esetenként pont az a pár kiesett képkocka dönt.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kovács legény
bf42-ben meg cs-ben is könnyebb irtani 800*600,
a 600*400-at csak azért nemválalom be mert azért mindennek van határa:)
de tény és való hogy 800*600 minden low meg off sokkal könnyebb játszani.

www.czekoart.hu

dronkZero
Valszeg automatikus bann volt, az nem tart sokáig általában... (2 perc alapból asszem)

Emberek
miért lettem banolva a ranked 2-rõl????
Igaz tk-ztam de annyi idõmse volt hogy bocsánatot kérjek.
Ja és az ellen bázisa felõl jött és amikor lelõttem még nemláttam hogy nem ellen.

schrank
nekem meg ha nem ase-ból lépek be hanem a gammából akkor tök erõs beállításokat használ pedig az optionsba a kezelõszerveken minden low-on van <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
már vagy egy hoapja 800x600-ba és minden médiumon rakva nyomom a BF2-öt. Nem szép az elismerem, de valamiért akkor is jobban megy az öldöklés.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Cobra.
Valamiért 42-ben is minimum grafikán mentek a pro-k, szóval ott is volt valami ilyen pobléma. A lighting meg eleve vicc, hogy low-n világos van mindenhol, mediumon meg semmit nem látni a sarokban.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

dronkZero
Na, ezt én nem hiszem el. Csak azért, mert a 3D grafika tudomásom szerint nem így mûködik. A modelleknek van egy geometriájuk, amit a géped alacsonyabb felbontásban legfeljebb kevesebb pixellel jelenít meg, de a geometria nem változik. Azt aláírom, hogy a mosott textúrák és a kevesebb ábrázolt látványelem miatt kontrasztosabb az ember, és jobban kitûnik a környezetbõl, de hogy nagyobb lenne, az számomra teljesen hihetetlen. Akkor lenne nagyobb, ha az ember mérete megközelítené a pixelméretet, de itt még ködhatáron is 20-50 pixel egy emberalak (1024ben). Szerintem.
A napokban le fogom tesztelni.

SigS
Ez is jo!
Ledobtam egy csomagot, neztem a parancsnok minimapjan mikor nekidurrant az ellenseg helikoptere <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Helyi Roma Csávok! :)

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

leveskocka
jah,tenyleg!!sot!csapattarsat lovok le,mert latom a nevenel a csavarkulcsot:)
SigS
Fene se tudja miert, de nekem Schrank jutott az eszembe errol a keprol <#vigyor>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

leveskocka
tessek egy szep haromnyelvu csokor:)egy kicsit gyorsan vagdostam,nem szep,bocs:)

Pedig egyszerû: keresel egy engit, lelövöd, elveszed a cuccait és mész javítani DOUBLE TIME SOLDIER! <#gun><#idiota>

<#taps><#banplz>

u.i:Mi az a paract?<#fejvakaras><#nemtudom>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Danee
összegyûjtöttem a legjobb screenshotjaimat (sajna a legjobbak elvesztek egy formatc. -nál, de azért vannak még)
sárga csikkal elválasztottam hogy melyikek kapcsolódnak egymáshoz

leveskocka
tudtam,hogy en kurtam el valamit.mekkora balfasz vagyok.meg a BC-t is csak messzirol vagyok kepes nezni...sosem tudok kozelebb menni,mindig kidurran a tankom kereke olyankor...es rendszeresen elfelejtek tankkerekpumpat vinni...mondom en balfasz vagyok...<#zavart1>
DummyBoy
Márpedig a parancsot teljesíteni KELL! <#hehe><#banplz>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Én is ezt kérdeztem ... és télleg nagyobbak ... Érthetetlen, hogy ezt nem oldották meg a fejlesztõk ... HUD, betûk minden ugyanakkora, de a tárgyak, emberek nagyobbak ....

leveskocka
nemertem...tobb mint fel eve kint a jatek...egyedul vagyok a szakaszban,mint tankelherito,es a parancsnok tobbszori utasitasara SEM LESZEK HAJLANDO meg a jo anyam kedveert sem agyut javitani!!!!<#mf1>
DummyBoy
Nem az a baj, hogy nincs szinkronban, hanem az hogy belelõsz egy tárat, erre õ elhasal, meg te is csak nem direkt :(

Szóval ugrik-1lövés ... ez a gond ...

Mellesleg most is meg a BC meg a Rape az 1-esen ... már 2 pálya óta kishülegyerek meg aszondja (Lövik az utso, el nem foglalható bázist messzirõl APC-vel ...) "Nincs más bázis amit támadjunk ..." igazad van ... mánki ... jáccá akkor :(

dronkZero
Nagyobbak az ellenfelek?? Mégis, mitõl?

koschwarz
ezek a kisfiúk (vagy kislányok?<#ravasz1>) már csak így marják egymást:

"-mér BC-zel?
-én nem BC-ztem, te BC-ztél!
-nem, nem én voltam, te voltál!
-az úgy volt, hogy amikor beültem az ellenfél tankjába, akkor hirtelen, valamilyen általam ismeretlen oknál fogva annyi ellenség termett oda, akik mind ki akartak csinálni, hogy mozdulni se tuttam, és muszáj volt õket lelõnöm..."

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

ERykk
Add ki magadból<#eplus2>

koschwarz
nagyobbak az ellenfelek, szaggatás veszélye kikapcsolva, és egyébként is...<#schmoll2><#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Danee
Nekem is volt egy csomó HTS-es BC-s fotóm... most berkajam?

vsly
nahh:

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
Ez is az:

vsly
Na most valaki okosítson már ki engemet is.Mi a fene az okosság ebben a 800X600as felbontásban?<#fejvakaras>Engem pl qrvára idegesített,hogy olyan bazi nagy kockákból áll minden még 6Xos AAval is.
Messzebbre látni?Nagyobbak az ellenfelek?Vagy csak a több FPS miatt?
Szóval?<#wow3>

mesor
Nem ez lenne az elsõ! :D

dronkZero
Flámszag érzékelõ berendezés, szerintem... :P

dronkZero
Az tuti, hogy nincs szinkronban. De alapból sincs, nem csak ugrásból. Bár nem tudom, mit szólna hozzá a nép, ha pl az oldalazás közbeni hasaláskor, amikor kívülrõl a csóka vetõdik meg gurul, a játékos szemszögébõl is tenne egy fordulatot a kép...
Ez sajnos ilyen. A szépségnek ára van.
Vagy esetleg vissza lehet térni az ezredforduló körüli megoldásokhoz, amikor minden átmenet nélkül váltott a játékosmodell álló helyzetbõl hasalásba...
Valószínûnek tartom, hogy DICEék valamit elcsesztek a hitboxxal kapcsolatban, és nem oda kéne célozni, ahol látszik az ember. Hanem mondjuk pl a földre, ahol hasalni fog.
Ki kéne próbálni.

joebacsi
1-2 peccs rád is rádférne, tesevagy néha szinkronban a valósággal :)
(mivolt az a bazinagy kutyaorr, amit halistennek running kivakart gyorsan a topikból? :D)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dronkZero
:D

Ja, tényleg... :))

Mondjuk lehet, hogy én vagyok az elborult. Simán elvagyok '90 körüli DOS-os cuccokkal 320x200ban, de még akár C64 emulátorral is.

Persze nem lenne szar, ha minden játék full maxon futna, bár azt sem látnám 10 perc játék után... Pl volt mostanában az a Riddick-es gém, az valami qrvaszép volt szerintem, mégis kb az elsõ két pályán tûnt ez csak fel. Utána fontosabbá vált, hogy mit kell megölni, és hogyan... :]

schrank
ennél a delfines fasságnál te vagy a hibás a hirtelen fekve tüzelés miatt csak a játékban mire látod hogy az ellenfél lehasal addigra már meghaltál szal csak annyi a probléma nincsen szinkronban a te szemszöged az ellenfelével vagy legalábbis valami ilyesmi <#fejvakaras><#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
nemtudom, engem nemnagyon izgat a dolog, talán ha nagyon tökéletes lenne a játék, és már nemtudnának mit tökéletesíteni rajta, akkor mondanám, hogy ezt vegyék ki, de ez a veszély nem fenyegeti egy darabig sztem :)
viszont aztmondták az 1.2 tájékoztatóban, hogy valamit csinálnak vele...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
"Még annyit, hogy volt, hogy BFeztem, valami ismerõs meg el volt ámulva, hogy milyen jól néz ki. Aztán még jobban leesett az álla, mikor közöltem, hogy ez a minimum graf. Az egész viszonyítás kérdése..."

áhh itt ilyet nemszabad, a "bf2 eláshatja magát grafikailag!", még a víztükrözõdés se ríltájm, szóval egy nagy ratyi az egész kinézet...ezt jól jegyezd meg, kötsög ösbfes <#vigyor>

dronkZero
Biztosan túlteszem majd rajta magam valahogy.
Egyébként eddig még senki nem szólt rám... :)

Kíváncsi vagyok, hogy mit, és hogyan akarnak változtatni rajta... Szerintem mondjuk elõbb szoktam földet érni, mint megnyomni a hasalás gombot, szal lehet, hogy nem is vagyok igazi delfin. :]

mesor
<#nyes>

dronkZero
Részemrõl a low grafika + nagy felbontás a nyerõ. (Realtíve, persze: 1024x768)
Csak atomerõmûvön ülve merném feljebb tenni. Próbáltam feltúrni, de nem éri meg, mert jellemzõen akkor esik le az FPS, mikor ellenségre kéne lõni.
(Barton2500+, 1G, 9600XT)

Felõlem bármilyen ronda is lehetne akár, én játék közben nem is látom a grafikai részletességet. Ellenséget, havert, meg fedezéket látok, nem textúrát, effektet, felbontást.

Még annyit, hogy volt, hogy BFeztem, valami ismerõs meg el volt ámulva, hogy milyen jól néz ki. Aztán még jobban leesett az álla, mikor közöltem, hogy ez a minimum graf. Az egész viszonyítás kérdése...

joebacsi
hát ha kiveszik a játékból, akkor sztem leszoksz róla :)

joebacsi
én örülök, ha csítelve kijön a 30fps :)